[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نامه انتقادی به برنامه 90

نامه انتقادی به برنامه 90

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

نامه انتقادی به برنامه 90

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه نوامبر 25, 2010 9:07 am

مدیران وارش اسپورت تصمیم گرفتند تا یه نامه انتقادی به برنامه نود بفرستند تا قسمتی از درد و دلهای هواداران رشتی رو به زبان بیاورند.از همه کاربران سایت میخواهیم تا شما هم ما را یاری کنید تا این متن رو به برنامه نود ارسال کنیم.مطمئنا اگه افراد بیشتری این متن رو ارسال کنند فشار بیشترب به فردوسی پور وارد میشه تا این نامه رو بخونه مثل نامه هواداران شاهین بوشهر.پس رشتی نوبت تو هست که وظیفه خودتو نشون بدی.

با سلام خدمت دست اندرکاران محترم برنامه پربیننده 90 و عرض خسته نباشید خدمت زحمت کشان این برنامه.
ما جمعی از هواداران داماش گیلان از سرزمین باران های نقره ای و شیرمردانی مانند میرزاکوچک خان جنگلی سخنی با شما داشتیم و از الفاظی که مجری محترم برنامه 90 جناب آقای عادل فردوسی پور در مورد تیم داماش به کار برد انتقاد داریم.از آنجایی که آقای فردوسی پور همیشه به آزادی بیان اعتقاد دارند امیدواریم این انتقاد را در برنامه 90 پخش کنند و انتقاد پذیری خود را به عموم مردم نشان دهند.
اقای فردوسی پور شما که فقط قصد توهین به مردم بافرهنگ رشت رو داشتید چرا از آن همه نکات مثبت در بازی نگفتید؟چرا نگفتید به هواداران داماش جا ندادند تا به راحتی رو سکوها بشینند ولی در عوض آن به هواداران پرسپولیس 20 درصد بیشتر از حد قانونی جا دادند؟چرا نگفتید باز هم با این شرایط هواداران داماش 70 درصد استادیوم رو داشتند؟چرا نگفتید داماش با اینکه یک تیم دسته اولی هست خیلی بهتر بازی کرد؟چرا نگفتید با اینکه با اتفاقات اخیری که در فوتبال رشت پیش آمده و مردم این شهر از فوتبال زده شده اند ولی بازهم هواداران با تمام قوا از این تیم حمایت کردند و در پایان بازی هم این تیم را تشویق کردند؟
چرا گل صحیح داماش را که متاسفانه مردود اعلام شد رو نشان ندادید؟آیا اگر برای تیم های تهرانی این اتفاق می افتاد شما به همین راحتی از کنارش میگذشتید؟چرا وقتی مصطفی حاجتی در بدترین موقع بازی از داور به اشتباه کارت قرمز دریافت کرد شما عکس العمل خاصی انجام ندادید و نگفتید که داماش با این شرایط بازی را واگذار کرد؟آیا اگه این اتفاق برای سرخابی ها به خصوص پرسپولیس!!! می افتاد شما به این راحتی میگذشتید؟
آقای فردوسی پور شما که تا الان پایتان را به استادیومی که عمرش بیشتر از نیم قرن میگذرد نگذاشتید چرا اظهار نظر میکنید؟دیگر هرکس هم نداند ما مردم رشت میدانیم که استادیوم عضدی دو تا کیوسک برای فروش بلیط دارد. در آن بازی هم به دلیل هجوم یکباره هواداران به آن شکل شد.ما نمی گوییم که شما نباید آن صحنه را نشان می دادید منظور ما این است که باید از نکات مثبت بازی هم می گفتید. شما با آن حرفهایتان فقط و فقط قصد توهین به مردم باتمدن شهرباران و استان گیلان را داشتید.
در مورد اینکه شما به صورت تمسخر آمیزی فرمودید که تیم داماش n تا اسم عوض کرده باید عرض کنیم که این مشکل از ما نیستید مشکل از سازمان تربیت بدنی است که تمام سرمایه گذاری ها را در تهران و شهرهایی که اصلا سابقه فوتبالی ندارند انجام میدهد و هرچه سرمایه گذار مقطعی هست به رشت می آید.البته ما امیدواریم داماش به راهش ادامه بدهد.مهم این است که این امتیاز متعلق به شهر رشت است و مثل خیلی از شهرهای دیگر خریداری نکرده و به شهرش نیاورده است!
آیا همین سپیدرود نماینده و شناسنامه فوتبال رشت که بعد از مدت ها فقط و فقط با اتکا به تعصب بازیکنان و کادر فنی به لیگ دسته اول صعود کرده چنین مشکلی دارد؟خودتان بهتر میدانید که هرجا که صحبت تیم های ریشه دار میشود اسم سپیدرود هم می آید تیمی که فقط با 200 میلیون به لیگ یک صعود کرده و تیمی که امسال به دلیل مشکلات مالی فقط با 300 میلیون وارد مسابقات شد و نتوانست به بهترین گلزنش 20 میلیون بدهد و به ناچار از این تیم جدا شد.
پس مطمئنا اگر هم برای اینکه اسم شهرداری رشت عوض نمیشد الآن رشت مدتها بود که نماینده ای در سطح اول کشور نداشت و شهرهایی که اصلا در فوتبال حرفی برای گفتن ندارند باید در لیگ برتر تیم می داشتند.با این کار فقط فوتبال ایران در حال نابودی هست.
چرا در این موارد نمی آیید و یک برنامه نمیگذارید؟
امیدواریم که حق آزادی بیان را ادا کنید و این انتقاد نامه را در برنامه خود نشان دهید.
اگر هم پخش نکردید ما زیاد تعجب نمیکنیم چون بارها تصاویر و فیلم هایی فرستادیم که شما نشان ندادید.برای مثال توهین و سنگ پراکنی هواداران آبادانی به هواداران داماش که شما حتی به زبان هم نیاوردید ولی وقتی در بازی استقلال و صنعت نفت یک درگیری بسایر کوچک در بین فقط تعدادی از تماشاگران بوجود آمد(البته چون استقلال جرات داشتن تماشاگر را نداشت) نشان دادید و با کلیه افراد مرتبط ارتباط برقرار کردید.ولی از آن ظلم بزرگی که نسبت به ما در آبادان انجام شد هیچ حرفی نزدید با اینکه ما بارها فیلم را برایتان فرستادیم. این افکار و اخلاق دو گانه شما در طی سال های حضورتان با شهرستانی ها و مخصوصا شهر باران، شهر زیبای رشت ما را به ستوه آورده، امید است تا در آینده حداقل تغییراتی در نوع اجرای این برنامه صورت پذیرد.

باتشکر
فرستنده: هواداران داماش شهرباران
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MAZIYAR در چهارشنبه دسامبر 01, 2010 7:33 am .
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه نوامبر 25, 2010 2:48 pm

یعنی هیچ کس نظری نداره/یا نمیخواد دیگه چیزی اضافه بشه؟

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط maysam » پنج شنبه نوامبر 25, 2010 3:26 pm

همینم کلی طولانیه.بازم بخواد بهش اضافه بشه که هیچی!معمولا نامه رو کوتاه مینویسن تا اثرگذاری بیشتری داشته باشه.فکر میکنی نود وقت میکنه همچین نامه طولانی رو بخونه :o
نماد کاربر
maysam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 29, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه نوامبر 25, 2010 3:41 pm

مگه هواداران شاهین بوشهر نامه نوشته بودند چقدر بود؟اینا نامه رو میخونند و خلاصش میکنند.

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط moein_mn2 » پنج شنبه نوامبر 25, 2010 4:00 pm

اگه ميشه و مغدوره اين تيكه هاي كه گفتي عادل طرفدار چه رنگه رو حذف كنيد به نظر من اصلا خوشايند نيست.
خلاصه ومفيد باشه بهتره :wink:
نماد کاربر
moein_mn2
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه نوامبر 25, 2010 4:17 pm

راستشو بخوای اون قسمت رو مهرداد اضافه کرد.من هم ننوشته بودم.

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه نوامبر 25, 2010 5:31 pm

حالا دیگه اون قسمت که من نوشتم رو ایراد میگیرید... عجبا، بدهم عضویتت را لغو کنند :D
مازیار درست میگه... به نظر من این نامه اونقدرها هم طولانی نیست اگر هم بخوایم کوتاهش کنیم خیلی قسمتاش بهم میخوره... همه معمولا نامه طولانی مینوسند توی 90 هم خلاصه قسمتها رو میگه البته اگر بخوان بخونند و مثل همیشه چیزایی رو که رشتی ها میفرستند و پخش نمیکنند رو پخش کنند
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MIS7AGH » پنج شنبه نوامبر 25, 2010 8:40 pm

بابا مگه بچه بازيه؟
عادل اين نامه رو بخونه ميگه لابد يه مشت بچه اطراف داماش رو گرفتن
يكي از دلايل پسرفت فوتبال رشت توي همين نكته خلاصه ميشه كه ما هميشه سعي كرديم به جاي حل مشكل صورت مسئله رو پاك كنيم
چرا نبايد وضع اسفبار بليط فروشي رو به تصوير بكشه؟
آقاي مازيار خان كدوم يكي از كيوسك هايي كه ازش دم ميزني بليط فروشي ميكردن؟
اين درست كه برنامه نود بابت اتفاقاتي كه در بعضي مواقع براي فوتبال رشت مي افته در حقش اجحاف ميكنه، اما نبايد بي انصاف باشيم و زحماتشون رو زير سوال ببريم
اگه بيشتر از پرسپوليس و استقلال حرف ميزنن فقط بابت هواداراي بي شمارشه...
فقط كافيه يه نگاهي به مسابقه اس ام اسش بندازيم
هفته هايي كه از اين دو تيم خبري نيست آمار ارسال ها به شدت افت ميكنه
اين همون عادل فردوسي پوريه كه چند سال پيش در ستايش هواداراي رشتي حرف زد و به طور غير مستقيم تفاوت فرهنگ والاي ما با انزلي چيا رو بازگو كرد
حالا بعضي از دوستان به واسطه پايين بودن سنشون به خاطر نميارن بحثه ديگه ايه
بهتر هميشه نيمه خالي ليوان رو نگاه نكنيم
گاهي هم منصف بودن بد نيست...
برای من شخص مهم نیست... برای من داماش اصل است..
نماد کاربر
MIS7AGH
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 04, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه نوامبر 25, 2010 11:13 pm

se7en به نظر من کلیت نامه و به تصویر کشیده نشدن نکات مثبت درسته، اما در مورد بلیط فروشی همه مون میدونیم که حق با فردوسی پور و حق با ماست اما یعنی کل مشکلات توی فوتبال رشت به همین بلیط فروشی بر میگرده؟ یعنی میخوای بگی توی بازی با پرسپولیس مشکلات دیگه ای برامون بوجود نیومد؟ یا به تصویر نکشیدن صحنه گل درست داماش توسط برنامه 90 از روی تعمد نبوده؟
اتفاقا گاهی وقتها به نظر من باید نیمه خالی لیوان رو هم دید. به صرف اینکه پرسپولیس و استقلال هواداران بیشتری دارند که دیگه نباید تو حق تیم های دیگه اجحاف کرد. اینکه بیشتر به اونها پرداخته میشه یک بحثه و اینکه بخوایم به همین علت در حق تیم های دیگه کوتاهی کنیم یک بحث دیگه
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط MAZIYAR » جمعه نوامبر 26, 2010 6:08 am

سون جان من خودم از کیوسک بیلیط فروشی بلیط خریدم.اون دیگه مشکل شماست که 5 دقیقه قبل از بازی اومدی استادیوم.مطمئن باش اگه من و امثال من ساعت 10:30 استادیوم نمیومدیم همون 70 درصد رو به ما نمیدادند.
در ضمن ما نمیگیم از لونگ و استفراغ نگن من میگم حق تیم های دیگه رو اجحاف نکنند.چرا باید به لونگیا جا میدادند ولی بچه های ما باید سرپا وای میستادند.

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MIS7AGH » يکشنبه نوامبر 28, 2010 1:34 pm

شايد (...) شما پشت فنس رو ميگن كيوسك
اما در حد منه رشتي با فرهنگ نيست كه با اين خفت و خاري بليط بازي تيم محبوبمو تهيه كنم
وقتي تو بچه نميدونستي فوتبال چيه من ورزشگاه ميرفتم
راستي به تو هم ربطي نداره كه من ساعت 8 صبح ميرم ورزشگاه يا 4 بعد از ظهر
باشه بابايي؟
نماد کاربر
MIS7AGH
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 04, 2010 12:00 am

پستتوسط armankamali » يکشنبه نوامبر 28, 2010 1:51 pm

من خودم از کیوسک بلیط خریدم
نامه عالیه
زنده باد رشت
نماد کاربر
armankamali
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 17, 2010 12:00 am

پستتوسط armin » يکشنبه نوامبر 28, 2010 2:18 pm

من در مورد نامه موافقم!اما با حرف رشتی با تعصب نه!کدوم بچه ها سر پا بودن؟!!!!جایگاه داماش اون قسمتی که کنارش پرسپولیسی ها بودن پایینش خالی بود!پس این دلیل نمیشه!
درضمن se7ven جان لطفا با ادب باش!
نماد کاربر
armin
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه نوامبر 28, 2010 3:15 pm

سون جان من خیلی راحت میتونستم نظرت رو پاک کنم.چون توش توهین هست.ولی گفتم بذارم.
در ضمن من قرار نبود به دلیل مسائلی توی فروم نظر بدم.چون حالم داره از این فروم بهم میخوره.
باشه من بچه دهاتم.اگه رشت یه دهات هست من بچه دهاتم.افتخار هم میکنم به دهاتی بودنم.
از طرز نظر دادنت معلوم هست که کی بچه هست و کی بزرگتر.
در بین هوادارا بحث کوچکتری و بزرگتری نیست،بحث اینه که کی تعصبش بیشتره.من نمیگم باتعصب ترین هستمو و از این حرفا.ولی مطمئنا کسی که همه بازی های داماش رو از تهران میکوبه و میاد رشت و از کارو زندگیم میزنم تا بیام بازی تیم شهرم رو ببینم ...
متاسفم برات که با این طرز فکر جواب سوال منو دادی.

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه نوامبر 28, 2010 3:23 pm

من رشت رو با تمام کاستی هاش دوست دارم.
استادیوم عضدی هم با تمام کمبودهاش برای جایی برای زنده کردن خاطره های فوتبالیم هست.
و هیچ وقت هم دوس ندارم یه مجری (...) صفت به من،به تیم و شهرم توهین کنه

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

بعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان