[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط amirdamashcity » شنبه نوامبر 09, 2013 9:38 am

واکنش حسن زاده به حواشي داماش-راه آهن

رئيس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال از رسيدگي به اتفاقات بعد از بازي داماش گيلان - راه‌آهن سورينت خبر داد.
واکنش حسن زاده به حواشي داماش-راه آهن
پس از ديدار داماش گيلان - راه‌آهن سورينت در مرحله يک هشتم نهايي جام حذفي حواشي زيادي در شهر رشت رخ داد و اتوبوس تيم راه‌آهن مورد حمله برخي هواداران داماش قرار گرفت.

به گزارش تسنيم، بعد از اين بازي برخي هواداران داماش مقابل رختکن راه‌آهن تجمع کردند و با بازيکنان اين تيم درگير شدند. البته اين پايان کار نبود و هنگام خروج اتوبوس راه‌آهن از ورزشگاه هجوم هواداران به سمت راه‌آهني‌ها ادامه داشت اما اسکورت پليس باعث شد تا اتفاق ناگواري رخ ندهد. در ادامه نيز هنگام خروج اتوبوس از شهر و بعد از اينکه اسکورت پليس تمام شد برخي هواداران داماش به سمت اتوبوس راه‌آهن حمله کردند و با سنگ شيشه يکي از اتوبوس‌ها را شکستند.

درباره اين اتفاقات اسماعيل حسن‌زاده، رئيس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال در گفت‌وگويي کوتاه با خبرنگار ورزشي خبرگزاري تسنيم، عنوان کرد: ما نمي‌دانيم که چه اتفاقي افتاده و بايد براساس مستندات صحبت کنيم.

وي افزود: مطمئناً اگر مستندات و گزارش اتفاقات به دست ما برسد به اين موضوع رسيدگي مي‌کنيم و موضوع را بررسي خواهيم کرد و بعد از آن نظرمان را اعلام مي‌کنيم اما تا قبل از اينکه ما گزارشي نداشته باشيم نمي‌توانيم اظهارنظر کنيم.

http://www.tasnimnews.com/Home/Single/188573

http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 9%87%D9%86
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » شنبه نوامبر 09, 2013 9:43 am

آقا این افرادی که شکستن چندتا نوجوان بودن حرام زاده ها که آخر بازی داشتن به هم میگفتن فلانی بیا میخوایم بریم شیشه راه آهنو بشکنیم و از سمت جایگاه تیفوسی میومدن واقعا تاسف داره.حالا بازم چندتا کاربر خاص بیاد بگه حرام زاده فحشه و این حرفا فقط ژست فرهنگو بلدن اگه راست میگی بیا تو ورزشگاه جلوی این بچه ها رو بگیر نه پشت سیستم ادعای فرهنگ میکنی /9/ /9/
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط dani_0131 » شنبه نوامبر 09, 2013 9:50 am

ما اهل مسکو نیستیم داماش تنها بماند (در بازی های خارج از خونه شاهدش خواهید بود) /14/ /14/
داماش تمام نشدنی است
نماد کاربر
dani_0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » شنبه نوامبر 09, 2013 9:52 am

اینا کین بره /18/
علت این کارا برای چیه آخه! ادم مگه عقل نداره /15/ /15/
خدا شفاشون بده اه :(
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » شنبه نوامبر 09, 2013 9:53 am

آخه راه آهنم دیگه تیمه که میای آبروی مارو میبرید آدمهای پست.بازی با ملوان بیاید اینقدر فحش بدید 3امتیاز دیگه ازمون کسر بشه تا دلتون خنک بشه.دیگه برای ما ارزشی نداره.حالا چندتا بیاین اینجا شور حسینی بگیرید فدای سرمون بابا از کار و زندگیمون میزنیم انگار ما گفتیم فحش ندید قراره به ما ماشین جایزه بدن.آقایااااان خاص خودتون جمع کنید این قضیه رو .پسره مجهول اصلا معلوم نیست که رشتی باشه یا نه اومد تو اون تایپک بهش گفتم ارازل چه بلوایی به پا کردن اینجا یکی گفت نمیدونم واقعا شرمسار شدم یکی گفت شما ماسکایید یکی گفت به هویت رشت حرف زدید.ما اگه حرفی زدیم به یه کاربر خاص بود حالا اون اسمش یکی از تیمهای رشته ما به اون تیم حرفی نزدیم که.بازم دارم میگم بازی با ملوان هر کاری میخواین بکنید.ما خودمون بیشتر میگیم فحاشی کنن تا دلتون خنک بشه بعد بازی بیاین اینجا اینو اونو متهم کنید.اه
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » شنبه نوامبر 09, 2013 10:15 am

واقعا نمیدونم به اینکار احمقانه که فقط به داماش ضربه میزنه چی باید گفت ، هرچی اینجا بگیم هم فایده نداره! تیممون اینهمه با ترس و لرز داره امتیاز جمع میکنه برسه نیمه جدول بعد این عده میان ... /15/ فقط از این نگرانم بازی با ملوان و پرسپولیس هم پیش رو داریم و معلوم نیست چند امتیاز قراره ازمون در آینده کسر کنن...
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط ali-kheirkhah » شنبه نوامبر 09, 2013 10:17 am

گزارش تصویری// همایش شیرخوارگان حسینی در سراسر کشور

اولین همکاری من با خبرگزاری بین المللی نسیم ،
البته چون اولین بار بود اسم کوچک من رو اشتباه نوشتند.

این هم لینک گزارش تصویری:

http://nasimonline.ir/NSite/FullStory/News/?Id=667243
داماش ابرطوفانی است ، خدایا کاری کن همیشه ببارد ،
ما می مانیم تا خیس بارانش شویم ...
نماد کاربر
ali-kheirkhah
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » شنبه نوامبر 09, 2013 10:28 am

مبارك باشه علي جان
ايشالا شاهد پيشرفت و بزرگيِ بين المللي شما باشيم /3/
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط Dane_Ali » شنبه نوامبر 09, 2013 10:28 am

اگر قرار بود شیشه ای شکسته بشه باید شیشه ی تیم داماش رو میشکستند
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه نوامبر 09, 2013 10:29 am

[quote:0d5295cfef="fire_boy"]این اتفاقات مشکوک به نظر من . ما سالی یکی دوبار این جور برنامه داشتیم
اما الان هرکی میاد رشت میره یه جریانی پیش میاد ---> همه هم به شیشه ماشین ختم میشه
نمیخوام خیلی غیر منطقی یا پلیسی در این مورد حرف بزنم
اما فقط اینو بگم ما که دیگه به هم دروغ نمیگیم!(منظورم اینه خودمونو میشناسیم)
این جریان شیشه و سنگ که عادت همیشگی یک عده شهرک نشین بوده و هست
یادم نمیره تو یه کلیپ مستندی که از شبکه 1 قبلا پخش شده بود از لیدر استقلال پرسیدند یکی از خاطرات بد فوتبالیتو بگو گفت: یه بازی تو انزلی با ملوان داشتیم
بازی رو استقلال میبره بعد سوت پایان انزلیچیا میریزن تو زمین همه مارو میزنن و فلان و بسار.... چند نفرشون تور دروازه رو پاره کرده بودن میخواستن منو به تیرک حلق آویز کنن
/18/ :roll: :roll:
نمیخوام فضای سایت رو مسموم کنم اما این حرکت تکراری بعد هرکی میاد رشت برای من مشکوک به نظر میاد
از تهمت خیلی بیزارم و امیدوارم اشتباه برداشت کرده باشم
[color=red:0d5295cfef]به نظر من خود مسئولین باشگاه باید از پلیس بخوان به شدت به این موضوع رسیدگی کنه و با کسایی که نام رشت رو بد نام می کننند به شدت برخود کنه[/color:0d5295cfef][/quote:0d5295cfef]

اونا هوادارای داماش نبودند . مگه هر کس تو خیابان های رشت هست داماشیه ؟ اگه اینجوری ما رو جریمه میکنند ما هم یه گروه با هم بریم تو انزلی و بعد بازی سنگ بزنیم به اتوبوس تیم حریف !
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » شنبه نوامبر 09, 2013 11:17 am

[size=24:d073c56960][color=red:d073c56960]براي چندين و چندمين بار طرفداراي تراكتور ،اينبار تو بازي با استقلال از پرچمهاي آذربايجان و تركيه استفاده كردند !!!!!!!!!!!!!!!!![/color:d073c56960]
[color=green:d073c56960]جناب آقاي حسن زاده انضباطي چشات كه نميبينند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/color:d073c56960][/size:d073c56960]

کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه نوامبر 09, 2013 11:34 am

[quote:be9819a1ad="mahmood1331"][size=24:be9819a1ad][color=red:be9819a1ad]براي چندين و چندمين بار طرفداراي تراكتور ،اينبار تو بازي با استقلال از پرچمهاي آذربايجان و تركيه استفاده كردند !!!!!!!!!!!!!!!!![/color:be9819a1ad]
[color=green:be9819a1ad]جناب آقاي حسن زاده انضباطي چشات كه نميبينند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/color:be9819a1ad][/size:be9819a1ad]

[/quote:be9819a1ad]

[size=18:be9819a1ad][color=red:be9819a1ad]آقای حسن زاده این چیزا رو نمیبینه .. ایشون فقط به مشکلات گیلان رسیدگی میکنند .[/color:be9819a1ad][/size:be9819a1ad]
[color=darkblue:be9819a1ad]
نکته جالب عکس اون یگان ویژه ای هست که داره پرچم رو نگاه میکنه :l [/color:be9819a1ad]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط navidmadan » شنبه نوامبر 09, 2013 11:57 am

[color=red:457148f789]به گل ايران به آرژانتين رأي دهيد[/color:457148f789]
[color=black:457148f789]
گل ايران به آرژانتين کانديداي بهترين گل جام جهاني 2013 امارات شد.

اين راي گيري روي سايت فيفا تا روز پنجشنبه 23 آبان ادامه خواهد داشت.

کاربران ايراني مي توانند با راي دادن به گل زيباي مصطفي هاشمي که سريعترين گل جام جهاني 2013 امارات و نهمين گل سريع تاريخ جام هاي جهاني بوده است، گل اين بازيکن تيم ملي را بهترين گل جام کنند.[/color:457148f789]

[color=darkblue:457148f789]لینک رای گیری:[/color:457148f789]
http://www.fifa.com/u17worldcup/goaloft ... index.html
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط fire_boy » شنبه نوامبر 09, 2013 11:59 am

[quote:86131cb353="nima_beckham"][quote:86131cb353="fire_boy"]این اتفاقات مشکوک به نظر من . ما سالی یکی دوبار این جور برنامه داشتیم
اما الان هرکی میاد رشت میره یه جریانی پیش میاد ---> همه هم به شیشه ماشین ختم میشه
یادم نمیره تو یه کلیپ مستندی که از شبکه 1 قبلا پخش شده بود از لیدر استقلال پرسیدند یکی از خاطرات بد فوتبالیتو بگو گفت: یه بازی تو انزلی با ملوان داشتیم
بازی رو استقلال میبره بعد سوت پایان انزلیچیا میریزن تو زمین همه مارو میزنن و فلان و بسار.... چند نفرشون تور دروازه رو پاره کرده بودن میخواستن منو به تیرک حلق آویز کنن
نمیخوام فضای سایت رو مسموم کنم اما این حرکت تکراری بعد هرکی میاد رشت برای من مشکوک به نظر میاد
[color=red:86131cb353]به نظر من خود مسئولین باشگاه باید از پلیس بخوان به شدت به این موضوع رسیدگی کنه و با کسایی که نام رشت رو بد نام می کننند به شدت برخود کنه[/color:86131cb353][/quote:86131cb353]

اونا هوادارای داماش نبودند . مگه هر کس تو خیابان های رشت هست داماشیه ؟ اگه اینجوری ما رو جریمه میکنند ما هم یه گروه با هم بریم تو انزلی و بعد بازی سنگ بزنیم به اتوبوس تیم حریف ![/quote:86131cb353]

دقیقا منظورم همینه میگم مشکوکم!
با چیزهایی که طی این چند سال اخیر ازشون دیدم و شندیم بعید نیست... این احتمال با وجود درودگر هم بیشتر میشه...
به نظرم باید یه ترتیبی بدیم خود ما بچه های سایت به صورت نا محسوس! با ماشین اتوبوس هارو تعقیب کنیم! (حد اکثر تا نزدیکی سراوان!)
چون از سنگر به شهرک راهِ!
فکر کنم به پاسخ جالبی برسیم /7/
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط fire_boy » شنبه نوامبر 09, 2013 11:59 am

[quote:27ab8a3d89="nima_beckham"][quote:27ab8a3d89="fire_boy"]این اتفاقات مشکوک به نظر من . ما سالی یکی دوبار این جور برنامه داشتیم
[color=red:27ab8a3d89]به نظر من خود مسئولین باشگاه باید از پلیس بخوان به شدت به این موضوع رسیدگی کنه و با کسایی که نام رشت رو بد نام می کننند به شدت برخود کنه[/color:27ab8a3d89][/quote:27ab8a3d89]

اونا هوادارای داماش نبودند . مگه هر کس تو خیابان های رشت هست داماشیه ؟ اگه اینجوری ما رو جریمه میکنند ما هم یه گروه با هم بریم تو انزلی و بعد بازی سنگ بزنیم به اتوبوس تیم حریف ![/quote:27ab8a3d89]

دقیقا منظورم همینه میگم مشکوکم!
با چیزهایی که طی این چند سال اخیر ازشون دیدم و شندیم بعید نیست... این احتمال با وجود درودگر هم بیشتر میشه...
به نظرم باید یه ترتیبی بدیم خود ما بچه های سایت به صورت نا محسوس! با ماشین اتوبوس هارو تعقیب کنیم! (حد اکثر تا نزدیکی سراوان!)
چون از سنگر به شهرک راهِ!
فکر کنم به پاسخ جالبی برسیم /7/
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان