[quote="amirdamashcity"][quote:97429f53ea="ali_farse"][quote:97429f53ea="amirdamashcity"]آقایون راسته به افشین چاووشی فحاشی شد؟ یه چیزایی شنیدم ولی تا موقعی که خودم تو استادیوم بودم همچین چیزی ندیدم

[/quo
نه به طور دسته جمعی ولی یه نفر داشت یه فحشایی با صدای بلند میداد بهش،تنها بود و خیلی مهم نیست.افشین دیروز بعد مدتها سر حال و خوب بود اتفاقاً[/quote:97429f53ea]
عجب آدم عوضی بود

[/quote:97429f53ea]
[b:97429f53ea][color=black:97429f53ea]این جور آدم ها گیر من نمیوفتن؟!دوستان عزیز یه خواهش ازتون دارم.از این دست آدمها رو دیدین که دارن به بازیکن خودی توهین میکنن طوری بزنیدشون که صدای خر در بیارن.خواهشا به بدترین شکل با این افراد برخورد بشه تا اینجا انزلی نیست که به بازیکن خودمون حرف بزنیم...
در مورد حوادث بعد بازی هم یه چان حرف هست که هرچی بگیم توف سر بالاست.متاسفانه بعضی ها به یه عده روی بیش از حد دادن.طوری به بعضی ها پر و بال داده شد که هفت جدشون همچین روزی رو نمیدیدن.خیلی ها الان تو استادیوم ادعای خدایی دارن.و مقصر اصلی این جریان هم فقط یه نفره...
با چاکرم نوکرم هم قضیه حل نمیشه.دندان کرم خورده رو باید کشید...[/color:97429f53ea][/b:97429f53ea]