[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 7:04 pm

بحث ها فعلا روی مشکلات داماش هست ... بی پولی و رفتن ابشک و ...
[color=black:c727d1ece9]ولی ما هر سال میریم تهران و فحش های نژادی به ما میشه . اگه یه بار فیفا شکایت میکردیم و از صحنه هایی که به ما فحش نژادی میدادند فیلم گرفته میشد می تونستیم اون بی همه چیز های تهرانی رو ادب کنیم .[/color:c727d1ece9]
[b:c727d1ece9][color=darkblue:c727d1ece9]

رئيس فيفا قصد دارد تا با باشگاه هاي نژاد پرست برخورد جدي تري داشته باشد.
حذف باشگاه هاي نژاد پرست از رقابتها
به گزارش فوتبال آنلاینسپ بلاتر دوباره سخنراني جدي در خصوص هواداران نژاد پرست باشگاه هاي فوتبالي ايراد کرد و تصميم دارد تا اين باشگاه ها را از رقابتها حذف نمايد.

بلاتر در اين باره گفت:جريمه نقدي باشگاه هاي متخلف کار درستي نيست هميشه هستند کسانيکه اين مبالغ را پرداخت نمايند.همچنين بدون برگزار کردن مسابقات بدون تماشاچي مجازات مناسبي نيست.ما بايد جدي تر برخورد نماييم.يا تيمها را از مسابقات حذف و يا کسر امتياز کنيم تا بتوانيم با نژاد پرستي مبارزه نماييم.

بازگو کردن موضوع مبارزه با نژاد پرستي پس از توهين هايي که از سوي هواداران انزلیچی زسکا مسکو به يحيي توره کاپيتان منچستر سيتي رخ داد،شروع شد.

توره معتقد است در صورت حل نشدن موضوع نژاد پرستي در انزلیچی ميزباني جام جهاني 2018 بايد در اين کشور تحريم شود.

[/color:c727d1ece9][/b:c727d1ece9]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 7:39 pm

میدونم این خبر در هیاهوی این روزها گم خواهد شد ولی باز هم مینویسم:

"پروفسور فضل الله رضا" در روزهای آینده و در آستانه یکصد سالگی به زادگاهش رشت خواهد آمد ایشان اکنون در ایران هستند و در تهران در هتل استقلال تشریف دارند.ایشان متولد 1293 در محله آفخرای رشت هستند
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 8:01 pm

دیگه این بحث ها تکراری شده،ما اولین بارمون نیست که مشکلات مالی داریم و آخرین بارمون هم حتما نخواهد بود با توجه به پیشینه ی فوتبال در رشت
پس از دوستان خواهش میکنم که کام خود را تلخ نکنن،ما فقط میتوانیم تا حدی که توان داریم جلو بریم بقیه اش دیگه با حضرت آدمه
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 8:04 pm

[quote:3326d58c82="MAZIYAR"]اینکه شایعه شده پول رضایت نامه آبشک به حساب عابدینی ریخته شده درست هست ، بلکه چند سال است به حساب عابدینی ریخته میشه و اصلا هزینه های تیم از همین حساب برطرف می شود.(این حساب به نام زارعی مدیرمالی باشگاه و حسن عابدینی هست)
حساب باشگاه بلوکه هست و هر پولی ک اون جا ریخته بشه بلوکه می شود.
حالا کسانی که این شایعه را راه انداختند معتقدند باید ریخته بشه به حاسب باشگاه؟؟؟[/quote:3326d58c82]

.......
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mohammadrashti22 در جمعه دسامبر 06, 2013 7:02 pm .
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 8:09 pm

برنامه سکو شروع شده نظر شما در رابطه با نظرسنجیش چیه
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 8:11 pm

[quote:2d3dc19214="amin_asadolahpor"][quote:2d3dc19214="MAZIYAR"]اینکه شایعه شده پول رضایت نامه آبشک به حساب عابدینی ریخته شده درست هست ، بلکه چند سال است به حساب عابدینی ریخته میشه و اصلا هزینه های تیم از همین حساب برطرف می شود.(این حساب به نام زارعی مدیرمالی باشگاه و حسن عابدینی هست)
حساب باشگاه بلوکه هست و هر پولی ک اون جا ریخته بشه بلوکه می شود.
حالا کسانی که این شایعه را راه انداختند معتقدند باید ریخته بشه به حاسب باشگاه؟؟؟[/quote:2d3dc19214]منظورت اینه من شایعه درست کردم؟از دیروز تا امروز چند نفرمیدونستن مازیار جان؟کمی انتقاد پذیر باشید لطفا[/quote:2d3dc19214]
امین شما اینجا گفتی اما فقط شما که این مسئله رو مطرح نکردی. ضمن اینکه مازیار که حرفت رو تائید کرد و فقط پرسید با این شرایط کجا باید واریز بشه. مسئله بعد اینکه چه ربطی به انتقاد پذیری یا ناپذیری داره؟ :roll:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 8:43 pm

[quote:2380aea082="amin_asadolahpor"][quote:2380aea082="abarar0131"]آقای آبشک بابت همه زحمت هایی که واسه تیم محبوبمون کشیدی ازت تشکر می کنیم به انتخابت برای پیشرفت هم تبریک می گم!
امیدوارم موفق باشی و روزی هم که خواستی برگردی داماش آماده باشی و بی حاشیه ، نه که بگی من آروزومه به شهرم خدمت کنم!
به هر حال با آرزوی موفقیت در تیم انتهای جدولی مس به همراه پرویز لابی!
اینم آمار امسالت که با جون و دل برامون بازی کردی!
[img:2380aea082]http://upload7.ir/images/86581490177468864648.png[/img:2380aea082]
سال قبل هم که به خاطر قهرمانی محلات یه نیم فصل تو تیم نبودی!!![/quote:2380aea082]

آقای بی حاشیه لطفا توهین نکن، اینجا میوند پیشرفت کنه؟یا پولشو آخر فصل ندن؟
یا از فصل پیش طلب داشته باشه؟محمد عاشق رشت هستش و خواهد بود.محمد بچه محل همه ما ها هستش
از باشگاه بپرس تا حالا چقدر پول گرفته؟همتون تشویقش میکردین ،الان دارید توهین میکنید؟
اون آمارو برو واسه بازیکنان هم دیگه درست کن رایان گیگز
شما طرفدار تیم نیستین،1مشت آدمایی هستید فقط چیزای دیگه مهمه رایان گیگز[/quote:2380aea082]
دوست من نیازی نیست احساسی نظر بدی راجع به هر بازیکنی هم اطلاعات نیاز داری تو سایت فدراسیون هست و من اینو درست نکردم ضمنا به محمد هم بی احترامی نکردم محمد چند فصلی بود هوایی شده بود که بره خلاصه هم رفت ولی جایی که رفت جای پیشرفت نبود!
در ضمن منظورتونو از این جمله نمی فهمم:
[color=red:2380aea082]شما طرفدار تیم نیستین،1مشت آدمایی هستید فقط چیزای دیگه مهمه رایان گیگز[/quote]
[/color:2380aea082]
دقیقا چی واسه ما مهمه که برای شما بی اهمیته؟!!!
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 8:54 pm

امیدوارم فصل بعد این آقا ازون تیم بایکوت شد دیگه کسی نگه اشکال نداره به کارمون میاد برگرده,حداقل واسه پیشرفتت!!!!!!!!!!!!! 3 سال نیا داماش دیگه ببینیم به کجا میرسی!یادتم باشه بدترین زمان داماش به فکر پیشرفتت افتادی!
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 8:59 pm

[quote:9678a55096="abarar0131"][quote:9678a55096="amin_asadolahpor"][quote:9678a55096="abarar0131"]آقای آبشک بابت همه زحمت هایی که واسه تیم محبوبمون کشیدی ازت تشکر می کنیم به انتخابت برای پیشرفت هم تبریک می گم!
امیدوارم موفق باشی و روزی هم که خواستی برگردی داماش آماده باشی و بی حاشیه ، نه که بگی من آروزومه به شهرم خدمت کنم!
[img:9678a55096]http://upload7.ir/images/86581490177468864648.png[/img:9678a55096]
سال قبل هم که به خاطر قهرمانی محلات یه نیم فصل تو تیم نبودی!!![/quote:9678a55096]

یا از فصل پیش طلب داشته باشه؟محمد عاشق رشت هستش و خواهد بود.محمد بچه محل همه ما ها هستش
از باشگاه بپرس تا حالا چقدر پول گرفته؟همتون تشویقش میکردین ،الان دارید توهین میکنید؟
شما طرفدار تیم نیستین،1مشت آدمایی هستید فقط چیزای دیگه مهمه رایان گیگز[/quote:9678a55096]
دوست من نیازی نیست احساسی نظر بدی راجع به هر بازیکنی هم اطلاعات نیاز داری تو سایت فدراسیون هست و من اینو درست نکردم ضمنا به محمد هم بی احترامی نکردم محمد چند فصلی بود هوایی شده بود که بره خلاصه هم رفت ولی جایی که رفت جای پیشرفت نبود!
[color=red:9678a55096]شما طرفدار تیم نیستین،1مشت آدمایی هستید فقط چیزای دیگه مهمه رایان گیگز[/quote:9678a55096]
[/color:9678a55096]
دقیقا چی واسه ما مهمه که برای شما بی اهمیته؟!!![/quote]
آقا امین فکر کنم همونی هستین که اوایل فصل بچه ها داشتم همه رو تشویق میکردن آبشک قرار بود تشویق نکنن شما و چند تا از ذوستاتون شروع کردین به اخم کردن و تلخ شدین"همون روزهایی که پرسپولیس میخواستش و مثل زنیدیپور با بغض تشویق میکرد:)
دوست خوبم حمایت مضرر تر از تشویق نکردن ما بود .
عشق پول به کی میگن ؟!
اون روزی که توی بازی محلات با بچه محلات پا شکوند چرا باید بازیکن داماش میبود ؟اون موقع داماش و آبشک حرفه ای نبود که یه بازیکن یه شکسته رو جز لیست گذاشت ؟معرفت اینکه توی نداری قال بذاره بـره ؟!
من خودم وقتی ادای با معرفت ها رو در میاورد میگفتم آبشک حق رشت از همه میگیره :)))))))...)
بیخیال آبرار دوستمون رو برای آدم های بی ارزش خراب نکنیم
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 9:01 pm

اقای محمد ابشک بازیکن سابق داماش رفتی خدانگهدارت باشه امیدوارم توی مس کرمان بدرخشی و خودت و نشون بدی بابت زحمت هایی که کشیدی دوندگی هایی که کردی ممنونم

کلا از نصیحت شنیدن و نصیحت کردن خوشم نمیاد کوچیک تراز اونیم که بخوام به شما نصیحتی بکنم اما این و از من داشته باش بی حاشیه باش تا بدرخشی...

یکی از منتقدین تو از موقعی که رفتی برنامه نود تا الان ... :wink:

موفق و پیروز باشی مرد
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط Forza-Rasht » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 9:05 pm

اين همه تيم بايد مي رفتي توي تيمي كه داره براي بقا تلاش مي كنه در ضمن تا صبح هم كه بهانه بياري باز داماش از اون مس كرمان بهتره و فقط كافيه با يك چشم خوب نگاه كني
آخه رودباريان رفت چي كار كرد كه تو مي خواي بكني
نماد کاربر
Forza-Rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 23, 2013 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 9:14 pm

[quote:3b7ab37261="abarar0131"][quote:3b7ab37261="amin_asadolahpor"][quote:3b7ab37261="abarar0131"]آقای آبشک بابت همه زحمت هایی که واسه تیم محبوبمون کشیدی ازت تشکر می کنیم به انتخابت برای پیشرفت هم تبریک می گم!
[img:3b7ab37261]http://upload7.ir/images/86581490177468864648.png[/img:3b7ab37261]
سال قبل هم که به خاطر قهرمانی محلات یه نیم فصل تو تیم نبودی!!![/quote:3b7ab37261]

شما طرفدار تیم نیستین،1مشت آدمایی هستید فقط چیزای دیگه مهمه رایان گیگز[/quote:3b7ab37261]
[color=red:3b7ab37261]شما طرفدار تیم نیستین،1مشت آدمایی هستید فقط چیزای دیگه مهمه رایان گیگز[/quote:3b7ab37261]
[/color:3b7ab37261]
دقیقا چی واسه ما مهمه که برای شما بی اهمیته؟!!![/quote]

زیاد خودت ناراحت نکن آبرار الان مدتی هست که همه چیز تقصیر دو نفره. عابدینی و مرغوب. وگرنه اینا همه عشق داماش داره خفشون میکنه واسه همین از داماش هشتم جدولی میرن تیم ته جدولی. همچین دم از پیشرفت میزد گفتم حتما میره استقلال. تا حالا تو این تیم دونفر از چشمم افتادن که یکیش این آقای آبشک هست که خدا رو شکر رفت امیدوارم اون دومی هم بره که بتونم اسمش بگم. اینا باید غیرت رو از امثال حاجتی و چاوشی یاد بگیرن.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 9:25 pm

خیلی مودبانه خیلی مودبانه و باز هم خیلی مودبانه میگم واست متاسفم اقای ابشک یعنی میخوای بری مس ته جدولی تا پیشرفت کنی چنان میگفتی برم پیشرفت کنم گفتم کجا میخواد بره باز هم میگم واقعا برات متاسفم
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 9:37 pm

[quote:750b7f76a0="zxzx"]خیلی مودبانه خیلی مودبانه و باز هم خیلی مودبانه میگم واست متاسفم اقای ابشک یعنی میخوای بری مس ته جدولی تا پیشرفت کنی چنان میگفتی برم پیشرفت کنم گفتم کجا میخواد بره باز هم میگم واقعا برات متاسفم[/quote:750b7f76a0]

بابا چرا اینقدر خودتون رو ناراحت میکنید این حق تمام بازیکناست من فکر میکنم تمام بازیکنا داماش دین خودشون رو نسبت به داماش انجام دادن و مدیون نیستن و باید بگم آبشک بازیکن خیلی بزرگی برای ما نبود
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » پنج شنبه نوامبر 21, 2013 9:39 pm

آبراران عزیز محمد آبشک بازیکن خیلی خوبی بود وهست و خواهد بود،درسته تو انتخابش به نظر من اشتباه کرد ولی دیگه نباید از بازی های خوبش و اون همه غیرتش و اون شادی های بعد از گل هایی که بچه ها میزدن گذشت
دوستان میدونم همتون ناراحتین ولی هرچی باشه محمد همشهریمونه و واسه این تیم زحمت کشیده پس واسش دعا کنین تا به اونجایی که میخواد برسه
ببخشید
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان