[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 6:02 pm

[color=darkblue:eb4242ae1a]اگر آبشک به تیم های سرخابی می رفت ، با خود می گفتیم : در این فضا و تفکرات مسموم حاکم بر فوتبال ما حق دارد ، شاید در تیم های لابی باز سر از جام جهانی برزیل درآورد ! چرا با وجود بازیکنانی همچون حقیقی ، نوری و . . .در تیم کیروش ، محمد جزو مسافرین برزیل نباشد ؟
اما مس کرمان حکایت دیگریست ، رنگ نارنجی به محمد نمی آید ! تخته پل کجا ؟ کویر بی آب و علف کجا ؟
در هر حال برای همشهری مان آرزوی موفقیت و سلامتی می نمایم
[/color:eb4242ae1a]
[size=24:eb4242ae1a][color=violet:eb4242ae1a]خداحافظ فابرگاس ، خداحافظ[/color:eb4242ae1a][/size:eb4242ae1a]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 6:41 pm

[b:165fa6207d][color=black:165fa6207d]آبشک رفت/به چه تیمی هم رفت،مس کرمان /10/ /10/
تیمی در کورس قهرمانی،تیمی که حتما جای پیشرفت داره آخه یادمه یه کسی چند ساله هی میگفت داماش جای پیشرفت نیست!
فقط یه چیزی آبشک بچه رشتی ،وقتی مس سقوط کرد و دست از پا دراز تر برگشتی رشت دم از تعصب و مرام و اینجور شرو ورها واسه ما نزنی ها.خواهشا صحبت پیشرفت و اینا رو هم نکن.مس کرمان رفتنت یعنی فقط و فقط بخاطر پول تیمتو تنها گذاشتی...
اول فصل یکی از دوستان یه شعری خونده بود که آبشک بچه رشتی خواستی بیشی پرسپولیس/باشه بوشو آبرار/باشه بوشو تی جان ساق/حسین بوشو تیم بباخت...
خوشبختانه تا الان سر پا بودیم و از این به بعد هم میمونیم اگر هم قراره بمیریم ایستاده میمیریم/به نامرد جماعت هم نیازی نیست...
خوشبختانه الان از تموم حواشی این انتقال هم خبر دارم/حناتم دیگه پیش ما رنگ نداره حاج محمد آبشک...[/color:165fa6207d][/b:165fa6207d]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 6:50 pm

مواظب باش تو تمرینات مس چاقو نخوری بره ! /15/ آخه مس هم شد تیم ! :idea: /15/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط armilad » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 6:55 pm

دیگه تابلو تر از این نمیشه آدم از تیمش بره.
اونم فقط واسه پول.
پول بد نیستا اصلا،اما خدایی آخه مس اصلا تیم نیس.
داغانه بره.
داره میوفته آخه.
یعنی محمد عزیز اینارو دونسته و رفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاش همون اول فصل به یه تیم خوب میرفت نه تیمی که داره میترکه.
/4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط ali_farse » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 9:20 pm

ایشالا هر جا میره موفق باشه ممد آبشک خودمون.بر خلاف خیلیا من ازش راضیم،4 فصل و نیم واسه ما زحمت کشید.حالا چه با پشت پده رفته باشه چه بی پشت پرده.همین کبه بعد یک فصل و نیم داشت میرفت همه تشویقش کردن و کلیم پشتش حرفای خوبی زدن و گفتن با مرامه و ... (هرچند من همین حس رو به کبه هم دارم و ازش ممنونم)،ولی چرا محمد آبشک بد شد؟!!یه سوال،مگه مهدوی و افشین چاووشی نرفتن استیل آذین؟!ائنا که دقیقاً معلوم بود واسه چی رفتن؟!وقتی برگشتن همه گفتیم با غیرتن و ... !!حالا اگه آبشک برگرده میشه..... ؟!این نظر منه،با احترام به نظر همتون
نماد کاربر
ali_farse
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 19, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 9:36 pm

[quote:99645610d3="ali_farse"]ایشالا هر جا میره موفق باشه ممد آبشک خودمون.بر خلاف خیلیا من ازش راضیم،4 فصل و نیم واسه ما زحمت کشید.حالا چه با پشت پده رفته باشه چه بی پشت پرده.همین کبه بعد یک فصل و نیم داشت میرفت همه تشویقش کردن و کلیم پشتش حرفای خوبی زدن و گفتن با مرامه و ... (هرچند من همین حس رو به کبه هم دارم و ازش ممنونم)،ولی چرا محمد آبشک بد شد؟!!یه سوال،مگه مهدوی و افشین چاووشی نرفتن استیل آذین؟!ائنا که دقیقاً معلوم بود واسه چی رفتن؟!وقتی برگشتن همه گفتیم با غیرتن و ... !!حالا اگه آبشک برگرده میشه..... ؟!این نظر منه،با احترام به نظر همتون[/quote:99645610d3]
ابرار مشکل این مصاحبشه!
آبشک: پيشنهاد دارم اما اجازه ندارم

هافبک دفاعي تيم فوتبال داماش گيلان گفت: مي دانم آقاي عابديني برايش پيشرفت ما مهم است و اگر اتفاق خاصي رخ ندهد مي توان گفت تا آخر هفته تکليفم مشخص مي شود.
محمد آبشک هافبک دفاعي پر تلاش داماش که بازي هاي خوبي را از او شاهد بوديم هر فصل با پيشنهادات خوبي از ساير تيمهاي ليگ برتري مواجه مي شود اما مدير داماش آقاي عابديني اجازه خروج را به او نداده اما در اين نيم فصل وي که چند پيشنهاد دارد اميدوار است حاج آقا عابديني اين بار به او اجازه دهد تا بتواند به تيم جديدش بپيوندد.

وي در همين رابطه مي گويد:من داماش را دوست دارم و اين تيم متعلق به شهر من است اما رفتن من هم به صلاح باشگاه است و هم به [color=red:99645610d3][size=18:99645610d3]پيشرفت خودم کمک[/color:99645610d3] مي کند. [/size:99645610d3]

من انتظار دارم حاج آقا عابديني که هميشه کمک حال من و همه بچه هاي تيم بوده است اينبار هم لطف کند تا بتوانم با [color=orange:99645610d3]جدايي از داماش به يک تيم ديگر ليگ برتري که به پيشرفتم کمک کند بروم.
[/color:99645610d3]
آبشک در ادامه مي گويد:پيشنهادات خوبي دارم اما اجازه ندارم،البته من مي دانم آقاي عابديني برايش پيشرفت ما مهم است و اگر اتفاق خاصي رخ ندهد مي توان گفت تا آخر هفته تکليفم مشخص مي شود.

هافبک دفاعي داماش در پايان مي گويد:داماش هميشه در قبل من است چرا که اگر جز اين باشد جاي تعجب دارد من با اين تيم به فوتبال ايران معرفي شدم و براي سربلندي اين تيم آرزوي موفقيت مي کنم.
[color=darkblue:99645610d3]همین فصلم که حسین از داماش جدا شد خدایی کسی به این شکل اعتراض نکرد من حودمم از کسایی هستم که می گم با رفتن بازیکنای خوبمون می تونیم داماشو به عنوان یه تیم بازیکن ساز معرفی کنیم که بسیار با ارزشه.ولی رفتن به تیم ته جدولی به بهانه پیشرفت ناراحت کنندست لااقل می رفت به یه تیم خوب مثل حسین ابراهیمی که ما هم بهش افتخار کنیم من به شخصه از رفتن بازیکنامون به هیچ وجه ناراحت نیستم ولی رفتن به مس تو کرمان با اونشرایط آب و هوایی و هوادارا و وضعیت جدولی و ... مطلوب نیست البته این نظر منه،امیدوارم محمد هم مثل حسین و علی جهانبخش موفق بشه و افتخار ما بشه چون هرجا باشه تربیت شده مکتب داماشه.[/color:99645610d3]
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط ali_farse » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 10:05 pm

همه میدونیم محمد آبشک جوون غد و مغروریه،البته مصاحبه هم که اصلاً بلد نیست،توی این شکی نیست.ولی من میگم ما تماشاگرایی که خدایی از نظر قدردانی تکیم تو ایران نباید با کسی که اینقد واسمون زحمت کشیده بخاطر یکی 2 تا مصاحبش که از رو نا پختگی بوده بد بشیم و زیر سوال ببریمش.باز میگما،این نظر منه آبرار.abarar 0131 ممنون به خاطر نظرت
نماد کاربر
ali_farse
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط RASHTBOY » جمعه نوامبر 22, 2013 5:06 am

[size=24:aa00b6b7db][color=red:aa00b6b7db]از مدیران زحمتکش سایت بابت فراخوان روز شنبه بسیار ممنونم[/color:aa00b6b7db] /3/

[color=blue:aa00b6b7db]خیلی ها از داماش رفتند مانند حسین ابراهیمی ، جهانبخش ، خیلی ها هم قصد رفتن دارند مانند عابدینی و آبشک ،در آینده نیز بازیکنان دیگری خواهند رفت و همچنین کادر فنی نیز شاید دستخوش تغییرات شود ؛ امیدوارم همه موفق باشند اما تنها ضلع ثابت باشگاه داماش ، فقط و فقط همین هواداران خونگرم هستند ،
داماش با این هواداران هیجگاه تنها نمی باشد[/color:aa00b6b7db] .[/size:aa00b6b7db]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » جمعه نوامبر 22, 2013 8:35 am

[quote:7defe0f023="abarar0131"][quote:7defe0f023="ali_farse"]ایشالا هر جا میره موفق باشه ممد آبشک خودمون.بر خلاف خیلیا من ازش راضیم،4 فصل و نیم واسه ما زحمت کشید.حالا چه با پشت پده رفته باشه چه بی پشت پرده.همین کبه بعد یک فصل و نیم داشت میرفت همه تشویقش کردن و کلیم پشتش حرفای خوبی زدن و گفتن با مرامه و ... (هرچند من همین حس رو به کبه هم دارم و ازش ممنونم)،ولی چرا محمد آبشک بد شد؟!!یه سوال،مگه مهدوی و افشین چاووشی نرفتن استیل آذین؟!ائنا که دقیقاً معلوم بود واسه چی رفتن؟!وقتی برگشتن همه گفتیم با غیرتن و ... !!حالا اگه آبشک برگرده میشه..... ؟!این نظر منه،با احترام به نظر همتون[/quote:7defe0f023]
ابرار مشکل این مصاحبشه!
آبشک: پيشنهاد دارم اما اجازه ندارم

هافبک دفاعي تيم فوتبال داماش گيلان گفت: مي دانم آقاي عابديني برايش پيشرفت ما مهم است و اگر اتفاق خاصي رخ ندهد مي توان گفت تا آخر هفته تکليفم مشخص مي شود.
محمد آبشک هافبک دفاعي پر تلاش داماش که بازي هاي خوبي را از او شاهد بوديم هر فصل با پيشنهادات خوبي از ساير تيمهاي ليگ برتري مواجه مي شود اما مدير داماش آقاي عابديني اجازه خروج را به او نداده اما در اين نيم فصل وي که چند پيشنهاد دارد اميدوار است حاج آقا عابديني اين بار به او اجازه دهد تا بتواند به تيم جديدش بپيوندد.

وي در همين رابطه مي گويد:من داماش را دوست دارم و اين تيم متعلق به شهر من است اما رفتن من هم به صلاح باشگاه است و هم به [color=red:7defe0f023][size=18:7defe0f023]پيشرفت خودم کمک[/color:7defe0f023] مي کند. [/size:7defe0f023]

من انتظار دارم حاج آقا عابديني که هميشه کمک حال من و همه بچه هاي تيم بوده است اينبار هم لطف کند تا بتوانم با [color=orange:7defe0f023]جدايي از داماش به يک تيم ديگر ليگ برتري که به پيشرفتم کمک کند بروم.
[/color:7defe0f023]
آبشک در ادامه مي گويد:پيشنهادات خوبي دارم اما اجازه ندارم،البته من مي دانم آقاي عابديني برايش پيشرفت ما مهم است و اگر اتفاق خاصي رخ ندهد مي توان گفت تا آخر هفته تکليفم مشخص مي شود.

هافبک دفاعي داماش در پايان مي گويد:داماش هميشه در قبل من است چرا که اگر جز اين باشد جاي تعجب دارد من با اين تيم به فوتبال ايران معرفي شدم و براي سربلندي اين تيم آرزوي موفقيت مي کنم.
[color=darkblue:7defe0f023]همین فصلم که حسین از داماش جدا شد خدایی کسی به این شکل اعتراض نکرد من حودمم از کسایی هستم که می گم با رفتن بازیکنای خوبمون می تونیم داماشو به عنوان یه تیم بازیکن ساز معرفی کنیم که بسیار با ارزشه.ولی رفتن به تیم ته جدولی به بهانه پیشرفت ناراحت کنندست لااقل می رفت به یه تیم خوب مثل حسین ابراهیمی که ما هم بهش افتخار کنیم من به شخصه از رفتن بازیکنامون به هیچ وجه ناراحت نیستم ولی رفتن به مس تو کرمان با اونشرایط آب و هوایی و هوادارا و وضعیت جدولی و ... مطلوب نیست البته این نظر منه،امیدوارم محمد هم مثل حسین و علی جهانبخش موفق بشه و افتخار ما بشه چون هرجا باشه تربیت شده مکتب داماشه.[/color:7defe0f023][/quote:7defe0f023][size=18:7defe0f023] [/size:7defe0f023][font=Arial:7defe0f023] [/font:7defe0f023][color=red:7defe0f023] [/color:7defe0f023][size=24:7defe0f023]م[/size:7defe0f023][size=

محمد ساعت 2 شب رفت خونه عابدینی توزعفرانیه تونست رضایت نامه خودشو بگیره.لطفا این بحث رو تموم کن ،چیزی نمیدونی اینقدر بحث کش نده
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_farse » جمعه نوامبر 22, 2013 9:03 am

من نظر خودمو گفتم،فکر نمیکنی خوبه لحن صحبتت رو بهتر کنی!!من دارم کلی حرف میزنم و شما بحثت یه اتفاق خاصه.بیخیال
نماد کاربر
ali_farse
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط MAZIYAR » جمعه نوامبر 22, 2013 9:24 am

آقای امین خان اسدالله پور ، دوست عزیز بنده که در خیلی موارد هم با هم موافقیم...
من از دیروز فقط سعی کردم در مورد نظرات شما سکوت پیشه کردم ، اما اگر فکر میکنی خیلی چیزها میدونی باید خدمتت عرض کنم من خیلی چیزها رو میدونم و خیلی راحت هم میتونم اعلام کنم.
اما فرق من با شما دوست گرامی میدونی چیه؟فرق من اینه که خودم رو مثل شما حق به جانب نمیدونم و به این فکر میکنم اگه یکی من بگم و دو تا شما در شرایطی که تیم نیاز به یکدلی داره اتحادمون رو از دست میدیم،اتحادی که رمز موفقیت ماست...
اما یادت باشه هرکسی روزی از این تیم میرره و این تیم برای من شما و هواداران می ماند!
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » جمعه نوامبر 22, 2013 9:48 am

امین جان تو هم مثل * هی بگم بگم راه انداختی که بره بگووووووووووووو /10/
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » جمعه نوامبر 22, 2013 9:54 am

[quote:89b984c731="MAZIYAR"]آقای امین خان اسدالله پور ، دوست عزیز بنده که در خیلی موارد هم با هم موافقیم...
من از دیروز فقط سعی کردم در مورد نظرات شما سکوت پیشه کردم ، اما اگر فکر میکنی خیلی چیزها میدونی باید خدمتت عرض کنم من خیلی چیزها رو میدونم و خیلی راحت هم میتونم اعلام کنم.
اما فرق من با شما دوست گرامی میدونی چیه؟فرق من اینه که خودم رو مثل شما حق به جانب نمیدونم و به این فکر میکنم اگه یکی من بگم و دو تا شما در شرایطی که تیم نیاز به یکدلی داره اتحادمون رو از دست میدیم،اتحادی که رمز موفقیت ماست...
اما یادت باشه هرکسی روزی از این تیم میرره و این تیم برای من شما و هواداران می ماند![/quote:89b984c731]

حرف من هم اینه،الان مهدی پدید کلید کرده میگه فیلم بزار ، منم گفتم چشم چیزی نمیگم اما ما این پنهان کاری هامون باعث شده در جا بزنیم
ما درکنار تیممون هستیم وخواهیم بود،برایمون شخص وکسی خاص مهم نیست
به امید روزای گرم وافتابی برای داماش
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط amin_asadolahpor » جمعه نوامبر 22, 2013 9:55 am

[quote:9ca894847f="mehdi_damash"]امین جان تو هم مثل * هی بگم بگم راه انداختی که بره بگووووووووووووو /10/[/quote:9ca894847f]

ره جنازه تو که خبر داری ده وابده
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط MEHRDAD » جمعه نوامبر 22, 2013 1:39 pm

[color=black:4895885450][b:4895885450]نوجوانان داماش با 4 گل پورالبرز را در کرج شکست داد | استعفای مدیر تیم های پایه! [/b:4895885450] [/color:4895885450]

http://varesh-sport.com/1718-%D9%86%D9% ... B%8C%D9%87!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان