[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط ali-tifusi » شنبه نوامبر 16, 2013 9:47 am

داماش بیدی نیس که بااین بادابلرزه.قابل توجه بعضیاداماش برای همیشه نفس میکشه .این مشکلات آدمومردمیکنه
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:00 am

پستتوسط iman1978 » شنبه نوامبر 16, 2013 10:02 am

‘پروفسورˈفضل الله رضاˈ، دانشمند برجسته گیلانی به ایران خواهد آمد
http://diyarmirza.ir/1392/08/%D9%BE%D8% ... %B3%D8%AA/
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » شنبه نوامبر 16, 2013 10:14 am

خب حداقل شماره حساب بدن هوادارا یه خرده کمک کنن باشگاه این چند روز رو سر پا بمونه تا یه فکر جدی بشه... :o واقعا نمیدونم چی بگم /15/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط jeff » شنبه نوامبر 16, 2013 10:26 am

وای خدا اون مصدوم می شه، این استعفاء می ده ، اردو لغو می شه ، پول تعطیل می شه و.... خدا خیلی بهمون صبر بده :( 8O
نماد کاربر
jeff
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مارس 13, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » شنبه نوامبر 16, 2013 11:41 am

[size=18:1ef290cf27][color=red:1ef290cf27]کبه: خيلي زود مي‌بينيد که بازيکن کوچکي نيستم[/color:1ef290cf27][/size:1ef290cf27]

کبه مهاجم موفق فصل قبل داماش حالا بازيکن استقلال است و بايد در تهران و يک تيم پر حاشيه فوتبالش را ادامه دهد.
در همين رابطه کبه به سايت گل مي گويد: من در تيمهايي بزرگ و دسته اولي فرانسه بازي کردم و اسير حاشيه تيمهاي بزرگ نمي شوم،البته مي دانم که استقلال تيم بزرگي در ايران و آسيا است و اين براي من افتخاري است که در اين تيم حضور دارم.

کبه در ادامه مي گويد: شرايط ادامه فعاليت من در [color=blue:1ef290cf27]داماش[/color:1ef290cf27] فراهم نبود و به نفع من و باشگاه بود که از اين تيم جدا شوم،من با نظر مستقيم سرمربي موفق استقلال آقاي قلعه نوعي به اين تيم آمدم و پس از جلساتي که به همراه آقاي عابديني و فتح الله زاده داشتيم مقرر شد که من در اين تيم فوتبالم را ادامه دهم.من در استقلال به دنبال هدفهاي بزرگي هستم واميدوارم بتوانم در اين تيم موفق عمل کنم و جواب اعتماد مسئولين و سرمربي اين تيم بزرگ را بدهم.

کبه در پايان مي‌گويد: من تست هاي پزشکي خودم را در استقلال با موفقيت به پايان رساندم همه نتايج آزمايشات مثبت بود و من هيچ مشکلي ندارم و منتظر هستم تا به تمرينات تيم اضافه شوم،فعلاً براي انجام کارهاي شخصي ام در[color=red:1ef290cf27] رشت[/color:1ef290cf27] به سر مي برم و خودم به طور مداوم تمرين مي کنم،اميدوارم هرچه زودتر به تمرينات استقلال اضافه شوم و توانمندي هاي خودم را در زمين مسابقه نشان دهم چرا که من نمي خواهم در اين زمينه زياد حرف بزنم اما به زودي مشخص مي شود که من بازيکن کوچکي نيستم که به استقلال آمدم و با تمام وجود براي موفقيت اين تيم تلاش مي کنم.
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه نوامبر 16, 2013 12:37 pm

[size=24:5b7348452c][color=indigo:5b7348452c]هلند 2 - ژاپن 2[/color:5b7348452c][/size:5b7348452c]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ali-kheirkhah » شنبه نوامبر 16, 2013 12:40 pm

خبرگزاری بین المللی نسیم

گزارش تصویری بارش باران در رشت ،،، عکس : علی خیرخواه

http://nasimonline.ir/NSite/FullStory/News/?Id=676425
داماش ابرطوفانی است ، خدایا کاری کن همیشه ببارد ،
ما می مانیم تا خیس بارانش شویم ...
نماد کاربر
ali-kheirkhah
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط samsami » شنبه نوامبر 16, 2013 2:20 pm

آبرارای گل یه سوال داشتم در مورد فیس بوک چرا هر چی شمارم وارد می کنم رمز برام سند نمی شه کمک کنین :?: :arrow:
تاحال فکر کردی دنیا میتونه نباشه اما گیلان ورشت اگه دنیا هم نباشه بودنش حتمی چون تو دل مردمی که در این جغرافیا زندگی میکنن عشق هیچ وقت نمیمیر
نماد کاربر
samsami
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه فبريه 09, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه نوامبر 16, 2013 2:28 pm

[quote:1e5f125bc9="samsami"]آبرارای گل یه سوال داشتم در مورد فیس بوک چرا هر چی شمارم وارد می کنم رمز برام سند نمی شه کمک کنین :?: :arrow:[/quote:1e5f125bc9]

اگه با فایر فاکس میخای وارد بشی مرورگرت رو عوض کن.چون بعضی وقتها فایر فاکس خودش رو به روز میکنه و آپدیت میشه،سیستمت نمی کِشه با مرور گر گوگل کروم یا آپرا اگه داشته باشی به راحتی وارد فیسبوک میشی.
مثلا مال فیسبوک من وقتی با فایر فاکس هستم بهم اجازه نمیده عکس بگذارم ولی همون لحظه اگه با گوگل کروم آنلاین بشم میتونم کارم رو انجام بدم
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط samsami » شنبه نوامبر 16, 2013 2:36 pm

آقا اصلا موضوع این نیست موقعی که صفحه درست می کنی و فیس بوک ازت شماره می خواد که رمز ارسال کنه شماره می دم اما برام سند نمی شه چی کنم؟ :roll:
تاحال فکر کردی دنیا میتونه نباشه اما گیلان ورشت اگه دنیا هم نباشه بودنش حتمی چون تو دل مردمی که در این جغرافیا زندگی میکنن عشق هیچ وقت نمیمیر
نماد کاربر
samsami
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه فبريه 09, 2013 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » شنبه نوامبر 16, 2013 3:43 pm

alirashti خصوصی رو چک کن لطفا /13/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » شنبه نوامبر 16, 2013 4:48 pm

اینقدر خبر های بد ما تو این چند سال شنیدیم که پوست کلفت شدیم تیم رو دستی دستی دارن نابود میکنند
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط Emadz3 » شنبه نوامبر 16, 2013 6:13 pm

خدایا دهنمون آسفالت شد ازبس تو این چندسال حرص بی پولیو خطر از دس دادن عشقمونو داشتیم این مسئولینمون که هیچی نمیکنن تو خودت یه کاری واسمون بکن♣ تا آخر عمرم مدیونت میشیم♥♥♥
نماد کاربر
Emadz3
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 05, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه نوامبر 17, 2013 2:32 am

[color=red:6786be2585]رافائل بنیتز[/color:6786be2585]: زماني که در اينترميلان بودم تيمي که در اختيارم بود از نظر کيفي در سطح بالاتري قرار داشت اما بازيکنانش سن و سال بيشتري داشتند. [color=indigo:6786be2585]تيمي که اکنون در اختيار من است جوان‌تر بوده و داراي اشتياق بيشتري براي رسيدن به پيروزي است. بازيکنانم تشنه موفقيت هستند زيرا سن کمتري داشته و مي‌خواهند جام‌هاي زيادي را به ويترين باشگاه بيفزايند. خيلي ساده‌تر مي‌توان با آنها ارتباط برقرار کرده و روي آنها تاثير گذاشت. [/color:6786be2585]

[color=green:6786be2585]بخشی از مصاحبه رافائل بنیتز را در بالا برای مشاهده شما درج کردم ،هدفم نگرش این مربی در بهره گیری از جوانان بود و نقد تیم ملی خودمان

با فرض حضور این تیم ملی با نفراتی چون مسعود شجاعی و امثالهم در جام جهانی و با توجه به سن این بازیکنان ، دیگر شور و اشتیاقی برای آنها باقی نخواهد ماند اما در عوض بازکنانی نظیر جوان رعنای گیلانی ، سردار آزمون و . . . می توانند بسیار مفید تر جلوه نمایند .[/color:6786be2585]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Daniial » يکشنبه نوامبر 17, 2013 3:57 am

علیپور در گفت‌وگو با فارس:
بخشش هواداران در آئین‌نامه لحاظ شده/ پرونده محسن قهرمانی باید روکش شود!

حجت الاسلام علیرضا علیپور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اینکه علیرضا صالحی رئیس کمیته استیناف اعلام کرده بحث بخشش امتیاز کسر شده از تیم‌ها ربطی به علیپور ندارد عنوان کرد: این مسئله موضوعی نیست که بخواهد به کمیته اخلاق یا استیناف ربطی داشته باشد بلکه اگر ماده 37 آئین‌نامه انضباطی را بخوانید موضوع بخشش تماشاگران در آن لحاظ شده است. من صحبت صالحی را ندیدم و نمی‌دانم او چه گفته است.

وی در مورد اینکه آیا کسر امتیاز از تیم‌ها قانونی است عنوان کرد: این موضوع در مسائل بومی محلی فدراسیون‌ها لحاظ شده است.

علیپور در مورد اینکه سرانجام پرونده محسن قهرمانی به کجا انجامید عنوان کرد: پرونده قهرمانی باید روکش شود.

وی در پاسخ به این سوال که منظورش از روکش چیست عنوان کرد: این موضوع باید مورد بررسی نهایی قرار گیرد و نتیجه این مسئله در یکی دو روز آینده مشخص می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام علیپور در مصاحبه‌ای اعلام کرده بود که در صورت رفتار خوب هواداران در نیم فصل دوم احتمال بخشش کسر امتیاز وجود دارد.
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان