[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تالار هواداران جهانبخش ، لژیونر گیلانی و بازیکن سابق داماش

تالار هواداران جهانبخش ، لژیونر گیلانی و بازیکن سابق داماش

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه نوامبر 04, 2013 7:01 am

حالا بازي كدام بازيكن را بيشتر مي‌پسندي؟
فوتباليست خوب كه زياد است اما نوع بازي كريس رونالدو را بيشتر از بقيه دوست دارم. به نظر من حقش است كه امسال، توپ طلا را بگيرد.
پس طرفدار رئال مادريد هم هستي...
قطعا. رئال را دوست دارم و البته بازي رونالدو در تركيب اين تيم، مورد علاقه‌ام است.

[color=darkblue:6a58849c90][size=18:6a58849c90]کریس شهر باران پس کاملا لقب مناسبی بود برات,آبرار محبوب قلب هر داماشی /11/ /13/ /3/ /3/[/size:6a58849c90][/color:6a58849c90]
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » دوشنبه نوامبر 04, 2013 7:31 am

علیرضا جهانبخش‏
به اسم خدا که بهترین یار من است
با عرض سلام خدمت همه دوستان خوب و همیشگی
دوستان شرایط من در تیم نایمخن خیلی بهتر شده است و در این تیم کم کم به جایگاهی که باید می رسیدم؛رسیدم.در ضمن حمایت همه کسانی که در همه حال حمایتم می کردند،انرژی مضاعفی به من می داد.
از همه تشکر می کنم و امیدوارم حمایت ها و دعاهای همیشگی شما پشت و پناه من باشد تا بتوانم در این کشور،افتخاری برای کشور عزیزم ایران باشم.
در ضمن از شرایط داماش گیلان که در این چند هفته رو به بهبودی است خوشحال هستم و امیدوارم شرایط تیم محبوبم از هر لحاظ بهتر و بهتر شود تا خوشحالی همشهریانم و داماش عزیزم روز افزون باشد
ارادتمند
علیرضا جهانبخش
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه نوامبر 04, 2013 10:47 am

[quote:a06ad07680="ali_damashi"]علیرضا جهانبخش‏
دوستان شرایط من در تیم نایمخن خیلی بهتر شده است و در این تیم کم کم به جایگاهی که باید می رسیدم؛رسیدم.در ضمن حمایت همه کسانی که در همه حال حمایتم می کردند،انرژی مضاعفی به من می داد.
از همه تشکر می کنم و امیدوارم حمایت ها و دعاهای همیشگی شما پشت و پناه من باشد تا بتوانم در این کشور،افتخاری برای کشور عزیزم ایران باشم.
در ضمن از شرایط داماش گیلان که در این چند هفته رو به بهبودی است خوشحال هستم و امیدوارم شرایط تیم محبوبم از هر لحاظ بهتر و بهتر شود تا خوشحالی همشهریانم و داماش عزیزم روز افزون باشد
ارادتمند
علیرضا جهانبخش[/quote:a06ad07680]

[color=black:a06ad07680]علي آقا جسارتاً اين متنِ - علي جهان -رو از كجا آوردين ؟

ممنون ميشم
مرسي[/color:a06ad07680] /3/
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط hatam » دوشنبه نوامبر 04, 2013 11:36 am

[quote:7e57a09ae9="ali_damashi"]علیرضا جهانبخش‏
ارادتمند
علیرضا جهانبخش[/quote:7e57a09ae9]

[color=black:7e57a09ae9]آبرار دلمون واست تنگ شده...:P
موفق باشی ..
[/color:7e57a09ae9]
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » دوشنبه نوامبر 04, 2013 11:47 am

[quote:87a0189d66="mahmood1331"][quote:87a0189d66="ali_damashi"]علیرضا جهانبخش‏
ارادتمند
علیرضا جهانبخش[/quote:87a0189d66]

[color=black:87a0189d66]علي آقا جسارتاً اين متنِ - علي جهان -رو از كجا آوردين ؟

ممنون ميشم
مرسي[/color:87a0189d66] /3/[/quote:87a0189d66]

سلام این چه حرفی هست برار از صفحه شخصی علیرضا تو فیسبوک
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » دوشنبه نوامبر 04, 2013 12:47 pm

منتظرم شرايطم مثبت‌تر شود. نخستين سالم است كه در ليگ هلند بازي مي‌كنم و به همين خاطر، اصلا به جدايي و حضور در تيمي ديگر فكر نمي‌كنم

سایت گل- گفته بود نايمخن در زمستان گل مي‌دهد. همينطور هم شده. نايمخن كم كم و آهسته آهسته خود را در جدول بالا مي‌كشد. تيم عليرضا جهانبخش، در چند بازي گذشته نشان داده كه علاقه‌اي به سقوط ندارد. در اين پيشرفت نايمخن، عليرضا جهانبخش هم تا حدود بسياري تاثير خود را گذاشته. او در جام حذفي درخشيد و هفته قبل هم در ليگ، 35 دقيقه بازي كرد و در همين دقايق كوتاه، عملكرد فوق‌العاده‌اي داشت. او در بازي مقابل توئنته هم به بازي آمد. بين نيمه و به جاي مهاجم هدف. ماحصل اين تغيير، دو گل بود تا نايمخن، تساوي ارزشمند مقابل توئنته را در خانه حريف تجربه كند. با عليرضا، گپ زديم. درباره نايمخن، آينده و علاقه‌اش به تيم‌هاي آلماني. او دوست دارد بعد از هلند به بوندس ليگا برود. تيمش چندان مهم نيست، براي او ليگش مهم است. تمركز خود را گذاشته روي موفقيت در نايمخن و اردي ويزه. توجهي به حواشي ندارد و اوقاتش را با فوتبال مي‌گذراند. مصاحبه با او كه همين چند هفته پيش، نخستين بازي ملي خود را انجام داد پيش رويتان است. مصاحبه‌اي متفاوت با قبلي‌ها. این مصاحبه را به نقل از ایران ورزشی بخوانید:

توئنته، تيمي شناخته شده در فوتبال هلند است. تيمي كه صدرنشين جدول بود اما شما يك تساوي ارزشمند روبروي اين تيم به دست آورديد. از بازي صحبت كن. به خصوص اينكه وقتي وارد زمين شدي و بازي دو- صفر باخته با تساوي دو- دو عوض شد...
رقابت در صدر جدول خيلي نزديك است. به اين دليل توئنته هم آمده بود تا در خانه خودي و با حمايت بيش از 40 هزار تماشاگر، برد مقابل ما و ادامه صدرنشيني را جشن بگيرد. نيمه اول، دو- صفر عقب افتاديم. بين نيمه مربي ترجيح داد كه مهاجم نوك را بيرون بكشد و مرا به زمين بفرستد. وقتي به زمين رفتم مسير بازي تغيير كرد. هجومي‌تر شديم و حمله كرديم به سمت دروازه توئنته. دو گل زديم و عملكرد قابل قبولي داشتيم. فكر مي‌كنم نيمه دوم اين بازي، بهترين بازي نايمخن تا اينجاي فصل بود كه به تساوي با صدرنشين منجر شد.
تو در اين بازي مهاجم نوك بودي؟
من در اين بازي براي نخستين بار در نايمخن، مهاجم هدف بودم و نزديكترين بازيكن به دروازه حريف.
تا حالا مهاجم نوك بازي كرده بودي؟
در نايمخن نه اما در ايران چرا. تنها بايد گل بزنم تا بازي‌ام بيشتر به چشم بيايد. از روند گلزني‌ام فاصله گرفته‌ام. يك گل كه بزنم وضعيتم خيلي ايده‌آل‌تر از قبل خواهد شد.
بعد از بازي مربي نايمخن با تو حرفي نزد؟ از عملكردت راضي بود؟
قطعا راضي بود چون من تنها تعويض هجومي تيم بودم و دو گل هم توانستيم به ثمر برسانيم. آن هم در خانه حريف و جلوي تيم صدر جدولي و آن همه هوادارش. اين تيم براي ما كه در جدول، رده‌اي پايين داريم ارزشي كمتر از يك برد نداشت. بازيكنان و كادر فني ما خيلي خوشحال بودند و باورشان نمي‌شد چنين نتيجه‌اي كسب كرده‌ايم. اين بازي يك پوئن مثبت بود براي ما. اگر هفته بعد و روبروي آژاكس هم بتوانيم موفق باشيم نتيجه گيري ما كامل مي‌شود و اعتماد به نفس بازيكنان ما بر مي‌گردد.
قبلا گفته بودي نايمخن در زمستان گل مي‌دهد. واقعا همينطور شده. چطور پيش‌بيني كردي اين قضيه را؟
گفته بودم شرايط تيم ما بهتر مي‌شود. الان بازيكنان با هم هماهنگ شده‌اند چون اكثر بچه‌ها تازه به تيم آمده‌اند براي هماهنگي نياز به زمان داشتيم كه خوشبختانه به هدفمان رسيديم. بازي هفته قبل را در خانه برديم. آن هم تيمي به نام هيرن فين را كه جزو تيم‌هاي خوب هلند محسوب مي‌شود. در جام حذفي هم خارج از خانه برديم. اينها نشان مي‌دهد شرايط ما نسبت به قبل بهتر شده. بچه‌ها آنقدر آماده‌اند كه دوست دارند در هر بازي بهترين نتيجه را بگيرند. با توجه به اينكه تيم‌هاي پايين جدول هم نتيجه مي‌گيرند بايد تلاشمان را بيشتر كنيم تا زودتر از منطقه خطر دور شويم.
چقدر اميدواريد در ليگ بمانيد؟
خيلي چون نايمخن مدتهاست كه در ليگ برتر يا همان اردي ويزه حضور دارد. به خاطر همين، اگر خودمان هم نتوانيم اين كار را انجام بدهيم هواداران نمي‌گذارند تا تيم سقوط كند. آنقدر حمايت مي‌كنند تا در نهايت بتوانيم بازي‌هايمان را ببريم و در ليگ بمانيم. نايمخن تيمي ريشه دار است و اين اميد را داريم كه حتي به جمع تيم‌هاي بالاي جدول هم برسيم.
واقعا؟
اختلاف امتيازها زياد نيست. اگر جدول را ببينيد به اين نكته مي‌رسيد كه فاصله ما با تيم‌هاي نهم و دهم جدول تنها 5 تا 6 امتياز است. يعني با 2، 3 بازي مي‌توانيم از منطقه خطر خارج شويم و به ميانه جدول برسيم.
درست است كه همبازي تو به نام تاديچ از منچستر يونايتد پيشنهاد دارد و قرار است در پنجره نقل و انتقالات زمستاني به اين تيم بزرگ برود؟
اتفاقا من هم شنيدم كه نوشته‌اند همبازي من اما تاديچ در توئنته، صدرنشين ليگ هلند بازي مي‌كند. او هافبك راست و چپ بازي مي‌كند اما چپ پا است. خوبي ليگ هلند اين است كه بازيكنان خطوط تهاجمي، جاي پيشرفت زيادي دارند چون همه تيم‌ها هجومي بازي مي‌كنند و اين بازيكنان مي‌توانند راحت‌تر از ليگ‌هاي ديگر، توانايي‌هاي خود را نشان بدهند.
از تيم شما بازيكني پيشنهاد ندارد؟
فعلا كه نه. بيشتر بچه‌هايي كه الان در تيم ما بازي مي‌كنند تازه آمده‌اند و قرارداد 3 ساله دارند. نمونه‌اش من كه قراردادم براي 3 فصل است. ضمن اينكه بازيكنان ما هيچكدام نمي‌خواهند كه از تيم جدا شوند.
تو هم چنين شرايطي داري؟ يعني فعلا قصد جدايي نداري؟
دقيقا. منتظرم شرايطم مثبت‌تر شود. نخستين سالم است كه در ليگ هلند بازي مي‌كنم و به همين خاطر، اصلا به جدايي و حضور در تيمي ديگر فكر نمي‌كنم. بايد كمي اينجا بمانم تا با شرايطي بهتر راهي ليگي ديگر شوم.
در هلند چه كار مي‌كني؟ تنهايي برايت سخت نيست؟
چرا ولي بايد تحمل كنم. بايد با اين شرايط كنار بيايم، چون هدفم اين است كه پيشرفت كنم و به سطح بالاي فوتبال اروپا برسم. سختي‌ها باعث مي‌شوند آينده من ساخته شود. بايد سختي‌ها را به جان بخرم تا پيشرفت كنم. وقتي به آينده‌ام فكر مي‌كنم اين سختي‌ها و دوري از خانواده به چشم نمي‌آيد. البته الان تمرين مي‌كنم و چون جام حذفي هم در كنار ليگ برگزار مي‌شود بيشتر اوقاتم با فوتبال مي‌گذرد.
بعد از هلند و پيشرفت در نايمخن، دوست داري در كدام ليگ معتبر بازي كني؟
به شخصه ليگ آلمان را بيشتر دوست دارم و بعد از آن ليگ اسپانيا. دوست دارم مقصد بعدي‌ام بوندس ليگا باشد. البته فعلا، مهم موفقيتم در نايمخن است. اول بايد خودم را اينجا اثبات كنم و در تيم ملي بمانم تا براي آينده برنامه بريزم.
گفتي ليگ آلمان. كدام تيم‌ها را دوست داري؟ حتما دورتموند و بايرن مونيخ را؟
تيم‌هاي تاپ آلمان همين دو تيم هستند. البته دوست ندارم در مورد تيم‌ها نظر بدهم اما آلمان و اسپانيا را خيلي دوست دارم و اميدوارم روزي بتوانم در اين ليگ‌ها بازي كنم.
در پست خودت- گوش چپ و راست- از كدام بازيكن مطرح در سطح جهان الگو مي‌گيري؟ اصلا دوست داري مثل كدام بازيكن بازي كني؟
دوست ندارم مثل بازيكن خاصي باشم. هدفم اين است كه از هر فوتباليست مطرح، چيزي ياد بگيرم. اين روش، مفيدتر است از اينكه بخواهم از يك نفر خاص الگو بردارم.
حالا بازي كدام بازيكن را بيشتر مي‌پسندي؟
فوتباليست خوب كه زياد است اما نوع بازي كريس رونالدو را بيشتر از بقيه دوست دارم. به نظر من حقش است كه امسال، توپ طلا را بگيرد.
پس طرفدار رئال مادريد هم هستي...
قطعا. رئال را دوست دارم و البته بازي رونالدو در تركيب اين تيم، مورد علاقه‌ام است.
/7/
جهانبخش تو هلنده..............داماشی سربلنده
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه نوامبر 05, 2013 1:57 am

نايمخن که عليرضا جهانبخش، بازيکن ايراني را در اختيار دارد موفق شد در ليگ جوانان هلند با شش گل تيم دوردشت را شکست دهد.

عليرضا جهانبخش، بازيکن ايراني نايمخن که در تيم جوانان اين تيم نيز بازي مي‌کند، يکي از گل‌هاي تيمش را به ثمر رساند.

نايمخن در حال حاضر پس از هراکلس در رده دوم گروه A ليگ جوانان هلند قرار دارد.
/7/
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط havosh » چهارشنبه نوامبر 06, 2013 1:37 pm

توضیح : این متن رو یکی از هوادارای نایخمن برام فرستاده ، در پاسخ سوالی که ازش پرسیده بودم علیرضا تو بازی با توئنته چطور بازی کرده
----

« [b:d043d01971][color=darkblue:d043d01971]علیرضا بهترین بازیش رو برای نایخمن انجام داد . ما نیمه ی اول دو هیچ عقب افتاده بودیم ، ولی نیمه ی دوم و با همراهی یک علیرضای عالی ، تونستیم دو بار به تیم صدرنشین لیگ مون گل بزنیم .
علیرضا از روزی که اومده ، روز به روز در حال بهتر شدن و پیشرفت هست ، درست مانند کل تیم ما که با اومدن مربی جدید در حال بهبود وضعیت هستیم .
هفته ی بعد یک بازی خیلی سخت با آژاکس داریم ؛ و شایعاتی وجود داره که علیرضا این بازی رو از ابتدا در ترکیب خواهد بود[/color:d043d01971] [/b:d043d01971]»
نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 07, 2013 4:38 am

[size=18:00fca8fc96][color=brown:00fca8fc96]دعوت جهانبخش به اردوی تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران [/color:00fca8fc96][/size:00fca8fc96]

[color=darkblue:00fca8fc96]به گزارش سایت رسمی فدراسیون، بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی و حضور در مسابقات تایلند و لبنان باید روز شنبه ۱۸ آبانماه راس ساعت ۱۷:۳۰ خود را در هتل آزادی به کادر تیم ملی فوتبال معرفی کنند.
اسامی بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی به شرح زیر است:
رحمان احمدی،دانیال داوری،حامد لک،حسین ماهینی،مهرداد بیت اشور،سید جلال حسینی،پژمان منتظری،امیرحسین صادقی،مازیار زارع،احسان حاج صفی،یعقوب کریمی،جواد نکونام،رضا حقیقی،آندرانیک تیموریان،محمد نوری،مجتبی جباری ،محمدرضا خلعتبری،مسعود شجاعی،قاسم حدادی فرد،اشکان دژاگه،علیرضا جهانبخش،کریم انصاریفرد ورضا قوچان نژاد.[/color:00fca8fc96]

[color=black:00fca8fc96]برات آرزوی موفقیت میکنیم مرد[/color:00fca8fc96]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه نوامبر 11, 2013 5:24 pm

نمره خوب براي تنها ايراني اردي ويزه/ جهانبخش، بهترين بازيكن نايمخن مقابل آژاكس

نكته جالب اما عملكرد فوق العاده عليرضا جهانبخش بود. اين مهاجم ايراني و 20 ساله در پايان بازي به عنوان بهترين بازيكن نايمخن انتخاب شد

سایت گل- عليرضا جهانبخش كه اين روزها براي نايمخن بازي هاي مطلوبي انجام مي دهد در ادامه درخشش خود در اردي ويزه( ليگ هلند) موفق نشد نايمخن را از يك شكست ديگر نجات دهد. نايمخن در حالي ميزبان آژاكس بود كه جهانبخش را روي نيمكت داشت. اين تيم در نيمه اول ، دو گل دريافت كرد. بين نيمه، سرمربي نايمخن تصميم گرفت براي خطر از شكست ، تيمش را هجومي كند. بر همين اساس جهانبخش به زمين آمد و جاي يك مدافع مياني به نام ميشل بريور را گرفت. تغييراتي در ترگكيب نايمخن انجام شد اما اين تغييرات هم باعث نشد تا اين تيم از شكست مقابل آژاكس بگريزد. آژاكس در نيمه دوم هم يك گل زد تا با نتيجه 3- صفر نايمخن را از پيش رو بردارد. گلهاي آژاكس را سيم دي يونگ( دو گل) و نيكولاي بويلسن به ثمر رساندند.
نكته جالب اما عملكرد فوق العاده عليرضا جهانبخش بود. اين مهاجم ايراني و 20 ساله در پايان بازي به عنوان بهترين بازيكن نايمخن انتخاب شد. او بهترين نمره را از سوي كارشناسان دريافت كرد و با اين عملكگرد ايده ال راهي اردوي تيم ملي در تايلند شد. با اين تفاسير بايد منتظر حضور ثابت جهانبخش در بازي هاي آينده نايمخن باشيم. او كه مقابل آژاكس( تيمي كه در ليگ قهرمانان اروپا) حضور دارد عملكردي فوق العاده دارد قطعا مي تواند براي نايمخن ، از ابتدا بازي كند.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » دوشنبه نوامبر 11, 2013 5:45 pm

فردوسی پور عوضی بدون سانسور نام داماش و گیلان نشون داد واقعا !!! /18/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه نوامبر 11, 2013 5:58 pm

یک بخش از صدا که از هواداران داماش هم تو یه قسمتش تشکر می کنه سانسور شده بود (تو فیلمی که برای دانلود رو سایت گذاشتیم هست) .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه نوامبر 11, 2013 6:09 pm

آخه تو چقدررررررررر با شعوری پسر,کلا مو به تنم سیخ شد,نشون دادی واقعا مردی,حال کردم پرچم گیلان و رشتی و داماشی رو بردی بالاتر /3/ /3/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » سه شنبه نوامبر 12, 2013 12:56 am

[quote="MEHRDAD"]یک بخش از صدا که از هواداران داماش هم تو یه قسمتش تشکر می کنه سانسور شده بود (تو فیلمی که برای دانلود رو سایت گذاشتیم هست) .[/

[color=blue:345d3daa8f][b:345d3daa8f]کاش به گوش جهانبخش برسه و کاش اونقدر براش مهم باشه که به این کثافت و برنامه مزخرفش اعتراض کنه...[/b:345d3daa8f][/color:345d3daa8f]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط samsami » سه شنبه نوامبر 12, 2013 4:32 am

حالا تازه کجاشو دیدید دیشب حتی اون صحنه ای که بازیکن راه آهن تو محوته ی جریمه هند می کنه رو تو بخش داوری نذاشت /9/ /9/ /9/
تاحال فکر کردی دنیا میتونه نباشه اما گیلان ورشت اگه دنیا هم نباشه بودنش حتمی چون تو دل مردمی که در این جغرافیا زندگی میکنن عشق هیچ وقت نمیمیر
نماد کاربر
samsami
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه فبريه 09, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان