[quote:c42f264122="abarar1989"][quote:c42f264122="pedram_1367"][quote:c42f264122="The_King_of_rasht"][quote:c42f264122="totti"]90/ به خاطر مصاحبه نيمکتنشينم کردند
محمد آبشک هافبک بومي داماش که ابتداي فصل با چند پيشنهاد ليگ برتري مواجه بود با مخالفت مديريت باشگاه نتوانست رشت را ترک کند. حال خبر ميرسد احتمال دارد اين هافبک با توجه به اتفاقات اخير از داماش جدا شد.
90: محمد آبشک هافبک بومي داماش که ابتداي فصل با چند پيشنهاد ليگ برتري مواجه بود با مخالفت مديريت باشگاه نتوانست رشت را ترک کند. حال خبر ميرسد احتمال دارد اين هافبک با توجه به اتفاقات اخير از داماش جدا شد.
90 چرا به کرمان نرفتي؟
من در آخرين تمرين از ناحيه کشاله پا مصدوم شدم و نتوانستم به کرمان بروم.
90 واقعا مصدوم شدي يا به دلايل خاصي همراه تيم نرفتي؟
مطمئن باشيد مصدوم بودم و به همين دلايل کرمان نرفتم.
90 آخر بازي قبل هم در ترکيب قرار نگرفته بودي؟
غيبتم در بازي قبلي فني نبود و نميدانم چرا نيمکتنشين شدم. البته فکر کنم همان مصاحبهها باعث شد بازيام ندهند وگرنه مشکل خاصي نداشتم.
90: يعني الان هر کسي در خصوص مشکلات مالي و مديريت حرفي بزند نيمکتنشين ميشود؟
نميدانم اينطور است يا نه ولي اين را ميدانم من به دلايل فني نيمکتنشين نشدم و از اين بابت هم ناراحت هستم. هواداران هم ميدانند مشکل من کجاست.
90 اول فصل به هر دري زدي نگذاشتند بروي ولي الان همان کساني که مخالفت کردند حرفهاي ديگري ميزنند؟
خدا را شکر که اول فصل همه ميدانستند چقدر پيشنهاد داشتم و [b:c42f264122][color=red:c42f264122]ميتوانستم با قرارداد بالا به تيمي که دوست دارم بروم[/color:c42f264122].[/b:c42f264122] ولي مخالفت کردند تا الان اين شرايط سخت را تحمل کنم.
90 واقعا مشکل مالي داشتي؟
اگر نداشتم که مريض نبودم حرف بزنم. همين الان هم که صحبت ميکنم اين فصل پولي نگرفتهام ولي نميدانم چرا مصاحبه من و يکي دو نفر به عدهاي برخورد. در حالي که در همه تيمها در خصوص مشکلات مالي حرف ميزنند و ...
90 حالا نيم فصل جدا ميشوي؟
با اين شرايط بروم بهتر است. اميدوارم که مخالفت نکنند.[/quote:c42f264122]
[color=black:c42f264122]دوستان جمله ای رو که توی مصاحبه برجسته کردم داشتید! تقدیم به همه هواداران داماش؛بخورید و بیاشامید؛اسراف نکنید![/color:c42f264122][/quote:c42f264122]
اتفاقا این جمله بسیار زیبا و درست هست ! ولی متاسفانه ما هم بد می خوانیمش و هم به زور میخوایم بد برداشت کنیم !
[size=24:c42f264122][b:c42f264122]می تونستم با قرارداد بالا به تیمی که دوست دارم بروم . [/b:c42f264122][/size:c42f264122]خب این چه چیزی داره ؟! اون تیم میتونه پرسپولیس ، استقلال ، و 13 تا تیم دیگه لیگ باشه همچنین تمامی باشگاههای خارجی و سایر باشگاههای داخلی رو هم شامل میشه ... این جمله مشکل نداره به نظر من !
مشکل اینجاست که اول فصل به زور نگه میداریم و الان اینجوری می ذاریم بیرون ... اشکال نداره ... آبشک هم بره ... اما اگه رفت استقلال ، به عنوان یک هوادار احساسی و از روی تعصب و بومی و غیر بومی و حاجی زاده خــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوب و بحث هایی از این دست ؛ همین الان میگم که منتظر بازیهای آبشک تو جام جهانی باشید ...

[/quote:c42f264122]
با کمال احترام،کاملا باهات مخالفم.آبشک جام جهانی بره چی کار؟!آبشک با این اخلاقش در حد جام محلاته.آبشک فقط پول حرفه ای میگیره ولی اخلاق حرفه ای نداره.هممون میدونیم که چه کارهایی کرده!چرا حرف قاسمپور در موردش درست از آب در اومده!آبشک با مشکلات اخلاقی که داره هرگز پیشرفت نمیکنه هیچ پسرفت هم میکنه.اونجا دیگه رشت نیست چشممون رو روی گند کاریاش ببندن.اونجا تهرانه یعنی دو تا بازی بد بازی کردی میری سکو.شهر خودت نیست هر بازی ترک پست کنی بازم بازی بعد فیکس باشی.اونجا رشت نیست که بعد 6 ماه که مصدومیت احمقانه برمیگرده سر تمرین همه تماشاگر تشویقت کنه.محمد آبشک میره سرش میخوره به سنگ و با منت بر میگرده.حالا ببینین کی گفتم...
یه راه داره که آبشک پیشرفت کنه و بتونه موفق باشه اونم اینه که این اخلاقیات گندش رو ترک کنه.که با شناختی که ازش دارم به این راحتی ها نمیتونه ترکشون کنه!!!!![/quote:c42f264122]
داش ابشک در حد محلاتم که باشه تنها بازیکن مصدومه اون دوره از مسابقات میش

ه