[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - جام حذفي داماش گيلان -راه آهن سورينت تاپيك نظرات،خبرها ي كوتاه و عكسها

جام حذفي داماش گيلان -راه آهن سورينت تاپيك نظرات،خبرها ي كوتاه و عكسها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط pezhman-paskiyabi » دوشنبه نوامبر 04, 2013 4:43 pm

آبرار مطمئنی درست گی؟! از مادر زاییده نبوسته بایه پشت دروازه باقالاهای تهران گل بزنید خوشنه ره خوشن دل میان ذوق بکونید وای بحال........وقت بگودی بیا من طی رفیقانه بیدینم
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه نوامبر 04, 2013 6:02 pm

[quote:17e41b2dd3="r4sht"]من جدول رو نگاه کردم دوستان عزیز
ما بازی با راه اهن میزبان هستیم
و تراکتور میهمان در مسجد سلیمان
اگه هردو تیم برنده بشیم ما متاسفانه باید در تبریز به مصاف تراکتور بریم
باید دعا کنیم نفت مسجد سلیمان تراکتور رو شکست بده تا در صورت قرعه کشی بازی با این تیم جنوبی در رشت برگزار بشه[/quote:17e41b2dd3]
تا جایی که من خبر دارم بازی تراکتور و نفت مسجد سلیمان تو مرحله یک هشتم قرعه کشی نشده.
هر دو تیم در مرحله قبل مهمان بودند . تراکتور مهمان ماشین سازی که ماشین سازی انصراف داد و نفت مسجد سلیمان مهمان سایپا که تو ضربات پنالتی مسجد سلیمان برد.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » دوشنبه نوامبر 04, 2013 6:06 pm

[quote:bf5bf4b63a="MEHRDAD"][quote:bf5bf4b63a="r4sht"]من جدول رو نگاه کردم دوستان عزیز
باید دعا کنیم نفت مسجد سلیمان تراکتور رو شکست بده تا در صورت قرعه کشی بازی با این تیم جنوبی در رشت برگزار بشه[/quote:bf5bf4b63a]
تا جایی که من خبر دارم بازی تراکتور و نفت مسجد سلیمان تو مرحله یک هشتم قرعه کشی نشده.
هر دو تیم در مرحله قبل مهمان بودند . تراکتور مهمان ماشین سازی که ماشین سازی انصراف داد و نفت مسجد سلیمان مهمان سایپا که تو ضربات پنالتی مسجد سلیمان برد.[/quote:bf5bf4b63a]
مگه مثل پارسال در هر مرحله قرعه کشی نمی شه؟؟از الان مگه معلومه تو مرحله بعد میزبان کیه و . . .؟؟
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه نوامبر 04, 2013 6:08 pm

[quote:b33ad9e3ef="SajjaD_46"][quote:b33ad9e3ef="MEHRDAD"][quote:b33ad9e3ef="r4sht"]من جدول رو نگاه کردم دوستان عزیز
باید دعا کنیم نفت مسجد سلیمان تراکتور رو شکست بده تا در صورت قرعه کشی بازی با این تیم جنوبی در رشت برگزار بشه[/quote:b33ad9e3ef]
هر دو تیم در مرحله قبل مهمان بودند . تراکتور مهمان ماشین سازی که ماشین سازی انصراف داد و نفت مسجد سلیمان مهمان سایپا که تو ضربات پنالتی مسجد سلیمان برد.[/quote:b33ad9e3ef]
مگه مثل پارسال در هر مرحله قرعه کشی نمی شه؟؟از الان مگه معلومه تو مرحله بعد میزبان کیه و . . .؟؟[/quote:b33ad9e3ef]

[color=black:b33ad9e3ef]اگر هر دو تیم در مرحله قبل میزبان یا میهمان بوده باشند قرعه کشی میشه در غیر اینصورت تیمی که مرحله قبل مهمان بوده ، مرحله بعد میزبان میشه . [/color:b33ad9e3ef]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط navidmadan » دوشنبه نوامبر 04, 2013 6:48 pm

درسته ، هنوز بازی تراکتور سازی قرعه کشی نشده ،،،،، چون ماشین سازی یکبار که انصراف داد دوباره پشیمون شد و باز هم دوباره نظرشو عوض کرد و نهایتا روز شنبه اعلام کناره گیریه قطعی کردن که هنوز قرعه کشی نشده بازیش...
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » سه شنبه نوامبر 05, 2013 10:46 am

این رو از سایت جام حذفی دیدم دوستان گلم
اینم عکسش براتون میزام
[img:38e79b1091]http://upcity.ir/images2/08911289229743200775.jpg[/img:38e79b1091]
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » سه شنبه نوامبر 05, 2013 12:22 pm

[color=red:1c98184a9e]
اسامی داوران

داماش گيلان-راه آهن تهران

سيد حسين زرگر، عليرضا منصوري، محمدرضا مدير انزلیچی، سيد وحيد کاظمي، ناظر داوري: ابوطالب طاهريان[/color:1c98184a9e]
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط saleh1346 » سه شنبه نوامبر 05, 2013 2:57 pm

انشالا که ببریم :arrow:
نماد کاربر
saleh1346
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه نوامبر 06, 2013 5:21 am

دو بازيکن خارجي تيم فوتبال سورينت از اين تيم جدا شدند.

مارکوس و والري الکسانيان دو بازيکني که ابتداي فصل با نظر منصور ابراهيم زاده به سورينت پيوستند و در نيم فصل اول دقايق زيادي براي اين تيم بازي نکردند، روز گذشته پس از جلسه با مسئولان باشگاه از سورينت جدا شدند.

به گزارش اوج، اين دو بازيکن نامشان از ليست سورينت نيز خارج مي شود تا بازيکنان جايگزين در ليست قرار بگيرند.
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط ali-tifusi » چهارشنبه نوامبر 06, 2013 11:29 am

سلام به امیدخدابازیو میبریم بعدش داداش حتما اون رفیقاتوبگوبیان چون مطمعنیم اشتباه میکنن بعدش بشت دروازه تنهاجای که همشون به عشق داماش میان
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:00 am

پستتوسط r4sht » پنج شنبه نوامبر 07, 2013 9:46 am

کیا واسه برد داماش اماده هستن ؟
داماش اسیایی ................................. /23/ /23/ /23/ /23/
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط mehdi_damash » پنج شنبه نوامبر 07, 2013 12:09 pm

ناظمي:
رقابت در جام حذفي شرايط خاص خود را دارد

سرمربي تيم داماش گفت:ما در نيم فصل دوم تلاش مي‌کنيم امتيازات خوبي را کسب کرده و جايگاهي بهتر از رتبه امروز را کسب کنيم.
[رقابت در جام حذفي شرايط خاص خود را دارد]

افشين ناظمي پيش از ديدار تميش مقابل راه‌آهن‌سورينت در مرحله يک هشتم نهايي جام حذفي، اظهار داشت: رقابت در جام حذفي شرايط خاص خود را دارد. مسابقه در اين مرحله تک بازي است، به همين دليل ديدار فردا از حساسيت زيادي براي هر دو تيم برخوردار خواهد بود.

به گزارش اوج نيوز،وي با بيان اينکه راه‌آهن سورينت تيم خوبي است که مربي خوبي هم دارد، ادامه داد: ما يک بار در اين فصل با اين تيم مسابقه داده‌ايم که بازي را به آنها نيز واگذار کرديم، اما براي ديدار فردا شرايط خوبي داريم و بازيکنانم انگيزه بالاي براي اين ديدار دارند.

سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان اضافه کرد: متاسفانه براي ديدار فردا چند بازيکن خود به نام‌هاي مهدوي، آبشک و حسن‌زاده را به دليل مصدوميت در اختيار نداريم.

ناظمي گفت: بازي فردا قطعا ديداري سخت خواهد بود. را‌‌ه آهن سورينت تيم خوبي است و من اميدوارم فردا بازي هوشمندانه‌اي را مقابل آنها انجام بدهيم. يک بار در اين فصل به آنها باخته‌ايم، اما فردا براي جبران شکست نيم فصل وارد ميدان مي‌شويم. اميدوارم بتوانيم به مرحله بعدي جام حذفي راه پيدا کنيم.

وي خاطرنشان کرد: هدف اصلي ما اين است که کار را در 90 دقيقه تمام کنيم اما در هر صورت فوتبال قابل پيش‌بيني نيست. قطعا راه‌آهن سورنيت براي انجام يک بازي زيبا و نباختن به ميدان مي‌آيد. سعي مي‌کنيم کار در پايان دو نيمه به اتمام برسانيم اما براي ضربات پنالتي‌ هم آماده هستيم و در هفته گذشته تمرين ضربات پنالتي کرده‌ايم.

سرمربي داماش با اشاره به رقابت‌هاي نيم فصل دوم ليگ برتر گفت: نيم فصل دوم تورنمنت سختي خواهد بود. چند بازيکن ما به نام‌هاي کبه، داسيلوا و عسگري از تيم جدا شده‌اند. به زودي با کادر فني تيم جلسه‌اي برگزار خواهيم کرد و در مورد آينده تيم در نيم فصل دوم وبرنامه‌هاي خود صحبت خواهيم کرد.

ناظمي افزود: ما در نيم فصل دوم تلاش مي‌کنيم امتيازات خوبي را کسب کرده و جايگاهي بهتر از رتبه امروز را کسب کنيم. ما هيچ بازيکني را کنار نمي‌گذاريم و آنهايي هم که از تيم جدا شدند، خودشان خواستار اين موضوع بودند. شرايط تيم ما مشخص است ما مشکلات مالي داريم. يک ماه پول داريم و دو ماه نداريم. همه بازيکنان هم اين را مي‌دانند.
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » پنج شنبه نوامبر 07, 2013 12:23 pm

من خیلی جدول رو نگاه کردم به نظر من از اونجایی که لابی گری حرف اول رو میزنه توی این جام حذفی
باید دعا کنیم دو تیم تهرانی حذف بشن و از اونجایی هم که سپاهان هم نیست اونوقت کار برای ما خیلی راحت تر میشه
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط metall » پنج شنبه نوامبر 07, 2013 3:39 pm

به امید خدا [size=24:3364a5f678] ، [/size:3364a5f678]با قدرت بریم برای [size=24:3364a5f678]پ[/size:3364a5f678]یروزی
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » پنج شنبه نوامبر 07, 2013 5:48 pm

داماش هر سال تو جام حذفی نسبت به فصل قبلش بهتر کار کرده امسال احتمالا شیم فینال.
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان