[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط aryanrecord » جمعه نوامبر 08, 2013 6:14 am

[color=black:597ef9702b]Ali Ahmadi Saravani
خداحافظی کبه با هواداران
در بین دو نیمه بازی تیم های داماش گیلان و راه آهن تهران، بوباکر کبه بازیکن جدا شده داماش با اهدای شاخه های گل به هواداران داماش از آنها خداحافظی خواهد کرد.[/color:597ef9702b]
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » جمعه نوامبر 08, 2013 6:14 am

[quote:eed2ebcbb1="abarar1989"][quote:eed2ebcbb1="yankee"]من دیشب تو سالن پام ضرب دید شاید نتونم بیام ورزشگاه امروز :? شل شدم :D :D[/quote:eed2ebcbb1]
بیا آبرار.یه جای مطمئن برات جابیج میکنیم راحت بشین و توی تشویق ها همراهی کن.آبرارا قوربان :P[/quote:eed2ebcbb1]

داش رضا قوربان د.
می چوم سر
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » جمعه نوامبر 08, 2013 6:16 am

مه آفرید و گروهش هرگز نه کشتی داشتند و نه بندر مخفی. برای آدمی که گرفتار می شود این مدل صحبت ها هم زیاد در موردش می زنند

این روزها باشگاه داماش تبدیل شده است به یکی از کانون های خبری فوتبال ایران، از داستان فروش اموال گروه امیر منصور آریا گرفته تا نقل و انتقال چند بازیکن داماش به سایر تیمهای ایران. با عابدینی کدیرعامل این باشگاه در خصوص رویدادهای پیرامون داماش به گفتگو نشستیم:
شما نخستین رییس فدراسیون فوتبال بعد از انقلاب بودید که با رییس فیفا در کنگره جهانی فیفا ملاقات کردید، جام جهانی 94 امریکا.
من از خاطره هام گذشتم، شما هم عبور کنید از این مبحث. بگذارید حالا آقایان با اینها خوش باشند و حالش را ببرند.
در اخبار 20:30 خبر فروش اموال مه آفرید با کلی حواشی پخش شد؟
عابدینی: ببینید، من نمی دانم چرا اخبار بیست و سی از سوی مدیران تلویزیون بدون هیچ کنترلی پخش می شود و روی آنتن می رود. مطالبی که در این گزارش پخش شد بسیاری اصلا ربطی به گروه امیر منصور آریا نداشت.متاسفانه وقتی کسی در بند هست همه به خودشان این اجازه را خواهند داد که هر سخنی درباره اش بگویند، بدون اینکه او یا اطرافیانش فرصت جواب گویی داشته شوند.
شما کدام بخش از این برنامه را نادرست می دانید؟
اولا این خبر مزایده که عنوان شده بود اموال مه آفرید را گذاشته اند، خبر دقیقی نبود. چرا که این مزایده تنها بخشی از اموال دم دستی امیر منصور آریا بود. اموال غیر منقولی که به صورت اداری در اختیار سیستم بود و بعضی منازل مسکونی وابسته به کارکنان که سر جمع به رقم 100 تا 150 میلیارد تومان می رسد. اما بخش اصلی دارایی های مه آفرید که آنطوری که شنیده ام بالغ بر یازده هزار میلیارد تومان می شود و شامل همه ی کارخانه ها و اموال ایشان می شود هنوز باقی مانده که با توجه به رقم رد اموالی که در حکم دادگاه اعلام شده است بیشتر از وام ها و دیون خواهد بود. بزرگواری در این برنامه از کشتی خصوصی صحبت کرد که اصلا واقعیت ندارد. این مدل حرفها صحیح نیست. مه آفرید و گروهش هرگز نه کشتی داشتند و نه بندر مخفی. برای آدمی که گرفتار می شود این مدل صحبت ها هم زیاد در موردش می زنند.
این فروش اموال شامل باشگاه داماش هم می شود؟
ما آمادگی این را داریم تا برای واگذاری داماش هم به صورت مذاکره و هم اگر تعداد خواهان زیاد بود از روش مزایده اقدام نماییم. اما متاسفانه به دلیل هزینه آور بودن صنعت فوتبال کمتر کسی مایل است در آن سرمایه گذاری کند. البته ما برای واگذاری داماش یک شرط اساسی داریم، ماندگاری نه فقط در گیلان که در شهر رشت. این خط قرمز ما خواهد بود.
در ارتباط با خروجی های داماش صحبت کنیم. آیا برای جاهای خالی بازیکن خواهید گرفت؟
ما به جوانهای مان تکیه کرده ایم. شما نگاه کنید خدابنده لو را با شجاعت افشین ناظمی استفاده کرد و اگر حرف او را گوش کند و پشتکار داشته باشد می تواند کنار داماش و تفکرات ناظمی رشد کند. ما وقتی توانایی خرید نان سنگک تازه را سر سفره مان نداریم روی به نان تافتون بیات شده می آوریم تا با استفاده از آن به سفره مان رونق دهیم! ما با بضاعت مان می سازیم. به جای بازیکنان جدا شده هم از جوانهای آماده و با انگیزه استفاده خواهیم کرد تا بتوانیم هم آنها را به رشد و ترقی برسانیم و هم ما مشکل مان حل شود.
یعنی می خواهید با همین بازیکنان ادامه دهید؟
من به جوانها اعتماد می کنم و خوشبختانه این اعتماد ما جواب داده است. شما ببینید حسن زاده، سیف الهی، قدمی خدابنده لو را. سهرابی امسال خیلی از پارسال بهتر کار می کند. الماسخاله در همین دوبازی که به زمین آمده است نشان داد که مایه اش را دارد. رحیمی اگر فرصت پیدا کند و اگر خوب باشد می تواند خودش را نشان دهد. ما با این جوانان احتیاج به جذب نفرات نداریم.
این حمایت از جوانان حلافی را هم شامل می شود؟
جوانها اشتباه می کنند و البته گاهی اشتباهشان بزرگ خواهد بود. ما می توانیم با آنها برخورد کنیم اما نمی خواهیم عضوی از خانواده خود را از بین ببریم. اگر پشیمان بشود و بیاید حرفهایش را به جای بیرون در زمین فوتبال بزند ما گذشت خواهیم کرد تا حلافی با یک خاطره بد از شهر زیبای رشت بیرون نرود.
در ارتباط با انتقال کبه، شما هم در جریان بودید؟
اصلا ما خودمان این انتقال را انجام دادیم. کبه بازیکن خوبی است اما ما توان پرداخت پول قراردادش را نداشتین چون باید به دلار می دادیم. او با یک حقوق ماهینه ریالی و در ختیار گرفتن یک خانه و حق پاداش برای هر بازی، پاس گل و گل به اضافه یک قرارداد یکصد و چهل هزار دلاری به استقلال پیوسته است. البته اگر به یک باشگاه خارجی برود، سی درصد حق ترانسفرش ما داماش خواهد شد.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » جمعه نوامبر 08, 2013 6:20 am

دیشب مستند جهانبخش پخش شد از سکو؟؟؟
اگه پخش شد کسی لینک دانلود نداره؟
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abere » جمعه نوامبر 08, 2013 6:23 am

[quote:ae385511ba="aryanrecord"]دیشب مستند جهانبخش پخش شد از سکو؟؟؟
اگه پخش شد کسی لینک دانلود نداره؟[/quote:ae385511ba]
[b:ae385511ba]روی صفحه اصلی سایت گذاشتن[/b:ae385511ba] :roll:
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط abere » جمعه نوامبر 08, 2013 6:25 am

[b:429fb04f13][color=blue:429fb04f13]کبه: روزهاي خوبم در رشت را فراموش نمي‌کنم[/color:429fb04f13]

مهاجم جديد استقلال تهران با بيان اينکه روزهاي خوب فوتبالم در رشت را فراموش نمي‌کنم، گفت: استقلال تيم پرطرفداري است و استقلال بهترين انتخابم بود.

بوبکر کبه بازيکن جدا شده تيم فوتبال داماش گيلان در آخرين روز حضورش در رشت، خيلى دوست داشت پيش از ترک داماش با مردم اين شهر و هواداران داماش سخن بگويد.

به گزارش تسنيم، مهاجم جديد استقلال تهران با بيان اينکه داماش و رشت را هرگز فراموش نمي‌کنم، اظهار کرد: مردم رشت خيلي خوب هستند و مرا هميشه مورد لطف خود قرار مي‌دادند و الان جدايي از آنها نه تنها براي من بلکه براي جبراييل(پسرم) و همسرم نيز سخت است.

کبه، با اشاره به اينکه نخستين کشور خارجي که در آن بازي کرده ايران بوده و داماش نخستين تيم خارجي او است، افزود: من خيلي زود مانند عليرضا جهانبخش وارد فوتبال حرفه‌اي شدم و با قراردادي خوب و معادل ماهانه 20 هزار يورو به استراسبورگ پيوستم.

وي با بيان اينکه ورشکستگي استراسبورگ سبب شد به دسته پائين‌تر فرستاده شويم، تصريح کرد: من با توجه به اينکه دو سال ديگر با اين تيم قرارداد داشتم اما بازي کردن را به پول ترجيح دادم و با قراردادي معادل پنج‌هزار يورو در ماه به شربور منتقل شدم.

مهاجم سابق داماش گيلان، گفت: وقتي با پيشنهاد داماش مواجه شدم چند تيم ديگر هم مرا مي‌خواستند که برادرم گفت که ليگ ايران بهتر از ليگ‌هاي کشورهاي ديگر منطقه است.

بازيکن فرانسوي داماش با اشاره به اينکه وقتي به ايران آمد و با توجه به علاقه حميد درخشان به او و تمرينات مناسب در ترکيب تيم قرار گرفت، اظهار کرد: با بازي‌هاي خوب و گلزني توانستم به روزهاي اوج برگردم اما مصدوميت ناخواسته و پس از آن اخراج درخشان از داماش سبب شد از شرايط بازي خارج شده و روزهاي بد و نااميدکننده‌اي را در فوتبال ايران بگذرانم.

کبه بازي نکردن در بازي يک چهارم نهايي جام حذفي سال گذشته داماش در مقابل پرسپوليس را از تلخ ترين خاطراتش در ايران عنوان و گفت: اين روز را فراموش نمي‌کنم.

مهاجم جديد استقلال تهران، با اشاره به پايان فصل و مراجعت به کشورش، گفت: سه ماه خوب در ايران داشتم و 3 ماه بد، و چند ماه بود که پول نگرفته بودم و چون نخستين جايي بود که خارج از فرانسه بازي مي‌کردم همه چيز برايم سخت شد، همسرم نمي توانست خانواده‌اش را ببيند و اين مسائل برايمان سخت بود اما به خاطر هواداران داماش و امير عابديني دوباره به داماش برگشتم، هواداران مرا دوست داشتند و من هم آنها را دوست دارم.

کبه با بيان اينکه در تهران ترافيک بيداد مي‌کند و بي‌شک من هر فرصتي بدست بياورم به رشت مي‌آيم، تصريح کرد: رشت از زيابترين شهرها است.

بازيکن فرانسوي فوتبال ايران، با اشاره به آسيب ديدگي شديدش در زماني که در فرانسه بازي مي کرد، گفت: هر کس که آسيب‌ديدگي مرا مي‌ديد فکر مي‌کرد که من ديگر نمي‌توانم فوتبال بازي کنم اما خدا خواست که سرپا بمانم.

کبه افزود: دو هفته پيش تصميم داشتم به فرانسه برگردم چون مصري‌ها هم گفته بودند براي عقد قرارداد بايد دو ماه ديگر بيايي بنابراين تصميم گرفتم در ليگ دو فرانسه به فوتبالم ادامه دهم که امير عابديني شرايط حضورم در استقلال را فراهم کرد.

وي اظهار کرد: من تحقيق کردم و ديدم استقلال از معروف‌ترين تيم‌هاي ايران است و قهرمان آسيا هم شده است بنابراين بهترين انتخاب براي من بود چرا که علاوه بر مردم گيلان مي‌توانم خودم را به مردم ايران هم نشان دهم.

مهاجم جديد استقلال تهران با بيان اينکه، من مسلمانم و ايران را دوست دارم، گفت: روزهاي خوبي را در ايران و رشت گذراندم و از ماندن در ايران راضي هستم , فقط خدا مي داند که من چقدر سختي کشيدم، خدا همه چيز را فراهم کرد تا من امروز باز هم در فوتبال باشم و به تيم بزرگ استقلال بروم و همه اين‌ها را خدا خواست.

کبه با تأکيد بر اينکه مطمئن باشيد اگر مي دانستم عابديني مي‌توانست مشکلات مالي من را حل کند در داماش مي‌ماندم ولي براي داماش هم سخت بود، تصريح کرد: من روزهاي خوبي در کنار داماش و مردم رشت داشتم و هرگز فراموش نمي‌کنم.

وي افزود: من خوشحال بودم که در تيمي در ايران فوتبال بازي مي‌کردم که چهارمين تيم پرطرفدار اين کشور بود و الان هم خوشحالم که به استقلال رفته‌ام.

[/b:429fb04f13]
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » جمعه نوامبر 08, 2013 6:25 am

[quote:76212c3022="abere"][quote:76212c3022="aryanrecord"]دیشب مستند جهانبخش پخش شد از سکو؟؟؟
اگه پخش شد کسی لینک دانلود نداره؟[/quote:76212c3022]
[b:76212c3022]روی صفحه اصلی سایت گذاشتن[/b:76212c3022] :roll:[/quote:76212c3022]

:roll: :roll: شرمنده :lol:
تازه گزاشتن رفرش نکرده بودم
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mostafa » جمعه نوامبر 08, 2013 7:32 am

[b:a3eb2fcc58]خدا پدر و مادر بوبکر کبه رو بیامرزه که لااقل بعد از جدایی قدر تیم و هوادارانش رو میدونه.[/b:a3eb2fcc58]

بوبکر کبه، مهاجم جديد استقلال تهران با بيان اينکه داماش و رشت را هرگز فراموش نمي‌کنم، اظهار کرد: مردم رشت خيلي خوب هستند و مرا هميشه مورد لطف خود قرار مي‌دادند و الان جدايي از آنها نه تنها براي من بلکه براي جبراييل(پسرم) و همسرم نيز سخت است.

کبه با بيان اينکه در تهران ترافيک بيداد مي‌کند و بي‌شک من هر فرصتي بدست بياورم به رشت مي‌آيم، تصريح کرد: رشت از زيابترين شهرها است.

وي اظهار کرد: من تحقيق کردم و ديدم استقلال از معروف‌ترين تيم‌هاي ايران است و قهرمان آسيا هم شده است بنابراين بهترين انتخاب براي من بود چرا که علاوه بر مردم گيلان مي‌توانم خودم را به مردم ايران هم نشان دهم.

[b:a3eb2fcc58]کبه با تأکيد بر اينکه مطمئن باشيد اگر مي دانستم عابديني مي‌توانست مشکلات مالي من را حل کند در داماش مي‌ماندم ولي براي داماش هم سخت بود، تصريح کرد: من روزهاي خوبي در کنار داماش و مردم رشت داشتم و هرگز فراموش نمي‌کنم.[/b:a3eb2fcc58]

[color=blue:a3eb2fcc58]وي افزود: من خوشحال بودم که در تيمي در ايران فوتبال بازي مي‌کردم که چهارمين تيم پرطرفدار اين کشور بود و الان هم خوشحالم که به استقلال رفته‌ام.[/color:a3eb2fcc58]
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Daniial » جمعه نوامبر 08, 2013 10:04 am

[quote:3304e27291="abere"][b:3304e27291][color=blue:3304e27291]کبه: روزهاي خوبم در رشت را فراموش نمي‌کنم[/color:3304e27291]

مهاجم جديد استقلال تهران با بيان اينکه روزهاي خوب فوتبالم در رشت را فراموش نمي‌کنم، گفت: استقلال تيم پرطرفداري است و استقلال بهترين انتخابم بود.

بوبکر کبه بازيکن جدا شده تيم فوتبال داماش گيلان در آخرين روز حضورش در رشت، خيلى دوست داشت پيش از ترک داماش با مردم اين شهر و هواداران داماش سخن بگويد.

به گزارش تسنيم، مهاجم جديد استقلال تهران با بيان اينکه داماش و رشت را هرگز فراموش نمي‌کنم، اظهار کرد: مردم رشت خيلي خوب هستند و مرا هميشه مورد لطف خود قرار مي‌دادند و الان جدايي از آنها نه تنها براي من بلکه براي جبراييل(پسرم) و همسرم نيز سخت است.

کبه، با اشاره به اينکه نخستين کشور خارجي که در آن بازي کرده ايران بوده و داماش نخستين تيم خارجي او است، افزود: من خيلي زود مانند عليرضا جهانبخش وارد فوتبال حرفه‌اي شدم و با قراردادي خوب و معادل ماهانه 20 هزار يورو به استراسبورگ پيوستم.

وي با بيان اينکه ورشکستگي استراسبورگ سبب شد به دسته پائين‌تر فرستاده شويم، تصريح کرد: من با توجه به اينکه دو سال ديگر با اين تيم قرارداد داشتم اما بازي کردن را به پول ترجيح دادم و با قراردادي معادل پنج‌هزار يورو در ماه به شربور منتقل شدم.

مهاجم سابق داماش گيلان، گفت: وقتي با پيشنهاد داماش مواجه شدم چند تيم ديگر هم مرا مي‌خواستند که برادرم گفت که ليگ ايران بهتر از ليگ‌هاي کشورهاي ديگر منطقه است.

بازيکن فرانسوي داماش با اشاره به اينکه وقتي به ايران آمد و با توجه به علاقه حميد درخشان به او و تمرينات مناسب در ترکيب تيم قرار گرفت، اظهار کرد: با بازي‌هاي خوب و گلزني توانستم به روزهاي اوج برگردم اما مصدوميت ناخواسته و پس از آن اخراج درخشان از داماش سبب شد از شرايط بازي خارج شده و روزهاي بد و نااميدکننده‌اي را در فوتبال ايران بگذرانم.

کبه بازي نکردن در بازي يک چهارم نهايي جام حذفي سال گذشته داماش در مقابل پرسپوليس را از تلخ ترين خاطراتش در ايران عنوان و گفت: اين روز را فراموش نمي‌کنم.

مهاجم جديد استقلال تهران، با اشاره به پايان فصل و مراجعت به کشورش، گفت: سه ماه خوب در ايران داشتم و 3 ماه بد، و چند ماه بود که پول نگرفته بودم و چون نخستين جايي بود که خارج از فرانسه بازي مي‌کردم همه چيز برايم سخت شد، همسرم نمي توانست خانواده‌اش را ببيند و اين مسائل برايمان سخت بود اما به خاطر هواداران داماش و امير عابديني دوباره به داماش برگشتم، هواداران مرا دوست داشتند و من هم آنها را دوست دارم.

بازيکن فرانسوي فوتبال ايران، با اشاره به آسيب ديدگي شديدش در زماني که در فرانسه بازي مي کرد، گفت: هر کس که آسيب‌ديدگي مرا مي‌ديد فکر مي‌کرد که من ديگر نمي‌توانم فوتبال بازي کنم اما خدا خواست که سرپا بمانم.

کبه افزود: دو هفته پيش تصميم داشتم به فرانسه برگردم چون مصري‌ها هم گفته بودند براي عقد قرارداد بايد دو ماه ديگر بيايي بنابراين تصميم گرفتم در ليگ دو فرانسه به فوتبالم ادامه دهم که امير عابديني شرايط حضورم در استقلال را فراهم کرد.

مهاجم جديد استقلال تهران با بيان اينکه، من مسلمانم و ايران را دوست دارم، گفت: روزهاي خوبي را در ايران و رشت گذراندم و از ماندن در ايران راضي هستم , فقط خدا مي داند که من چقدر سختي کشيدم، خدا همه چيز را فراهم کرد تا من امروز باز هم در فوتبال باشم و به تيم بزرگ استقلال بروم و همه اين‌ها را خدا خواست.

کبه با تأکيد بر اينکه مطمئن باشيد اگر مي دانستم عابديني مي‌توانست مشکلات مالي من را حل کند در داماش مي‌ماندم ولي براي داماش هم سخت بود، تصريح کرد: من روزهاي خوبي در کنار داماش و مردم رشت داشتم و هرگز فراموش نمي‌کنم.

وي افزود: من خوشحال بودم که در تيمي در ايران فوتبال بازي مي‌کردم که چهارمين تيم پرطرفدار اين کشور بود و الان هم خوشحالم که به استقلال رفته‌ام.

[/b:3304e27291][/quote:3304e27291]

دمش گرم خیلی با معرفته.الان اگه یه بازیکن ایرانی بود پشت سر ما حرف میزد
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » جمعه نوامبر 08, 2013 11:00 am

صحبتاش جالبه!!!!!!!!!!!
خداییش نه نیمکت قوی داریم نه 11 تا بازیکن تاپ! حتی از همین تیم نفت هم بضاعت بسیار کمتری داریم!
................
يحيي گل‌محمدي پس از شکست مقابل ذوب‌آهن و حذف از جام حذفي در نشست خبري اظهار کرد: بازي سنگيني بود تيم حريف بر ما سريع چيره شد و توانست در طول بازي فشار سنگيني بر روي ما بياورد.

به نقل از ايسنا، وي با بيان اينکه از بازيکنانم انتظار داشتم برآورده نشد، گفت: تيم ما به دليل بازي‌هاي سنگين مخصوصا بازي مقابل سپاهان، بسيار خسته بود و نتوانست جلوي ذوب‌آهن قد علم کند. تيم ذوب‌آهن به دليل اتفاقاتي که در اين تيم رخ داده بود، با انگيزه بسيار زيادي مقابل ما قرار گرفت و توانست ما را مغلوب کند.

گل‌محمدي قضاوت داور را بد دانست و گفت: روي صحنه گل فکر مي‌کنم داور مسابقه کاملا اشتباه کرد و نتوانست روز خوبي را در داوري داشته باشد. بهتر است داور فيلم بازي را دوباره نگاه کند. هرچه تيم ما بر روي ذوب‌آهن فشار مي‌آورد، داور با سوت‌هاي بي‌مورد اين فشار را از روي تيم ذوب‌آهن برمي‌داشت.

وي به شادابي تيم خود اشاره کرد و گفت: من از تجربه جام حذفي سال گذشته درس گرفتم و اگر تيمم بر روي نيمکت بازيکنان خوبي ندارد، بايد يکي از جام‌ها را از دست بدهم. پس امسال نتيجه گرفتم با توجه به جايگاه تيمم در ليگ برتر، جام حذفي را جدي نگيرم و براي سهميه آسيايي بجنگم.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط kiavash » جمعه نوامبر 08, 2013 11:11 am

دم کبه گرم اومد خداحافظی کرد.مطمئن باشی هیچ کس اینکارو نمیکرد.با 1000 تا شایعه و پشت سر گویی میرفت.
/13/ کبه
به امید روزای پر فروغ گیلان
نماد کاربر
kiavash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 30, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه نوامبر 08, 2013 11:18 am

نتایج جام حذفی داره به نفع تیم های لابی باز رقم می خورد چرا که تیم هایی که از تیم های مذکور یقه گیری می کنند یکی یکی داره حذف می شوند مثل نفت و داماش
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه نوامبر 08, 2013 11:49 am

[quote:96c569f702="kiavash"]دم کبه گرم اومد خداحافظی کرد.مطمئن باشی هیچ کس اینکارو نمیکرد.با 1000 تا شایعه و پشت سر گویی میرفت.
/13/ کبه[/quote:96c569f702]

کار مثبت کبه چی بود توی تیم کلا بجز یه گل؟!همشم که با مربی و مدیر عامل و بازیکن ها درگیر بود!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه نوامبر 08, 2013 1:51 pm

Ali Ahmadi Saravani
امیر عابدینی خطاب به بازیکنان داماش گیلان:

من نگران باختن نیستم، نگران از دست دادن مردم هستم

3 ساعت پس از شکست داماش گیلان در مقابل راه آهن تهران و حذف این تیم از جام حذفی، اعضای کادر فنی و بازیکنان در دفتر باشگاه داماش حضور یافتند و با امیر عابدینی دیدار و گفتگو کردند.
امیر عابدینی در این جلسه و خطاب به بازیکنان گفت: من نگران باختن نیستم، نگران تحقیر شدن فوتبال رشت و تیم داماش هستم، من نگران از دست دادن مردم هستم، حق ما و مردم ما این نیست که اینگونه بازی کنیم.
عابدینی گفت: بروید و ببازید اما شجاع بازی کنید، شما باید باور کنید که جزو 350 بازیکن برتر فوتبال ایران هستید، شما بضاعت دارید اما فرصت سوزی می کنید.
مدیرعامل باشگاه داماش گفت: شما باید از بضاعتتان خوب استفاده کنید و خودتان را باور کنید، حیف است که اینگونه مردم را و خودمان را بیازاریم و از قدرت و بضاعتمان درست بهره نمی بریم و با اشتباهات تکنیکی فرصت ها را مثل آب خوردن از دست می دهیم.
عابدینی آنگاه از بازیکنانی که خواهان جدایی از تیم در نیم فصل هستند، خواست که دستشان را بلند کنند، که پس از اینکه تنها یک نفر اقدام به اینکار کرد، تاکید کرد: این نه تنها احترام به سفره کمرنگ مان است بلکه احترام به شرفتان است و من با همه سختی ها و ناگواری هایی که برایم به وجود می آید به این دلخوشم که شما را دارم و این تیم را دارم.
وی گفت: ما مردم را داریم اما شما باید مواظبت کنید که مردم را از دست ندهیم و مطمئن باشید من هم همه تلاشم را برای حل مشکلات شما انجام می دهم.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط fire_boy » جمعه نوامبر 08, 2013 2:06 pm

[quote:a729f9d963="popo131"]Ali Ahmadi Saravani
امیر عابدینی خطاب به بازیکنان داماش گیلان:

[size=18:a729f9d963][color=red:a729f9d963]من نگران باختن نیستم، نگران از دست دادن مردم هستم[/color:a729f9d963][/size:a729f9d963]

3 ساعت پس از شکست داماش گیلان در مقابل راه آهن تهران و حذف این تیم از جام حذفی، اعضای کادر فنی و بازیکنان در دفتر باشگاه داماش حضور یافتند و با امیر عابدینی دیدار و گفتگو کردند.
امیر عابدینی در این جلسه و خطاب به بازیکنان گفت: من نگران باختن نیستم، نگران تحقیر شدن فوتبال رشت و تیم داماش هستم، من نگران از دست دادن مردم هستم، حق ما و مردم ما این نیست که اینگونه بازی کنیم.
عابدینی گفت: بروید و ببازید اما شجاع بازی کنید، شما باید باور کنید که جزو 350 بازیکن برتر فوتبال ایران هستید، شما بضاعت دارید اما فرصت سوزی می کنید.
مدیرعامل باشگاه داماش گفت: شما باید از بضاعتتان خوب استفاده کنید و خودتان را باور کنید، حیف است که اینگونه مردم را و خودمان را بیازاریم و از قدرت و بضاعتمان درست بهره نمی بریم و با اشتباهات تکنیکی فرصت ها را مثل آب خوردن از دست می دهیم.
عابدینی آنگاه از بازیکنانی که خواهان جدایی از تیم در نیم فصل هستند، خواست که دستشان را بلند کنند، که پس از اینکه تنها یک نفر اقدام به اینکار کرد، تاکید کرد: این نه تنها احترام به سفره کمرنگ مان است بلکه احترام به شرفتان است و من با همه سختی ها و ناگواری هایی که برایم به وجود می آید به این دلخوشم که شما را دارم و این تیم را دارم.
وی گفت: ما مردم را داریم اما شما باید مواظبت کنید که مردم را از دست ندهیم و مطمئن باشید من هم همه تلاشم را برای حل مشکلات شما انجام می دهم.[/quote:a729f9d963]
[size=18:a729f9d963][color=red:a729f9d963]
مرسی آقای عابدینی بابت این حرف زیبا امیدوارم در جان و دل بازیکنان این حرف زیبا نقش ببنده[/color:a729f9d963][/size:a729f9d963]
اون یه نفرم آقا شیکِِ بود احیانا!
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان