[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - جام حذفي داماش گيلان -راه آهن سورينت تاپيك نظرات،خبرها ي كوتاه و عكسها

جام حذفي داماش گيلان -راه آهن سورينت تاپيك نظرات،خبرها ي كوتاه و عكسها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط sepidroudi » جمعه نوامبر 08, 2013 10:17 am

نکات بازی: حاجی زاده بد بود - افشین بعد اینهمه نیمکت نشینی خوب عمل کرد در مجموع - دیگه همش بی برنامه و بی هدف، نکته دیگه ای نداشت بازی
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Forza-Rasht » جمعه نوامبر 08, 2013 10:17 am

امسال هم مثل جام خذفی های سال های قبل باختیم و من نمی دونم چرا هر سال باید از جام خذفی حذف بشیم در ضمن خوب اگه قراره حذف بشیم محترمانه انصراف بدیم بهتره تا اینن همه هوادار رو بیان و باخت تیم رو از نزدیک ببینن
نماد کاربر
Forza-Rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 23, 2013 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » جمعه نوامبر 08, 2013 10:18 am

این چهارمین بازی پیاپی است که از راه آهن 1-0 مبیازیم. این بازی هشداری جدی برای نیم فصل دوم بود که خودمونو بیخود به خواب غفلت نزنیم و حتما" تیمو تقویت کنیم. تیمهای حریف با نوع بازی تیم ما و بازیکنان ما کاملا" آشنایی پیدا کرده اند و متاسفانه جایگزینهای خوبی هم نداریم. امروز نبود حسن زاده هم بسیار به چشم آمد(قابل توجه بعضی از دوستان) . تو خط هافبک هم جای خالی مهدوی وآبشک آماده هم کاملا" مشهود بود. به هر حال حذف تو جام حذفی برای تیم ما که بضاعت کافی روی نیمکت نداره خیلی هم نمیتونه ناخوشایند باشه . باید تمام تمرکزمون تو لیگ باشه . لیگی که ناگفته پیداست نیم فصل سختی را در پیش داریم و بازهم امیدوارم که مسولان تیم دست روی دست نزارند و تیمو با بازیکنان جدید حتی مثل نزهتی تقویت کنند.
واقیعت اینه که بضاعت فعلی تیممون بیشتر از این نیست. بازیهای زیادی با ترکیب فعلی تیممون تو نیم فصل دوم مثل این بازی به بن بست خواهد خورد و امیدوارم که عابدینی هم فهمیده باشه مشکل تیم ما تو بازی با پرسپولیس مهدوی وآبشک نبودند.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » جمعه نوامبر 08, 2013 10:22 am

[quote:d682c701c0="Forza-Rasht"]امسال هم مثل جام خذفی های سال های قبل باختیم و من نمی دونم چرا هر سال باید از جام خذفی حذف بشیم در ضمن خوب اگه قراره حذف بشیم محترمانه انصراف بدیم بهتره تا اینن همه هوادار رو بیان و باخت تیم رو از نزدیک ببینن[/quote:d682c701c0]
البته من فکر میکنم که تو این بازیها هست که بازیکنان ما که عمدتا" جوان هستند آبدیده میشوند. اگه قرار بر انصراف باشه همه تیمها به جزء قهرمان مسابقات باید انصراف بدهند. چون همه به جزء قهرمان حذف میشوند.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط hatam » جمعه نوامبر 08, 2013 10:45 am

[color=black:4c38a055c1]ما تو زمین خودمون همراه با تشویق هزاران تماشاگر بودیم ، بنظرم باید "شاداب" بازی می کردیم ، تیم میل به برد در این بازی نداشت ، دلیل جدی نگرفتن جام حذفی رو نمیدونم چیه دقیقا ! با این بازی بی برنامه و خسته کننده ای که انجام دادیم حقمون باخت بود ، بهرحال هرچی بود تموم شد...از کادر فنی انتظار دارم نیم فصل مشکلات تیم رو بهبود ببخشه و در نیم فصل دوم تیمه باهدف و بابرنامه ای باشیم ، از مدیر عامل تیم هم انتظار دارم دنبال تدارک اردوی مناسب برای نیم فصل و بازیکنان جانشین جدا شده باشه...تمام تیم های پایین جدول خودشون رو تقویت میکنن و این یک هشدار جدی هست برای تیم های میانی جدول مثل داماش
ما اگر در بحث تیم های پایه ، نیافتن جایگزین مناسب برای بازیکن های کلیدی و...تلاش نکنیم تیم های دیگه ازمون جلو میزنن و اینم قابل پیشبینی هست..

پس درکل پیشگیری بهتر از درمان هستش![/color:4c38a055c1]
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » جمعه نوامبر 08, 2013 10:46 am

[color=red:7e4568ae6d]به نقل از سايت باشگاه سورينت (راه‌آهن)، منصورابراهيم‌زاده پس از برتري تيمش مقابل داماش گيلان در مرحله يک هشتم نهايي جام حذفي اظهار داشت: ابتدا جا دارد قبل از اينکه بخواهم در مورد بازي امروز صحبت کنم، از مردم خونگرم گيلان که از ديروز تا به اين لحظه به شکل‌هاي مختلف ما را مورد محبت قرار دادند، تشکر کنم. آنها در ديدار امروز هم ضمن احترام به تيم ما، به خوبي تيم خود را مورد حمايت قرار دادند.
[/color:7e4568ae6d]
وي با بيان اينکه قبلا هم گفته بودم مسابقات جام حذفي شرايط خاص خود را دارد، ادامه داد: تمام اصول لازم را در ديدار امروز مقابل داماش رعايت کرديم.

سرمربي تيم فوتبال راه آهن سورينت با اشاره به اينکه روز به روز در حال پيشبرد برنامه‌هاي خود و باشگاه هستيم، خاطرنشان کرد: برد در اين ديدار را به بابک زنجاني مالک باشگاه راه آهن سورينت تقديم مي‌کنم. سياست مالک باشگاه اين است که ضمن سرمايه‌گذاري در بخش‌هاي مختلف در بعد تبليغات هم فعاليت کند. براي اين دو بحث بايد جايگاه ما خوب باشد که تغيير جايگاه در ليگ کار دشواري است اما در جام حذفي وقتي به مرحله يک چهارم نهايي راه پيدا مي‌کنيد شانس حضور شما در فينال و قهرماني در اين جام هم وجود دارد.

ابراهيم‌زاده گفت: فاصله رقابت‌هاي ليگ و جام حذفي مناسبت است و نگراني خاصي در اين مورد براي ما وجود ندارد. ما مي‌توانيم بايد برنامه‌ريزي مناسبي در اين مورد داشته باشيم.

وي خاطرنشان کرد: براي نيم‌فصل دوم بازيکنان خاصي مدنظر ما هستند. اکثر بازيکنان تيم ما جوان و يا زير 23 سال هستند. بازيکنان بزرگسال تيم ما کم هستند و در اين بخش 4 جاي خالي داريم. مارکوس و والري الکسانيان دو بازيکن خارجي تيم ما هستند. مارکوس که از ليست تيم خارج شده است و والري هم به دليل مصدوميت شايد ديگر نتواند ما را همراهي کند.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » جمعه نوامبر 08, 2013 10:48 am

[quote:592b9f8ad1="r4sht"]پرونده این جام که این همه روش حساب باز کردیم بسته شد
حالا دیگه هیچ انگیزه فوتبالی ندارم واسه امسال
توی لیگ برتر که اصلا فکر اینکه بتونیم سهمیه چهارم رو هم کسب کنیم ندارم با این اوضاع
یک نیم فصل داریم واسه میانه جدول ماندن
دیگه حتی حس کامنت گذاشتن رو ندارم
واقعا امروز باید برای ناظمی و تیم داماش متاسفم بود
بدترین شکل ممکن بازی کردیم
جالب اینکه راه اهن بدتر از ما بود و به این تیم باختن واقعا دردناکه[/quote:592b9f8ad1]

[size=18:592b9f8ad1][color=black:592b9f8ad1]دوستان عزيز دنيا كه به آخر نرسيده
با شرايطي كه از نظر مالي و نيمكت ذخيره ها داريم بايد خدا رو شكر كنيم كه تيم تو نيم فصل اول ،تك رقمي شديم
با نيمكت جوون و كم وزني كه داريم نبايستي زياد از حذف تو جام حذفي ناراحت باشيم

ضمناً دوست عزيز r4sht به فرض كه بيايم و با جام حذفي الان آسيايي بشيم ،به نظر شما با اين وضعيت بودجه اي تو مسابقات آسيايي چيكار ميتونيم انجام بديم به غير از كيسه گل شدن؟

من هم با بقيه دوستان هم نظر هستم كه بايد واسه نيم فصل دوم چند تا بازيكن مثمر ثمر بگيريم

ضمناً امروز فوق بي انگيزه بوديم و يه طورايي ،چه رو سكو و چه تو تيم خودمون رو از پيش برنده ميدونستيم[/color:592b9f8ad1][/size:592b9f8ad1]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط Damash1 » جمعه نوامبر 08, 2013 10:52 am

به نظر من بیشتر دوستان با شیوه بازی مخالفن تا نتیجه ... اگه یه بازی خوب میکردیمو میباختیم انقد به تیم خرده نمیگرفتیم ... واقعا در حد افتضاح بودیم
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط Forza-Rasht » جمعه نوامبر 08, 2013 10:53 am

[quote:da67bf58f1="hamidjavan"][quote:da67bf58f1="Forza-Rasht"]امسال هم مثل جام خذفی های سال های قبل باختیم و من نمی دونم چرا هر سال باید از جام خذفی حذف بشیم در ضمن خوب اگه قراره حذف بشیم محترمانه انصراف بدیم بهتره تا اینن همه هوادار رو بیان و باخت تیم رو از نزدیک ببینن[/quote:da67bf58f1]
البته من فکر میکنم که تو این بازیها هست که بازیکنان ما که عمدتا" جوان هستند آبدیده میشوند. اگه قرار بر انصراف باشه همه تیمها به جزء قهرمان مسابقات باید انصراف بدهند. چون همه به جزء قهرمان حذف میشوند.[/quote:da67bf58f1]
می دونی چرا گفتم انصراف: برای این که با این روش بازی کردن اصلا تو زمین نیان بهتره و از بازی امروز معلوم بود هیچ میلی برای صعود به دور بعد ندارند
نماد کاربر
Forza-Rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط Daniial » جمعه نوامبر 08, 2013 10:53 am

[b:7adba8dd1a]سرمربی داماش گیلان در نشست خبری:
تمام تمرکز ما از امروز روی بازی‌های لیگ برتر خواهد بود

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، افشین ناظمی عصر امروز پس از شکست تیمش در مقابل راه‌آهن و کنار رفتن از جام حذفی در نشست خبری، اظهار کرد: بازی خوبی از آب در نیامد و این برد را به آقای منصوری تبریک می‌گویم.

وی با بیان اینکه بازی در جام حذفی به همین صورت است، افزود: ممکن است کیفیت چندانی نداشته باشد زیرا بازی‌ها تک حذفی بوده و تیم‌ها خطرپذیری نمی‌کنند.

سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان با اشاره به بازی تیمش در این دیدار، گفت: موقعیت‌هایی در بازی داشتیم اما در استفاده از آنها دقت نکردیم اما حریف از موقعیت خود استفاده کرد و با هوشیاری به گل رسید و به مرحله بعد صعود کرد.

وی با تصریح بر اینکه مهاجمان ما صاحب موقعیت‌های آنچنانی نشدند، افزود: از این به بعد تمرکز تیم داماش تنها روی لیگ برتر است و اگر تمرکز روی یک جام باشد انرژی کمتری مصرف می‌شود.

ناظمی با اشاره به اینکه جان حذفی راهی است که تیم‌ها کوتاه‌تر به هدف می‌رسند، خاطرنشان کرد: جام حذفی برای ما تمام شد و به خاطرات پیوست.

وی اظهار کرد: باید با درس گرفتن از تجربه‌های این بازی در جام حذفی برای مسابقات خود در لیگ برتر استفاده کنیم.

سرمربی داماش درباره بازیکنان جدا شده از داماش یادآور شد: سه بازیکن ما به نام‌های جهانگیر عسگری، بوبکر کبه و نلو داسیلو از ما جدا شدند.

وی متذکر شد: ما کسی را کنار نگذاشتیم و انها خودشان جدا شدند.

ناظمی درباره نحوه قضاوت بازی، خاطرنشان کرد: کارشناسی در این باره را به کارشناسان واگذار می‌کنم و آقای زرگر از داوران خوب فوتبال کشور است که به او خسته نباشید می‌گویم.[/b:7adba8dd1a]
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط Forza-Rasht » جمعه نوامبر 08, 2013 10:58 am

[quote:c6c8c3c267="Damash1"]به نظر من بیشتر دوستان با شیوه بازی مخالفن تا نتیجه ... اگه یه بازی خوب میکردیمو میباختیم انقد به تیم خرده نمیگرفتیم ... واقعا در حد افتضاح بودیم[/quote:c6c8c3c267]
مطمئنم همه ی هوادارا با این نظر موافقن که داماش باید آبرومندانه حذف می شد اون هم جلوی چشم هواداراش و به قول شما با این شیوه افتضاح بازی کردن
نماد کاربر
Forza-Rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط kiavash » جمعه نوامبر 08, 2013 10:59 am

[quote:5b71419d94="r4sht"]پرونده این جام که این همه روش حساب باز کردیم بسته شد
توی لیگ برتر که اصلا فکر اینکه بتونیم سهمیه چهارم رو هم کسب کنیم ندارم با این اوضاع
جالب اینکه راه اهن بدتر از ما بود و به این تیم باختن واقعا دردناکه[/quote:5b71419d94]

اگه همه اونایی که نیم فصل میانه جدولی باشن و انگیزه شما رو داشته باشن مطمئن باش سقوط میکنن!!!راستی سهمیه چهارم رو خوب اومدی.برادر من با این همه خرجی که تیما میکنن عمرا بشه جز 6تای بالای جدول بود چه برسه به سهمیه!باید قبول کنیم این تیممون نیاز به حمایت داره وگرنه اگه ناامید بشیم خطر سقوط بیخ گوشمونه.فراموش نکنید فاصله تیما تو پایین جدول خیلی کمه اگه بحران بگیره تیمی رو دیگه رقابت سخت وجبران امتیازات مشکل تر.باید هرجوری هست از تیم حمایت بکنیم.من بشخصه از اول هیچ امیدی به جام حذفی نداشتم.چون در ایران بجز یکی دو تیم بقیه تیما نمیتونن 2سال پیاپی نو جاک حذفی بالا بیان تا مراحل پایانی.ایشالا نیم فصل دوم بتونیم 5 تا برد داشته باشیم تا تیم حفظ بشه تو لیگ.جایگاه الان رو نگاه نکنید.15 بازی دشوار داریم
به امید روزای پر فروغ گیلان
نماد کاربر
kiavash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 30, 2013 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه نوامبر 08, 2013 11:03 am

بنظر من نباید زیادم ناراحت بشیم چون اگه بالا هم میومدیم به تراکتور میخوردیم توو تبریز که شانس کمی داشتیم برا صعود.. کلا بازی بدی بود و همه بازیکنا بدون استثنا ضعیف بودن.. باز خداروشکر که بازی لیگ نبود وگرنه یه 3 امتیاز مفت تو زمین خودمون اونم با تیمی مثل راه آهن از دست میدادیم!
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه نوامبر 08, 2013 11:06 am

[quote:0211dee555="mahmood1331"][quote:0211dee555="r4sht"]پرونده این جام که این همه روش حساب باز کردیم بسته شد
جالب اینکه راه اهن بدتر از ما بود و به این تیم باختن واقعا دردناکه[/quote:0211dee555]

[size=18:0211dee555][color=black:0211dee555]دوستان عزيز دنيا كه به آخر نرسيده
با شرايطي كه از نظر مالي و نيمكت ذخيره ها داريم بايد خدا رو شكر كنيم كه تيم تو نيم فصل اول ،تك رقمي شديم
با نيمكت جوون و كم وزني كه داريم نبايستي زياد از حذف تو جام حذفي ناراحت باشيم

ضمناً دوست عزيز r4sht به فرض كه بيايم و با جام حذفي الان آسيايي بشيم ،به نظر شما با اين وضعيت بودجه اي تو مسابقات آسيايي چيكار ميتونيم انجام بديم به غير از كيسه گل شدن؟

من هم با بقيه دوستان هم نظر هستم كه بايد واسه نيم فصل دوم چند تا بازيكن مثمر ثمر بگيريم

ضمناً امروز فوق بي انگيزه بوديم و يه طورايي ،چه رو سكو و چه تو تيم خودمون رو از پيش برنده ميدونستيم[/color:0211dee555][/size:0211dee555][/quote:0211dee555]

چرا میخوایم خودمون رو گول بزنیم الان اگه سرمربی غیر بومی بود شما اینطوری منطقی برخورد میکردی؟ اتفاقا اگه جلوی این مشکل یا بهتره بگیم فاجعه گرفته نشه بله دنیا به آخر میرسه. من امروز که از ورزشگاه داشتم میومدم خونه امیدوار بودم اینجور کامنت هایی که همش میخوان هوادارا رو به آرامش دعوت کنن نبینم.چرا ما نباید مشکلات تیمو بزرگ کنیم؟چون مربی بومیه؟چون اگه خدای نکرده بیفتیم دسته یک به خاطر مربی بومی ما رو نگه میدارن تو لیگ؟ بخدا داریم به تیم خیانت میکنیم الان هر تیم دیگه بود هواداراش به حرف اومده بودن اینقدر ما آروم هستیم کل تیم باورشون شده چه ببریم چه ببازیم اعتراضی نیست و مهم نیست چه نتیجه ای میگیریم برای همین بی تفاوت شدن.مگه برای همین تارتار تو ورزشگاه به خاطر تاکتیک زیرتوپ زدن حیا کن رها کن راه ننداختیم؟ حالا من نمیگم اینکارو کنیم ولی حداقل اینقدر ریلکس رو مشکلات سرپوش نذاریم بهتره نقاط ضعف رو گنده کنیم تا تیم مجبور به رفعش بشن نه ما رو به عنوان یه بازیچه فرض کنن.بهانه نیمکت و مالی دیگه قدیمی شده این تیم تاکتیک نداره بهتر اینو قبول کنیم.البته من از شیوه بازی تیم ناراحتم وگرنه امیدی به قهرمانی در جام حذفی نداشتم و از قبل پیش بینی کرده بودم حذف میشیم.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط amirdamashcity در جمعه نوامبر 08, 2013 11:11 am .
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه نوامبر 08, 2013 11:07 am

[color=darkblue:7aa3eddb26]در گذشته ، تعدادی از بازیها را دررشت باختیم اما چون تیم برتر میدان بودیم ، غمی توام با امید را در دل و روح خود پرورش می دادیم ، اما این دیدار فقط یک بازی بود نه بازی فوتبال ! چند پاس اشتباه ؟! چرا کارت زرد بی مورد ؟!
عابدینی بهتر است از فروش بازیکنان خود مفتخر نباشد و بجای آن به فکر تیم باشد ، عدم شادابی و انگیزه در تیم بیداد می کند ، موقعی که بازیکن ما از دادن یک پاس معمولی ، بدون فشار یار حریف عاجز هست ، چه باید کرد ؟!
دو سال است که یکصدا فریاد زدیم ، یک دروازبان ششدانگ ، ولی چه فایده ؟! البته در این زمینه جهشی چشمگیر داشتیم چرا که از دو موقعیت گل راه آهن ، یکی تبدیل به گل شد در گذشته در تک موقعیت حریف یک گل دریافت می کردیم !

درود بر هواداران حاضر در ورزشگاه که باز هم مورد تشکر مربی تیم مهمان قرار گرفتند [/color:7aa3eddb26] /3/
د[color=red:7aa3eddb26][b:7aa3eddb26]درود بر کبه که معرفت و مردانگی رو برای نوکیسه های ایرانی که قبلاً در رشت بازی می کردند تمام و تعریف نمود ، درود بر شرفت آقای کبه[/b:7aa3eddb26] [/color:7aa3eddb26] /3/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان