[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - جام حذفي داماش گيلان -راه آهن سورينت تاپيك نظرات،خبرها ي كوتاه و عكسها

جام حذفي داماش گيلان -راه آهن سورينت تاپيك نظرات،خبرها ي كوتاه و عكسها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط 888 » يکشنبه نوامبر 10, 2013 7:36 am

[quote:b7bce4b92a="farhad2590076"][color=red:b7bce4b92a]سلام
در بازی با راه آهن بازیکنی را به زمین آوردند بنام خدابنده لو که بازی قبل با مس هم بعنوان بازیکن جانشین به زمین آمده بود. این را من نمی شناسم از کجا آمده اهل کجاست؟

فرهاد از رشت[/color:b7bce4b92a][size=18:b7bce4b92a] [/size:b7bce4b92a][/quote:b7bce4b92a]

فصل قبل اسقلال خوزستان بازی میکرد .تهرانیه!
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » يکشنبه نوامبر 10, 2013 8:17 am

ما فعلا توی یک حالت بی انگیزه گی هستیم و شک وارده به ما اونم به بدترین شکل زمان میبره که عادی بشه
ولی حالا برنامه چیه ؟
میخوایم وسط جدول باشیم چون بضاعت نداریم؟
میخوایم واسه سقوط نکردن بازی کنیم ؟
چرا دوستان سطح توقعات رو پایین میارن ؟
با این طرز فکر ما با 2 بازی بعد میریم پایین جدول و بعدم دوباره وارد بحران میشیم و تا اخر لیگ هم احتمالا بعضی ها میخوان برن دانای علی و خواهر امام نظر کنن ؟

ناظمی مسولیت این تیم رو داره و باید یک نیم فصل بهش فرصت بدیم تا جایگاه خوبی تا نهایتا 6 جدول واسه ما بگیره وگرنه این همه حمایت بی فایده بوده
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه نوامبر 10, 2013 8:29 am

[quote:87a8efdb41="r4sht"]ما فعلا توی یک حالت بی انگیزه گی هستیم و شک وارده به ما اونم به بدترین شکل زمان میبره که عادی بشه
ولی حالا برنامه چیه ؟
با این طرز فکر ما با 2 بازی بعد میریم پایین جدول و بعدم دوباره وارد بحران میشیم و تا اخر لیگ هم احتمالا بعضی ها میخوان برن دانای علی و خواهر امام نظر کنن ؟

ناظمی مسولیت این تیم رو داره و باید یک نیم فصل بهش فرصت بدیم تا جایگاه خوبی تا نهایتا 6 جدول واسه ما بگیره وگرنه این همه حمایت بی فایده بوده[/quote:87a8efdb41]

یه خبر دسته اول دارم برای شما ، نادر دست نشان به همراه تیم پیشکسوتان مازندران اومده رشت و با تیم پیشکسوتان شهرداری بازی دارن.
نظرتون چیه همینجا با نادر قرار داد ببندیم تا این تیم رو از طریق لیگ برتر آسیایی کنه؟ :idea:
یه جوری برخورد میکنی انگار ما تیم رو با انگیزه ی آسیایی شدن بسته بودیم... اکثر کسایی که دارن انتقاد میکنند به این دلیل هست که تیم در دو بازی اخیر خوب بازی نکرده و بیراهه هم نمیگن و حق دارن.
اما شما در چند مرحله هست که جوری وانمود میکنی که انگار چی شده؟این تیم در بهترین شرایط مگه اسیایی شده تا در این شرایط سخت که یک مربی بومی تیم رو داره انتظار آسیایی شدن داری؟
موقعی این حق رو از سرمربی تیمت میتونی داشته باشی که امکانات اولیه رو داشته باشه.
نادر دست نشان مربی مورد علاقه من هم هست و اگه تو اینجا نادر نادر میکنی من جلوی عالم و آدم شعار دست نشان سر دادم و هیچ ابایی هم ندارم ولی دلیلی نداره تیمم رو فدای شخص مورد علاقم بکنم که!
یک هوادار و یک تیم با یک باخت و دو باخت بی انگیزه نمیشه و با انگیزه ی آسیایی شدن پا به استادیوم نمیذاره ، بلکه از تیمش انتظار داره با تمام وجود داخل زمین بجنگه ، همون کاری که بارها در استادیوم عضدی شاهدش بودیم که هواداران بعد از باخت یکپارچه تیم محبوبشون رو تشویق کردند.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » يکشنبه نوامبر 10, 2013 9:26 am

افشین ناظمی ،یا مدیر عامل تیم هیچ کدوم از آسیایی شدن حرف نزدن.
تیم ماهم تا اینجا فصل خوب نتیجه گرفته
چون در همین حد بودیم،وتوقع هم داشتیم از 5تا 10 جدول قرار خواهیم گرفت.
وقتی برای 1 هدفی وارد میشی انتظار معجزه نداشته باشید.
از بازیکنان تیم هم ممنونیم که در حد توانشون بازی کردن،ومیکنن
امیدوارم با امدن کاپیتان،وموندن آبشک بازی های قشنگتری ببینیم
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » يکشنبه نوامبر 10, 2013 9:58 am

مطمعن باشید بهترین مربی برای چند سال آتی هم همین افشین ناظمی هستش چون هیچکسی مثل ناظمی از تیم ما و بازیکنان شناخت نداره.. امیدارم حالا حالا به فکر مربی عوض کردن نباشیم..
فقط یک مشکلی که ناظمی داره اینه که یخورده ارنج رو تدافعی میبنده از روو ترس ولی بازم من بشخصه خیلی قبولش دارم و با این پتانسیل رتبه هشتم توو نیم فصل فوق العاده بود.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط farhad2590076 » يکشنبه نوامبر 10, 2013 11:46 am

[b:c93078b1bf]سلام
من نمیدانم چرا اینقدر بازیکن جوان و گمنام از جای دیگر به اینجا آورده می شوند. مگر ما کم استعداد داریم که باید بازیکنان گمنام را بیاوریم و مطرح کنیم و بعد بروند جای دیگر.پس تکلیف بازیکنان جوان ما چه می شود . پس چرا از بازیکنانی مثل صبور مقدم که از سپیدرود برای بازی به داماش آمده را پس فرستادند آنوقت بازیکنان دست چندم را می آورند که چه بشود.من از دوستانی که با افشین ناظمی تماس دارند بویژه مدیران محترم سایت تقاضا دارم این موضوع را با ایشان مطرح کنند نمی شود که ما بازیکنان بومی خود را کنار بگذاریم و از جای دیگر افرادی را بیاوریم که از آنان بهترش را داریم.
متشکرم فرهاد از رشت[/b:c93078b1bf][size=18:c93078b1bf] [/size:c93078b1bf][color=red:c93078b1bf] [/color:c93078b1bf]
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط armangharibinia » يکشنبه نوامبر 10, 2013 12:38 pm

در ادامه رقابت‌هاي جام حذفي فوتبال، تيم‌هاي داماش و راه‌آهن سورينت در گيلان به مصاف يکديگر رفتند که در پايان تيم تهراني موفق شد با تک گل رضا خالقي‌فر در دقيقه 80 حريف خود را شکست دهد و به يک چهارم نهايي جام حذفي راه پيدا کند.

به نقل از ايسنا، راه‌آهن در مرحله بعد بايد با برنده نفت مسجد سليمان و تراکتورسازي تبريز بازي کند.

در ديگر ديدار مرحله يک هشتم نهايي جام حذفي، ذوب‌آهن در خانه پذيراي نفت تهران بود و در پايان موفق شد با گلي که محسن بياتي‌نيا در دقيقه 80 به ثمر رساند، حريف خود را شکست دهد و به مرحله بعد راه پيدا کند.

ذوب‌آهن در مرحله يک چهارم نهايي بايد به مصاف برنده ديدار ملوان با يکي از دو تيم استقلال و کاسپين قزوين برود.
یک داماشی با تعصب از رودبار زیتون
نماد کاربر
armangharibinia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » يکشنبه نوامبر 10, 2013 1:03 pm

[quote:28d076b6c4="888"][quote:28d076b6c4="farhad2590076"][color=red:28d076b6c4]سلام
در بازی با راه آهن بازیکنی را به زمین آوردند بنام خدابنده لو که بازی قبل با مس هم بعنوان بازیکن جانشین به زمین آمده بود. این را من نمی شناسم از کجا آمده اهل کجاست؟

فرهاد از رشت[/color:28d076b6c4][size=18:28d076b6c4] [/size:28d076b6c4][/quote:28d076b6c4]

فصل قبل اسقلال خوزستان بازی میکرد .تهرانیه![/quote:28d076b6c4]

یه خدابنده لو زمانی که مس آسیایی شد تو اونجا بازی میکرد. نمیدونم مجید بود یا حمید؟ این احیاناً اون که نیست؟
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط r4sht » يکشنبه نوامبر 10, 2013 2:49 pm

[quote:0957ea90e7="MAZIYAR"][quote:0957ea90e7="r4sht"]ما فعلا توی یک حالت بی انگیزه گی هستیم و شک وارده به ما اونم به بدترین شکل زمان میبره که عادی بشه
ولی حالا برنامه چیه ؟

ناظمی مسولیت این تیم رو داره و باید یک نیم فصل بهش فرصت بدیم تا جایگاه خوبی تا نهایتا 6 جدول واسه ما بگیره وگرنه این همه حمایت بی فایده بوده[/quote:0957ea90e7]

یه خبر دسته اول دارم برای شما ، نادر دست نشان به همراه تیم پیشکسوتان مازندران اومده رشت و با تیم پیشکسوتان شهرداری بازی دارن.
نظرتون چیه همینجا با نادر قرار داد ببندیم تا این تیم رو از طریق لیگ برتر آسیایی کنه؟ :idea:
یه جوری برخورد میکنی انگار ما تیم رو با انگیزه ی آسیایی شدن بسته بودیم... اکثر کسایی که دارن انتقاد میکنند به این دلیل هست که تیم در دو بازی اخیر خوب بازی نکرده و بیراهه هم نمیگن و حق دارن.
اما شما در چند مرحله هست که جوری وانمود میکنی که انگار چی شده؟این تیم در بهترین شرایط مگه اسیایی شده تا در این شرایط سخت که یک مربی بومی تیم رو داره انتظار آسیایی شدن داری؟
موقعی این حق رو از سرمربی تیمت میتونی داشته باشی که امکانات اولیه رو داشته باشه.
نادر دست نشان مربی مورد علاقه من هم هست و اگه تو اینجا نادر نادر میکنی من جلوی عالم و آدم شعار دست نشان سر دادم و هیچ ابایی هم ندارم ولی دلیلی نداره تیمم رو فدای شخص مورد علاقم بکنم که!
یک هوادار و یک تیم با یک باخت و دو باخت بی انگیزه نمیشه و با انگیزه ی آسیایی شدن پا به استادیوم نمیذاره ، بلکه از تیمش انتظار داره با تمام وجود داخل زمین بجنگه ، همون کاری که بارها در استادیوم عضدی شاهدش بودیم که هواداران بعد از باخت یکپارچه تیم محبوبشون رو تشویق کردند.[/quote:0957ea90e7]

[color=darkblue:0957ea90e7]قبل اینکه بخوای تیکه بندازی به ادمین بودنت توجه کن چنین رفتاری از یه کاربر عادی اشکال نداره ولی شما باعث میشی هرکسی اعتقاد و نظر دیگری رو مسخره کنه من کجای این تاپیک حرف از نادر دست نشان زدم ؟ اگه زدم لینک بده تا همه ببینن ؟ یا کجا گفتم ناظمی باید اخراج بشه ؟ من گفتم این باخت انگیزه و امید رو گرفت چون هیچ کس انتظار حذف حداقل از راه اهن در رشت رو نداشت . و بعدشم گفتم این موضوع عم فراموش میشه ولی کاملا حرف عابدینی درسته که گفت نباید فرصت سوزی بشه و به بهانه مالی و مشکلات توجیه کنیم همه چیز رو - زمانی که تیم های بزرگ رو میبریم مشکل مالی نیست ؟ تاکتیک افشین خان هست نه ؟ ولی ببازیم میشه مشکلات ؟ شما اصول نقد رو بلد نیستی دوست عزیز چطور از زبون خودت حرف از قول من میگی ؟ بنده اخرین باری که گفتم سرمربی گری ناظمی مخالفم و از دست نشان حمایت کردم قبل شروع فصب بود و وقتی دیدم همه میگن ناظمی ناظمی منم مثل همه حمایت کردم تا یکی مثل شما منو متهم نکنه به اینکه قصد جو خراب کردن دارم - شما هم در جایگاهی نیستی خط مش نشون بدی و بگی هوادار چه انتظاری باید داشته باشه یا نه و اگه میگی هوادارا به اسیایی شدن وارد استادیوم نشدن به همه کسایی که داماش اسیایی شعار دادن و همه کسایی که تیمشون رو شایسته و لایق قهرمانی میدنن توهین کردی . پس خواهشا اگه ناراحتی یا دلخوری ایدولوژیک با شخص من داری این راه تخریب نیست که به قول شاعر این راه که میروی به ترکستان است. [/color:0957ea90e7]
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط 888 » يکشنبه نوامبر 10, 2013 3:45 pm

[quote:6eee9f9c50="ba-taasob-2"][quote:6eee9f9c50="888"][quote:6eee9f9c50="farhad2590076"][color=red:6eee9f9c50]سلام

فرهاد از رشت[/color:6eee9f9c50][size=18:6eee9f9c50] [/size:6eee9f9c50][/quote:6eee9f9c50]

فصل قبل اسقلال خوزستان بازی میکرد .تهرانیه![/quote:6eee9f9c50]

یه خدابنده لو زمانی که مس آسیایی شد تو اونجا بازی میکرد. نمیدونم مجید بود یا حمید؟ این احیاناً اون که نیست؟[/quote:6eee9f9c50]

نه. اون مجید خدابنده لو بود این حمید
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 10, 2013 9:15 pm

[quote:5859ddbacc="r4sht"][quote:5859ddbacc="MAZIYAR"][quote:5859ddbacc="r4sht"]ما فعلا توی یک حالت بی انگیزه گی هستیم و شک وارده به ما اونم به بدترین شکل زمان میبره که عادی بشه
ولی حالا برنامه چیه ؟

ناظمی مسولیت این تیم رو داره و باید یک نیم فصل بهش فرصت بدیم تا جایگاه خوبی تا نهایتا 6 جدول واسه ما بگیره وگرنه این همه حمایت بی فایده بوده[/quote:5859ddbacc]

یک هوادار و یک تیم با یک باخت و دو باخت بی انگیزه نمیشه و با انگیزه ی آسیایی شدن پا به استادیوم نمیذاره ، بلکه از تیمش انتظار داره با تمام وجود داخل زمین بجنگه ، همون کاری که بارها در استادیوم عضدی شاهدش بودیم که هواداران بعد از باخت یکپارچه تیم محبوبشون رو تشویق کردند.[/quote:5859ddbacc]

[color=darkblue:5859ddbacc]قبل اینکه بخوای تیکه بندازی به ادمین بودنت توجه کن چنین رفتاری از یه کاربر عادی اشکال نداره ولی شما باعث میشی هرکسی اعتقاد و نظر دیگری رو مسخره کنه من کجای این تاپیک حرف از نادر دست نشان زدم ؟ اگه زدم لینک بده تا همه ببینن ؟ یا کجا گفتم ناظمی باید اخراج بشه ؟ من گفتم این باخت انگیزه و امید رو گرفت چون هیچ کس انتظار حذف حداقل از راه اهن در رشت رو نداشت . و بعدشم گفتم این موضوع عم فراموش میشه ولی کاملا حرف عابدینی درسته که گفت نباید فرصت سوزی بشه و به بهانه مالی و مشکلات توجیه کنیم همه چیز رو - زمانی که تیم های بزرگ رو میبریم مشکل مالی نیست ؟ تاکتیک افشین خان هست نه ؟ ولی ببازیم میشه مشکلات ؟ شما اصول نقد رو بلد نیستی دوست عزیز چطور از زبون خودت حرف از قول من میگی ؟ بنده اخرین باری که گفتم سرمربی گری ناظمی مخالفم و از دست نشان حمایت کردم قبل شروع فصب بود و وقتی دیدم همه میگن ناظمی ناظمی منم مثل همه حمایت کردم تا یکی مثل شما منو متهم نکنه به اینکه قصد جو خراب کردن دارم - شما هم در جایگاهی نیستی خط مش نشون بدی و بگی هوادار چه انتظاری باید داشته باشه یا نه و اگه میگی هوادارا به اسیایی شدن وارد استادیوم نشدن به همه کسایی که داماش اسیایی شعار دادن و همه کسایی که تیمشون رو شایسته و لایق قهرمانی میدنن توهین کردی . پس خواهشا اگه ناراحتی یا دلخوری ایدولوژیک با شخص من داری این راه تخریب نیست که به قول شاعر این راه که میروی به ترکستان است. [/color:5859ddbacc][/quote:5859ddbacc]
[color=black:5859ddbacc]یعنی من موندم یه نفر چقدر حس خود بزرگ بینی میتونه داشته باشه...
آقای محترم بارها و بارها با تموم بچه های سایت درگیری لفظی پیدا کردی.بارها خیلی از بچه ها ی شناخته شده ی سایت با کامنت شما مشکل داشتن.باور کن دیگه نمیشه گفت همه سوء برداشت دارن از کامنتت.نه کامنتهای شما مشکل داره.سمت و سوی خاصی رو دنبال میکنه.من دقیقا وقتی جمله ی آخر کامنت اولتو رو خوندم گفتم بازم شروع کرد میگه تا آخر فصل ناظمی فرصت داره تیمو ششم کنه وگرنه باید بره و یکی دیگه بیاد کی بهتر از دست نشان
میشه معنای جمله ی آخر کامنت اولتو بگی.یه سوال دیگه دارم تا حالا یه تیم گیلانی در شرایط آرمانی مالی(پگاه) تونسته ششم جدول بشه که از افشین ناظمی در بی پولی مفرط و بی بازیکنی انتظار این کارو داری؟یه خورده خرجی که ما کردیم و خرجی که تیم های دیگه کردنو و شرایط بازیکنها رو با هم بسنج؟تا حالا فکر کردی مسی که ته جدول افتاده و 10 پله از ما عقب تره حداقل 3 برابر ما خرج کرده.اینجاهاست که معنای غیرت و تعصب را باید بفهمی.
[b:5859ddbacc]یه مورد خیلی مهم:اینی که داری باهاش اینطوری صحبت میکنی مازیار اصغر زادست.هوادار دو آتیشه ی داماش.کسی که وقتی به دوربین نود میگفت این داماش فقط یک تیم نیست بلکه هویت و غرور ماست تموم رگهای گردنش بخاطر این شهر و این تیم زده بود بیرون.وقتی که امثال مازیار تو دوران بی پولی تو دوران قویدل تو دوران... دنبال کارهای این تیم بودن شماها کجا بودین.ما از شما فقط یک اسم دیدیم قدیمی ترین هوادار داماش در دنیای مجازی!ولی از مازیار و امثال مازیار سالهاست که داریم خدمت به این شهر و این تیم میبینیم...
اینو بدون بین افراد زحمت کش و کسایی که بیرون وایسادن میگن لنگش کن تومنی دو زار توفیره.به جناب عالی جسارت نشه ولی ما بین افرادی که شناخته شده ان و زحمتهاشونو میبینیم و افرادی که حتی جرات معرفی خودشونو توی استادیوم ندارن و توی هیچ کاری کمک نمیکنن فرق میزاریم.حالا شما میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد.[/color:5859ddbacc][/b:5859ddbacc]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » دوشنبه نوامبر 11, 2013 12:09 am

[quote:047c89b1bb="888"][quote:047c89b1bb="hamed-rashti"]آقا جواب سواله مارو کسی نمیدونه ؟؟
دروازه بان راه اهن اخر بازی چرا اومده بود سمت هوادارا ؟؟[/quote:047c89b1bb]

بعد از گلی که راه اهن زد اون وچند تا از بازیکنای ذخیرشون سمت بچه های پشت دروازه حرکات تحریک امیز انجام دادن که بعد بازی گلرشون اومد مثلا"ازهوادارا که داشتن میرفتن عذرخواهی کنه.[/quote:047c89b1bb]

آهان مرسی بلا میسر
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه نوامبر 11, 2013 2:26 am

[color=indigo:2c4e66075f][size=24:2c4e66075f]بچه ها برين كامنت واسه اين جقله گلمكاني نازنازي بزارين :[/size:2c4e66075f][/color:2c4e66075f]

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... ID=HP_BN_9
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط r4sht » دوشنبه نوامبر 11, 2013 3:22 am

[quote:09e9dd15a8="abarar1989"][quote:09e9dd15a8="r4sht"][quote:09e9dd15a8="MAZIYAR"][quote:09e9dd15a8="r4sht"]ما فعلا توی یک حالت بی انگیزه گی هستیم و شک وارده به ما اونم به بدترین شکل زمان میبره که عادی بشه
ولی حالا برنامه چیه ؟

ناظمی مسولیت این تیم رو داره و باید یک نیم فصل بهش فرصت بدیم تا جایگاه خوبی تا نهایتا 6 جدول واسه ما بگیره وگرنه این همه حمایت بی فایده بوده[/quote:09e9dd15a8]

یک هوادار و یک تیم با یک باخت و دو باخت بی انگیزه نمیشه و با انگیزه ی آسیایی شدن پا به استادیوم نمیذاره ، بلکه از تیمش انتظار داره با تمام وجود داخل زمین بجنگه ، همون کاری که بارها در استادیوم عضدی شاهدش بودیم که هواداران بعد از باخت یکپارچه تیم محبوبشون رو تشویق کردند.[/quote:09e9dd15a8]

[color=darkblue:09e9dd15a8]قبل اینکه بخوای تیکه بندازی به ادمین بودنت توجه کن چنین رفتاری از یه کاربر عادی اشکال نداره ولی شما باعث میشی هرکسی اعتقاد و نظر دیگری رو مسخره کنه من کجای این تاپیک حرف از نادر دست نشان زدم ؟ اگه زدم لینک بده تا همه ببینن ؟ یا کجا گفتم ناظمی باید اخراج بشه ؟ من گفتم این باخت انگیزه و امید رو گرفت چون هیچ کس انتظار حذف حداقل از راه اهن در رشت رو نداشت . و بعدشم گفتم این موضوع عم فراموش میشه ولی کاملا حرف عابدینی درسته که گفت نباید فرصت سوزی بشه و به بهانه مالی و مشکلات توجیه کنیم همه چیز رو - زمانی که تیم های بزرگ رو میبریم مشکل مالی نیست ؟ تاکتیک افشین خان هست نه ؟ ولی ببازیم میشه مشکلات ؟ شما اصول نقد رو بلد نیستی دوست عزیز چطور از زبون خودت حرف از قول من میگی ؟ بنده اخرین باری که گفتم سرمربی گری ناظمی مخالفم و از دست نشان حمایت کردم قبل شروع فصب بود و وقتی دیدم همه میگن ناظمی ناظمی منم مثل همه حمایت کردم تا یکی مثل شما منو متهم نکنه به اینکه قصد جو خراب کردن دارم - شما هم در جایگاهی نیستی خط مش نشون بدی و بگی هوادار چه انتظاری باید داشته باشه یا نه و اگه میگی هوادارا به اسیایی شدن وارد استادیوم نشدن به همه کسایی که داماش اسیایی شعار دادن و همه کسایی که تیمشون رو شایسته و لایق قهرمانی میدنن توهین کردی . پس خواهشا اگه ناراحتی یا دلخوری ایدولوژیک با شخص من داری این راه تخریب نیست که به قول شاعر این راه که میروی به ترکستان است. [/color:09e9dd15a8][/quote:09e9dd15a8]
[color=black:09e9dd15a8]یعنی من موندم یه نفر چقدر حس خود بزرگ بینی میتونه داشته باشه...
آقای محترم بارها و بارها با تموم بچه های سایت درگیری لفظی پیدا کردی.بارها خیلی از بچه ها ی شناخته شده ی سایت با کامنت شما مشکل داشتن.باور کن دیگه نمیشه گفت همه سوء برداشت دارن از کامنتت.نه کامنتهای شما مشکل داره.سمت و سوی خاصی رو دنبال میکنه.من دقیقا وقتی جمله ی آخر کامنت اولتو رو خوندم گفتم بازم شروع کرد میگه تا آخر فصل ناظمی فرصت داره تیمو ششم کنه وگرنه باید بره و یکی دیگه بیاد کی بهتر از دست نشان
میشه معنای جمله ی آخر کامنت اولتو بگی.یه سوال دیگه دارم تا حالا یه تیم گیلانی در شرایط آرمانی مالی(پگاه) تونسته ششم جدول بشه که از افشین ناظمی در بی پولی مفرط و بی بازیکنی انتظار این کارو داری؟یه خورده خرجی که ما کردیم و خرجی که تیم های دیگه کردنو و شرایط بازیکنها رو با هم بسنج؟تا حالا فکر کردی مسی که ته جدول افتاده و 10 پله از ما عقب تره حداقل 3 برابر ما خرج کرده.اینجاهاست که معنای غیرت و تعصب را باید بفهمی.
[b:09e9dd15a8]یه مورد خیلی مهم:اینی که داری باهاش اینطوری صحبت میکنی مازیار اصغر زادست.هوادار دو آتیشه ی داماش.کسی که وقتی به دوربین نود میگفت این داماش فقط یک تیم نیست بلکه هویت و غرور ماست تموم رگهای گردنش بخاطر این شهر و این تیم زده بود بیرون.وقتی که امثال مازیار تو دوران بی پولی تو دوران قویدل تو دوران... دنبال کارهای این تیم بودن شماها کجا بودین.ما از شما فقط یک اسم دیدیم قدیمی ترین هوادار داماش در دنیای مجازی!ولی از مازیار و امثال مازیار سالهاست که داریم خدمت به این شهر و این تیم میبینیم...
اینو بدون بین افراد زحمت کش و کسایی که بیرون وایسادن میگن لنگش کن تومنی دو زار توفیره.به جناب عالی جسارت نشه ولی ما بین افرادی که شناخته شده ان و زحمتهاشونو میبینیم و افرادی که حتی جرات معرفی خودشونو توی استادیوم ندارن و توی هیچ کاری کمک نمیکنن فرق میزاریم.حالا شما میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد.[/color:09e9dd15a8][/b:09e9dd15a8][/quote:09e9dd15a8]

وقتی میگم تا نیم فصل باید فرصت داد یعنی تا پایان این فصل حمایت کنیم از ناظمی این کجاش بده ؟ یا نکنه همشهری ماست از الان چه سقوط کنیم چه نکنیم باهاش قرارداد 4 فصل بعد هم امضا کنیم ؟ داداش اینکه بعضی از دوستان در گذشته اختلاف نظر با من داشتن هیچ ربطی به این کامنت هایی که بعد شروع فصل تا الان گذاشتم نداره و دوست شما که خیلی زحمت میکشه برای این تیم فقط خواسته برداشت خودش رو جهت تخریب بنده اعلام کنه و من توضیح دادم در جوابش ولی شما برای یکی از جواب های من جوابی نداشتی به جز پرداختن به حاشیه
ولی در جواب شما بگم پگاه رتیه 8 جدول هم در کارنامه داره و همچنین فینال حذفی
در مورد شخص خود بنده باید بگم من بخاطر همین جو متاسفانه بدی که وجود داره مثل همه میرم استادیوم و از تیم حمایت میکنم و میام ولی علاقه ای به معرفی خودم در استادیوم ندارم من هم همیشه هستم و پشت سیستم نمیگم لنگش کن شیشه ی اولین اتوبوسی که از انزلی برمیگشت و شکست روی سر من خورد شد و علی خیر خواه عکس اون رو داره
اینکه گردن و گوش بنده زخمی شد دلیل به بی تعصب بودن منه ؟ غیرت و تعصب به رگ گردن کلفت کردن نیست به منطقی و به سود تیم فکر کردن و رفتار کردنه
متاسفم که در کل ایران و کل فوتیال ایران هرکسی نظری متفاوت داشته باشه به جمع باید محکوم بشه
خوب بود یجای پرداختن به حاشیه به جواب های که واسه مازیار دادم فکر میکردی بعد کامنت میزاشتی
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه نوامبر 11, 2013 3:47 am

دقیقا اون چیزی رو که میخوای برداشت میکنی؟صحبتهای من روشنه.هیچکدوم ابهامی نداره که بخوام توضیحی بدم در موردش.ولی شما میتونی این جملتو برای من توضیح بدی.من آدم بی سوادی هستم لطفا این خطو برای من به فارسی روان و سلیس ترجمه کن...
شما میگی ششم کمتر شدیم ناظمی خداحافظ یکی دیگه رو بیاریم جاش یعد با خرج های ملیارید پگاه نهایتا هشتم شده بود ما ناظمی رو بزاریم تحت فشار که تو تیمو ششم نکردی اخراج!بعضی دوستان باهات اختلاف نظر داشتن؟!!تو بگو کی باهات اختلاف نظر نداشت؟!!!مازیار خواسته نظر شخصی خودش رو در جهت تخریب تو اعلام کنه؟!مدیران این سایت هیچوقت اینکارو نکرده و نمیکنند برای گنده گنده هاش نمیکنن برای کاربران پشت سیستم هم نمیکنن...
در ضمن دیشب با چند نفر توی f.b صحبت کردم خودم و اونا هم نظر با مازیار بودن.حتما اونا هم هماهنگ شدست یا بطور اتفاقی همین یه مورد رو هم نظریم...
بهت گفتم جوابها یه طرفه طرز صحبتت با مدیر سایت یه طرف دیگست...
والا حتی یکی از بچه ها شما رو نمیشناسه.حتما شما درست میگی و همه اشتباه میکننن...
کسی نگفت شما بی تعصبی/در مورد اون عکس هم بی اطلاعم...خود علی خیر خواهم شما رو نمیشناسه.بگذریم...
غیرت و تعصب صرفا به رگ گردن کلفت کردن نیست درسته/غیرت و تعصب اینه که دو سال عمرتو از تهران پاشی بیای رشت برای تمامی بازی های داماش/غیرت و تعصب اینه که عابدینی رو کچل کنی که نهایتا اتوبوس بزاره برای بازی آبادان/غیرت و تعصب یعنی هر هفته با هزینه ی شخصیت برای داماش پرده و بنر بزنی.غیرت و تعصب یعنی 3 سال وارش اسپرت بدون کوچکترین کمکی از هیچ ارگان و باشگاه خاصی...هرچی فکر میکنم میبینم این آدم کلکسیون تعصبه بعد تو به این آدم حرف میزنی میخوام سرمو بکوبم به دیوار...البته بگم مازیار یکی از جمع با تعصبان داماشه.بخوام دونه دونه نام ببرم و کاراشونو بگم میشه مثنوی هفتاد من کاغذ...
نظر مخالف داشتن صرفا چیز بدی نیست.خلاف جریان رود شنا کردن کار بدی نیست.شاید در جاهای خاصی حق با شما باشه ولی مطمئن باش همیشه حق با شما نبوده و نیست.اگه توی رودخونه شنا کرده باشی میدونی نهایتا بتونی 100 متر خلاف عرض رودخانه شنا کنی مطمئنا نمیتونی از دهنه تا سر چشمه رودخونه رو برعکس شنا کنی.خیلی حرفها پشت این جمله ی آخره...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان