[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه نوامبر 11, 2013 5:36 pm

الی هوینس: مصدومیت جدید شواین اشتایگر یک فاجعه بود

شواینی که در تابستان قوزک پایش را به تیغ جراحی سپرده بود، به دلیل عدم بهبود کامل و تشکیل یک قشر استخوانی در اطراف محل جراحی، مجبور است بار دیگر تن به عمل جراحی بدهد

سایت گل- الی هوینس، رئیس باشگاه بایرن مونیخ، مصدومیت اخیر باستین شواین اشتایگر را یک فاجعه برای این بازیکن خواند.

این هافبک باتجربه که در تابستان قوزک پایش را به تیغ جراحی سپرده بود، به دلیل عدم بهبود کامل و تشکیل یک قشر استخوانی در اطراف محل جراحی، مجبور است بار دیگر تن به عمل جراحی بدهد و به این ترتیب، تا پایان سال 2013 نمی تواند بایرن را همراهی کند.

هوینس به خبرنگاران گفت:" برای باستین، این اتفاق خیلی بد بود. او به تازگی به آمادگی کامل رسیده بود. اما اکنون با این مشکل جدید روبرو شد. این فاجعه بار است.

البته بایرن می تواند غیبت او را جبران کند."

البته ماتیاس سامر، مدیر ورزشی بایرن، اعلام کرد که هنوز در مورد انجام عمل جراحی روی پای شواین اشتایگر و جزئیات آن، بحث هایی وجود دارد:" هنوز بحث هایی در مورد جراحی بین بازیکن و پزشک وجود دارد. و این بایرن است که باید تصمیم نهایی را بگیرد؛ کجا، چه وقت و چطور."

بایرنی ها که در حال حاضر با 4 امتیاز برتری نسبت به دورتموند در صدر جدول بوندس لیگا قرار دارند، بعد از رقابت های ملی، در دیداری حساس مقابل این تیم قرار می گیرند.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط keyvan » دوشنبه نوامبر 11, 2013 7:34 pm

[size=18:412ce7ecea]جدول رقابت های سریA بدون احتساب اشتباهات داوری تا کنون (هفته ۱۲)[/size:412ce7ecea]

خبرگزاری Panorama تا پایان هفته دوازدهم جدول رده بندی را بدون در نظرگرفتن اشتباهات داوری منتشر کرده است. همچنان تیم فوتبال ناپولی بیشترین سود را از داوری برده است ( ۸ امتیاز اضافی). ناپولی در حال حاضر در رتبه سوم قرار دارد اما با نگاهی به جدول رقابت ها بدون در نظر گرفتن اشتباهات، رتبۀ اصلی ناپولی ششم است. میلان هم همچنان بیشترین ضرر را کرده است (۶ امتیاز کمتر) و آنها هم می توانستند یک رده پایین تر از ناپولی جای بگیرند اما فعلا در میانه جدول حضور دارند. ضمن اینکه حالا رم هم به جمع تیم هایی که از داوری ضرر کرده، پیوسته است و در حقیقت در حال حاضر باید فاصله ی رم با رتبه دوم ۷ امتیاز می بود نه ۱ امتیاز! ( تیم یوونتوس 4امتیاز از اشتباهات داوری! سود کرده است ) در حال حاضر تنها تیم های آتالانتا و کیه وو نه سودی برده اند و نه ضرری کرده اند …

نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه نوامبر 12, 2013 1:08 am

ويرا در توئيترش

من باز در 40 سالگي لباس اينتر را بر تن كردم ... اما نه لباس خودم .. لباس اسطوره اي چون كاپيتان زانتي

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط totti » سه شنبه نوامبر 12, 2013 6:10 am

با مصدومیت کاستا و سسک، دل بوسکه، فرناندو یورنته و بارترا را به اردوی ماتادورها دعوت کرد

با مصدومیت دیگو کاستا و سسک فابرگاس، بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی ساپانیا از فرناندو یورنته و مارک بارترا برای پرکردن جای خالی این بازیکنان برای بازیهای دوستانه تیمش مقابل گینه استوایی و آفریقای جنوبی دعوت کرد.

دیگو کاستا روز یکشنبه و درجریان بازی اتلتیکومادرید مقابل ویارئال دچار مصدومیت شدو پزشک تیم ملی اسپانیا، دکتر سلادا بعد از معاینه او ، اعلام کرد:« ما تماسی از سوی دکتر ویالون، پزشک اتلتیکو داشتیم که به ما خبر داد که دیگو کاستا مصدوم شده است. کاستا تست های پزشکی را انجام داده و با ما جلسه گذاشت تا ما را در جریان روند مصدومیتش قرار دهدو بدین ترتیب او قادر به همراهی تیم ملی اسپانیا نخواهد بود. این خیلی حیف است ولی فوتبال به همین ترتیب است.»

بدین ترتیب و با این مصدومیت، دیگو کاستا تا شروع سال 2014 قادر نخواهد بود که پیراهن تیم ملی اسپانیا را برتن کند. اولین بازی اسپانیا در سال جدید میلادی در روز 5 مارس برگزار خواهد شد و در آن روز، تنها مقابل تیم ملی ایتالیا به میدان خواهند رفت.

با مصدومیت سسک در بازی با بتیس دل بوسکه از بازیکن دیگری از رختکن بارسلونا، یعنی مارک بارترا دعوت کرد تا در اردوی تیمش حضور یابد.

تیم ملی اسپانیا برای جام جهانی سرخیو راموس، پیکه، آلبیول، خاوی مارتینس و پویول را در اختیار خواهد داشت و ممکن است اینیگو مارتینس نیز به این جمع اضافع شود. دل بوسکه ممکن است راموس را به عنوان مدافع کناری به کار بگیرد و هیچ تضمینی نیست که پویول در ترکیب اصلی تیم به میدان برود.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط totti » سه شنبه نوامبر 12, 2013 6:11 am

مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا در صحبت هایی اعلام کرده که بارسا به مسی به اندازه کافی زمان خواهد داد تا درکمال آرامش به روزهای اوج بازگردد

آندونی سوبی سارتا مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا در صحبت هایی اعلام کرده که عجه ای برای بازگشت لیونل مسی به میادین ورزشی وجود ندارد. ستاره آرژانتینی در جریان بازی تیمش مقابل رئال بتیس از ناحیه همسترینگ مصدوم شد و حالا اعلام شد که او برای دو ماه از میادین ورزشی به دور خواهد ماند.

سوبی سارتا در صحبت هایی اعلام کرد که هیچ تاریخ دقیقی برای زمان بازگشت مسی اعلام نشده است و تا زمانی که مسی به اوج نرسیده باشد، او به ترکیب تیم کاتالان بازنخواهد گشت. سوبی سارتا در صحبت هایی به خبرنگاران گفت:« هیچ وقت خوب نیست که یک بازیکن مصدوم شود. ما مراقب مسی خواهیم بود و تنها او زمانی به میادین بازخواهد گشت که 100% آماده باشد. »

قبل از این سوبی سارتا گفت که از همه بازیکنان تیم می خواهد که برای پرکردن جای خالی مسی تلاش کنند و از جمله از نیمار درخواست کرد که همچنان بدرخشد:« نیمار همچنان در حال رشد و یادگیری است و همین برای موفقیت در لیگ اسپانیا کاربردی است. او تدریجا در حال ظهور است.»

سوبی سارتا در ادامه درمورد ویکتور والدس نظر داد و یادآوری کرد که او عملکرد فوق العاده ای در مقابل بتیس به اجرا گذاشته و گفت:« بازی خیلی سختی بود. بتیس موقعیت های زیادی خلق کرد. بازیکنان این تیم همه توپ ها را می ربودند. ویکتور مهارهای خیلی خوبی داشت و نشان دادکه یکی از بهترین های دنیاست. او همیشه تمرکز کافی دارد و هرزمان که در جریان بازی قرار می گیرد سرنوشت سازاست»
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » سه شنبه نوامبر 12, 2013 6:12 am

ستاره اسپانیایی می داند که در میان 11 بازیکن برتر مدنظر سرمربی تیمش جایی ندارد

سسک فابرگاس ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا در بازی تیمش مقابل رئال بتیس در ورزشگاه بنیتو ویامارین به میدان رفت و موفق شد تا 2گل از 4 گل بارسا را به ثمر برساند.البته او نیز بازی را بازانو درد به پایان برد و هنوز مشخص نیست که مصدومیت او تا چه حد جدی است.

در پایان بازی او با اشاره به نمایش خوبی که در این مسابقه به اجرا گذاشت گفت:« یکشنبه این فرصت دراختیارم قرار گرفت که بگویم که من هم اینجا هستم. می دانم که سرمربی تیم ترکیب اصلی تیم را در ذهنش مشخص شده دارد و من در این ترکیب یازده نفره جایی ندارم.»

سسک در ادامه گفت و گو با کانال پلوس گفت:« من بازی خوبی را مقابل سلتا انجام دادم و بعد از آن تقریبا دو روز بازی نکردم و این خیلی سخت است. می خواستم در بازی یکشنبه مقابل بتیس دوباره خودم را نشان دهم و بگویم که من اینجا هستم تا این اتفاق مجددا تکرار نشود.

او در گفتگوی دیگری که درمیکسد زون با خبرنگاران داشت، در مورد مصدومیتش در پایان بازی گفت:« مصدومیت من جدی نیست و تنها درد و ناراحتی کوچکی است. من قبلا دراین ناحیه مصدومیت سخت و مهمی را پشت سرگذاشته بودم . ولی در جریان بازی یکشنبه ترجیح دادم تا در زمین بمانم. از بازی با میلان کمی درد را باخودم داشتم و از آن بازی تا روز یکشنبه، کاملا راحت نبودم.»

