[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه نوامبر 11, 2013 6:12 pm

[quote="soroosh8"][quote:6f89f5bf3a="majid13"][quote:6f89f5bf3a="totti"]قسمت نبود به پرسپوليس بروم

بازيکن تيم فوتبال داماش تا پايان فصل در اين تيم مي ماند.

سعيد حلافي در گفتگو با ايپنا، درباره آخرين وضعيت خود اظهارداشت: چند روز بود که دنبال عابديني مي گشتم اما او را پيدا نمي کردم. بالاخره خودش به من زنگ زد و و با هم به توافق رسيديم که تا پايان فصل در داماش بمانم. چون پول فصل گذشته ام را هم نگه نداشته بودم بايد با عابديني به توافق مي رسيدم که فعلا قرار شد به تمرينات تيم برگردم

وي ادامه داد: عابديني اصرار داشت من در داماش بمانم. من مشکل مالي داشتم که او قول داد مشکلاتم را حل کند. عابديني گفت داماش به من نياز دارد و بايد در اين تيم بمانم چون مربي مي خواهد از من بازي بگيرد.
حلافي درباره اينکه چرا به پرسپوليس نرفت، گفت: من با دايي حرف زدم و رويانيان هم دوست داشت من پرسپوليسي شوم اما قسمت نبود به اين تيم بروم. پرسپوليس هم براي گرفتن رضايت نامه ام دخالت نکرد. من هم تصميم گرفتم به داماش برگردم و حرفهاي آقايان را فراموش کنم.[/quote:6f89f5bf3a]
*
خدارو شکر که ما هم عابدینی رو کامل می شناسیم هم این * رو :)[/quote:6f89f5bf3a]

بخدا اون کلمه ای که من نوشتم فحش نبود که :lol:
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_farse » سه شنبه نوامبر 12, 2013 4:11 am

[quote:e5bb147c91="Kadoos"]آبراران!
الان تو سایت ورزش 3 دیدم که میلاد زنیدپور از ذوب آهن جدا شده.
میلاد بازیکن خوبیه، الانم وضعیتش طوریه که زیاد به پول اهمیت نمیده، فقط میخواد به اوجش برسه و سراسر انگیزه س؛ با تیم ما هم که آشناس!
نظرتون چیه؟![/quote:e5bb147c91]

به نظر من میلاد زنید پور میتونه یه داماش کمک کنه چون اینجا مهمترین چیز یعنی اعتماد به نفس رو داره و در ضمن محبوبم هست.با ابوذر رحیمیم که کلی هماهنگی داشت.تو طراحیه بازیم میتونه کمک حال تیم باشه.اکه فکر میکنید گزینه خوبیه حمایت کنید
نماد کاربر
ali_farse
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 19, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه نوامبر 12, 2013 4:45 am

[b:1513f0279c][color=red:1513f0279c]رضايي با فولاد خوزستان به توافق اوليه رسيد[/color:1513f0279c][/b:1513f0279c]

[color=green:1513f0279c]غلامرضا رضايي مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس در نيم‌فصل که پس از توافق با دايي و رويانيان از اين تيم جدايي‌اش قطعي شد پس از مذاکره با 3 باشگاه بالاخره شب گذشته با مسئولان فولاد خوزستان به توافقات اوليه رسيد.

به گزارش فارس،رضايي طبق هماهنگي با رويانيان به دنبال دريافت رضايت‌نامه مکتوب است تا ظرف چند روز آينده قرارداد خود را با فولادي‌ها ثبت کند.[/color:1513f0279c]

[b:1513f0279c]
[color=red:1513f0279c] از ابتدا نیز مقصد این بازیکن مشخص بود[/color:1513f0279c] .[/b:1513f0279c]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط totti » سه شنبه نوامبر 12, 2013 7:49 am

کارلوس سانتوز مدافع برزيلي به طور رسمي به تيم فوتبال ذوب‌آهن ملحق شد.

با نظر موافق لوکا بوناچيچ، کارلوس سانتوز که از چند روز پيش در تمرينات ذوب‌آهن شرکت مي‌کرد به طور رسمي با باشگاه ذوب‌آهن قرارداد امضا کرد. در روزهاي گذشته 3 بازيکن خارجي در تمرينات ذوب آهن شرکت مي‌کردند اما 2 نفر از اين بازيکنان نتوانستند نظر بوناچيچ را جلب کنند.

به گزارش ايسنا،سانتوز برزيلي که 28 سال سن دارد در دو فصل گذشته عضو تيم الاتفاق عربستان بود و 72 بازي براي اين تيم انجام داد. همچنين اين بازيکن همراه تيم الاتفاق در جام باشگاه‌هاي آسيا در برابر استقلال تهران به ميدان رفت.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه نوامبر 12, 2013 1:47 pm

چرخش 180 درجه ای ذوب آهن/ احتمال معاوضه قاضی و مسلمان!

مسلمان پرسپولیسی نمی شود !
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » سه شنبه نوامبر 12, 2013 2:20 pm

ایشالا ماهم آخر فصل چنتابازیکن کرم خورده،گاز زده،دندان افتاده رو بخدمت میگیریم،خدارو چی دید؟
هنوز چیزی نشده که وایسدببینید مثل اول فصل چه بازیکنایی میگیرم

بعد بعضیا از مربی انتقاد میکنن، میگن پارسال خوب بودیم چرا امسال............
یادشون رفته جهانبخش . حسین ابراهیمی رفتن
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط Emadz3 » سه شنبه نوامبر 12, 2013 4:31 pm

[quote:52f1c4721a="RASHTBOY"][b:52f1c4721a][color=red:52f1c4721a]رضايي با فولاد خوزستان به توافق اوليه رسيد[/color:52f1c4721a][/b:52f1c4721a]

[color=green:52f1c4721a]غلامرضا رضايي مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس در نيم‌فصل که پس از توافق با دايي و رويانيان از اين تيم جدايي‌اش قطعي شد پس از مذاکره با 3 باشگاه بالاخره شب گذشته با مسئولان فولاد خوزستان به توافقات اوليه رسيد.

به گزارش فارس،رضايي طبق هماهنگي با رويانيان به دنبال دريافت رضايت‌نامه مکتوب است تا ظرف چند روز آينده قرارداد خود را با فولادي‌ها ثبت کند.[/color:52f1c4721a]

[b:52f1c4721a]
[color=red:52f1c4721a] از ابتدا نیز مقصد این بازیکن مشخص بود[/color:52f1c4721a] .[/b:52f1c4721a][/quote:52f1c4721a]
میلاد به لحاظ فنی نمیشه ایرادی بهش گرفت اما از لحاظ انضباطی تعریفی نداره
همون فصل تو داماشم که بود یه نیم فصل خوب بود یه نیم فصلم که هیچی :?:
نماد کاربر
Emadz3
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 05, 2013 12:00 am

پستتوسط Emadz3 » سه شنبه نوامبر 12, 2013 4:34 pm

[quote:a0c48f6673="Emadz3"][quote:a0c48f6673="RASHTBOY"][b:a0c48f6673][color=red:a0c48f6673]رضايي با فولاد خوزستان به توافق اوليه رسيد[/color:a0c48f6673][/b:a0c48f6673]

[color=green:a0c48f6673]غلامرضا رضايي مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس در نيم‌فصل که پس از توافق با دايي و رويانيان از اين تيم جدايي‌اش قطعي شد پس از مذاکره با 3 باشگاه بالاخره شب گذشته با مسئولان فولاد خوزستان به توافقات اوليه رسيد.

به گزارش فارس،رضايي طبق هماهنگي با رويانيان به دنبال دريافت رضايت‌نامه مکتوب است تا ظرف چند روز آينده قرارداد خود را با فولادي‌ها ثبت کند.[/color:a0c48f6673]

[b:a0c48f6673]
[color=red:a0c48f6673] از ابتدا نیز مقصد این بازیکن مشخص بود[/color:a0c48f6673] .[/b:a0c48f6673][/quote:a0c48f6673]
میلاد به لحاظ فنی نمیشه ایرادی بهش گرفت اما از لحاظ انضباطی تعریفی نداره
همون فصل تو داماشم که بود یه نیم فصل خوب بود یه نیم فصلم که هیچی :?:[/quote:a0c48f6673]
براران معذرت اشتباه بزم ا پیغامه :!:
نماد کاربر
Emadz3
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 05, 2013 12:00 am

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه نوامبر 13, 2013 6:51 am

هافبک تیم فوتبال داماش گیلان:
پیشنهاد استقلال را می‌پسندم و به این تیم می‌روم / امیدوارم رضایت‌نامه‌ام صادر شود

هافبک تیم فوتبال داماش گیلان با بیان اینکه پیشنهاد استقلال را می‌پسندم و به این تیم می‌روم، گفت: امیدوارم مدیرعامل داماش رضایت‌نامه‌ام را صادر کند.
خبرگزاری فارس: پیشنهاد استقلال را می‌پسندم و به این تیم می‌روم / امیدوارم رضایت‌نامه‌ام صادر شود

محمد آبشک امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با تأیید خبر جدایی‌اش از تیم فوتبال داماش گیلان، اظهار کرد: شرایط بنده به گونه‌ای است که برای پیشرفت در فوتبال و زندگی باید به تهران بروم و با وجود اینکه تا پایان فصل با داماش قرارداد دارم، اما در نیم فصل از این تیم جدا می‌شوم.

وی ادامه داد: امیدوارم هواداران داماش درک کنند که در چه وضعیت و شرایطی قرار دارم؛ هرچند که هواداران داماش را از بهترین‌ها می‌دانم و جدایی از آنها برایم سخت است.

هافبک داماش گیلان با اشاره تیم‌هایی که خواهان او هستند، اذعان کرد: از چند تیم لیگ برتری پیشنهاد دارم.

وی افزود: باشگاه استقلال تهران خواهان جذب بنده بوده و در حال مذاکره با مدیر عامل باشگاه داماش هستند و فکر می‌کنم شرایط پیشرفتم در این تیم بهتر باشد؛ از این رو خودم پیشنهاد استقلال را می‌پسندم.

آبشک اضافه کرد: از باشگاه مس کرمان نیز پیشنهاد دارم و آنها پیشنهاد خود را به آقای عابدینی داده‌اند و به هر حال باید ببینم قسمت چه می‌شود.

وی با بیان اینکه تا پایان فصل با باشگاه داماش قرارداد دارم، تصریح کرد: امیدوارم باشگاه داماش رضایت‌نامه‌ام را در پایان نیم فصل صادر کند و بتوانم به تیم جدیدم بپیوندم.

این بازیکن داماش گیلان، درباره بازی نکردن خود در سه بازی اخیر داماش در لیگ برتر و جام حذفی، اظهار کرد: در این چند هفته دچار مصدومیت شدم که موجب شد تا نتوانم به میدان بروم و بازی نکردنم دلیلی غیر از این ندارد.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه نوامبر 13, 2013 6:23 pm

[quote:d8361f239f="meraj130"]هافبک تیم فوتبال داماش گیلان:
پیشنهاد استقلال را می‌پسندم و به این تیم می‌روم / امیدوارم رضایت‌نامه‌ام صادر شود

هافبک تیم فوتبال داماش گیلان با بیان اینکه پیشنهاد استقلال را می‌پسندم و به این تیم می‌روم، گفت: امیدوارم مدیرعامل داماش رضایت‌نامه‌ام را صادر کند.
خبرگزاری فارس: پیشنهاد استقلال را می‌پسندم و به این تیم می‌روم / امیدوارم رضایت‌نامه‌ام صادر شود

محمد آبشک امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با تأیید خبر جدایی‌اش از تیم فوتبال داماش گیلان، اظهار کرد: شرایط بنده به گونه‌ای است که برای پیشرفت در فوتبال و زندگی باید به تهران بروم و با وجود اینکه تا پایان فصل با داماش قرارداد دارم، اما در نیم فصل از این تیم جدا می‌شوم.

وی ادامه داد: امیدوارم هواداران داماش درک کنند که در چه وضعیت و شرایطی قرار دارم؛ هرچند که هواداران داماش را از بهترین‌ها می‌دانم و جدایی از آنها برایم سخت است.

هافبک داماش گیلان با اشاره تیم‌هایی که خواهان او هستند، اذعان کرد: از چند تیم لیگ برتری پیشنهاد دارم.

وی افزود: باشگاه استقلال تهران خواهان جذب بنده بوده و در حال مذاکره با مدیر عامل باشگاه داماش هستند و فکر می‌کنم شرایط پیشرفتم در این تیم بهتر باشد؛ از این رو خودم پیشنهاد استقلال را می‌پسندم.

آبشک اضافه کرد: از باشگاه مس کرمان نیز پیشنهاد دارم و آنها پیشنهاد خود را به آقای عابدینی داده‌اند و به هر حال باید ببینم قسمت چه می‌شود.

وی با بیان اینکه تا پایان فصل با باشگاه داماش قرارداد دارم، تصریح کرد: امیدوارم باشگاه داماش رضایت‌نامه‌ام را در پایان نیم فصل صادر کند و بتوانم به تیم جدیدم بپیوندم.

این بازیکن داماش گیلان، درباره بازی نکردن خود در سه بازی اخیر داماش در لیگ برتر و جام حذفی، اظهار کرد: در این چند هفته دچار مصدومیت شدم که موجب شد تا نتوانم به میدان بروم و بازی نکردنم دلیلی غیر از این ندارد.[/quote:d8361f239f]

خواهش میکنم فقط فصل بعد بر نگرد در هیچ شرایطی,دوستانیم که میخوان فصل بعد بگن بدردمون میخوره این روزها خوب یادشون باشه!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط asheri » چهارشنبه نوامبر 13, 2013 7:27 pm

سلام آبراران عزیر و گرامی.خواهشی دارم و اونم اینه که قدر بازیکنای بومی شهر و استانتون و بدونید.آبشک هرجا برسه به عنوان یه همشهری و یه گیله مرد رسیده.اگه بره استقلال راحتر به تیم ملی میرسه و باعث افتخار ما میشه.یه کاری نکنید که پشت سرش رو هم نگاه نکنه.بذارید مثل جهانبخش هرجا میشینه و مصاحبه میکنه از مردم گیلان و هوادارای تیفوسی و غیور داماش تشکر کنه و این شهر و باشگاه و دلیل ترغی و پیشرفت خودش بدونه و بهش افتخار کنه.
آبشک هرجا باشی و بری دوست داریم.افتخار مایی.بابت زحماتی که تو سپیدرود و داماش کشیدی کمال تشکر و قدردانی و ازت دارم.این و بدون که هوادارای داماش قدرشناسن و بیای رشت تشویقت میکنن و بهت افتخار میکنن.
آبشک بچه رشتییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی قلب داماشی مشتی
نماد کاربر
asheri
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط Chikchi » پنج شنبه نوامبر 14, 2013 2:10 am

من فکر می کنم که دلایل نارضایتی احتمالی بعضی از دوستان از نحوه ی جدایی آبشک کاملن قابل درک باشه. الان پرداختن به جزییات کمکی نمی کنه اما ازون جایی که معنی ای که این تیم و بازیکناش -به خصوص بازیکنای بومیش- واسه ما دارن با خیلی از تیما متفاوته و رنگ و بوی دیگه ای داره، باعث میشه کمی محتاطانه تر در موردشون حداقل تو جمع اظهار نظر کنیم. بازیکنای مختلف ممکنه خاطرات ناگوار کم یا زیادی رو تو ذهن هوادارا حک کرده باشن اما این منافع و پیشرفت باشگاهه که منجر میشه تو اظهار نظرای عمومی کمی آتیش شعله ی انتقاد رو کمتر کنیم. مثلن می تونیم انتقاداتمون رو بگیم اما به دلیل داماشی و گیلانی بودن صد در صد حمایتمونو ازش قطع نکنیم.
نمی دونم چه قدر با من موافقید ولی منظورم این نیست که اگه کسی نارضایتی داره بگه راضیم. می خوام اینو بگم که این بازیکنا به نوعی سفیرای داماش تو تیم های دیگن. حضور موفقشون تو تیمای دیگه به عنوان یه بومی باعث میشه نگاه های بیشتری به داماش معطوف بشه و قانون نانوشته ی تیم ملی در مورد داماش هم کم کم رنگ ببازه. به خاطر همین فکر می کنم تو این شرایط حمایت نوشتاری و زبانی حتی با شدت پایین، راه درست تریه. حالا ممکنه نظر شخصیمون کاملن متفاوت باشه با موضع گیری ای که به صورت علنی انجام می دیم.
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط asheri » پنج شنبه نوامبر 14, 2013 8:24 am

ازت تشکر میکنم آبرار عزیز.منم کاملاً با نظرت موافقم.مخصوصاً اونجا که گفتی بازیکنای بومی مثل آبشک سفیران گیلان و داماش در تیمهای مطرح کشورن.من مطمئم که آبشک هم مثل سید جلال حسینی میتونه نماینده فوق العاده ای برای قوم بزرگ و گرامی گیلان تو یه تیم مطرح کشور باشه و همونطور که سیدجلال تونست تو تیم پرسپولیس و مخصوصاً تیم ملی ایران فوتبال و قدرت و غیرت گیلانی ها رو به آریایی ها ثابت کنه و بهشون طعنه ی معنی داری بزنه آبشک هم قادر به چنین کاری خواهد بود.فقط پشتش و خالی نکنیییییییییییید.آبشک از ماست و همیشه یکی از ما خواهد ماند.
نماد کاربر
asheri
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط asheri » پنج شنبه نوامبر 14, 2013 8:31 am

آقای ناظمی خواهشاً به اختلافاتت با محسن فروزان خاتمه بده و بذار محسن بیاد تو تیم شهر خودش بازی کنه و دوباره به اوج برسه.خواهشاً اینقدر کینه ای و خودخواه نباشید و منافع داماش و در نظر بگیرید نه خودتون و کینتون و دشمنیتون.این دشمنی ها فقط باعث میشه دودش تو چشم خودمون بره. ما به بازیکنای بومی و خوبمون احتیاج داریم.الانم بهترین موقع واسه خرید فروزانه.از دستش ندید
نماد کاربر
asheri
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه نوامبر 14, 2013 8:39 am

[quote:f6d5621db3="asheri"]آقای ناظمی خواهشاً به اختلافاتت با محسن فروزان خاتمه بده و بذار محسن بیاد تو تیم شهر خودش بازی کنه و دوباره به اوج برسه.خواهشاً اینقدر کینه ای و خودخواه نباشید و منافع داماش و در نظر بگیرید نه خودتون و کینتون و دشمنیتون.این دشمنی ها فقط باعث میشه دودش تو چشم خودمون بره. ما به بازیکنای بومی و خوبمون احتیاج داریم.الانم بهترین موقع واسه خرید فروزانه.از دستش ندید[/quote:f6d5621db3]
ناظمی که با فروزان مشکلی نداره.یه سری افراد دیگه هستن که باهاش مشکل دارن.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 8 مهمان