[quote:9678a55096="abarar0131"][quote:9678a55096="amin_asadolahpor"][quote:9678a55096="abarar0131"]آقای آبشک بابت همه زحمت هایی که واسه تیم محبوبمون کشیدی ازت تشکر می کنیم به انتخابت برای پیشرفت هم تبریک می گم!
امیدوارم موفق باشی و روزی هم که خواستی برگردی داماش آماده باشی و بی حاشیه ، نه که بگی من آروزومه به شهرم خدمت کنم!
به هر حال با آرزوی موفقیت در تیم انتهای جدولی مس به همراه پرویز لابی!
اینم آمار امسالت که با جون و دل برامون بازی کردی!
[img:9678a55096]http://upload7.ir/images/86581490177468864648.png[/img:9678a55096]
سال قبل هم که به خاطر قهرمانی محلات یه نیم فصل تو تیم نبودی!!![/quote:9678a55096]
آقای بی حاشیه لطفا توهین نکن، اینجا میوند پیشرفت کنه؟یا پولشو آخر فصل ندن؟
یا از فصل پیش طلب داشته باشه؟محمد عاشق رشت هستش و خواهد بود.محمد بچه محل همه ما ها هستش
از باشگاه بپرس تا حالا چقدر پول گرفته؟همتون تشویقش میکردین ،الان دارید توهین میکنید؟
اون آمارو برو واسه بازیکنان هم دیگه درست کن رایان گیگز
شما طرفدار تیم نیستین،1مشت آدمایی هستید فقط چیزای دیگه مهمه رایان گیگز[/quote:9678a55096]
دوست من نیازی نیست احساسی نظر بدی راجع به هر بازیکنی هم اطلاعات نیاز داری تو سایت فدراسیون هست و من اینو درست نکردم ضمنا به محمد هم بی احترامی نکردم محمد چند فصلی بود هوایی شده بود که بره خلاصه هم رفت ولی جایی که رفت جای پیشرفت نبود!
در ضمن منظورتونو از این جمله نمی فهمم:
[color=red:9678a55096]شما طرفدار تیم نیستین،1مشت آدمایی هستید فقط چیزای دیگه مهمه رایان گیگز[/quote:9678a55096]
[/color:9678a55096]
دقیقا چی واسه ما مهمه که برای شما بی اهمیته؟!!![/quote]
آقا امین فکر کنم همونی هستین که اوایل فصل بچه ها داشتم همه رو تشویق میکردن آبشک قرار بود تشویق نکنن شما و چند تا از ذوستاتون شروع کردین به اخم کردن و تلخ شدین"همون روزهایی که پرسپولیس میخواستش و مثل زنیدیپور با بغض تشویق میکرد:)
دوست خوبم حمایت مضرر تر از تشویق نکردن ما بود .
عشق پول به کی میگن ؟!
اون روزی که توی بازی محلات با بچه محلات پا شکوند چرا باید بازیکن داماش میبود ؟اون موقع داماش و آبشک حرفه ای نبود که یه بازیکن یه شکسته رو جز لیست گذاشت ؟معرفت اینکه توی نداری قال بذاره بـره ؟!
من خودم وقتی ادای با معرفت ها رو در میاورد میگفتم آبشک حق رشت از همه میگیره

))))))...)
بیخیال آبرار دوستمون رو برای آدم های بی ارزش خراب نکنیم