فابرگاس درمورد تغییر سبک بازی تیمش گفت:« قبلا پاسهای بیشتری می دادیم ولی الان می توانیم در پاسهایمان صرفه جویی کنیم و این بهتر هم هست. بازی کردن در خانه بتیس کار سختی است و ما با پیروزی میدان را ترک کردیم.» بخش پایانی صحبت های اودرمورد مصدومیت لیونل مسی است:« او باید هرزمان که نیاز است از میادین دور بماند .مسی به این استراحت نیاز دارد تا بتواند برگردد. درمورد خودمن هم اتفاق مشابهی رخ داده بود و این خیلی سخت است. فکر می کنی که حالت خوب است، ولی واقعیت چیز دیگری است. من خیلی کلافه می شوم که شانس حضور دربرخی بازیها را از دست می دهم ولی می دانم که در بارسلونا هستم و باید به رشد و پیشرفت ادامه دهم.من هم چنین مصدومیتی را پشت سرگذاشتم و تا یک سال و نیم نتوانسته بودم که به اوج برگردم . مسی باید مدتی متوقف باشد . چون اگر این طور نباشد، نمی تواند خوب بهبود یابد.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » سه شنبه نوامبر 12, 2013 6:13 am

بیش از حد به این ماجرا پرداخته شده. بلاتر هم می داند که کریستیانو یکی از بهترین هاست و هیچ تردیدی دراین باره وجود ندارد

لوئیس فیگو اسطوره پرتغالی دنیای فوتبال و بازیکن سابق تیم های رئال مادرید و اینتر میلان معتقد است که این فلورنتینو پرس بوده که در طول دوران حضور او در رئال، او را نیمکت نشین می کرده.

او که همراه با خوان ماتا در رویدادی تبلیغاتی شرکت کرده بود در صحبت هایی به آنالیز دوران حضورش در رئال مادرید پرداخته

دراینجا می توانید گزیده ای از این صحبت ها را که در روزنامه آ.اس بازتاب یافته مطالعه کنید:

*درگفتگو با رادیو مارکا گفته بودید که فلورنتینو پرس دلیل و عامل نیمکت نشینی شما در رئال بوده.اآیا این را تائید می کنید؟ این اتفاق برای فرد دیگری هم رخ داده؟

من دراین باره حرفم را زدم. حالا دیگر گذشته وباید ورق را برگرداند. من فکر می کردم که این طور است. باید رو به آینده نگاه کرد و بیش از این عقب را نگاه نکرد. درمورد سایرین نمی توانم حرف بزنم. چون به زندگی من مرتبط نیست. من آنچه حس می کردم را برزبان آوردم و آنچه می دانستم را گفتم. درمورد بقیه حرفی ندارم که بزنم.

*با شناختی که از فلورنتینو داری، فکر می کنی که هنوز هم روی تعیین ترکیب اصلی تیم تاثیرگذار است؟

نمی دانم. این حرفها مربوط به گذشته است. من درمورد خودم، تجربه خودم و آنچه دیده ام حرف زدم. من برای او به عنوان رئیس باشگاه احترام زیادی قائلم و برایش بهترین ها را آرزو می کنم. هرکسی مسئول کارهایی که انجام می دهد است و من هم مسئول حرفهای خودم و رفتارهای خودم هستم

*فکر می کنی که چه کسی برنده توپ طلا می شود؟

همیشه دراین باره بحث های زیادی مطرح می شود. هر ساله همین طور است. نمی دانم که ارزشهایی که در آرا تاثیرگذار است، چه چیزهایی هستند. من این افتخار و شانس را داشته ام که این جایزه را فتح کنم.ولی سخت است بخواهیم بگوئیم که برنده این جایزه کریستیانو است، مسی یا ریبری. چون ریبری تمام جوایز ممکن را فتح کرده . من قرار نیست که رای بدهم و این مشکل را ندارم

*نظری ندارید؟

چه می خواهید که به شما بگویم؟

*کریستیانو توپ طلا را می برد؟

من فکر می کنم که او همیشه می تواند به خاطر کیفیت فوتبالی اش توپ طلا را ببرد. این را به خاطرعملکرد او در تمام بازیها می گویم ولی من دراین باره تصمیم گیری نمی کنم. نظر من درمقایسه با کسانی که دراین باره تصمیم گیری می کنند، کمترین اهمیت را دارد. اگر از من بپرسید، می گویم که به نظر من او می تواند این جایزه را ببرد. قطعا می تواند. همیشه و هرساله هم می تواند

*نظرت درمورد صحبت های بلاتر چیست؟

این انقلاب خیلی بزرگی بود و فقط بعد منفی اش دیده شد. هیچ کسی دراین باره صحبت نکرد که رئیس فیفا گفت که رونالدو بهترین بازیکن دنیاست. کمی بستگی به شرایط دارد. او دریک دانشگاه بود و درکمال خونسدری حرف می زد.فکر می کنم که او به عنوان رئیس فیفا باید بیشتر مراقب صحبت هایش باشد ولی او هم هیچ تردیدی ندارد که رونالدو یک ارزش افزوده در دنیای فوتبال دارد. بیش از حد به این ماجرا پرداخته شده. بلاتر هم می داند که کریستیانو یکی از بهترین هاست و هیچ تردیدی دراین باره وجود ندارد.

*نظرتان در مورد بازی پلی آف پرتغال مقابل سوئد چیست؟

به عنوان یک پرتغالی امیدوارم که تیم ملی کشورم بتواند در جام جهانی حضور یابد. این بازی پلی آف سختی مقابل تیمی است که کیفیت بالایی دارد و همیشه برای ما مشکل ساز می شود.

*نظرتان درمورد ملیت برخی بازیکنان از جمله دیگو کاستا چیست؟

من در یک دنیای بین المللی زندگی می کنیم و قانونی است که اجازه می دهد که این اتفاق بیفتد. بعید می دانم که این سورپرایز خاصی باشد و مشکل خاصی دراین راستا درمیان باشد
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » سه شنبه نوامبر 12, 2013 7:23 am

در انگلیس خیلی ها معتقدند که توپ طلای سال 2013 میلادی به ستاره پرتغالی رئال مادرید می رسد و مسی تنها 8% آرا را مال خود کرده و ریبری 6% رای آورده

سه روز پیش وب سایت خبری اسکای سپورت دریک نظرسنجی از کاربرانش خواست تا نظرشان را در مورد فردی که شایستگی کسب توپ طلای سال 2013 را دارد ابراز کنند. نتیجه این نظرسنجی کاملا قاطعانه بود. رونالدو 84% آرا را به خود اختصاص داد. 8% به مسی رای دادند و 6% آرا به ریبری اختصاص یافت و 3% آرا نیز به نام سایرین داده شد.

در مجموع 8770 نفر دراین نظر سنجی به رونالدو رای دادند و مسی تنها 840 رای آورد. البته در بریتانیا خیلی ها طرفدار کریستیانو رونالدو هستند و امیدوارند که هر چه زودتر کریس را در لیگ برتر و با پیراهن منچستریونایتد ببینند. البته مشکل اصلی دراین گونه نظرسنجی ها این است که کسی به عملکرد گزینه ها در طول یک سالی که گذشت نمی نگرند و به عملکرد این بازیکنان در چند هفته و چندماه اخیر نگریسته می شود. شاید ریبری از نظر گروهی و موفقیت ها و افتخارات کسب شده شایستگی بیشتری برای کسب این جایزه داشته باشد و قطعا درصد فاصله مسی با رونالدو بیش از حد اغراق آمیز است ولی این نتیجه نظرسنجی اسکای سپورت است که طی آن باید منتظر اهدای توپ طا لبه رونالدو باشیم. حتی در نظرسنجی به عمل آمده در کشور سوئد هم نتیجه به این ترتیب است. روزنامه اکسپرسن سپورت در یک نظرسنجی مشابه نظر خوانندگانش را پرسیده و 56.1% سودی ها به رونالدو رای دادندو 43.9% ایبرا را به عنوان برنده توپ طلا برگزیده اند.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » سه شنبه نوامبر 12, 2013 7:24 am

ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا در صحبت هایی اعلام کرد که سرمربی بارسا به او و سسک توصیه هایی داشته تا در صورت مصدومیت مسی چطور کار کنند

نیمار ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا در گفتگو با «مجله اینترنت» به آنالیز مصدومیت لیونل مسی و تلاش تاتا مارتینو برای آماده سازی او و سسک فابرگاس برای رویارویی با بحران و غیبت احتمالی مسی و کاهش احتمال ناکامی تیمش در بازیهای آتی کار کرده است.

نیمار دراین باره گفت:« مسی یک گلزن شماره 10 است که مدافعان تیم حریف را درهم می شکند. از همین رو تاتا مارتینو با من و سسک همیشه روی این فرضیه که احتمال از دست دادن مسی (به دلیل مصدومیت است) کار میکند تا بتوانیم با کمترین آسیب به مواجهه شرایطی این چنینی برویم.»

نیمار ادامه داد:« مسی تا به اینجا دو مشکل عضلانی داشته که این نتیجه بازیهای ماراتون وار در کارنامه ورزشی اش است. مسی حالا 4 سال متوالی است که توپ طلا را برده و مدتهاست که عنوان پی چی چی را دراختیار دارد. حضور ساده او در زمین مسابقه به من و هم تیمی هایم آرامش می دهد. مصدومیت های پی در پی، به خاطر سطح تلاشهای فیزیکی ای که او در طول این سالها انجام داده، قابل پیش بینی بودند . مسی دوره ای پرمصدومیت را سپری می کند.»

نیمار درادامه راجع به همکاری با تاتا مارتینو گفت:« قبل از این آمار و ارقامی منتشر شده بود و تاتا برای اجتناب ازاین مصدومیت تلاش می کرد تا از سیستم چرخشی در خط حمله تیم بهره ببرد و برخی از مسئولیت تیم را روی دوش من و سسک قرار دهد. ساختار بازی شاید کمی گم شود ولی حرکات فردی می تواند تیم را به پیروزی برساند و از دیدگاه من و مسی ، تیم و هواداران می توانند به این حرکت ادامه دهند. »

او دربخش پایانی صحبتهایش درمورد ارتباطش با مسی گفت:« مسی نقش یک لیدر را برای من بازی می کند و به شیوه ای کاملا آرام و خونسردانه این کار را انجام می دهد. برای من غیرممکن است که از دیدن ناراحتی و سختی کشیدن او ناراحت نشوم. رویای من این بود که بتوانم درکنار مسی بازی کنم تا بتوانیم زوجی فوق العاده را تشکیل دهیم. »
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » سه شنبه نوامبر 12, 2013 8:39 am

10 ستاره‌اي که استعدادشان را بر باد دادند

"يورو اسپورت" در گزارشي از 10 ستاره فوتبال که تصميم‌هاي نادرست باعث نابودي‌شان شد، پرده برداشت.

ستاره برخي از استعدادهاي جهان فوتبال خيلي زود افول مي‌کند اما ستاره بعضي ديگر حتي تا چهل سالگي هم مي‌درخشد. اين سوال به ذهن مي‌رسد که چرا بعضي از ستارگان خيلي زود مسير فوتبالي آنها تمام مي‌شود؟ اين سوال مي‌تواند پاسخ‌هاي زيادي داشته باشد. بعضي از بازيکنان نظم و ديسيپلين ورزشي را رعايت نمي‌کنند. برخي در گرداب مواد نيروزا فرو مي‌روند و سرانجام تعدادي را هم پول به نابودي مي‌کشاند. در همه اين حالت‌ها يک نقطه مشترک وجود دارد و آن "حماقت" است که انواع گوناگوني دارد و همه جنبه‌هاي زندگي يک فرد را دربرمي‌گيرد و او را به نيستي و تباهي مي‌کشاند.

"يورو اسپورت" در گزارشي از 10 ستاره فوتبال نوشت که بدون حماقت به جايگاهي شايسته‌تر از آنچه به آن دست يافتند، مي‌رسيدند.

1- پل گاسکوين

يکي از ستاره‌هاي تيم ملي فوتبال انگليس در دهه «90» بود که سهم بسزايي در صعود اين تيم به نيمه نهايي جام جهاني 1990 داشت. او چنانچه قدر خود را مي‌دانست مي‌توانست در بهترين تيم‌هاي باشگاهي جهان بازي کند. کشيده شدن کاسگوين به مصرف مشروبات الکلي در سال 1998 او را از فهرست "سه‌شيرها" در جام‌جهاني 98 دور کرد. اين هافبک جنگنده در سال 2004 براي هميشه از فوتبال خداحافظي کرد. او الان هم از مصرف زياد مشروبات الکلي رنج مي‌برد.

2- اريک کانتونا

"سلطان" واژه‌اي که تماشاگران شياطين سرخ براي خطاب قرار دادن ستاره فرانسوي خود به کار مي‌بردند. او از بهترين بازيکنان جهان در دهه 90 بود. از کانتونا رفتارهاي عجيبي سر مي‌زد تا جايي که يک بار تماشاگري را در جريان بازي زير لگد گرفت و مدتي محروم شد. او همچنين با فدراسيون فوتبال فرانسه به مشکل برخورد و از سال 1995 ديگر براي اين تيم به ميدان نرفت. کانتونا به يک باره در تصميمي عجيب در حالي که 31 سال بيشتر سن نداشت، از مستطيل سبز خداحافظي کرد. چه بسا اين ستاره فرانسوي الان از تصميم عجولانه خود پشيمان باشد.

3- رونالدينيو

جادوگر برزيلي که در آغاز هزاره سوم بارسلونا را به دوران اوج برگرداند و دو بار به عنوان بهترين بازيکن جهان انتخاب شد. رونالدينيو مي‌توانست سال‌هاي سال به درخشش خود با پيراهن آبي‌-اناري‌ها ادامه دهد اما علاقه زياد او به مهماني‌هاي شبانه باعث شد در حالي که تنها 30 سال سن بيشتر نداشت افت کند و در نهايت از بارسلونا کنار گذاشته شود و به ميلان برود. رونالدينيو عاشق شب‌زنده‌داري بود. او در ميلان هم دوام نياورد و به فوتبال کشورش برگشت تا سال‌هاي آخر بازيگريش را در آنجا دنبال کند.

4- ماريو بالوتلي

اگر بگوييم * ماريو با استعدادي که دارد مي‌تواند ليونل مسي و کريستيانو رونالدو را پشت سر گذارد و به عنوان بهترين بازيکن جهان انتخاب شود، بزرگنمايي نکرده‌ايم ولي حماقت‌ و کارهاي عجيب اين مهاجم سياه چرده تمامي ندارد و همين مساله باعث شده تا بيشتر از اين که در زمين فوتبال باشد در سکوها حضور داشته باشد.

ژوزه مورينيو که سابقه کار با بالوتلي را دارد قصه جالبي را درباره او نقل مي‌کند. او مي‌گويد: اينتر از نبود مهاجم رنج مي‌برد. تنها مهاجمي که در اختيار داشتيم ماريو بالوتلي بود. او در ديداري کارت زرد اول خود را در نيمه اول دريافت کرد. در 14 دقيقه‌ از 15 دقيقه‌ وقت استراحت در رختکن با بالوتلي صحبت کردم و به او نسبت به دريافت کارت زرد دوم هشدار دادم، چرا که مهاجم ديگري نداشتيم و نمي‌خواستم تيمم 10 نفره شود اما ماريو به محض اين که بازي شروع شد کارت زرد دوم خود را دريافت که و از بازي اخراج شد!

بالوتلي در منچسترسيتي حاشيه‌هاي زيادي داشت. آتش زدن منزل، درگيري با روبرتو مانچيني، کشيدن سيگار و قليان و درگيري با داوران و بازيکنان تنها بخشي از حاشيه‌هاي تمام‌نشدني آقاي حاشيه است. بدون شک اگر جايزه‌اي به احمق‌ترين بازيکن جهان داده مي‌شد بالوتلي برازنده‌ترين فرد بود.

5- لوئيس سوآرس

بدون شک يکي از بهترين مهاجمان حال حاضر فوتبال جهان است اما در عين حال از حاشيه‌سازترين مهاجمان هم به شمار مي‌آيد. او در سال 2012، 25 بازي محروم شد بدون آن که اين محروميت‌ها به خاطر کارت قرمز باشد. توهين نژادي به پاتريس اورا و گاز گرفتن دست برانيسلاو ايوانوويچ از رفتارهاي احمقانه اين مهاجم اروگوئه‌اي است. معلوم نيست که مهاجم ليورپول به دنبال چيست.

6- آلکساندرو پاتو

پاتو جزو برزيلي‌هاي بي‌انضباط دهه اخير است. اردک لقبي است که برزيلي‌ها براي پاتو انتخاب کرده‌اند. او در ميلان بارها با آسيب مواجه شد و کار را از سکوها دنبال کرد اما احمقانه‌ترين تصميمي که گرفت ترک ميلان و بازگشت به فوتبال برزيل بو؛ آن هم در حالي که تنها 24 سال سن داشت. بازگشت پاتو به برزيل به معناي پايان دوران درخشش اين مهاجم بااستعداد بود. حتي علاقه او به دختر برلوسکوني باعث نشد تا او از تصميم عجيب خود دست بکشد.

7- ساموئل اتوئو

اتوئو سال‌هاي خوبي را با بارسلونا و اينتر پشت سر گذاشت و موفق شد با اين دو تيم سه بار قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را تجربه کند. انگار اين مهاجم کامروني با اين سه جام اشباع شده بود؛ چرا که تصميم گرفت به پيشنهاد سرسام‌آور باشگاه آنژي‌ ماخاچ‌کالا انزلیچی موافقت کند و نشان دهد که پول را به ادامه فوتبال حرفه‌اي ترجيح مي‌دهد. بعد از آن که باشگاه آنژي ماخاچ‌کالا انزلیچی ورشکست شد، اتوئو مجبور شد از اين تيم جدا شود و به چلسي بپيوندد. او در انزلیچی دو سال نااميدکننده را پشت سر گذاشت؛ دو سالي که باعث افت فوتبالي او شد. او الان در چلسي هم نيمکت‌نشين است و کمتر به بازي گرفته مي‌شود. اين نشان مي‌دهد که تصميم اتوئو در پيوستن به آنژي ماخاچ کالا حماقتي بيش نبود.

8- آدريانو

باور مي‌کنيد يا نه اما اين حقيقت دارد که ستاره سابق اينتر در حالي که 31 سال بيشتر سن ندارد، بدون تيم است. آدريانو که يکي از بهترين مهاجمان اينتر به شمار مي‌آمد و اين تيم را با گل‌هاي زياد خود دو بار قهرمان اسکودتو کرد از همان مشکل رونالدينيو رنج مي‌برد و آن شرکت در پارتي‌هاي شبانه و نوشيدن مشروبات الکلي است. وزن آدريانو به خاطر مصرف زياد اين نوشيدني‌ها زياد شده و به طور کلي بدن او ديگر جوابگوي فوتبال حرفه‌اي نيست.

9- رادامل فالکائو

در دو فصل که براي آتلتيکو مادريد به ميدان رفت فوق‌العاده‌ بود. او توجه همه تيم‌هاي صاحب نام اروپايي را به خود جلب کرده بود اما در ميان ناباوري همگان ترجيح داد تا به موناکو برود؛ تيمي که تازه به ليگ برتر فرانسه راه يافته است. رئال مادريد و بارسلونا دو غول بزرگ فوتبال اسپانيا علاقه زيادي به جذب فالکائو داشتند. او مي‌توانست با پيوستن به اين دو تيم در ليگ قهرمانان اروپا بدرخشد اما پول زياد را به تيم باشگاهي معتبر ترجيح داد و سرانجام به فوتبال فرانسه رفت.

10- آنتونيو کاسانو

مي‌توانست سال‌هاي سال بهترين بازيکن فوتبال ايتاليا باشد. او در سال 2006 افتخار پوشيدن پيراهن رئال‌مادريد را به دست آورد. در آن زمان ستاره‌هاي زيادي همچون رونالدو و زيدان و بکام در رئال‌مادريد بازي مي‌کردند. کاسانو پس از پانوچي گران‌ترين بازيکن ايتاليايي تاريخ رئال‌مادريد به شمار مي‌آيد اما در رئال‌مادريد هرگز نتوانست انتظارات را برآورده کند. او در رختکن با فابيو کاپلو، سرمربي ايتاليايي کهکشاني‌ها درگيري لفظي پيدا کرد و همين مساله باعث شد تا نيمکت‌نشين شود.

کاسانو پس از تجربه تلخ رئال‌مادريد به ايتاليا برگشت تا براي سامپدوريا و بعد از آن ميلان به ميدان رود. او در ادامه به اينتر رفت و الان هم براي پارما بازي مي‌کند. او در سال 2003 براي نخستين بار به تيم ملي فوتبال ايتاليا دعوت شد اما تا الان تنها 35 بار براي آتزوري به ميدان رفته است. اختلاف او با مربيان مختلف باعث شده تا کمتر به او فرصت بازي برسد.

اين بازيکن 31 ساله بارها اعتراف کرده که بعضي از رفتارهاي او اشتباه بوده است و مي‌توانست به جايگاهي بهتر از آنچه به آن رسيده، دست يابد.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط yankee » سه شنبه نوامبر 12, 2013 11:11 am

[size=12:a96b739805][b:a96b739805][color=blue:a96b739805]زانتي:[/color:a96b739805][/size:a96b739805]
[color=red:a96b739805]بازوبند کاپيتاني مانع پيوستنم به رئال مادريد شد
[/color:a96b739805]
کاپيتان آرژانتيني اينتر فاش کرد در مقطعي از دوران بازيگري خود براي پيوستن به کهکشاني‌ها وسوسه شده است اما در نهايت ترجيح داده در جوزپه مه‌آتزا بماند.
بازوبند کاپيتاني مانع پيوستنم به رئال مادريد شد
خاوير زانتي، مدافع کهنه‌کار اينتر ادعا کرد پيش از آن که بازوبند کاپيتاني نراتزوري به او تحويل داده شود، قصد داشته به رئال مادريد ملحق شود.به گزارش تسنيم، ستاره 40 ساله آبي و مشکي‌پوشان شهر ميلان از سال 1999 به بعد بازوبند کاپيتاني اين تيم را در اختيار داشته است اما او گفت که يک فصل پيش از گرفتن بازوبند با مادريدي‌ها وارد مذاکره شده است. او در گفت‌و‌گويي با شبکه «ويدئونيوز» گفت: فاصله‌اي تا ترک اينتر نداشتم و مي‌خواستم به يک تيم بسيار مهم ملحق شوم اما در نهايت اين کار را نکردم چون نمي‌خواستم قبل از اينکه نامي از خودم در اينتر به جا نگذاشته‌ام، آن را ترک کنم.

زانتي که در تابستان سال 1995 به اينتر پيوست، افزود: دليل ديگري که از اينتر نرفتم اين بود که بازوبند را به من تحويل دادند و اين مسئوليت زيبايي را به من محول کرد. بعد از آن هر اتفاقي که برايم در اينتر رخ داد، خارق العاده بود.

کاپيتان اينتر شنبه هفته جاري پس از مصدوميتي 6 ماهه از ناحيه تاندن آشيل دوباره به ميادين بازگشت تا در جدال تيمش و ليورنو که نراتزوري آن را با نتيجه 2 بر صفر برد حضور داشته باشد. به لطف اين پيروزي اينتر 25 امتيازي شد و به رده چهارم صعود کرد و اختلافش را با صدر جدول را به 7 امتياز کاهش داد.

به نظر زانتي وضعيت نراتزوي بهتر از اين هم خواهد شد. وي گفت: سري A، ليگ بسيار دشواري است و تيم‌هاي زيادي هستند که بر سر يک هدف مشترک مي جنگند اما ما هم داريم خوب کار مي‌کنيم و مي‌خواهيم براي يک هدف برجسته بجنگيم. خيلي خوشحالم چون بعد از بازي، ماسيمو موراتي (رئيس باشگاه) گفت که از بازگشتم خوشحال است. آن شب براي هر 2 ما شبي به ياد ماندني بود.[/b:a96b739805]
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » سه شنبه نوامبر 12, 2013 12:44 pm

[size=24:a349d1b56e]ژاوی خواهان قهرمانی رم ! [/size:a349d1b56e]

در چند هفته ی اخیر فوتبال سریA باز هم شاهد ناداوری هایی بوده ایم که بر حسب اتفاق!!! تیمی مانند[color=red:a349d1b56e] یوونتوس [/color:a349d1b56e]از این اشتباهات سود کرده است و خود را به فاصله یک امتیازی رم رسانده است.
مسائل به وجود آمده باعث شده تا سایر تیمهای مدعی سریA ( میلان ، رم ، اینتر ) خواهان نظارت بیشتری بر عملکرد داوران سریA باشند.

امروز ژاوی ستاره خط میانی بارسلونا در مصاحبه ای با Radio Anch’io Sport در این مورد گفت: من نمی فهمم که چرا در ایتالیا داوران همیشه به نفع یوونتوس سوت می زنند! اما یک چیز را می دانم: رم یک تیم تاریخی ست و امیدوارم برنده ی اسکودتو باشند. :P :P :P

نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط saleh1346 » سه شنبه نوامبر 12, 2013 1:00 pm

جرارد: به خداحافظي فکر نکرده‌ام

هافبک ملي‌پوش ليورپول بر اين باور است شاگردان روي هاجسون حالا با چالشي جديد که همان رسيدن به 4 تيم برتر جام‌جهاني است، روبه‌رو هستند.

به نقل از تسنيم، استيون جرارد در گفت‌وگو با روزنامه «ديلي‌ميل» انگليس گفت: روياي ما قهرماني در رقابت‌هاي جام جهاني است تا همگي با افتخار به خانه بازگرديم. رسيدن به عنوان قهرماني جالب خواهد بود ولي پيش از هر چيز ما بايد به جمع 4 تيم برتر اين رقابت‌ها برسيم. واقعاً خوشحال مي‌شوم که کمکي به موفقيت تيم داشته باشم.

وي افزود: روياي من کمک به تيم ملي انگليس براي گذر از مرحله يک چهارم نهايي جام جهاني 2014 برزيل است. در مورد اينکه آيا پس از اين رقابت‌ها از تيم ملي کناره‌گيري خواهم کرد هم بايد بگويم هنوز به اين مورد فکر نکرده‌ام. در حال حاضر تنها هدفم حضور در جام جهاني پيش‌رو و لذت بردن از حضور در اين مسابقات است.

تيم ملي فوتبال انگليس در آخرين ديدارش در مرحله انتخابي جام جهاني 2014 برزيل موفق شد با شکست لهستان در ورزشگاه ومبلي بليت سفر به برزيل را به دست بياورد. سه‌شير در حال حاضر خود را آماده برگزاري 2 ديدار دوستانه با تيم‌هاي شيلي در روز جمعه و سه‌شنبه هفته آينده با آلمان مي‌کند.

هافبک 33 ساله تيم ملي انگليس در خصوص اظهاراتي که سرالکس فرگوسن در کتابش منتشر کرده، اظهار داشت: 107 بازي ملي براي بازيکني که در سطح بالايي است، فکر نمي‌کنم رکورد بدي باشد. به نظرتان بد است؟ هرگز انتظار نداشته‌ام که به چنين تعداد بازي ملي برسم. وقتي اولين بازي ملي‌ام را انجام دادم هدفم اين بود که به 50 بازي ملي با 10 گل‌زده برسم. حالا هم از اينکه به رکورد 107 بازي ملي رسيده‌ام احساس غرور مي‌کنم به خصوص اينکه نامم از اين حيث در کنار بزرگان فوتبال انگليس است.

جرارد در پايان خاطرنشان کرد: به رکورد پيتر شيلتون و ديويد بکام هم توجهي نداشته‌ام. گذشتن از رکورد بابي مور هدف بعدي‌ام است. عبور از رکورد وي که با 108 بازي ملي به عناوين خوبي دست يافته، باور نکردني خواهد بود.
نماد کاربر
saleh1346
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط saleh1346 » سه شنبه نوامبر 12, 2013 1:01 pm

رئيس کادر پزشکي سابق بارسلونا

مصدوميت مسي قابل اجتناب بود

رئيس کادر پزشکي سابق باشگاه بارسلونا معتقد است مصدوميت ستاره آرژانتيني بارسلونا قابل اجتناب بوده است.

رئيس کادر پزشکي سابق باشگاه بارسلونا بر اين باور است که ليونل مسي زمان کافي براي بهبودي مصدوميتش پيش از شروع فصل 14/2013 را سپري نکرده است.

به گزارش فارس،ستاره بارسلونا اين هفته از ناحيه همسترينگ پاي چپش دچار مصدوميتي شد که باعث مي‌شود به مدت 6 تا 8 هفته از ميادين دور باشد.

جوردي آردوول، رئيس کميته پزشکي سابق باشگاه بارسلونا بر اين باور است که مصدوميت فعلي مسي نتيجه مصدوميتي است که فصل گذشته دچارش شده و تا پايان بهبودي کامل آن صبر نکرده است.

وي اظهار داشت: وقتي بازيکني مصدوم مي‌شود، زماني وجود دارد که مصدوميتش باقي مي‌ماند و سپس مصدوميت به خوبي بهبود مي‌يابد و وضعيت بازيکن به حالت طبيعي برمي‌گردد. بايد ذهن را از درگير بودن با اين عضله به نحوي جدا کنيد.

رئيس کميته پزشکي سابق باشگاه بارسلونا ادامه داد: افکار بايد روي بازي کردن باشد و دوره‌اي هست که بازيکن در آن مدت نمي‌تواند اين را از ذهنش بيرون کند.

وي خاطرنشان کرد: در طول تعطيلات، پس از تعطيلات آخر فصل، لئو بايد برنامه معين‌تري مي‌داشت. احساسم اين است که او هرگز کاملا خوب نشد و مصدوميت وي صفر نشد.
نماد کاربر
saleh1346
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط saleh1346 » سه شنبه نوامبر 12, 2013 1:47 pm

ابراهيموويچ بازيکن سال سوئد شد

زلاتان ابراهيموويچ مهاجم پاري سن ژرمن فرانسه هشتمين بار به عنوان فوتباليست برتر سوئد انتخاب شد.

ابراهيموويچ روز سه شنبه عنوان بازيکن برتر سوئد در سال 2013 را کسب کرد.

اين بازيکن اميدوار است تيم ملي فوتبال سوئد را در مرحله پلي آف مقابل پرتغال در منطقه اروپا به جام جهاني 2014 برزيل برساند. زلاتان ابراهيموويچ با هشت گل از گلزنان برتر ليگ يک فرانسه به حساب مي آيد.

او در مسابقات اين فصل هشت گل به ثمر رسانده است.
نماد کاربر
saleh1346
کاربر فعال
کاربر فعال

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان