[quote:bda964ae0d="The_King_of_rasht"][quote:bda964ae0d="havadarehamishegi"][quote:bda964ae0d="Forza-Rasht"][quote:bda964ae0d="havadarehamishegi"][quote:bda964ae0d="abarar1989"][size=24:bda964ae0d][color=brown:bda964ae0d]اینم تصویریش

[/color:bda964ae0d][/size:bda964ae0d]
[/quote:bda964ae0d]
بازم میگم با جن شوخی نکنید...

[/quote:bda964ae0d]
وا بده بابا یدونه بسم الله بگو با هفت جد و آبادش می ره گم وگور میشه[/quote:bda964ae0d]
اصن مسئله بسم الله گفتن نیس ...حتما باید یه چیزی پیش بیاد تا به حرف من برسین...
بدبختانه یا خوشبختانه اعتقاد عجیبی به جن دارم ...
حالا که بحث جن شد یه سوال برام پیش اومده که ماه هاست دنبال جوابشم فرق جن و روح چیه؟؟؟[/quote:bda964ae0d]
میثاق جان تا اونجایی که من اطلاع دارم جن و روح دو موجود کاملا متفاوت هستند ،اجنه از دنیایی متفاوت و موازی با دنیای انسان هستند ،عالم اونها با تصوری که ما از عالم و طبیعت داریم کاملا متفاوت هست مثلا در عالم انسانی همه ذرات دور یک مرکز واحد دارای وزن و جرم مشخص می چرخند و یا تحت جاذبه آن گرفتار هستند ولی این طوری که میگن حالت مرکز محوری در دنیای اجنه وجود نداره و به نوعی خود محوری وجود داره ،ولی ما تصور دقیقی از دنیای اجنه و قابلیتهای اونها نداریم چیزی که ما گرفتارش هستیم زمان و مکان هست که عملا در دنیای اجنه مفهومی نداره ضمن اینکه انسان قابلیت تجسم اجسم به صورت سه بعدی رو داره ولی در دنیای اجنه حتی دیدشون چند بعدی هست.
جن قرن ها قبل از به وجود اومدن انسان وجود داشته .
حالا برسیم به روح :
تعریفی که از روح در مفاهیم دینی میشه اینه که روح در واقع همون نفخه الهی بوده که پس از دمیده شدن در کالبد موجودات( چه انسان و چه حیوان) باعث زنده شدنشون شده و تا زمانی که زنده هستند این روح در بدنشون وجود داره و پس از مرگ از تن رها میشه و بنابر نظر دینهای مختلف جذب همون قوه مغناطیسی میشه که قبلا ازش اومده و در کالبد قرار گرفته و البته در برخی شرایط خاص قابلیت بازگشت به دنیا و حضور در عالم رویای افراد نزدیک خودش میشه ولی نظر عده ی دیگه ای متفاوت هست اونها میگن که روح به صورت سرگردران در همین عالم می چرخه ولی چیزی که هر دو گروه قبول دارند اینکه روح اکثرا انسانها تا حدی وابستگی خودش رو به زمان و مکان حفظ میکنه و معمولا در همون محیطی که محل زندگی و رفت و آمدش هست میچرخه یعنی اینکه برای احضار روح یک فرد باید در زمان مشخص و در مکان مشخص(مثلا در محلی که سکونت داشته) انجام بگیره ولی برای احضار اجنه احتیاجی به زمان خاص و مکان خاص نیست.
ضمن اینکه چون جن یک موجود زنده است اگر در شرایط دنیای انسان قرار بگیره به راحتی میتونه اجسام رو از جای خودش حرکت بده و حتی از روی زمین بلند کنه ولی عملا روح قادر به همچین کاری نیست.
البته دنیای جن و انس کاملا از هم جدا شده و معمولا جن ها وارد دنیای انسان نمیشوند همون طور که انسان فقط با ریاضت های خاص میتونه به جن نزدیک بشه.
و در آخر در همه ادیان الهی (اسلام،یهود،مسیحیت،زرتشتی،بودایی و غیره) برای کسانی که در اون دین قدیس بودند روح های بزرگی قائل شدند که اعتقاد اینه که اگر در هر مکانی در هر جای دنیا باشند اگر اون قدیس رو صدابزنند جوابشون رو میده نمونه بارزش در اسلام خودمون هست که از امامان معصوم و پیغمبر اکرم مدد گرفته میشه و یا در دین مسیح در هنگام کارهای مختلف نقش صلیب مسیح رو روی سینه خودشون هک میکنند .
از نظر فیزیک هم بخوای تفاوت روح و جن در لینک زیر:
http://mind-physic.blogsky.com/1390/01/19/post-183/[/quote:bda964ae0d]
سپاس بی کران بر تو...