[quote:09e9dd15a8="abarar1989"][quote:09e9dd15a8="r4sht"][quote:09e9dd15a8="MAZIYAR"][quote:09e9dd15a8="r4sht"]ما فعلا توی یک حالت بی انگیزه گی هستیم و شک وارده به ما اونم به بدترین شکل زمان میبره که عادی بشه
ولی حالا برنامه چیه ؟
میخوایم وسط جدول باشیم چون بضاعت نداریم؟
میخوایم واسه سقوط نکردن بازی کنیم ؟
چرا دوستان سطح توقعات رو پایین میارن ؟
با این طرز فکر ما با 2 بازی بعد میریم پایین جدول و بعدم دوباره وارد بحران میشیم و تا اخر لیگ هم احتمالا بعضی ها میخوان برن دانای علی و خواهر امام نظر کنن ؟
ناظمی مسولیت این تیم رو داره و باید یک نیم فصل بهش فرصت بدیم تا جایگاه خوبی تا نهایتا 6 جدول واسه ما بگیره وگرنه این همه حمایت بی فایده بوده[/quote:09e9dd15a8]
یه خبر دسته اول دارم برای شما ، نادر دست نشان به همراه تیم پیشکسوتان مازندران اومده رشت و با تیم پیشکسوتان شهرداری بازی دارن.
نظرتون چیه همینجا با نادر قرار داد ببندیم تا این تیم رو از طریق لیگ برتر آسیایی کنه؟
یه جوری برخورد میکنی انگار ما تیم رو با انگیزه ی آسیایی شدن بسته بودیم... اکثر کسایی که دارن انتقاد میکنند به این دلیل هست که تیم در دو بازی اخیر خوب بازی نکرده و بیراهه هم نمیگن و حق دارن.
اما شما در چند مرحله هست که جوری وانمود میکنی که انگار چی شده؟این تیم در بهترین شرایط مگه اسیایی شده تا در این شرایط سخت که یک مربی بومی تیم رو داره انتظار آسیایی شدن داری؟
موقعی این حق رو از سرمربی تیمت میتونی داشته باشی که امکانات اولیه رو داشته باشه.
نادر دست نشان مربی مورد علاقه من هم هست و اگه تو اینجا نادر نادر میکنی من جلوی عالم و آدم شعار دست نشان سر دادم و هیچ ابایی هم ندارم ولی دلیلی نداره تیمم رو فدای شخص مورد علاقم بکنم که!
یک هوادار و یک تیم با یک باخت و دو باخت بی انگیزه نمیشه و با انگیزه ی آسیایی شدن پا به استادیوم نمیذاره ، بلکه از تیمش انتظار داره با تمام وجود داخل زمین بجنگه ، همون کاری که بارها در استادیوم عضدی شاهدش بودیم که هواداران بعد از باخت یکپارچه تیم محبوبشون رو تشویق کردند.[/quote:09e9dd15a8]
[color=darkblue:09e9dd15a8]قبل اینکه بخوای تیکه بندازی به ادمین بودنت توجه کن چنین رفتاری از یه کاربر عادی اشکال نداره ولی شما باعث میشی هرکسی اعتقاد و نظر دیگری رو مسخره کنه من کجای این تاپیک حرف از نادر دست نشان زدم ؟ اگه زدم لینک بده تا همه ببینن ؟ یا کجا گفتم ناظمی باید اخراج بشه ؟ من گفتم این باخت انگیزه و امید رو گرفت چون هیچ کس انتظار حذف حداقل از راه اهن در رشت رو نداشت . و بعدشم گفتم این موضوع عم فراموش میشه ولی کاملا حرف عابدینی درسته که گفت نباید فرصت سوزی بشه و به بهانه مالی و مشکلات توجیه کنیم همه چیز رو - زمانی که تیم های بزرگ رو میبریم مشکل مالی نیست ؟ تاکتیک افشین خان هست نه ؟ ولی ببازیم میشه مشکلات ؟ شما اصول نقد رو بلد نیستی دوست عزیز چطور از زبون خودت حرف از قول من میگی ؟ بنده اخرین باری که گفتم سرمربی گری ناظمی مخالفم و از دست نشان حمایت کردم قبل شروع فصب بود و وقتی دیدم همه میگن ناظمی ناظمی منم مثل همه حمایت کردم تا یکی مثل شما منو متهم نکنه به اینکه قصد جو خراب کردن دارم - شما هم در جایگاهی نیستی خط مش نشون بدی و بگی هوادار چه انتظاری باید داشته باشه یا نه و اگه میگی هوادارا به اسیایی شدن وارد استادیوم نشدن به همه کسایی که داماش اسیایی شعار دادن و همه کسایی که تیمشون رو شایسته و لایق قهرمانی میدنن توهین کردی . پس خواهشا اگه ناراحتی یا دلخوری ایدولوژیک با شخص من داری این راه تخریب نیست که به قول شاعر این راه که میروی به ترکستان است. [/color:09e9dd15a8][/quote:09e9dd15a8]
[color=black:09e9dd15a8]یعنی من موندم یه نفر چقدر حس خود بزرگ بینی میتونه داشته باشه...
آقای محترم بارها و بارها با تموم بچه های سایت درگیری لفظی پیدا کردی.بارها خیلی از بچه ها ی شناخته شده ی سایت با کامنت شما مشکل داشتن.باور کن دیگه نمیشه گفت همه سوء برداشت دارن از کامنتت.نه کامنتهای شما مشکل داره.سمت و سوی خاصی رو دنبال میکنه.من دقیقا وقتی جمله ی آخر کامنت اولتو رو خوندم گفتم بازم شروع کرد میگه تا آخر فصل ناظمی فرصت داره تیمو ششم کنه وگرنه باید بره و یکی دیگه بیاد کی بهتر از دست نشان
میشه معنای جمله ی آخر کامنت اولتو بگی.یه سوال دیگه دارم تا حالا یه تیم گیلانی در شرایط آرمانی مالی(پگاه) تونسته ششم جدول بشه که از افشین ناظمی در بی پولی مفرط و بی بازیکنی انتظار این کارو داری؟یه خورده خرجی که ما کردیم و خرجی که تیم های دیگه کردنو و شرایط بازیکنها رو با هم بسنج؟تا حالا فکر کردی مسی که ته جدول افتاده و 10 پله از ما عقب تره حداقل 3 برابر ما خرج کرده.اینجاهاست که معنای غیرت و تعصب را باید بفهمی.
[b:09e9dd15a8]یه مورد خیلی مهم:اینی که داری باهاش اینطوری صحبت میکنی مازیار اصغر زادست.هوادار دو آتیشه ی داماش.کسی که وقتی به دوربین نود میگفت این داماش فقط یک تیم نیست بلکه هویت و غرور ماست تموم رگهای گردنش بخاطر این شهر و این تیم زده بود بیرون.وقتی که امثال مازیار تو دوران بی پولی تو دوران قویدل تو دوران... دنبال کارهای این تیم بودن شماها کجا بودین.ما از شما فقط یک اسم دیدیم قدیمی ترین هوادار داماش در دنیای مجازی!ولی از مازیار و امثال مازیار سالهاست که داریم خدمت به این شهر و این تیم میبینیم...
اینو بدون بین افراد زحمت کش و کسایی که بیرون وایسادن میگن لنگش کن تومنی دو زار توفیره.به جناب عالی جسارت نشه ولی ما بین افرادی که شناخته شده ان و زحمتهاشونو میبینیم و افرادی که حتی جرات معرفی خودشونو توی استادیوم ندارن و توی هیچ کاری کمک نمیکنن فرق میزاریم.حالا شما میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد.[/color:09e9dd15a8][/b:09e9dd15a8][/quote:09e9dd15a8]
وقتی میگم تا نیم فصل باید فرصت داد یعنی تا پایان این فصل حمایت کنیم از ناظمی این کجاش بده ؟ یا نکنه همشهری ماست از الان چه سقوط کنیم چه نکنیم باهاش قرارداد 4 فصل بعد هم امضا کنیم ؟ داداش اینکه بعضی از دوستان در گذشته اختلاف نظر با من داشتن هیچ ربطی به این کامنت هایی که بعد شروع فصل تا الان گذاشتم نداره و دوست شما که خیلی زحمت میکشه برای این تیم فقط خواسته برداشت خودش رو جهت تخریب بنده اعلام کنه و من توضیح دادم در جوابش ولی شما برای یکی از جواب های من جوابی نداشتی به جز پرداختن به حاشیه
ولی در جواب شما بگم پگاه رتیه 8 جدول هم در کارنامه داره و همچنین فینال حذفی
در مورد شخص خود بنده باید بگم من بخاطر همین جو متاسفانه بدی که وجود داره مثل همه میرم استادیوم و از تیم حمایت میکنم و میام ولی علاقه ای به معرفی خودم در استادیوم ندارم من هم همیشه هستم و پشت سیستم نمیگم لنگش کن شیشه ی اولین اتوبوسی که از انزلی برمیگشت و شکست روی سر من خورد شد و علی خیر خواه عکس اون رو داره
اینکه گردن و گوش بنده زخمی شد دلیل به بی تعصب بودن منه ؟ غیرت و تعصب به رگ گردن کلفت کردن نیست به منطقی و به سود تیم فکر کردن و رفتار کردنه
متاسفم که در کل ایران و کل فوتیال ایران هرکسی نظری متفاوت داشته باشه به جمع باید محکوم بشه
خوب بود یجای پرداختن به حاشیه به جواب های که واسه مازیار دادم فکر میکردی بعد کامنت میزاشتی