[quote:07cb4d0be4="popo131"]Ali Ahmadi Saravani
امیر عابدینی خطاب به بازیکنان داماش گیلان:
من نگران باختن نیستم، نگران از دست دادن مردم هستم
3 ساعت پس از شکست داماش گیلان در مقابل راه آهن تهران و حذف این تیم از جام حذفی، اعضای کادر فنی و بازیکنان در دفتر باشگاه داماش حضور یافتند و با امیر عابدینی دیدار و گفتگو کردند.
امیر عابدینی در این جلسه و خطاب به بازیکنان گفت: من نگران باختن نیستم، نگران تحقیر شدن فوتبال رشت و تیم داماش هستم، من نگران از دست دادن مردم هستم، حق ما و مردم ما این نیست که اینگونه بازی کنیم.
عابدینی گفت: بروید و ببازید اما شجاع بازی کنید، شما باید باور کنید که جزو 350 بازیکن برتر فوتبال ایران هستید، شما بضاعت دارید اما فرصت سوزی می کنید.
مدیرعامل باشگاه داماش گفت: شما باید از بضاعتتان خوب استفاده کنید و خودتان را باور کنید، حیف است که اینگونه مردم را و خودمان را بیازاریم و از قدرت و بضاعتمان درست بهره نمی بریم و با اشتباهات تکنیکی فرصت ها را مثل آب خوردن از دست می دهیم.
عابدینی آنگاه از بازیکنانی که خواهان جدایی از تیم در نیم فصل هستند، خواست که دستشان را بلند کنند، که پس از اینکه تنها یک نفر اقدام به اینکار کرد، تاکید کرد: این نه تنها احترام به سفره کمرنگ مان است بلکه احترام به شرفتان است و من با همه سختی ها و ناگواری هایی که برایم به وجود می آید به این دلخوشم که شما را دارم و این تیم را دارم.
وی گفت: ما مردم را داریم اما شما باید مواظبت کنید که مردم را از دست ندهیم و مطمئن باشید من هم همه تلاشم را برای حل مشکلات شما انجام می دهم.[/quote:07cb4d0be4]
[color=blue:07cb4d0be4]حرف های خوشگل خوشگل میزنی که اینطور محبوب شدی دیگه مهندس !!![/color:07cb4d0be4]
[color=red:07cb4d0be4]بیچاره طوری حرف میزنه که انگار روحش از هیچییییییییییی خبر نداره ،[/color:07cb4d0be4] [color=black:07cb4d0be4]آخی طفلی [/color:07cb4d0be4]