[quote:4dcb6cc531="popo131"][quote:4dcb6cc531="keyvan"][quote:4dcb6cc531="popo131"]خطاب به دوستان رمي و ناپلي ... اين هست سخن وسلي اسنايدر
سال قبل وسلی خطاب به ناپلی ها (وقتی که مثل رمی ها صدر جدول بودن)
زیاد خوشحال نباشید چون شمارم میکشن پایین

[/quote:4dcb6cc531]
کسی که بازیهای تیمهای مدعی سریA رو ببینه یه چیزایی دستش میاد...
دیگه خودت میدونی که چطوری باعث شدن نوار پیروزی های رم در مقابل تورینو پاره شه ، بازی دیروز هم که.......!!!
کلام آخر خطاب به کسی که تیمش همین چندهفته پیش در جوزپه مه آتزا 3تا از ما خورد ، خیلی به روش نیاوردیم ولی باز میاد اینجا کری میخونه واسه ما

:
در فوتبال کثیف ایتالیا اگر بگذارند تیم پاکی مثل رم قهرمان شود انگار معجزه ای رخ داده است...
پی نوشت(برای بالا بردن اطلاعات عمومی شما دوست عزیز):
در تاریخ فوتبال سریA تنها برای 1فصل داوران بازیها به صورت Random و با قرعه کشی انتخاب میشد که تیمی به نام ورونا قهرمان شد!!!!
اما با اعتراض تیمهایی مانند یوونتوس ، اینتر ، میلان ، این قانون فقط برای همان یکسال باقی ماند و در فصل بعد چینش داوران توسط کمیته داوران فدراسیون فوتبال ایتالیا صورت گرفت و این چنین بود که قهرمانی های این 3تیم دوباره از راه رسید!!!!
نتیجه گیری با دوستان....[/quote:4dcb6cc531]
كيوان عزيز متوجه صحبت من نشدي ..منظور من يووه بود
من كري نخوندم كه اون صحبت اشنايدر داره از شما دفاع ميكنه ..ميگه .. يووه با كمك داور شما رو ميكشه پايين نه ميكشيم پايين ... منظور اين مكه مثل ديروز وقتي يووه گل آفسايد ميزنه ..تو همون موقع براي شما ... پنالتي نميگيرن

[/quote:4dcb6cc531]
دقیقا ، من بد برداشت کردم از حرفات پوریا جان
اینو بخون بد نیست ، آخه چندتا بازی براااااااااااااااا
[size=18:4dcb6cc531]خطا روی لیاییچ پنالتی بود[/size:4dcb6cc531]
گرازیانو چزاری داور مشهور فوتبال ایتالیا در دهه نود، که سالهاست به عنوان کارشناس در شبکه های مختلف تلویزیونی فعالیت می کند، در مصاحبه با تله رادیو استریو از عملکرد داوران در این فصل سری آ انتقاد کرد.
«[color=darkblue:4dcb6cc531]داوران در این فصل سری آ خیلی روی نتایج تاثیر گذاشته اند[/color:4dcb6cc531]. از بازی کیه وو-یوونتوس تا رم-ساسولو، دی مارکو هم در بازی کاتانیا-اودینزه اشتباهات بزرگی مرتکب شد، پنالتی که روی پیانیچ در بازی با تورینو گرفته نگرفتند، اخراج کوادرادو در بازی فیورنتینا-ناپلی.»
«جیاکوملی داور بازی رم-ساسولو در ۲۸ سالگی قضاوت در سری آ را شروع کرده، الان ۳۳ ساله است ولی در عمرش یک بازی بزرگ را به او نداده اند. این یعنی وضعیت وخیم است. [color=red:4dcb6cc531]اگر کولینا – عضو کمیته داوران یوفا – ببیند که در بازی تورینو-رم چه تصمیماتی گرفته شد هرگز آن را در سطح اروپا نخواهد دانست.[/color:4dcb6cc531]»
«[color=darkblue:4dcb6cc531]در بازی دیروز هم لیاییچ را زدند، پس پنالتی بود. قطعا شبیه سازی در کار نبود[/color:4dcb6cc531].»
«[color=red:4dcb6cc531]گل پالوسکی برابر یوونتوس مردود شد[/color:4dcb6cc531]، [color=darkblue:4dcb6cc531]در دربی تورین وقتی گل زده شد توز در آفساید بود[/color:4dcb6cc531]. [color=red:4dcb6cc531]دیروز هم که یورنته در آفساید قرار داشت.[/color:4dcb6cc531] تشخیص این صحنه ها آسان نیست، ولی باید طوری عمل کرد که شک و شبهه ای بوجود نیاید.»