[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط Inja-Rasht » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 9:48 pm

[quote:2a4b0cd3b1="amin_asadolahpor"]میخوام شروع کنم بنویسم،انتقاد کنم اما نمیدونم از کجا بگم
سر تمرین امروز میلاد فراهانی مچ پاش پیچ خورد مصدوم شد،امروز دلم واسه داماش وبرای طرفدارانش سوخت،خیلی حرفها رو باید زد
محمد آبشک رفت مس کرمان،امیر عابدینی 300 ملیون نقد بابت این انتقال گرفت.
تمام بازیکنان تیم بابت مسایل مالی نگرانن،وقتی به خود مدیر عامل تیم هم زنگ میزنن جواب تلفن بچه هارو نمیده این آقا.ایشون فقط به فکر خودشه اگه داماش بره به شرافت این شهر هیچ جایی راهش نمیدن.نمیدونم کی رو این اقا اسم گذاشت امیر شهر باران؟
فقط تو این تیم هستش که بتونه چنتا مصاحبه کنه با tv.
متاسفم براتون آقای عابدینی،شمااز وقتی امدیدتو این تیم از بی پولی گفتید،گفتید میخواهم بروم،عزیز برو.ببین اون تیم کثیف تهرانی هم باهات پیمان میبنده؟
وقتی هیچ پولی نمیدی به بازیکنان تیمت،حداقل بیا درد دل این بازیکنان خودتو گوش بده،همه از شما شاکی هستن،شما داماش رو فقط وسیله قرار دادید،برای اینکه اسمتان رو این فوتبال بمونه
بخدا خسته شدیم،ما بعدها انتظار داریم تیم مانتیجه بگیره،ایشون رفتن دوباره از مسعود زارعی و بهشاد یاورزاده خواستن بیاد داماش.
واااااااااااااای ادم آتیش میگره،شمااصلا سربلندی این تیم براتون مهم نیست،شما اصلا در طول فصل 10 بار امدید سر تمرین داماش؟10 بار نه 5 بار امدید؟
نمیتونی تیم داری کنید بروید،حداقل بازیکن میدونه تیم بی مدیر عامله.
اینجا همش بعضیا طرفداری میکنید از این اقامدیر عامل،بعضی از بازیکنان ماهم ناسزا میگن پشت مدیر عامل تیم وقتی ایشون رو میبینم میفتن.به......
شما فقط بلد هستید بعضی ها رو سیاه کنید،من به همراه هزاران طرفدار داماش دلخوشی نداریم ،جز همین تیم ،لطفا بروید ،وآن لقب ایران آسیارو ببرید برای تیم محبوبتان
چون مدیر عاملی که عاشق این تیم نباشد نمی خواهیم.
فرق ماها با شما در اینه ،شمااز زعفرانیه یا لواسان بازی های داماش را نگاه میکند،ومااز ورزشگاه،چون همانند خدا این تیم رو میپرستیم[/quote:2a4b0cd3b1]

بهت بر نخوره آبرار ولی منطق این کامنتت من رو یاد اون انزلی چی انداخت که به درودگر گیر داده بود چرا پول نمیاری؟؟ مگه تو مدیر عامل نیستی؟؟
اون مدیرعاملایی که تو همین رشت بودن چه غلطی کردن؟؟ تا منابع مالی قطع شد دمشون گذاشتن رو کولشون در رفتن. نه عزیز دل فعلا وقت رفتن عابدینی نیست و نخواهد رفت. حالا حالا ها کار داریم. فکر میکنم سن شما کمتر از 22 سال باشه. چون واقعا از شرایط اقتصادی این روزهای مملکت و اداره کردن یک بخش خصوصی ضررده تو این شرایط بی خبری. حرفهای دیگری نمیزنم که به تیریج قبای بعضی بازیکنان غیور بر نخوره. البته بعضی که تعدادشون به انگشتان یک دست هم نمیرسه.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 10:00 pm

عابدینی امشب نیومد تو برنامه سکو حرف بزنه ببینیم چی به چی هست نمیدونم این کار چه معنی داره /5/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط zxzx » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 10:03 pm

