[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - امیدوارم حرکت جوانمردانه ی بازیکنان داماش را فردوسی پور ببیند...

امیدوارم حرکت جوانمردانه ی بازیکنان داماش را فردوسی پور ببیند...

مطالب عمومی و متفرقه و مقالات تاریخی مربوط به استان را در این بخش قرار دهید

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط asheri » يکشنبه نوامبر 03, 2013 2:55 pm

زنده باشن گیله مردان غیورمون.جوانمردی نشانه ی پهلوانیه.گور بابای قهرمانی
نماد کاربر
asheri
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط 777 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 2:55 pm

تو رو خدا جمعش کنید کجاش جوانمردانه هست که تیم حریف 10نفره شده ودروازه بانش یک بازیکن هست بعدش داماش بیاد حرکت جوانمردانه انجام بده نگید بهمون میخندن من خودم اون صحنه رو ندیدم اما هرچی فکر میکنم هیچ استدلالی برای حرکت جوانمردانه پیدا نمیکنم حالا خوبه توکامنتا هستش که بعد این صحنه مس نزدیک بود گل بزنه!
حالا اگه داماش به همون دلیل ده نفره میشد مس همچین کاری میکردنه تنها مس بلکه هیچ تیمی در دنیا همچین حماقتی نمیکنه چون هیچ دلیلی برای انجام فیر پلی نیست
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » يکشنبه نوامبر 03, 2013 4:08 pm

حرکت ربطی به جوان مردی نداشت ،باید به ایکار خدید

به قول دایی کجای دنیا این کار رو میکنن
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط kami666 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 5:07 pm

من بازی رو دیدم واقعا بازیکن ها * کردند با اون کارشون چون توپ برگشتی رو نزدیک بود گل بخوریم
نماد کاربر
kami666
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 13, 2010 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » يکشنبه نوامبر 03, 2013 5:18 pm

جوانمردانه چیه شما نمیدونید بازیکنای ما سانتر کردن و سرزنی بلد نیستن؟اینطوری به نظر میاد حرکت جوانمردانه بود ولی در اصل داشتن بازیشون رو میکردن 8)
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط armin_punisher6 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 5:22 pm

500 تا کرنر زدیم گل نشد حالا اگه اون کرنر چون دروازه بان اصلیشون نبود میزدیم گل میشد؟
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه نوامبر 04, 2013 12:55 am

[quote:252db4871c="777"]تو رو خدا جمعش کنید کجاش جوانمردانه هست که تیم حریف 10نفره شده ودروازه بانش یک بازیکن هست بعدش داماش بیاد حرکت جوانمردانه انجام بده نگید بهمون میخندن من خودم اون صحنه رو ندیدم اما هرچی فکر میکنم هیچ استدلالی برای حرکت جوانمردانه پیدا نمیکنم حالا خوبه توکامنتا هستش که بعد این صحنه مس نزدیک بود گل بزنه!
حالا اگه داماش به همون دلیل ده نفره میشد مس همچین کاری میکردنه تنها مس بلکه هیچ تیمی در دنیا همچین حماقتی نمیکنه چون هیچ دلیلی برای انجام فیر پلی نیست[/quote:252db4871c]

[quote:252db4871c="amirdamashcity"]جوانمردانه چیه شما نمیدونید بازیکنای ما سانتر کردن و سرزنی بلد نیستن؟اینطوری به نظر میاد حرکت جوانمردانه بود ولی در اصل داشتن بازیشون رو میکردن 8)[/quote:252db4871c]
[quote:252db4871c="mahmood1331"][quote:252db4871c="majid13"]من که بازی ندیدم اما این حرکتی که توو گفتی حرکت ناشیانه بازیکنای ما میرسونه!!! خب چرا جلو نیومدن بازی که رو روال طبیعیش بود :?:[/quote:252db4871c]
[quote:252db4871c="navidmadan"][color=black:252db4871c]یعنی اگه مس از دقیقه 1 دروازبانش اخراج میشد دلیل بود که ما تا آخر بازی جوانمردانه بازی کنیم؟!! ،،،،،،،، یعنی در این حالت بازی جوانمردانه یعنی اینکه ما فقط گل نزنیم؟؟؟ مس داشت بعد از اون صحنه گل میزد!!!! یعنی اگه اونا گل میزدن پس باز هم ما باید جوانمردانه بازی میکردیمو گل نمیزدیم دیگه نه؟! فقط اونا تلاش بکنن واسه گل زدن؟؟!!!! ،،،،،،،،،،،، من فکر میکنم اصلاً بحث جوانمردانه بازی کردن در کار نبوده ،،،،،، این بی تفاوتی بازیکنا توی دقایق آخر فقط واسه سیر بودن از بردن بود ،،،،، قبل از اخراج دروازبانشون هم تیم عقب کشیده بود وقتی 1-1 شد بازی[/color:252db4871c][/quote:252db4871c]

[quote:252db4871c="M0H3N"]ینی چی جوانمردی ؟ ما ایرانیا کلا جو گیریم !

بیاییم یه بیانه بدیم کلا کارت قرمز رو حذف کنیم از فوتبال چون اگه خدای نکرده یکی بنا به اشتباهش تو زمین اخراج شد ناجوانمردی شده !!!! :| باید از موقعیت استفاده میکردن جای فردین بازی[/quote:252db4871c]

[color=black:252db4871c][size=18:252db4871c]دوستاي گل و خوبم حالا درست يا غلط اين اتفاق افتاده و هيچ برگشتي هم نداره
بيايم به جاي گير دادن ،از اين موقعيت به عنوان يه فرصت تبليغاتي واسه باشگاه و تيممون استفاده كنيم
نه نتيجه و نه اون دقايق ديگه برميگرده
اگه تُركها يا تهرانيها اين حركت رو انجام داده بودند تا همين الانشم تمام سايتها و خبرگزاريهارو تركونده بودند[/size:252db4871c][/color:252db4871c][/quote:252db4871c]

[quote:252db4871c="mahmood1331"][color=black:252db4871c][size=18:252db4871c]من خودم به شخصه وقتي اين موضوع اتفاق افتاد عصباني شدم و از شما چه پنهون كه داد زدم و بد و بيراه هم گفتم . . .
ولي بنده عرض خودمو دوباره تكرار ميكنم ،اگه اين موضوع تو تراكتور،سپاهان يا استقلال و پرسپوليس و يا حتي تو فجر شيراز مي افتاد ،كار رو به بهترين حركت جوانمردانه سال تو فيفا ميرسوندند ولي ما گيلك ها اين مشكل هميشگي ماست

حالا ما تا فردا بشينيم و داد و فرياد بزنيم ، تقي و نقي رو مقصر بدونيم
بابا اتفاق افتاد تموم شد رفت ،نه كرنر و نه بازي برميگرده
چرا ما مثل بقيه جاها اين داستان رو واسه خودمون ،يه امتياز مثبت نميزنيم

يه بار ديگه هم ميگم من خودم شايد تو اون لحظه از همه شما عصبانيتر بودم
خُب كه چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/size:252db4871c][/color:252db4871c][/quote:252db4871c]

[size=24:252db4871c]l[color=red:252db4871c]ما گيلكها همين هستيم

همينه كه هست
واسه بار چندم و آخر :اين كاررو تركها ميكردند يا اصفهانيها . . . .

ماشاالله چه قدر تحليلگر فوتبالي داريم ما[/color:252db4871c][/size:252db4871c]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه نوامبر 04, 2013 2:59 am

دوستای عزیز در اون صحنه کاملا مشهود بود که بازیکنان قصد حرکت جوانمردانه داشتند.
اما این حرکت نه تنها جوانمردانه نبود بلکه اشتباه محض بود که 3 امتیاز مفت را تبدیل به یک امتیاز کرد.
وقتی دروازه بان حریف فحش داده و به حق اخراج شده ما باید با گل نزدن باهاشون کنار بیایم و به نوعی اون دروازه بان را تشویق کنیم!!!
چرا که اگر مس می باخت وضعیت روحیش بسیار خرابتر می شد و همه کاسه کوزه ها سر دروازه بان بی ادبشون میشکست.
ما به چه قیمتی داریم از حق گلزنی خودمون می گذریم ، در لیگ برتر هستیم و فاصله امتیازات نزدیک، دیدین که عرض 3 هفته ملوان ته جدولی اومد به ما رسید!!! اونوقت ما یه بار بخاطر اشتباهات فردی خودمون امتیاز میدیم و یه بار هم بخاطر اشتباهات فردی حریف از حق امتیاز گرفتنمون میگذریم!!!
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه نوامبر 04, 2013 3:10 am

/15/
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه نوامبر 04, 2013 3:36 am

[quote:49ee71c38c="golsar-boy"]دوستای عزیز در اون صحنه کاملا مشهود بود که بازیکنان قصد حرکت جوانمردانه داشتند.
اما این حرکت نه تنها جوانمردانه نبود بلکه اشتباه محض بود که 3 امتیاز مفت را تبدیل به یک امتیاز کرد.
وقتی دروازه بان حریف فحش داده و به حق اخراج شده ما باید با گل نزدن باهاشون کنار بیایم و به نوعی اون دروازه بان را تشویق کنیم!!!
چرا که اگر مس می باخت وضعیت روحیش بسیار خرابتر می شد و همه کاسه کوزه ها سر دروازه بان بی ادبشون میشکست.
ما به چه قیمتی داریم از حق گلزنی خودمون می گذریم ، در لیگ برتر هستیم و فاصله امتیازات نزدیک، دیدین که عرض 3 هفته ملوان ته جدولی اومد به ما رسید!!! اونوقت ما یه بار بخاطر اشتباهات فردی خودمون امتیاز میدیم و یه بار هم بخاطر اشتباهات فردی حریف از حق امتیاز گرفتنمون میگذریم!!![/quote:49ee71c38c]

[size=18:49ee71c38c][color=green:49ee71c38c]آي قربون دهنت
گل گفتي[/color:49ee71c38c][/size:49ee71c38c]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط masoud449 » دوشنبه نوامبر 04, 2013 4:07 am

این قضیه بازی جوانمردانه به نظر من یه توهم بیش تر نیست
بازیکنای ما برای اینکه زد حمله نخورن جلو نیومدن
حتی بعد از ارسال کرنر مختاری به حاجتی اشاره کرد که باید کرنر رو بیرون تر میفرستادی
اصلا نیازی نبود که ما بازی جوانمردانه انجام بدیم دروازه بانشون به بازیکن خودشون فحش داد داور هم اخراجش کرد
نماد کاربر
masoud449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 15, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » دوشنبه نوامبر 04, 2013 4:17 am

[quote:d916978c9f="amirdamashcity"]جوانمردانه چیه شما نمیدونید بازیکنای ما سانتر کردن و سرزنی بلد نیستن؟اینطوری به نظر میاد حرکت جوانمردانه بود ولی در اصل داشتن بازیشون رو میکردن 8)[/quote:d916978c9f]
بازی با ذوب آهن 2گل از ارسال کرنر بدست اومد که یکی مستقیم رفت اون یکیم حسن زاده عالی زد.
:?: :roll:
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط arman-persia » دوشنبه نوامبر 04, 2013 4:36 am

بیشتر یه چیزی تو مایه های لاس زدن بود من خودم وقتی این حرکتو دیدم اعصابم خورد شد چون دقیقا بعدش تو ضد حمله مس جلو کشید و ممکن بود گل بزنه
یعنی مس 10 نفره که دروازبان نداشت انگیزه بیشتری واسه گل زدن داشت
اگر هم حرکتمون جوانمردانه بود حرکت خیلی احمقانه ای بود با این که اگر همین حرکت احمقانه رو تیم های اس پس انجام میدادن (که عمرا انجام بدن) الان میشد حرکت سال /15/
نماد کاربر
arman-persia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به فقط گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 0 مهمان