[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS ملوان انزلی /تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

داماش گیلان VS ملوان انزلی /تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mirza_younes » جمعه نوامبر 29, 2013 1:56 pm

[quote:f5884e4aa8="havadarehamishegi"][quote:f5884e4aa8="mirza_younes"][b:f5884e4aa8]جمعه 15 آذر شكار قو آزاد است...[/b:f5884e4aa8][/quote:f5884e4aa8]

این جمله رو از کجا اوردی؟؟ :lol: :lol:

من ویکی از بچه ها دو سه سال پیش روی لباسمون نوشته بودیم :lol:[/quote:f5884e4aa8]
شايد منم از رو لباستون خوندم :lol: :lol:
نماد کاربر
mirza_younes
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » جمعه نوامبر 29, 2013 2:05 pm

اتفاقات بازی رفت هرگز یادم نمیره.انتقام سختی در انتظارته آبای میشنوی؟
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » جمعه نوامبر 29, 2013 2:10 pm

با این برد خوب مقابل سایپا تونستیم نزدیک به نیم های بالای جدول بمونیم و فکر میکنم راه اهن سایپا رو نگه داره و در صورت برد ما مقابل ملوان بازم بالاتر میریم

این عکس دوستمون aryanrecord که پرچم انزلیچی رو بچه ها اوردن شندیم برای اونی که این پرچم رو اورد مشکل سیاسی پیش اومده بود .

میدنم هر کاری کنیم کوری خوندن بین این تیم ها تمومی نداره ولی خواهشا کاری کنیم که ما محروم و یا جریمه نشیم
سهمیه اسیا شده 4 تیم برای 3 سال پس اگه استقلال و یا پرسپولیس قهرمان بشن و جز 4 تیم بالای جدول باشن تیم 4 نماینده ایران هم از لیگ انتخاب میشه
حذفی رو که از دست دادیم با هم دلی و امید سعی کنیم نگاهمون به رتبه های بالای لیگ باشه
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط farhad2590076 » جمعه نوامبر 29, 2013 2:19 pm

[[color=red:aaca8da66e]size=18]سلام
آقایان رشت تاریخ دارد و به تبع آن بزرگان دارد و آدم های تاریخ ساز، در شان و شخصیت رشتی جماعت نیست دست به کارهای کوچک بزند. خواهش میکنم اینانی که بر طبل خشونت می کوبند کمی تاریخ شهرشان را بخوانند و کمی در این باره فکر کنند بعد حرف بزنند. رشتی ها را همه به متمدن بودن و با فرهنگ بودن می شناسند. شخصیت های فرهنگی این شهر بیانگر همین نکته است. ما که نباید جای خود را با دیگران عوض کنیم. اگر هدف دعوا گرفتن است چکار به استادیوم و محیط ورزش دارید بروید و جای دیگر کار خود را بکنید محیط های ورزشی را بگذارید برای ورزشدوستان و بی جهت بهانه به دست کسانی که سالها خود در این نوع رفتارها شهره عام و خاصند ندهید و کمی به فکر حیثیت رشت و مردمش باشید. من از همین حالا هر نوع فحاشی و رفتار ناشایست را در بازی روز جمعه محکوم می کنم و از دیگران خواهش می کنم در همین سایت این نوع رفتار را محکوم نمایند تا لمپن ها مراقب رفتار خود باشند. متشکرم

فرهاد از رشت[/size][/color:aaca8da66e]
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط civilboy » جمعه نوامبر 29, 2013 2:25 pm

[quote:729f4b48ee="aryanrecord"]اتفاقات بازی رفت هرگز یادم نمیره.انتقام سختی در انتظارته آبای میشنوی؟[/quote:729f4b48ee]
با فحاشی چیزی نصیبمون نمیشه جز کسر امتیاز
فحش بچه صلواته، اتفاقات بازیه رفتو فراموش کنید
تجربه ثابت کرده هر وقت تیمو تشویق کردیم بهتر بازی کردیم و هر وقت فحاشی تو استادیوم شروع شده بازیو واگذار کردیم (آخرین باری که ملوانو تو رشت بردیم کی بود؟!) بیاین یه بارم که شده مثه بازی با ذوب آهن و تو هر شرایطی فقط تیممونو تشویق کنیم شاید این بار ورق به نفع ما برگرده
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط amir_fan_damash » جمعه نوامبر 29, 2013 2:29 pm

هفته دیگه کباب قو داریم واسه شام /16/
نماد کاربر
amir_fan_damash
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 12:00 am

پستتوسط hatam » جمعه نوامبر 29, 2013 2:35 pm

اميدوارم ازمون امتياز كسر نكنن ، همين!
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه نوامبر 29, 2013 2:36 pm

خواهشا کامنتهای مورد دار و عکسهای توهین آمیز نگذارید.

به خدا هر موقع انرژیمون رو واسه تهییج تیم گذاشتیم حتی اگه تعدادمون کم بوده نتیجه خیلی خوبی گرفتیم مثل بازی با صبا و ذوب ولی در مقابل در صورتی ما روی سکوها به حاشیه بریم تمرکز تیم هم به هم خورده و ضرر کردیم.

با تشکر :arrow:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » جمعه نوامبر 29, 2013 2:49 pm

[quote:f373d9801b="civilboy"][quote:f373d9801b="aryanrecord"]اتفاقات بازی رفت هرگز یادم نمیره.انتقام سختی در انتظارته آبای میشنوی؟[/quote:f373d9801b]
با فحاشی چیزی نصیبمون نمیشه جز کسر امتیاز
فحش بچه صلواته، اتفاقات بازیه رفتو فراموش کنید
تجربه ثابت کرده هر وقت تیمو تشویق کردیم بهتر بازی کردیم و هر وقت فحاشی تو استادیوم شروع شده بازیو واگذار کردیم (آخرین باری که ملوانو تو رشت بردیم کی بود؟!) بیاین یه بارم که شده مثه بازی با ذوب آهن و تو هر شرایطی فقط تیممونو تشویق کنیم شاید این بار ورق به نفع ما برگرده[/quote:f373d9801b]

الان کسی حرف از فحاشی زد؟من یه طور دیگه باهاشون تسویه حساب میکنم.
این عکس هم صرفا فقط به مناسبت دربی و کری خوانی گذاشتم همینطور که در تمام دنیا نزدیک دربی کری خوانی به اوج میرسه.
هر کس هم از امضای من ناراحت میشه پس نگاش نکنه.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » جمعه نوامبر 29, 2013 3:00 pm

افشین خان ناظمی تیم رو شجاع بفرست توی زمین و دستور حمله صادر کن
اتش کشیدن سکو های هم با ما هوادارا
ملوان رو میبریم
فقط حاشیه بی حاشیه
خواهش میکنم دوستان اصلا به ملوان نپردازین واقعا حرف دوستان درسته حاشیه همیشه به ضرر تیم ما بوده
شک نکنین تماشاگر نماهای ملوانی برای تحریک به رشت میان
سعی میکنن ما توهین کنیم تا بتونن با روش های کثیف از ما امتیاز بگیرند
پس هوشیار باشین و به افراد دورو برتون بگین که توهین نکنند
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Rasht131 » جمعه نوامبر 29, 2013 3:21 pm

ایشالله که با حضور 15 هزار نفر ملوان رو له میکنیم تو جهنم سبز عضدی
نماد کاربر
Rasht131
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 17, 2013 12:00 am

پستتوسط Farzad-7091 » جمعه نوامبر 29, 2013 3:27 pm

هفته دیگه با حضور 20،000 هزار نفر جهنم عضدی به خروش در میاد. /11/
Farzad-7091
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » جمعه نوامبر 29, 2013 4:21 pm

خداییش ملوان چندتا بازیه خوب نتیجه می گیره تو بازی امروزم سهیل رحمانی فومنی خیلی خوب بود واقعا جنگنده است اباید حواسمون به یوسفی و فشنگچی هم باشه.
به امید پیروزی تو جهنم عضدی با تشویق 90 دقیقه ای هوادارا به دور از حاشیه.
/23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه نوامبر 29, 2013 5:14 pm

یادش بخیر بازی رفت یک راس مول وانی معلوم الحال در یک طویله معلوم الحال تر عکس من رو گذاشته بود و زیرش نوشته بود که واسه من کمین کرده توی انزلی تا من رو بگیره و به سزای کارهام برسونه خلاصه سرتون رو درد نیارم کلی نقشه کشیده بود ؛لیکن ما که انزلی تشریف بردیم برای بازی با مول 1 اونجهایی که گفته بود کمین گذاشته رفتیم (اتفاقا با یکی از بچه های جایگاه اچ هم رفتیم که عضو سایت هم هست) ولی " باوجود" ندیدیم که باهامون رو در رو بشه /4/
حالا بازی برگشت رسیده میدونم نمیاد رشت چون اینقدر جرات نداره که یه عکس از خودش بگذاره تا بشناسمش چه برسه به اینکه چنین سفر پر خطری رو به جان بخره.
میدونم کامنتم رو میخونی چون بارها سوزشی رو که بهتون با کامنتهام تحمیل کردم رو حس کردم باز هم عکس بگذار سر در اون طویله خودتون ولی این دفعه عکس خودت رو بگذار چون توی ادد فرندهای فیسبوکم هم هستی( البته با اکانت جعلی ) و عکس من رو زیاد دیدی ولی ما از دیدن چهره دلربای شما بی نصیب بودیم البته جز اون عکس کوچولوی بامزه در آغوش انزلیچی!! :wink:

فی امان الله ؛آبای!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Farzad-7091 » جمعه نوامبر 29, 2013 5:33 pm

[quote:fb5fe07329="The_King_of_rasht"]یادش بخیر بازی رفت یک راس مول وانی معلوم الحال در یک طویله معلوم الحال تر عکس من رو گذاشته بود و زیرش نوشته بود که واسه من کمین کرده توی انزلی تا من رو بگیره و به سزای کارهام برسونه خلاصه سرتون رو درد نیارم کلی نقشه کشیده بود ؛لیکن ما که انزلی تشریف بردیم برای بازی با مول 1 اونجهایی که گفته بود کمین گذاشته رفتیم (اتفاقا با یکی از بچه های جایگاه اچ هم رفتیم که عضو سایت هم هست) ولی " باوجود" ندیدیم که باهامون رو در رو بشه /4/
حالا بازی برگشت رسیده میدونم نمیاد رشت چون اینقدر جرات نداره که یه عکس از خودش بگذاره تا بشناسمش چه برسه به اینکه چنین سفر پر خطری رو به جان بخره.
میدونم کامنتم رو میخونی چون بارها سوزشی رو که بهتون با کامنتهام تحمیل کردم رو حس کردم باز هم عکس بگذار سر در اون طویله خودتون ولی این دفعه عکس خودت رو بگذار چون توی ادد فرندهای فیسبوکم هم هستی( البته با اکانت جعلی ) و عکس من رو زیاد دیدی ولی ما از دیدن چهره دلربای شما بی نصیب بودیم البته جز اون عکس کوچولوی بامزه در آغوش انزلیچی!! :wink:

فی امان الله ؛آبای![/quote:fb5fe07329]

هر کی بود گرخید. :twisted:
Farzad-7091
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 10 مهمان