[quote:a7134d1c49="metall"][quote:a7134d1c49="zxzx"]خیلی مودبانه خیلی مودبانه و باز هم خیلی مودبانه میگم واست متاسفم اقای ابشک یعنی میخوای بری مس ته جدولی تا پیشرفت کنی چنان میگفتی برم پیشرفت کنم گفتم کجا میخواد بره باز هم میگم واقعا برات متاسفم[/quote:a7134d1c49]

بابا چرا اینقدر خودتون رو ناراحت میکنید این حق تمام بازیکناست من فکر میکنم تمام بازیکنا داماش دین خودشون رو نسبت به داماش انجام دادن و مدیون نیستن و باید بگم آبشک بازیکن خیلی بزرگی برای ما نبود[/quote:a7134d1c49]

درسته همه بازیکن ها حق دارن واسه اینده خودشون تصمیم بگیرن ولی اخه مس کرمان ته جدولی حداقل یه تیم خوب میرفت دل ادم نمیسوخت
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » جمعه نوامبر 22, 2013 5:54 am

یه حسی می گه این اخرین فصل داماشه
خدا نکنه
:o :o :o :o :o :o :o :o
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه نوامبر 22, 2013 8:46 am

[quote:98ced5da65="yaranemirza"]یه حسی می گه این اخرین فصل داماشه
خدا نکنه
:o :o :o :o :o :o :o :o[/quote:98ced5da65]
[color=darkblue:98ced5da65]
[size=18:98ced5da65]
آبرار تا نسل ما زنده هست و نفس میکشه همچین اتفاقی هیچوقت نمیفته,نسل بعدمونم جوری تربیت میکنیم که همیشه هوای داماش رو داشته باشن چون این تیم افتخار گیلان و رشت هست![/size:98ced5da65][/color:98ced5da65]

[color=darkblue:98ced5da65][size=18:98ced5da65]وقتی یکی توی هر نقطه ایران میپرسه طرفدار کدوم تیم هستی با افتخار میگم فقط داماش چون تیم شهرمه احساس غرور میکنم,ما نمیذاریم که این افتخار رو غرور از بین بره هیچوقت.[/size:98ced5da65][/color:98ced5da65]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » جمعه نوامبر 22, 2013 8:56 am

[quote:56749e77d7="Inja-Rasht"][quote:56749e77d7="amin_asadolahpor"]میخوام شروع کنم بنویسم،انتقاد کنم اما نمیدونم از کجا بگم
سر تمرین امروز میلاد فراهانی مچ پاش پیچ خورد مصدوم شد،امروز دلم واسه داماش وبرای طرفدارانش سوخت،خیلی حرفها رو باید زد
محمد آبشک رفت مس کرمان،امیر عابدینی 300 ملیون نقد بابت این انتقال گرفت.
تمام بازیکنان تیم بابت مسایل مالی نگرانن،وقتی به خود مدیر عامل تیم هم زنگ میزنن جواب تلفن بچه هارو نمیده این آقا.ایشون فقط به فکر خودشه اگه داماش بره به شرافت این شهر هیچ جایی راهش نمیدن.نمیدونم کی رو این اقا اسم گذاشت امیر شهر باران؟
فقط تو این تیم هستش که بتونه چنتا مصاحبه کنه با tv.
متاسفم براتون آقای عابدینی،شمااز وقتی امدیدتو این تیم از بی پولی گفتید،گفتید میخواهم بروم،عزیز برو.ببین اون تیم کثیف تهرانی هم باهات پیمان میبنده؟
وقتی هیچ پولی نمیدی به بازیکنان تیمت،حداقل بیا درد دل این بازیکنان خودتو گوش بده،همه از شما شاکی هستن،شما داماش رو فقط وسیله قرار دادید،برای اینکه اسمتان رو این فوتبال بمونه
بخدا خسته شدیم،ما بعدها انتظار داریم تیم مانتیجه بگیره،ایشون رفتن دوباره از مسعود زارعی و بهشاد یاورزاده خواستن بیاد داماش.
واااااااااااااای ادم آتیش میگره،شمااصلا سربلندی این تیم براتون مهم نیست،شما اصلا در طول فصل 10 بار امدید سر تمرین داماش؟10 بار نه 5 بار امدید؟
نمیتونی تیم داری کنید بروید،حداقل بازیکن میدونه تیم بی مدیر عامله.
اینجا همش بعضیا طرفداری میکنید از این اقامدیر عامل،بعضی از بازیکنان ماهم ناسزا میگن پشت مدیر عامل تیم وقتی ایشون رو میبینم میفتن.به......
شما فقط بلد هستید بعضی ها رو سیاه کنید،من به همراه هزاران طرفدار داماش دلخوشی نداریم ،جز همین تیم ،لطفا بروید ،وآن لقب ایران آسیارو ببرید برای تیم محبوبتان
چون مدیر عاملی که عاشق این تیم نباشد نمی خواهیم.
فرق ماها با شما در اینه ،شمااز زعفرانیه یا لواسان بازی های داماش را نگاه میکند،ومااز ورزشگاه،چون همانند خدا این تیم رو میپرستیم[/quote:56749e77d7]

بهت بر نخوره آبرار ولی منطق این کامنتت من رو یاد اون انزلی چی انداخت که به درودگر گیر داده بود چرا پول نمیاری؟؟ مگه تو مدیر عامل نیستی؟؟
اون مدیرعاملایی که تو همین رشت بودن چه غلطی کردن؟؟ تا منابع مالی قطع شد دمشون گذاشتن رو کولشون در رفتن. نه عزیز دل فعلا وقت رفتن عابدینی نیست و نخواهد رفت. حالا حالا ها کار داریم. فکر میکنم سن شما کمتر از 22 سال باشه. چون واقعا از شرایط اقتصادی این روزهای مملکت و اداره کردن یک بخش خصوصی ضررده تو این شرایط بی خبری. حرفهای دیگری نمیزنم که به تیریج قبای بعضی بازیکنان غیور بر نخوره. البته بعضی که تعدادشون به انگشتان یک دست هم نمیرسه.[/quote:56749e77d7]

2 شب پیش 1نفر از بچه ها رفته بود هتل دلفین محسن یوسفی به همراه خانواده اش امده بود پشت میز این دوست ما
بعد صادق درودگر امد،برای نیم فصل دیگه 250 تا قرار داد نوشت،گف خونه ام مشکل داره آقای دوردگر ،اونم گفت من بهترشو برات تهیه میکنم
فقظ تو روحیه داشته باش مثل نیم فصل اول برام بازی کن، غصه ام گرفت این مردیکه درودگر کجا امیر عابدینی کجا؟چطور این اقا همش بالای سر بازیکنانش هست اما جوا بتلفن بازیکنان مارو نمیده؟بعد تمرینات برو با1 بازیکن بحرف ببین چی میگه
تو هم عزیزم منو نمیشناسی،ایشالا این فصل تموم شه1فیلمی دارم برات میزارم بعد سر حرف من میان همتون
من 31 سالمه ، ادای بزرگی و کلفتی نمیکنم،الان سکوت میکنم و فقط تماشا میکنم
مطمن باشید 1 روز به حرف من میرسید ،اما اونوقت دیره
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » جمعه نوامبر 22, 2013 9:11 am

حالم از این همه بی توجهی و بی غیرتی به هم میخوره اونی هم که ادعای پدری داره روی این تیم هیچ تعصبی نداره همون بهتر که بره دنبال عشقش...اصلا کل مسئولای رشتی بی غیرت که واقعا هم این صفت برازندشونه کسی با این همه اسم و اعتبار و سابقه و ادعا/15/(این هم بگم اینکه تا حالا داماش سرپا مونده فقط به خاطر وجود عابدینی هست ولی دیگه خسته شدم از این همه بلاتکلیفی) بعد از یک ماه میام سایت یه خبر خوب ببینما...حالم دیگه داره از بعضی چیزها به هم میخوره هی به خودم میگم گیلانی پرچمش بالاست ولی اونایی که تو راس کار هستن آدم های لایق و متعصب روی این استان نیستن...متاسفم واسه این استان...همه ابران دارن به کارهای ما میخندن
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » جمعه نوامبر 22, 2013 9:13 am

عجب اوضاع کیشمشی هست! مدیرعامل مستعفی معلوم نیست کجا هست تیم هم که رو هواست روحیه بازیکنا بسیار پایین ای خدا /9/ چندروز اعصابم خرابه
آخرين ويرايش توسط gilan-astaneh on جمعه نوامبر 22, 2013 9:22 am, ويرايش شده در 2.
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط farzin0131 » جمعه نوامبر 22, 2013 9:16 am

میخواستم به تمام داماشی ها بگم که نفت تهران رضایت نامه پویا رو نمیده پویا اولین تیمش واسه اومدن داماش هست ولی بخاطر یه سری مشکلات خانوادگی نمیتونه بیاد شمال
آبرار غیرت داره، داماششو دوست داره
farzin0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 24, 2011 12:00 am

پستتوسط farzin0131 » جمعه نوامبر 22, 2013 9:18 am

بازی سایپا اگه باشگاه ماشین نذاره کسی میاد کرج؟
farzin0131
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط Rashti0131 » جمعه نوامبر 22, 2013 9:19 am

آبراران عزیز تا اخر عمرم عابدینی رو ببینم ازش تشکر میکنم بابت زحماتی که برامون کشید و هر جا باشه تشویقش میکنم ولی با تمام این اوصاف ایشون یک پرسپولیسی فوق العاده تیر هست.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط farzin0131 » جمعه نوامبر 22, 2013 9:21 am

اخر یه سری ادمها که دوست ندارن جوانهایه این شهر پیشرفت کنن که اسمشونو نمیارم بلاخره پشیمان شدن و دیدن پولی خبری نیست باز ازبازیکنهایه امید پارسال دعوت کردن به تیم
farzin0131
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط Rashti0131 » جمعه نوامبر 22, 2013 9:25 am

[quote:5fece17ef9="soroosh8"][quote:5fece17ef9="yaranemirza"]یه حسی می گه این اخرین فصل داماشه
خدا نکنه
:o :o :o :o :o :o :o :o[/quote:5fece17ef9]
[color=darkblue:5fece17ef9]
[size=18:5fece17ef9]
آبرار تا نسل ما زنده هست و نفس میکشه همچین اتفاقی هیچوقت نمیفته,نسل بعدمونم جوری تربیت میکنیم که همیشه هوای داماش رو داشته باشن چون این تیم افتخار گیلان و رشت هست![/size:5fece17ef9][/color:5fece17ef9]

[color=darkblue:5fece17ef9][size=18:5fece17ef9]وقتی یکی توی هر نقطه ایران میپرسه طرفدار کدوم تیم هستی با افتخار میگم فقط داماش چون تیم شهرمه احساس غرور میکنم,ما نمیذاریم که این افتخار رو غرور از بین بره هیچوقت.[/size:5fece17ef9][/color:5fece17ef9][/quote:5fece17ef9]

soroosh8: من هم تنها دلیلی که یکم امیدوارم به اینده وجود همین مردم هست مسئولین که صحبتشو نکن ولی نسل ما یه نسل طلایی هست تو تاریخ رشت...خدا کنه این دلخوشی و تنها دلیلمون برای ابراض احساسات و تعصباتمون روی سرزمینمون از ما گرفته نشه.
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط mehdi_damash » جمعه نوامبر 22, 2013 9:26 am

[quote:f5dc543261="MEHRDAD"]اطلاعیه شماره 2:

فراخوان حضور هماهنگ هواداران در تمرین داماش گیلان

با حضورمان نشان میدهیم داماش تنها نیست...
زمان : شنبه 2 آذرماه ساعت 15 استادیوم شهید دکتر عضدی رشت

پی نوشت: با هماهنگی های صورت گرفته دوربین نود و شبکه خبر نیز در محل تمرین حاضر می شوند.[/quote:f5dc543261]
این همه میگفتید فراخوان فراخوان خوب اینم گذاشتن بچه ها یعنی فقط 5تا کاربر لایک کردن بقیه خوندن رد شدن همینطوری.بخدا فقط ادعای تعصب دارند بعضی ها.فردا مشخص میشه چه کسانی واقعا تیمشونو دوس دارند
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط farzin0131 » جمعه نوامبر 22, 2013 9:29 am

بخدا قزوین تمام مردمشون به جوانی باتعصب مثل جهانبخش مینازن وتیم کاسپین قزوین که لیگ2هستش فقط موندم که اونا اماره تیم وشهر وبازیکنایی که دارن میرن از هوادارههایه داماش زودتر میدونن
farzin0131
کاربر فعال
کاربر فعال

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان