[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه نوامبر 04, 2013 8:24 am

سيد مهدي حسيني بازيكن دوپينگي ليگ برتر/محروميت دوساله به خاطر استروئید آنابولیک

بر اساس اعلام آزمایشگاه کنترل دوپینگ ماده ممنوعه یافت شده در نمونه بازیکن از دسته داروهای استروئید آنابولیک است.

سايت گل - دکتر احمد هاشمیان رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال گفت: با توجه به اتمام مهلت درخواست استیناف بازیکن متخلف از قوانین دوپینگ که تا پایان وقت اداری رو زگذشته دوازدهم آبانماه بود؛ این بازیکن بعدازظهر روز گذشته درخواستی را به کمیته پزشکی تحت عنوان درخواست استیناف ارسال کرد که درخواست مذکور علیرغم توضیحات ارائه شده از سوی کارشناسان پزشکی به بازیکن و رعایت مفاد ذکر شده در آئین نامه مبارزه با دو پینگ، هیچ گونه تطبیقی با مفاد آئین نامه نداشت. بر همین اساس طی تماس با بازیکن مراتب اعلام و تا پیش از ظهر امروز نیز فرصتی برایش در نظر گرفته شد تا چنانچه مایل به ارائه درخواست استیناف در چهارچوب آئین نامه است، اقدام کند که متاسفانه اقدامی از سوی وی صورت نگرفت.

وی در ادامه بیان کرد: بر این اساس و به استناد آئین نامه ملی مبارزه با دوپینگ مشخصات کامل بازیکن و رای مربوطه قابل انتشار است. این بازیکن سید مهدی حسینی بازیکن تیم بزرگسالان از باشگاه فرهنگی ورزشی صبای قم است که در دیدار بین دو تیم داماش گیلان و صبای قم در تاریخ 22/6/92 مورد نمونه گیری کنترل دوپینگ قرار گرفته بود. بر اساس اعلام آزمایشگاه کنترل دوپینگ ماده ممنوعه یافت شده در نمونه بازیکن از دسته داروهای استروئید آنابولیک است.

هاشمیان یادآور شد: بر اساس رای اعلام شده از سوی کمیسیون بدوی رسیدگی به تخلفات دوپینگ فوتبال بازیکن یاد شده از تاریخ 1/8/92 به مدت دو سال از حضور در کلیه فعالیتهای رسمی در فوتبال محروم بوده و این حکم قطعی است.

رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال در پایان گفت: به بازیکنان حاضر در لیگ های حرفه ای فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی اعم از بانوان و آقایان مجددا و علیرغم اینکه بارها و بارها بر این موضوع تاکید شده، اعلام می کنم که بازیکن یاد شده معتقد است مکمل های مورد استفاده وی عامل مثبت شدن نمونه وی شده و همانگونه که قبلا اعلام شد این عذر به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست و لازم است که بازیکنان در استفاده از مکمل ها حداکثر دقت را داشته باشند. از آنجائیکه گزارش کمیته پزشکی فیفا بیش از 30 درصد از مکمل های مورد استفاده در ورزش را آغشته به استروئید های آنابولیک و محرک ها اعلام کرده و بنابراین لازم است حداکثر دقت در این خصوص توسط بازیکنان صورت گیرد
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » دوشنبه نوامبر 04, 2013 8:41 am

[quote:b62e562a3c="damashmylove2"]سيد مهدي حسيني بازيكن دوپينگي ليگ برتر/محروميت دوساله به خاطر استروئید آنابولیک

بر اساس اعلام آزمایشگاه کنترل دوپینگ ماده ممنوعه یافت شده در نمونه بازیکن از دسته داروهای استروئید آنابولیک است.

سايت گل - دکتر احمد هاشمیان رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال گفت: با توجه به اتمام مهلت درخواست استیناف بازیکن متخلف از قوانین دوپینگ که تا پایان وقت اداری رو زگذشته دوازدهم آبانماه بود؛ این بازیکن بعدازظهر روز گذشته درخواستی را به کمیته پزشکی تحت عنوان درخواست استیناف ارسال کرد که درخواست مذکور علیرغم توضیحات ارائه شده از سوی کارشناسان پزشکی به بازیکن و رعایت مفاد ذکر شده در آئین نامه مبارزه با دو پینگ، هیچ گونه تطبیقی با مفاد آئین نامه نداشت. بر همین اساس طی تماس با بازیکن مراتب اعلام و تا پیش از ظهر امروز نیز فرصتی برایش در نظر گرفته شد تا چنانچه مایل به ارائه درخواست استیناف در چهارچوب آئین نامه است، اقدام کند که متاسفانه اقدامی از سوی وی صورت نگرفت.

وی در ادامه بیان کرد: بر این اساس و به استناد آئین نامه ملی مبارزه با دوپینگ مشخصات کامل بازیکن و رای مربوطه قابل انتشار است. این بازیکن سید مهدی حسینی بازیکن تیم بزرگسالان از باشگاه فرهنگی ورزشی صبای قم است که در دیدار بین دو تیم داماش گیلان و صبای قم در تاریخ 22/6/92 مورد نمونه گیری کنترل دوپینگ قرار گرفته بود. بر اساس اعلام آزمایشگاه کنترل دوپینگ ماده ممنوعه یافت شده در نمونه بازیکن از دسته داروهای استروئید آنابولیک است.

هاشمیان یادآور شد: بر اساس رای اعلام شده از سوی کمیسیون بدوی رسیدگی به تخلفات دوپینگ فوتبال بازیکن یاد شده از تاریخ 1/8/92 به مدت دو سال از حضور در کلیه فعالیتهای رسمی در فوتبال محروم بوده و این حکم قطعی است.

رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال در پایان گفت: به بازیکنان حاضر در لیگ های حرفه ای فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی اعم از بانوان و آقایان مجددا و علیرغم اینکه بارها و بارها بر این موضوع تاکید شده، اعلام می کنم که بازیکن یاد شده معتقد است مکمل های مورد استفاده وی عامل مثبت شدن نمونه وی شده و همانگونه که قبلا اعلام شد این عذر به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست و لازم است که بازیکنان در استفاده از مکمل ها حداکثر دقت را داشته باشند. از آنجائیکه گزارش کمیته پزشکی فیفا بیش از 30 درصد از مکمل های مورد استفاده در ورزش را آغشته به استروئید های آنابولیک و محرک ها اعلام کرده و بنابراین لازم است حداکثر دقت در این خصوص توسط بازیکنان صورت گیرد[/quote:b62e562a3c]
خدا رو شکر که صبا رو با بازیکن دوپینگی ش بردیم پرچم داماش بالاست
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » دوشنبه نوامبر 04, 2013 12:00 pm

[color=black:d0e0c834b3]با اینکه رئالیم ولی از این حرکت خیلی خوشم اومد ، معنی یک تیم یعنی همین همبستگی

[b:d0e0c834b3]جلسه کاپیتان های بارسا با مسی برای رفع نگرانی های او[/b:d0e0c834b3]

چابی ارناندس که ارتباط صمیمانه وخوبی با مسی دارد، مسئول صحبت کردن با مسی وانتقال پیغام کاپیتان های بارسا برای برگزاری این جلسه است

سایت گل- روزنامه اسپورت کاتالونیا در گزارشی سری به این نکته اشاره کرده که کارلس پویول، چابی ارناندس، ویکتور والدس و اینیستا درنظر دارند تا در روزهای آتی با لیونل مسی ستاره آرژآنتینی وگلزن موفق تیمشان جلسه ای بگذارند ودراین جلسه به بررسی شرایط او پرداخته و ببینند که آیا به کمک هم تیمی هایش نیاز دارد یاخیر.

یکی از مسئولیت های کاپیتان های تیم کنترل اوضاع خوب دررختکن تیم است وباید حواسشان به همه، ازبرترین گلزن تیم تاتوپ جمع کن های باشگاه باشد. دربازیهای اخیر لیونل مسی موفق به گلزنی نشده و ناکامی او درگلزنی در 4بازی اخیر نگرانی هایی را به وجود آورده. از همین رو کاپیتان های بارسا تصمیم گرفتند تا برای حل هرگونه مشکل احتمالی دست به کارشده و راه چاره خوبی برای این موضوع بیابند.

چابی ارناندس که ارتباط صمیمانه وخوبی با مسی دارد، مسئول صحبت کردن با مسی وانتقال پیغام کاپیتان های بارسا برای برگزاری این جلسه است تا دراین گفتگوی دوستانه ببینند که مسی به چه کمکی نیاز دارد. همه بارسایی ها به این نیاز دارند که مسی درآستانه بازیهای حساس پیش روی تیمش دراوج آمادگی باشد و شاید مسی هم به حمایت هم تیمی هایش نیاز داشته باشد تا بتوانددوباره همان مسی همیشگی شود. کاپیتان های بارسا در چند هفته اخیر حس کرده اند که مسی نه فقط دربازیهای تیم، بلکه در جلسات تمرینی دراوج نیست وبه همین خاطر آستین بالا زده اند تا به دوستشان کمک کرده و مانع از حادترشدن این مشکل شوند. چابی قطعا بهتر ازهرفرد دیگری می داند که چطور باید شرایط را مدیریت کند وبارها باصحبت هاونصایحش به مسی کمک های زیادی رسانده.[/color:d0e0c834b3]
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » دوشنبه نوامبر 04, 2013 12:36 pm

این بوزززز تو بازی با ما هم توپ رو الکی کوبوند از اوت به سر قدمی یه مقدار بی خانوادست
/9/ /9/ /9/ /9/
به نقل از سايت باشگاه ذوب آهن، با توجه به تکل خطرناک و اخراج سينا عشوري بازيکن تيم فوتبال ذوب آهن در دقيقه 73 ديدار با تيم فوتبال راه آهن سورينت که موجب شد تا ذوب آهن با ده نفره شدن، در ادامه اين مسابقه سه گل پياپي دريافت کرده و بازي دو بر صفر برده را با شکست سه بر دو معاوضه کند، راي کميته انضباطي باشگاه ذوب آهن که پس از اتفاقات ديدار با تيم فوتبال استقلال تهران و سه جلسه محروميت وي، سينا عشوري را به صورت تعليقي ششصد ميليون ريال جريمه کرده بود، قطعي اعلام شد. همچنين اعلام گرديد که صحنه اخراج روز گذشته سينا عشوري در مصاف با راه آهن سورينت به زودي در کميته فني باشگاه ذوب آهن بررسي گرديده و چنانچه سهل انگاري اين بازيکن در صحنه اخراج مورد اشاره مسجل گردد، مبلغ يک ميليارد ريال ديگر به جريمه قبلي وي اضافه خواهد شد.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط M0H3N » دوشنبه نوامبر 04, 2013 12:42 pm

شهدادنژاد در همين رابطه به سايت گل گفت:باور کنيد ما خيلي تحت فشار هستيم،شما خودتان را جاي ما بگذاريد. يک نيم فصل است که بردي نداشتيم خيلي براي ما سخت است و تحت فشاريم. در مورد آن صحنه که من با فيرات بحثم شد واقعيت اين بود که وقتي توپ را گرفتم فايف به انگليسي گفت توپ لعنتي را بده به من و من هم گفتم برو جلو تا برايت توپ را بفرستم اما او گفت آن لعنتي را زودتر بفرست که من فکر کردم به من گفت لعنتي و من هم جواب او را دادم. و اين باعث شد که داور احساس کمد که من قصد بدي داشتم و مرا اخراج کرد.

وي در ادامه گفت من قبول دارم که اين سوتفاهم باعث اشتباه من شد و راي داور را هم مبني بر اخراج قبول دارم.
[size=24:b846c76edf]
از همين‌جا هم از فايف و همبازي هايم به خاطر اخراجم و سوتفاهم به وجود آمده عذرخواهي مي کنم. البته اميدوارم [color=red:b846c76edf]عادل خان فردوسي پور[/color:b846c76edf] هم مرا ببخشد و بداند که من قصد بدي نداشتم و فقط تحت فشار بودم که اين اتفاق رخ داد.[/size:b846c76edf]

شهدادنژاد در پايان گفت: ما براي پايان بدشانسي هايمان خون داديم و نمونه بارزش شکستن دندان هاي رودباريان بود که در آخر بازي از روي چمن دنبال دندان هايش مي گشتيم و در نهايت هم پيدا شد . اما اين را از ته دل مي گويم ما بايد بدشانسي را فراموش کنيم و در نيم فصل دوم به سمت موفقيت هجوم ببريم.

این چرا از فردوسی پور عذرخواهی کرده ؟! :wink:
نماد کاربر
M0H3N
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 23, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » دوشنبه نوامبر 04, 2013 12:47 pm

منتظرم شرايطم مثبت‌تر شود. نخستين سالم است كه در ليگ هلند بازي مي‌كنم و به همين خاطر، اصلا به جدايي و حضور در تيمي ديگر فكر نمي‌كنم

سایت گل- گفته بود نايمخن در زمستان گل مي‌دهد. همينطور هم شده. نايمخن كم كم و آهسته آهسته خود را در جدول بالا مي‌كشد. تيم عليرضا جهانبخش، در چند بازي گذشته نشان داده كه علاقه‌اي به سقوط ندارد. در اين پيشرفت نايمخن، عليرضا جهانبخش هم تا حدود بسياري تاثير خود را گذاشته. او در جام حذفي درخشيد و هفته قبل هم در ليگ، 35 دقيقه بازي كرد و در همين دقايق كوتاه، عملكرد فوق‌العاده‌اي داشت. او در بازي مقابل توئنته هم به بازي آمد. بين نيمه و به جاي مهاجم هدف. ماحصل اين تغيير، دو گل بود تا نايمخن، تساوي ارزشمند مقابل توئنته را در خانه حريف تجربه كند. با عليرضا، گپ زديم. درباره نايمخن، آينده و علاقه‌اش به تيم‌هاي آلماني. او دوست دارد بعد از هلند به بوندس ليگا برود. تيمش چندان مهم نيست، براي او ليگش مهم است. تمركز خود را گذاشته روي موفقيت در نايمخن و اردي ويزه. توجهي به حواشي ندارد و اوقاتش را با فوتبال مي‌گذراند. مصاحبه با او كه همين چند هفته پيش، نخستين بازي ملي خود را انجام داد پيش رويتان است. مصاحبه‌اي متفاوت با قبلي‌ها. این مصاحبه را به نقل از ایران ورزشی بخوانید:

توئنته، تيمي شناخته شده در فوتبال هلند است. تيمي كه صدرنشين جدول بود اما شما يك تساوي ارزشمند روبروي اين تيم به دست آورديد. از بازي صحبت كن. به خصوص اينكه وقتي وارد زمين شدي و بازي دو- صفر باخته با تساوي دو- دو عوض شد...
رقابت در صدر جدول خيلي نزديك است. به اين دليل توئنته هم آمده بود تا در خانه خودي و با حمايت بيش از 40 هزار تماشاگر، برد مقابل ما و ادامه صدرنشيني را جشن بگيرد. نيمه اول، دو- صفر عقب افتاديم. بين نيمه مربي ترجيح داد كه مهاجم نوك را بيرون بكشد و مرا به زمين بفرستد. وقتي به زمين رفتم مسير بازي تغيير كرد. هجومي‌تر شديم و حمله كرديم به سمت دروازه توئنته. دو گل زديم و عملكرد قابل قبولي داشتيم. فكر مي‌كنم نيمه دوم اين بازي، بهترين بازي نايمخن تا اينجاي فصل بود كه به تساوي با صدرنشين منجر شد.
تو در اين بازي مهاجم نوك بودي؟
من در اين بازي براي نخستين بار در نايمخن، مهاجم هدف بودم و نزديكترين بازيكن به دروازه حريف.
تا حالا مهاجم نوك بازي كرده بودي؟
در نايمخن نه اما در ايران چرا. تنها بايد گل بزنم تا بازي‌ام بيشتر به چشم بيايد. از روند گلزني‌ام فاصله گرفته‌ام. يك گل كه بزنم وضعيتم خيلي ايده‌آل‌تر از قبل خواهد شد.
بعد از بازي مربي نايمخن با تو حرفي نزد؟ از عملكردت راضي بود؟
قطعا راضي بود چون من تنها تعويض هجومي تيم بودم و دو گل هم توانستيم به ثمر برسانيم. آن هم در خانه حريف و جلوي تيم صدر جدولي و آن همه هوادارش. اين تيم براي ما كه در جدول، رده‌اي پايين داريم ارزشي كمتر از يك برد نداشت. بازيكنان و كادر فني ما خيلي خوشحال بودند و باورشان نمي‌شد چنين نتيجه‌اي كسب كرده‌ايم. اين بازي يك پوئن مثبت بود براي ما. اگر هفته بعد و روبروي آژاكس هم بتوانيم موفق باشيم نتيجه گيري ما كامل مي‌شود و اعتماد به نفس بازيكنان ما بر مي‌گردد.
قبلا گفته بودي نايمخن در زمستان گل مي‌دهد. واقعا همينطور شده. چطور پيش‌بيني كردي اين قضيه را؟
گفته بودم شرايط تيم ما بهتر مي‌شود. الان بازيكنان با هم هماهنگ شده‌اند چون اكثر بچه‌ها تازه به تيم آمده‌اند براي هماهنگي نياز به زمان داشتيم كه خوشبختانه به هدفمان رسيديم. بازي هفته قبل را در خانه برديم. آن هم تيمي به نام هيرن فين را كه جزو تيم‌هاي خوب هلند محسوب مي‌شود. در جام حذفي هم خارج از خانه برديم. اينها نشان مي‌دهد شرايط ما نسبت به قبل بهتر شده. بچه‌ها آنقدر آماده‌اند كه دوست دارند در هر بازي بهترين نتيجه را بگيرند. با توجه به اينكه تيم‌هاي پايين جدول هم نتيجه مي‌گيرند بايد تلاشمان را بيشتر كنيم تا زودتر از منطقه خطر دور شويم.
چقدر اميدواريد در ليگ بمانيد؟
خيلي چون نايمخن مدتهاست كه در ليگ برتر يا همان اردي ويزه حضور دارد. به خاطر همين، اگر خودمان هم نتوانيم اين كار را انجام بدهيم هواداران نمي‌گذارند تا تيم سقوط كند. آنقدر حمايت مي‌كنند تا در نهايت بتوانيم بازي‌هايمان را ببريم و در ليگ بمانيم. نايمخن تيمي ريشه دار است و اين اميد را داريم كه حتي به جمع تيم‌هاي بالاي جدول هم برسيم.
واقعا؟
اختلاف امتيازها زياد نيست. اگر جدول را ببينيد به اين نكته مي‌رسيد كه فاصله ما با تيم‌هاي نهم و دهم جدول تنها 5 تا 6 امتياز است. يعني با 2، 3 بازي مي‌توانيم از منطقه خطر خارج شويم و به ميانه جدول برسيم.
درست است كه همبازي تو به نام تاديچ از منچستر يونايتد پيشنهاد دارد و قرار است در پنجره نقل و انتقالات زمستاني به اين تيم بزرگ برود؟
اتفاقا من هم شنيدم كه نوشته‌اند همبازي من اما تاديچ در توئنته، صدرنشين ليگ هلند بازي مي‌كند. او هافبك راست و چپ بازي مي‌كند اما چپ پا است. خوبي ليگ هلند اين است كه بازيكنان خطوط تهاجمي، جاي پيشرفت زيادي دارند چون همه تيم‌ها هجومي بازي مي‌كنند و اين بازيكنان مي‌توانند راحت‌تر از ليگ‌هاي ديگر، توانايي‌هاي خود را نشان بدهند.
از تيم شما بازيكني پيشنهاد ندارد؟
فعلا كه نه. بيشتر بچه‌هايي كه الان در تيم ما بازي مي‌كنند تازه آمده‌اند و قرارداد 3 ساله دارند. نمونه‌اش من كه قراردادم براي 3 فصل است. ضمن اينكه بازيكنان ما هيچكدام نمي‌خواهند كه از تيم جدا شوند.
تو هم چنين شرايطي داري؟ يعني فعلا قصد جدايي نداري؟
دقيقا. منتظرم شرايطم مثبت‌تر شود. نخستين سالم است كه در ليگ هلند بازي مي‌كنم و به همين خاطر، اصلا به جدايي و حضور در تيمي ديگر فكر نمي‌كنم. بايد كمي اينجا بمانم تا با شرايطي بهتر راهي ليگي ديگر شوم.
در هلند چه كار مي‌كني؟ تنهايي برايت سخت نيست؟
چرا ولي بايد تحمل كنم. بايد با اين شرايط كنار بيايم، چون هدفم اين است كه پيشرفت كنم و به سطح بالاي فوتبال اروپا برسم. سختي‌ها باعث مي‌شوند آينده من ساخته شود. بايد سختي‌ها را به جان بخرم تا پيشرفت كنم. وقتي به آينده‌ام فكر مي‌كنم اين سختي‌ها و دوري از خانواده به چشم نمي‌آيد. البته الان تمرين مي‌كنم و چون جام حذفي هم در كنار ليگ برگزار مي‌شود بيشتر اوقاتم با فوتبال مي‌گذرد.
بعد از هلند و پيشرفت در نايمخن، دوست داري در كدام ليگ معتبر بازي كني؟
به شخصه ليگ آلمان را بيشتر دوست دارم و بعد از آن ليگ اسپانيا. دوست دارم مقصد بعدي‌ام بوندس ليگا باشد. البته فعلا، مهم موفقيتم در نايمخن است. اول بايد خودم را اينجا اثبات كنم و در تيم ملي بمانم تا براي آينده برنامه بريزم.
گفتي ليگ آلمان. كدام تيم‌ها را دوست داري؟ حتما دورتموند و بايرن مونيخ را؟
تيم‌هاي تاپ آلمان همين دو تيم هستند. البته دوست ندارم در مورد تيم‌ها نظر بدهم اما آلمان و اسپانيا را خيلي دوست دارم و اميدوارم روزي بتوانم در اين ليگ‌ها بازي كنم.
در پست خودت- گوش چپ و راست- از كدام بازيكن مطرح در سطح جهان الگو مي‌گيري؟ اصلا دوست داري مثل كدام بازيكن بازي كني؟
دوست ندارم مثل بازيكن خاصي باشم. هدفم اين است كه از هر فوتباليست مطرح، چيزي ياد بگيرم. اين روش، مفيدتر است از اينكه بخواهم از يك نفر خاص الگو بردارم.
حالا بازي كدام بازيكن را بيشتر مي‌پسندي؟
فوتباليست خوب كه زياد است اما نوع بازي كريس رونالدو را بيشتر از بقيه دوست دارم. به نظر من حقش است كه امسال، توپ طلا را بگيرد.
پس طرفدار رئال مادريد هم هستي...
قطعا. رئال را دوست دارم و البته بازي رونالدو در تركيب اين تيم، مورد علاقه‌ام است.
/7/
جهانبخش تو هلنده..............داماشی سربلنده
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه نوامبر 04, 2013 12:54 pm

[quote:39794596c6="M0H3N"]شهدادنژاد در همين رابطه به سايت گل گفت:باور کنيد ما خيلي تحت فشار هستيم،شما خودتان را جاي ما بگذاريد. يک نيم فصل است که بردي نداشتيم خيلي براي ما سخت است و تحت فشاريم. در مورد آن صحنه که من با فيرات بحثم شد واقعيت اين بود که وقتي توپ را گرفتم فايف به انگليسي گفت توپ لعنتي را بده به من و من هم گفتم برو جلو تا برايت توپ را بفرستم اما او گفت آن لعنتي را زودتر بفرست که من فکر کردم به من گفت لعنتي و من هم جواب او را دادم. و اين باعث شد که داور احساس کمد که من قصد بدي داشتم و مرا اخراج کرد.

وي در ادامه گفت من قبول دارم که اين سوتفاهم باعث اشتباه من شد و راي داور را هم مبني بر اخراج قبول دارم.
[size=24:39794596c6]
از همين‌جا هم از فايف و همبازي هايم به خاطر اخراجم و سوتفاهم به وجود آمده عذرخواهي مي کنم. البته اميدوارم [color=red:39794596c6]عادل خان فردوسي پور[/color:39794596c6] هم مرا ببخشد و بداند که من قصد بدي نداشتم و فقط تحت فشار بودم که اين اتفاق رخ داد.[/size:39794596c6]

شهدادنژاد در پايان گفت: ما براي پايان بدشانسي هايمان خون داديم و نمونه بارزش شکستن دندان هاي رودباريان بود که در آخر بازي از روي چمن دنبال دندان هايش مي گشتيم و در نهايت هم پيدا شد . اما اين را از ته دل مي گويم ما بايد بدشانسي را فراموش کنيم و در نيم فصل دوم به سمت موفقيت هجوم ببريم.

این چرا از فردوسی پور عذرخواهی کرده ؟! :wink:[/quote:39794596c6]

تیم داهات فرده پوسته دیگه!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه نوامبر 04, 2013 1:05 pm

بختیار رحمانی:اینجا فرقی نمی کند صدر باشی یا ته جدول،فحش را می خوری/یک مرد پیدا شود و رضایت نامه مرا بدهد/می خواهم از فولاد جدا شوم دیگر نمی مانم
------------------------------------------------------------------------------

پس از تساوی فولاد در مقابل گسترش فولاد اتفاقات تلخی روی سکوها افتاد و آن چیزی نبود جز توهین و حرفهای رکیک هواداران فولاد به دروازبان و برخی از بازیکنان فولاد،در واقع یک اتفاق نادر در فوتبال فارسی که هواداران تیم خودی در شهر خودشان تیم محبوب خودشان را که اتفاقاً با انجام بازی های خوب به صدر جدول هم رسیده است اینطور مورد لطف و نوازش قرار دهند.
در همین رابطه با کاپیتان عصبانی تیم فولاد که چیزی جزء جدایی از فولاد او را راضی نمی کند حرف زدیم.

از تساوی مقابل گسترش بگو؟
چه بگویم بازی کاملاً یکطرفه بود و این روز بد ما بود.روزی که واقعاً از فوتبال بدم آمد.ما خیلی خوب بازی کردیم و یکی از بهترین بازی های ما در این فصل بود.البته خب گسترش خوب دفاع کرد.متاسفانه تا گل زدیم گل خوردیم و این خیلی برای ما بد بود و بعد از این موضوع نتوانستیم گل بزنیم و بازی مساوی تمام شد.

استقبال هواداران از تیم صدر جدول؟
این دفعه خوب بود اما جالب بود که تیمی که در صدر جدول است فحش می خورد.اینجا چه ته جدول باشی و چه صدر جدول فحش می خوری،خیلی برای من تاسف بار بود.خیلی ناراحت کننده بود وقتی که این چیز هارا دیدم.وقتی که در زمین خودت هواداران تیم به بازیکنت فحش بدهند.

یعنی هواداران واقعی تیم فولاد بودند؟
متاسفانه این سری خود هواداران واقعی فولاد بودند.با این شرایط دیگر دوست ندارم که در فولاد بمانم.از فوتبال بدم آمده و حداقل دوست دارم از اینجا بروم.

یعنی در نیم فصل باید منتظر جدایی تو از فولاد باشیم؟
شک نکنید،دیگر دوست ندارم بمانم.من در اول فصل مردانه سفید امضا کردم و حالا می خواهم یک مرد پیدا شود رضایت نامه مرا بدهد.خیلی خودخوری می کنم.اوضاع روحی من اصلاً خوب نیست.دیگر نمی خواهم جدا شوم.من با سرماخوردگی،درد کشاله،برای این تیم با جان و دل بازی کردم حالا باید شاهد فحش خوردن بازیکنان تیمم باشم.

بختیار مگر شما بد بازی کردید؟
ما خیلی وقتها خوب بازی کرده ایم اما آنها فراموش کرده اند و فقط بدی مارا می بینند و خوبی های ما دیده نمی شود.گلی که ارشاد خورد اگر واکاشی زوما هم بود می خورد اما باز هم فحش می خورد آن هم فحش ناموس،ارشاد هم بازی ماست و زمانی که به او توهین می شود یعنی به ما توهین شده است.

فکر می کنی خود جوش بوده است؟
نمی دانم چه بگویم،برای من خیلی عجیب و غریب بود.اگر بازی ما را ببینید خودتان متوجه می شوید که خیلی خوب بوده ایم.
اگر جدا شوی احتمال رفتنت به کدام تیم بیشتر است؟
شما دعا کنید رضایت نامه مرا بدهند اگر رفتنی شدیم آنوقت خدا کمک کند یک تصمیم خوب برای ما بگیرد.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط totti » دوشنبه نوامبر 04, 2013 3:01 pm

90/ به خاطر مصاحبه نيمکت‌نشينم کردند

محمد آبشک هافبک بومي داماش که ابتداي فصل با چند پيشنهاد ليگ برتري مواجه بود با مخالفت مديريت باشگاه نتوانست رشت را ترک کند. حال خبر مي‌رسد احتمال دارد اين هافبک با توجه به اتفاقات اخير از داماش جدا شد.

90: محمد آبشک هافبک بومي داماش که ابتداي فصل با چند پيشنهاد ليگ برتري مواجه بود با مخالفت مديريت باشگاه نتوانست رشت را ترک کند. حال خبر مي‌رسد احتمال دارد اين هافبک با توجه به اتفاقات اخير از داماش جدا شد.
90 چرا به کرمان نرفتي؟
من در آخرين تمرين از ناحيه کشاله پا مصدوم شدم و نتوانستم به کرمان بروم.
90 واقعا مصدوم شدي يا به دلايل خاصي همراه تيم نرفتي؟
مطمئن باشيد مصدوم بودم و به همين دلايل کرمان نرفتم.
90 آخر بازي قبل هم در ترکيب قرار نگرفته بودي؟
غيبتم در بازي قبلي فني نبود و نمي‌دانم چرا نيمکت‌نشين شدم. البته فکر کنم همان مصاحبه‌ها باعث شد بازي‌ام ندهند وگرنه مشکل خاصي نداشتم.
90: يعني الان هر کسي در خصوص مشکلات مالي و مديريت حرفي بزند نيمکت‌نشين مي‌شود؟
نمي‌دانم اينطور است يا نه ولي اين را مي‌دانم من به دلايل فني نيمکت‌نشين نشدم و از اين بابت هم ناراحت هستم. هواداران هم مي‌دانند مشکل من کجاست.
90 اول فصل به هر دري زدي نگذاشتند بروي ولي الان همان کساني که مخالفت کردند حرفهاي ديگري مي‌زنند؟
خدا را شکر که اول فصل همه مي‌دانستند چقدر پيشنهاد داشتم و مي‌توانستم با قرارداد بالا به تيمي که دوست دارم بروم. ولي مخالفت کردند تا الان اين شرايط سخت را تحمل کنم.
90 واقعا مشکل مالي داشتي؟
اگر نداشتم که مريض نبودم حرف بزنم. همين الان هم که صحبت مي‌کنم اين فصل پولي نگرفته‌ام ولي نمي‌دانم چرا مصاحبه من و يکي دو نفر به عده‌اي برخورد. در حالي که در همه تيم‌ها در خصوص مشکلات مالي حرف مي‌زنند و ...
90 حالا نيم فصل جدا مي‌شوي؟
با اين شرايط بروم بهتر است. اميدوارم که مخالفت نکنند.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه نوامبر 04, 2013 3:28 pm

[quote:1720c88ebe="majid13"]بختیار رحمانی:اینجا فرقی نمی کند صدر باشی یا ته جدول،فحش را می خوری/یک مرد پیدا شود و رضایت نامه مرا بدهد/می خواهم از فولاد جدا شوم دیگر نمی مانم
[/quote:1720c88ebe]

[color=darkblue:1720c88ebe] [size=24:1720c88ebe]این بنده خدا هم فهمیده که حتی اگر صدرنشین لیگ باشه ولی جایی تو تیم های سرخابی نداشته باشه ، صد سال دیگه هم به تیم ملی دعوت نمی شه ، بنابراین اقدام همشهریهایش را بهانه نموده تا شانس حضور خود را در جام جهانی افزایش دهد !!!![/size:1720c88ebe][/color:1720c88ebe]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه نوامبر 04, 2013 4:56 pm

بچه ها وقتی برق خونه ما میره و بعد میاد بطور عجیبی بلافاصله کامپیوترم هم روشن میشه! :D :idea: کسی نمیدونه مشکل کجاست؟
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط SajjaD_46 » دوشنبه نوامبر 04, 2013 5:18 pm

[quote:56e3053867="majid13"]بچه ها وقتی برق خونه ما میره و بعد میاد بطور عجیبی بلافاصله کامپیوترم هم روشن میشه! :D :idea: کسی نمیدونه مشکل کجاست؟[/quote:56e3053867]
راه نرم افزاریش اینه آبرار :
[b:56e3053867]یه گزینه تو بایاس هست به اسم :
Ac power back function
البته ممکنه تو بایاس های مختلف نام های مختلفی داشته باشه . ولی حدودا همینجوریاست
سه تا گزینه براش وجود داره:
ON
OFF
Last State
این تنظیم برا اینه که وقتی کامپیوتر دوباره بهش برق وصل میشه (و یا وقتی برق میره و دوباره میاد)
چه حالتی داشته باشه:
روشن
خاموش
حالت قبلی
احتمالا برا شما رو ON تنظیم شده.
مثلا ممکنه وقتی باتری خالی باشه و تنظیمات پیشفرض لود میشن این حالت پیش بیاد.
البته معمولا پیشفرض یه بایاس رو last state یا On نیست
حالت عادی هم شما باید اونو رو OFF قرار بدین
یعنی وقتی به برق وصل میشه روشن نشه.[/b:56e3053867]

اگرم اینجوری اوکی نشد باس در کیس رو باز کنی و بری سراغ سخت افزارت احتمالا :)
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه نوامبر 04, 2013 5:27 pm

[quote:8a67db459d="SajjaD_46"][quote:8a67db459d="majid13"]بچه ها وقتی برق خونه ما میره و بعد میاد بطور عجیبی بلافاصله کامپیوترم هم روشن میشه! :D :idea: کسی نمیدونه مشکل کجاست؟[/quote:8a67db459d]
راه نرم افزاریش اینه آبرار :
[b:8a67db459d]یه گزینه تو بایاس هست به اسم :
Ac power back function
البته ممکنه تو بایاس های مختلف نام های مختلفی داشته باشه . ولی حدودا همینجوریاست
سه تا گزینه براش وجود داره:
ON
OFF
Last State
این تنظیم برا اینه که وقتی کامپیوتر دوباره بهش برق وصل میشه (و یا وقتی برق میره و دوباره میاد)
چه حالتی داشته باشه:
روشن
خاموش
حالت قبلی
احتمالا برا شما رو ON تنظیم شده.
مثلا ممکنه وقتی باتری خالی باشه و تنظیمات پیشفرض لود میشن این حالت پیش بیاد.
البته معمولا پیشفرض یه بایاس رو last state یا On نیست
حالت عادی هم شما باید اونو رو OFF قرار بدین
یعنی وقتی به برق وصل میشه روشن نشه.[/b:8a67db459d]

اگرم اینجوری اوکی نشد باس در کیس رو باز کنی و بری سراغ سخت افزارت احتمالا :)[/quote:8a67db459d]
دمت گرم آبرار. واقعا فکر نمیکردم راهی داشته باشه!! مرسی که وقت گذاشتی و چواب دادی :P
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه نوامبر 04, 2013 6:04 pm

[quote:04a50ab1a4="mojtaba24"][quote:04a50ab1a4="damashmylove2"]سيد مهدي حسيني بازيكن دوپينگي ليگ برتر/محروميت دوساله به خاطر استروئید آنابولیک

رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال در پایان گفت: به بازیکنان حاضر در لیگ های حرفه ای فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی اعم از بانوان و آقایان مجددا و علیرغم اینکه بارها و بارها بر این موضوع تاکید شده، اعلام می کنم که بازیکن یاد شده معتقد است مکمل های مورد استفاده وی عامل مثبت شدن نمونه وی شده و همانگونه که قبلا اعلام شد این عذر به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست و لازم است که بازیکنان در استفاده از مکمل ها حداکثر دقت را داشته باشند. از آنجائیکه گزارش کمیته پزشکی فیفا بیش از 30 درصد از مکمل های مورد استفاده در ورزش را آغشته به استروئید های آنابولیک و محرک ها اعلام کرده و بنابراین لازم است حداکثر دقت در این خصوص توسط بازیکنان صورت گیرد[/quote:04a50ab1a4]
خدا رو شکر که صبا رو با بازیکن دوپینگی ش بردیم پرچم داماش بالاست[/quote:04a50ab1a4]
همیشه نام داماش در خبرها میدرخشد :roll:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط siabagh » سه شنبه نوامبر 05, 2013 2:24 am

[color=red:3af0469e43][size=18:3af0469e43]حراج میلیاردی ۳۹خانه و مغازه مه آفرید خسروی[/color:3af0469e43][/size:3af0469e43]
سه شنبه,۱۴م آبان ۱۳۹۲ - سیاسی
حراج ۳۹ خانه و مغازه مه آفرید خسروی متهم ردیف اول پرونده فساد بزرگ مالی در تهران و کرج در قالب مزایده آغاز شد. به گزارش مهر، مکان تجاری در خیابان مقدس اردبیلی به ارزش ۱۲ میلیارد تومان، مکان تجاری در خیابان ملاصدرای تهران به ارزش ۱۱ میلیارد تومان، خانه ۱۱۶ متری در خیابان فرشته تهران به ارزش ۹/۵ میلیارد تومان و مکان تجاری در الهیه تهران به ارزش ۱/۶ میلیارد تومان از جمله املاکی هستند که در این آگهی به مزایده گذاشته شده است. بیشتر این خانه‌ها و مغازه‌ها در این آگهی در رهن بانک‌های پارسیان، کارآفرین و بانک ملی ایران عنوان شده است.

http://www.shahedeshomal.ir/%D8%AD%D8%B ... %AE%D8%B3/
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان