[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط M0H3N » دوشنبه نوامبر 25, 2013 10:32 am

[quote:2e291cc916="MAZIYAR"][quote:2e291cc916="gilan-astaneh"]اینا که روابط بسیار حسنه ای داشتن چرا یهو اینجوری شد /4/ اختلاف سر چی بوده ؟[/quote:2e291cc916]
دوستان گرامی و هواداران دوست داشتنی داماش و منتقدان و دشمنان عابدینی :
امیر عابدینی از این تیم نمیره و اگر هم روزی بره هیچ وقت نفر دوم نمیتونه بشه...
این مصاحبه ها و رفتن عابدینی به پرسپولیس فقط و فقط به خاطر فشار به مسئولین استان بود.[/quote:2e291cc916]

پستشم مشخص شد : مديرعامل داماش گيلان به عنوان رئيس سازمان فوتبال باشگاه پرسپوليس انتخاب خواهد شد و نه قائم مقام.
ینی نفر دومم نیس رییسه، پس احتمال رفتن خیلی بیشتره
نماد کاربر
M0H3N
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 23, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه نوامبر 25, 2013 10:40 am

عابديني نماينده اتحاديه در مجمع کميته المپيک شد

امير عابديني به عنوان نماينده باشگاه‌هاي فوتبال ايران در کميته ملي المپيک انتخاب شد.
عابديني نماينده اتحاديه در مجمع کميته المپيک شد
با توجه به اينکه هيات اجرايي کميته ملي المپيک، اتحاديه فوتبال باشگاهي ايران را به رسميت شناخته و از آنها خواسته تا يک نماينده براي عضويت در مجمع کميته ملي المپيک معرفي کنند، اعضاي اتحاديه در نشست صبح امير عابديني را به عنوان نماينده خود در مجمع ملي المپيک انتخاب کردند.

به گزارش ايسنا ، علي فتح‌الله‌زاده، امير عابديني، صادق رئيسي‌کيا و صادق درودگر چهار فردي بودند که به اين منظور نامزد شده بودند. در نهايت امير عابديني با 18 راي از 24 راي ماخوذه به عنوان نماينده اتحاديه انتخاب شد.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط popo131 » دوشنبه نوامبر 25, 2013 10:42 am

به دور از هر مسئله اي ... عابديني امروز چقدر پست گرفت !!!!!
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه نوامبر 25, 2013 10:43 am

[quote:4d3b8b98a0="gilan-astaneh"][quote:4d3b8b98a0="mahyarmaya"][quote:4d3b8b98a0="gilan-astaneh"]اینا که روابط بسیار حسنه ای داشتن چرا یهو اینجوری شد /4/ من که باور ندارم عابدینی با مدیرعامل عشق قدیمیش اینجوری صحبت کنه![/quote:4d3b8b98a0]
دوست عزیزم بیا باهم حرف بزنیم"الان مشکلت چیه ؟تا دیروز میگفتین عابدینی لنگی هستش"الان که نشون داد که بحث و دعوا شده دارید تیکه میندازین!
خب دوست من بگو هدفت چیه ؟!این رو میگی کیو تحریک کنی؟
من کامنت های قبلی شما رو خوندم و یقین دارم که شما متعصبی امـا الان فکر نمیکنی هدف یا راه بدی رو انتخاب کردی آبرار؟[/quote:4d3b8b98a0]

من نه قصد تیکه انداختن دارم نه با آقای عابدینی مشکلی دارم اما نسبت به ایشون یه سری انتقادهایی دارم
من تا چند روز قبل مخالف رفتن ایشون بودم اما وقتی میبینم مدیرعامل تیم موقعی که داماش بهش نیاز داره همش در مورد لنگی ها حرف میزنه برام غیرقابل پذیرشه
این آقا دم به دقه با رویانیان در مورد پرسپولیس صحبت میکنه من سوالم اینه اگر این آقا مدیرعامل داماشه چرا در مورد پرسپولیس بیشتر مصاحبه میکنه چرا باید با پرسپولیس وارد مذاکره بشه در حالی که هنوز استعفاش پذیرفته نشده! چرا که الان باید رشت باشه نیست؟ هزارتا چراهای دیگه ؟؟؟؟؟
من تیم برام مهمتره تا اشخاص البته قبول دارم اگر عابدینی بره کسی مناسب جانشینیش نیست[/quote:4d3b8b98a0]
از خدامه یکی بیاد بومی باشه و هوای تیم رو داشته باشه "اما وقتی کف دست مو نداره به حداقل ها باید ساخت.وقتی زمان پگاه بود شاد بود "گیلک بود "امـا به هر راحتی شانه خالی کرد "امـا 3 ساله اختلاس شده اما با سیاسی بودن ماجرا باز ثبات داشتیم.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه نوامبر 25, 2013 3:08 pm

[quote:b47898b3a2="armilad"]بدون شرح گردهمایی امروز هواداران داماش
[img:b47898b3a2]http://www.8pic.ir/images/76652331298617866388.jpg[/img:b47898b3a2][/quote:b47898b3a2]

[size=18:b47898b3a2][color=black:b47898b3a2]دوست خوبم بابت طرح قشنگي كه زدي خيلي ممنونم /3/
با توجه به شرايط خاصي كه توش گير افتاديم شايد زمان مناسبي واسه طرح اين موضوع نباشه .ولي اين رنگ تك آبي بدجوري داره شرايط رو واسه بعضيها خراب ميكنه. . . . .
چونكه متاسفانه رنگ آبي يا قرمز هر كدومشون به صورت تكي (با توجه به پيشينشون)جو رو خراب ميكنند و بعضي از طرفداراي باشگاه رو دل چركين . . .
ميدونيم كه اين رنگ هيچ ربطي به رنگ نكبت آبي پايتخت نداره ولي قبول كنيم كه تو اين تيم و با شرايط ما تلفيق اين دو رنگ ،كه قرار اوليه همه رشتيها و داماشيها بود خيلي قشنگتره
با اين توضيح كه بنده با عرض تاسف حداقل 28 سال طرفدار استقلال مافياي پايتخت بودم .پس اين جملات من تعبير پسپسي بودن و تعلقي به رنگ قرمز داشتن من نشه[/color:b47898b3a2][/size:b47898b3a2] /3/
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه نوامبر 25, 2013 4:06 pm

سراوانی: مسئولين استان صداى داماش و هوادارانش را شنيدند

http://varesh-sport.com/1723-%D9%87%D9% ... 8%B1%D8%AF

داماش با 5 گل انزلیچی سبحان را شکست داد

http://varesh-sport.com/1724-%D8%AF%D8% ... 8%A7%D8%AF

سراوانی: مسئولين استان صداى داماش و هوادارانش را شنيدند

http://varesh-sport.com/1725-%D8%B3%D8% ... 9%86%D8%AF
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط armilad » دوشنبه نوامبر 25, 2013 5:19 pm

تا دیروز که توی بغل هم بودن.یهو حتما سر پول به تفاهم نرسیدن.شایدم سر تعداد کارت سوخت.
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه نوامبر 25, 2013 6:14 pm

[color=black:c51aca76bd][b:c51aca76bd]پنجمین جلسه کاربران وارش اسپرت با کادرفنی داماش به زبان گیلکی برگزار شد +گزارش تصویری[/b:c51aca76bd] [/color:c51aca76bd]

http://varesh-sport.com/1726-%D9%BE%D9% ... 8%B1%DB%8C
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه نوامبر 25, 2013 6:21 pm

پنجمین جلسه کاربران وارش اسپرت با کادرفنی داماش به زبان گیلکی برگزار شد +گزارش تصویری

http://varesh-sport.com/1726-%D9%BE%D9% ... 8%B1%DB%8C

ازنکات جالب و صد البته مهم این جلسه این بود که زبان رسمی جلسه دیروز گیلکی بود حتی در زمانی که اقای ناظمی نبودند و با آقای سراوانی هم گیلکی صحبت کردیم و جواب هم اکثرا گیلکی داده شد و حتی قبلش وقتی جلسه وارشیون با مدیران سایت بود باز هم زبان اصلی گیلکی بود.

البته من تا الان چیزی ننوشتم تا مدیران زحمت بکشند و این مطلب رو بگذارند در مورد مسائل فنی تمام بازیکنان در تمامی پستها با آقای ناظمی صحبت شد.از آماده نبودن گلبرگ تا مصدومیت مرتضوی .از مسعود حسن زاده تا علت کرنر عجیب حاجتی در بازی با مس.از علت نیمکت نشینی مهدوی در بازی با ذوب تا دلیل جذب نکردن علیرضا صبوری آزاد.از تاکتیک تیمی تا تکنیک فردی.از سیف اللهی تا رضا الماسخاله.از قدمی تا دادرسی.خلاصه درباره همه چیز صحبت شد
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه نوامبر 25, 2013 7:03 pm

اسامی شرکت کنندگان در جلسه رو یادم رفته بود که اضافه کردم.
دو نکته رو لازم می دونم که اضافه کنم اینه که ما فضا برای حضور تعداد بیشتر کاربران رو هم فراهم کرده بودیم و به همین علت مثل دفعات قبل انتخابی عمل نکردیم که کسی معترض باشه، اما خب به هرحال این تعداد به اضافه چند نفر دیگه که مشکل براشون پیش اومد و نیومدن اعلام آمادگی کردند و مثل قبل جلسه رو در باشگاه برگزار کردیم.

نکته دوم اینکه در این جلسه فکر کنم اکثریت انتقادات، حرف ها یا پیشنهادات داده شد، اما امکانش نیست که تو سایت درج کنیم.فکر می کنم مهم این هست که هر شرکت کننده ها مستقیما اگر صحبتی داشت ارائه کردند.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط Majid_Rasht » دوشنبه نوامبر 25, 2013 7:12 pm

[size=14:36685e0754][color=black:36685e0754]غروب بود . یک غروب پائیزی ، در یکی از پر ازدحام ترین نقاط شهر رشت در یکی از کوچه های اطرافش ساختمانی را می بینی که در های بازش به انتظار خبری خوش لحظه شماری میکند ، ساختمانی که اینک با چراغهایی خاموش به روزهای پر از امیدش می اندیشد روزهایی که . . .
اما انگار هنوز چراغی در یکی از اتاقهایش می درخشید !
از پله ها بالا می روم در میان راهرو سراوانی را می بینم ، شگفتا !!! گویی این مرد در هر چند ماه به اندازه چندین سال پیر می شود! . . . از فضای تاریک راهرو دری باز می شود و فضایی پر از نور غم بیرون را به فراموشی می سپارد . و اینجا هنوز هواداران هستند کسانی که با وجودشان شاید باور نمی کنی که داماش اینقدر تنهاست!
و بعد افشین می آید مردی که شاید خودش هم نداند که چقدر دوستش داریم دلم نمی آید از او انتقاد کنم اما اینجاییم که بعضی از حرفها را بزنیم که اگر نگوییم به او خیانت کرده ایم . اما افشین اینجاست که با صبر و بردباری جواب تک تک ما را بدهد و نیز بگوید از دردها و تلاشها و امید هایش ،از تک تک بازیکنانش دفاع می کند و از ما تنها دست یاری می خواهد گاهی اوقات احساس می کنی بغضی در گلو دارد اما گاهی آنچنان محکم صحبت می کند که ایمان می آوری که باور کنیم ، داماشمان با وجود امثال او تا ابد زنده خواهد ماند . وقتی می خواهیم جلسه را ترک کنیم سعی می کنم با صدایی که بغض آن را به لرزه انداخته به او بگویم که برای اولین بار چقدر احساس غرور و افتخار می کنم در جلسه ای حضور داشتم که افشین ناظمی به عنوان سرمربی داماش گیلان در آنجا حضور داشت .
از اتاق خارج می شوم و دوباره فضای تاریک بیرون با سوز سردی که در میان کوچه می پیچد . . . ای کاش می توانستیم بیشتر از آنچه هستیم یاریگر داماشمان باشیم . ای کاش قدر داشته هایمان را بیشتر از اینها می دانستیم .[/color:36685e0754][/size:36685e0754]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه نوامبر 25, 2013 11:40 pm

[color=black:ce2e6d5e0d][b:ce2e6d5e0d]دانلود فیلم حضور هماهنگ هواداران در تمرین شنبه داماش گیلان+نمایش آنلاین[/b:ce2e6d5e0d] [/color:ce2e6d5e0d]

http://varesh-sport.com/1727-%D8%AF%D8% ... B%8C%D9%86
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط miladcivil » سه شنبه نوامبر 26, 2013 12:05 am

[quote:b8d4788f52="Majid_Rasht"][size=14:b8d4788f52][color=black:b8d4788f52]غروب بود . یک غروب پائیزی ، در یکی از پر ازدحام ترین نقاط شهر رشت در یکی از کوچه های اطرافش ساختمانی را می بینی که در های بازش به انتظار خبری خوش لحظه شماری میکند ، ساختمانی که اینک با چراغهایی خاموش به روزهای پر از امیدش می اندیشد روزهایی که . . .
از پله ها بالا می روم در میان راهرو سراوانی را می بینم ، شگفتا !!! گویی این مرد در هر چند ماه به اندازه چندین سال پیر می شود! . . . از فضای تاریک راهرو دری باز می شود و فضایی پر از نور غم بیرون را به فراموشی می سپارد . و اینجا هنوز هواداران هستند کسانی که با وجودشان شاید باور نمی کنی که داماش اینقدر تنهاست!
و بعد افشین می آید مردی که شاید خودش هم نداند که چقدر دوستش داریم دلم نمی آید از او انتقاد کنم اما اینجاییم که بعضی از حرفها را بزنیم که اگر نگوییم به او خیانت کرده ایم . اما افشین اینجاست که با صبر و بردباری جواب تک تک ما را بدهد و نیز بگوید از دردها و تلاشها و امید هایش ،از تک تک بازیکنانش دفاع می کند و از ما تنها دست یاری می خواهد گاهی اوقات احساس می کنی بغضی در گلو دارد اما گاهی آنچنان محکم صحبت می کند که ایمان می آوری که باور کنیم ، داماشمان با وجود امثال او تا ابد زنده خواهد ماند . وقتی می خواهیم جلسه را ترک کنیم سعی می کنم با صدایی که بغض آن را به لرزه انداخته به او بگویم که برای اولین بار چقدر احساس غرور و افتخار می کنم در جلسه ای حضور داشتم که افشین ناظمی به عنوان سرمربی داماش گیلان در آنجا حضور داشت .
از اتاق خارج می شوم و دوباره فضای تاریک بیرون با سوز سردی که در میان کوچه می پیچد . . . ای کاش می توانستیم بیشتر از آنچه هستیم یاریگر داماشمان باشیم . ای کاش قدر داشته هایمان را بیشتر از اینها می دانستیم .[/color:b8d4788f52][/size:b8d4788f52][/quote:b8d4788f52]

[color=blue:b8d4788f52]دوست و سرور عزیزم Majid_Rasht ؛ قلم بسیار شیوایی دارید.[/color:b8d4788f52]
[color=red:b8d4788f52]امیدوارم در تمام مسائل از این خصیصه و استعداد و ذوق بتونیم بهرمند بشیم.[/color:b8d4788f52]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » سه شنبه نوامبر 26, 2013 10:17 am

[quote:2a1bf0af49="mahmood1331"][quote:2a1bf0af49="armilad"]بدون شرح گردهمایی امروز هواداران داماش
[img:2a1bf0af49]http://www.8pic.ir/images/76652331298617866388.jpg[/img:2a1bf0af49][/quote:2a1bf0af49]

[size=18:2a1bf0af49][color=black:2a1bf0af49]دوست خوبم بابت طرح قشنگي كه زدي خيلي ممنونم /3/
با توجه به شرايط خاصي كه توش گير افتاديم شايد زمان مناسبي واسه طرح اين موضوع نباشه .ولي اين رنگ تك آبي بدجوري داره شرايط رو واسه بعضيها خراب ميكنه. . . . .
چونكه متاسفانه رنگ آبي يا قرمز هر كدومشون به صورت تكي (با توجه به پيشينشون)جو رو خراب ميكنند و بعضي از طرفداراي باشگاه رو دل چركين . . .
ميدونيم كه اين رنگ هيچ ربطي به رنگ نكبت آبي پايتخت نداره ولي قبول كنيم كه تو اين تيم و با شرايط ما تلفيق اين دو رنگ ،كه قرار اوليه همه رشتيها و داماشيها بود خيلي قشنگتره
با اين توضيح كه بنده با عرض تاسف حداقل 28 سال طرفدار استقلال مافياي پايتخت بودم .پس اين جملات من تعبير پسپسي بودن و تعلقي به رنگ قرمز داشتن من نشه[/color:2a1bf0af49][/size:2a1bf0af49] /3/[/quote:2a1bf0af49]]
خیلی دوست داشتم رنگ لباس داماش سبز باشه
رنگ سرسبزی
رنگ گیلان
رنگ سبز نماد امید و پیشرفت است
و ....
کاشکی میشد رنگ پیراهن داماش سبز باشه مثل منتخب گیلان قدیم
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » سه شنبه نوامبر 26, 2013 10:21 am

[quote:22f5fb53fa="Majid_Rasht"][size=14:22f5fb53fa][color=black:22f5fb53fa]غروب بود . یک غروب پائیزی ، در یکی از پر ازدحام ترین نقاط شهر رشت در یکی از کوچه های اطرافش ساختمانی را می بینی که در های بازش به انتظار خبری خوش لحظه شماری میکند ، ساختمانی که اینک با چراغهایی خاموش به روزهای پر از امیدش می اندیشد روزهایی که . . .
از اتاق خارج می شوم و دوباره فضای تاریک بیرون با سوز سردی که در میان کوچه می پیچد . . . ای کاش می توانستیم بیشتر از آنچه هستیم یاریگر داماشمان باشیم . ای کاش قدر داشته هایمان را بیشتر از اینها می دانستیم .[/color:22f5fb53fa][/size:22f5fb53fa][/quote:22f5fb53fa]

[size=18:22f5fb53fa] [color=green:22f5fb53fa] آرزومه یه روز بازیکنای داماش و مخصوصا افشین خان روز از نزدیک ببینم [/color:22f5fb53fa] [/size:22f5fb53fa]
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 1 مهمان