[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - .....>زنگ تفریح< ....

.....>زنگ تفریح< ....

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mahmood1331 » شنبه نوامبر 02, 2013 5:51 am

[size=18:06bb6f372a][color=green:06bb6f372a]گل فروشی بهاره رهنما در خیابان های تهران:[/color:06bb6f372a][/size:06bb6f372a]

[color=black:06bb6f372a] بهاره رهنما و چند هنرمند دیگر به منظور حمایت از کودکان کار در خیابان های تهران اقدام به گل فروشی کردند.[/color:06bb6f372a]

[img:06bb6f372a]http://www.8pic.ir/images/54003286680760167073.jpg[/img:06bb6f372a]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه نوامبر 02, 2013 8:32 am

+18
حتما بخونید
.
.
....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
+19
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
+20
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
داریم به نفت نزدیک میشیم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
همین جور میای پایین به فکر برگشت باش
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
دنبال چی میگردی؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
صلوات بفرست
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خودتی . خودتی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
الهم عجل ولیک الفرج
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
باید قول بدی لایک کنی

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
قلب بزار
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
نگفتی دنبال چی میگردی
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
وجدانا اگه باز +18 دیدی ادامه شو میخونی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.نگفتی میخونی یا نه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دیگه نبینم دنبال +18 باشی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خودتی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.با من بحث نکن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
جون مادرم لایک میکنم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
حلا که قسم خوردی باید لایک کنی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
مدیون باشی لایک نکنی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یکم استراحت کن
چنتا نفس عمیق

صلوات بفرست

نیت کن

حالا بزن لایک
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » شنبه نوامبر 02, 2013 9:00 am

[size=18:de0acc0a85]پدر؛ تکیه گاهی است که بهشت زیر پایش نیست...
اما همیشه به جرم پدر بودن باید ایستادگی کند؛
و با وجود همه مشکلات, به تو لبخند زند تا تو دلگرم شوی...
اگر می دانستی چه کسی ،
کشتی زندگی را از میان موج های سهمگین روزگار به ساحل آرام رویاهایت رسانده است؛
“پدرت”را می پرستیدی…[/size:de0acc0a85]

نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه نوامبر 02, 2013 9:37 am

:P :P

[img:af17d5056f]http://uploadax.com/images/54278975777853562525.jpg[/img:af17d5056f]
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » شنبه نوامبر 02, 2013 12:22 pm

[quote:10fb077a05="popo131"]:P :P

[img:10fb077a05]http://uploadax.com/images/54278975777853562525.jpg[/img:10fb077a05]
[/quote:10fb077a05]

[size=24:10fb077a05][color=blue:10fb077a05]نمايي از با رونِ ما [/color:10fb077a05]:[/size:10fb077a05]

[img:10fb077a05]http://www.8pic.ir/images/81074434028988009637.jpg[/img:10fb077a05]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط RASHTBOY » شنبه نوامبر 02, 2013 2:05 pm

[color=darkblue:fb60d7e3a9]به نظر شما یک عکاس حرفه ای چه زمانی باید صرف کند تا از دو زرافه چنین عکسی بگیرد ؟ [/color:fb60d7e3a9]

[img:fb60d7e3a9]http://8pic.ir/images/87505496171659813990.jpg[/img:fb60d7e3a9]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Forza-Rasht » شنبه نوامبر 02, 2013 3:55 pm

[color=blue:b2cefc98e0]صبحانه یه خرس گنده :[/color:b2cefc98e0]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Forza-Rasht در يکشنبه نوامبر 03, 2013 10:06 am .
نماد کاربر
Forza-Rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 23, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه نوامبر 03, 2013 4:25 am

تبلیغات کلاس کنکور در پاکستان:

کلاس کجا برم؟؟
"منفجران فجیر"
کجا؟؟
"منفجران فجیر"
چی؟؟
"منفجران فجیر"
تلفن : بیست و نه دوتا بمب!!!!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 5:22 am

[quote:ce0c01e3fc="mahmood1331"][size=18:ce0c01e3fc][color=green:ce0c01e3fc]گل فروشی بهاره رهنما در خیابان های تهران:[/color:ce0c01e3fc][/size:ce0c01e3fc]

[color=black:ce0c01e3fc] بهاره رهنما و چند هنرمند دیگر به منظور حمایت از کودکان کار در خیابان های تهران اقدام به گل فروشی کردند.[/color:ce0c01e3fc]

[img:ce0c01e3fc]http://www.8pic.ir/images/54003286680760167073.jpg[/img:ce0c01e3fc][/quote:ce0c01e3fc]

[size=18:ce0c01e3fc][color=red:ce0c01e3fc]گل فروشی بهاره رهنما و امیر حسین رستمی در خیابان های تهران[/color:ce0c01e3fc][/size:ce0c01e3fc]

mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 6:46 am

[size=18:6dab45cd13][color=red:6dab45cd13]نمره صفر این دانش آموز پس از اعتراض بیست شد![/color:6dab45cd13]
[color=green:6dab45cd13]پاسخ های جالب این دانش آموز باعث شد تا نمره صفر نگیرد. سوال ها و جوابها را بخوانید.[/color:6dab45cd13]

[color=darkblue:6dab45cd13]درکدام جنگ ناپلئون مرد؟[/color:6dab45cd13]
[color=black:6dab45cd13]در آخرین جنگش[/color:6dab45cd13]

[color=darkblue:6dab45cd13]اعلامیه استقلال امریکا درکجا امضا شد؟[/color:6dab45cd13]
[color=black:6dab45cd13]در پایین صفحه
[/color:6dab45cd13]
[color=darkblue:6dab45cd13]چگونه می توانید یک تخم مرغ خام را به زمین بتنی بزنید بدون آن که ترک بردارد؟[/color:6dab45cd13]
[color=black:6dab45cd13]زمین بتنی خیلی سخت است و ترک بر نمی دارد[/color:6dab45cd13]

[color=darkblue:6dab45cd13]علت اصلی طلاق چیست؟[/color:6dab45cd13]
[color=black:6dab45cd13]ازدواج
[color=darkblue:6dab45cd13]علت اصلی عدم موفقیتها چیست؟[/color:6dab45cd13]
[color=black:6dab45cd13]امتحانات[/color:6dab45cd13]

[color=darkblue:6dab45cd13]چه چیزهایی را هرگز نمی توان درصبحانه خورد؟[/color:6dab45cd13]
[color=black:6dab45cd13]نهار و شام
[color=darkblue:6dab45cd13]چه چیزی شبیه به نیمی از یک سیب است؟[/color:6dab45cd13]
[color=black:6dab45cd13]نیمه دیگر ان سیب[/color:6dab45cd13]

[color=darkblue:6dab45cd13]اگر یک سنگ قرمز را در دریا بیندازید چه خواهد شد؟[/color:6dab45cd13]
[color=black:6dab45cd13]خیس خواهد شد[/color:6dab45cd13]

[color=darkblue:6dab45cd13]یک ادم چگونه ممکن است هشت روز نخوابد؟[/color:6dab45cd13]
[color=black:6dab45cd13]مشکلی نیست شبها می خوابد[/color:6dab45cd13]

[color=darkblue:6dab45cd13]چگونه می توانید فیلی را با یک دست بلند کنید؟[/color:6dab45cd13]
[color=black:6dab45cd13]شما امکان ندارد فیلی را پیدا کنیدکه یک دست داشته باشد[/color:6dab45cd13]

[color=darkblue:6dab45cd13]اگر در یک دست خود سه سیب و چهارپرتقال و در دست دیگر سه پرتقال و چهار سیب داشته باشید کلا چه خوهید داشت؟[/color:6dab45cd13]
[color=black:6dab45cd13]دستهای خیلی بزرگ

[color=darkblue:6dab45cd13]اگر هشت نفر در ده ساعت یک دیوار را بسازند چهارنفر آن را درچند ساعت خواهند ساخت؟[/color:6dab45cd13]
[color=black:6dab45cd13]هیچ چی چون دیوار قبلا ساخته شده[/color:6dab45cd13][/size:6dab45cd13]
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 6:54 am

[size=18:ac956d4cee][color=blue:ac956d4cee]نامه دختر زیبای 24 ساله به رئیس ثروتمند
يك دختر خانم زيبا خطاب به رئيس شركت امريكائي ج پ مورگان نامه‌اي بدين مضمون نوشته است:[/color:ac956d4cee] [/size:ac956d4cee]

[color=black:ac956d4cee] مي‌خواهم در آنچه اينجا مي‌گويم صادق باشم. من 24 سال دارم. جوان و بسيار زيبا، خوش‌اندام، خوش هیکل، خوش بیان، دارای تحصیلات آکادمیک و مسلط به چند زبان دنیا هستم.

آرزو دارم با مردي با درآمد سالانه 500 هزار دلار يا بيشتر ازدواج كنم. شايد تصور كنيد كه سطح توقع من بالاست، اما حتي درآمد سالانه يك ميليون دلار در نيويورك هم به طبقه متوسط تعلق دارد.
چه برسد به 500 هزار دلار. خواست من چندان زياد نيست. آیا مردی با درآمد سالانه 500 هزار دلاري وجود دارد؟

آيا شما خودتان ازدواج كرده‌ايد؟ سئوال من اين است كه چه كنم تا با اشخاص ثروتمندي مثل شما ازدواج كنم؟

چند سئوال ساده دارم:

1- پاتوق جوانان مجرد و پولدار كجاست؟
2- چه گروه سني از مردان به كار من مي‌آيند؟
3- معيارهاي شما براي انتخاب زن كدامند؟
امضا، خانم زيبا و خوش اندام

و اما جواب مدير شركت مورگان:

نامه شما را با شوق فراوان خواندم. در نظر داشته باشيد كه دختران زيادي هستند كه سوالاتي مشابه شما دارند. اجازه دهيد در مقام يك سرمايه‌گذار حرفه‌اي موقعيت شما را تجزيه و تحليل كنم :

درآمد سالانه من بيش از 500 هزار دلار است كه با شرط شما همخواني دارد، اما خدا كند كسي فكر نكند كه اكنون با جواب دادن به شما، وقت خودم را تلف مي‌كنم.

از ديد يك تاجر، ازدواج با شما اشتباه است، دليل آن هم خيلي ساده است: آنچه شما در سر داريد مبادله منصفانه "زيبائي" با "پول" است. اما اشكال كار همين جاست: زيبائي شما رفته‌رفته بعد ده سال آرام آرام به کل محو مي‌شود اما پول من، در حالت عادي بعيد است بر باد رود.

در حقيقت، درآمد من سال به سال بالاتر خواهد رفت اما زيبائي شما نه و چین و چروک و پیری زود رس زنانه جایگزین این زیبائی خواهد گردید و اثری از این جوانی و زیبائی باقی نخواهد ماند.

از نظر علم اقتصاد، من يك "سرمايه رو به رشد" هستم اما شما يك "سرمايه رو به زوال".

به زبان وال‌استريت، هر تجارتي "موقعيتي" دارد. ازدواج با شما هم چنين موقعيتي خواهد داشت. اگر ارزش تجارت افت كند عاقلانه آن است كه آن را نگاه نداشت و در اولين فرصت به ديگري واگذار كرد و اين چنين است در مورد ازدواج با شما.

بنابراین هر آدمي با درآمد سالانه 500 هزار دلار نادان نيست که با شما ازدواج کند به همین دلیل ما فقط با امثال شما قرار مي‌گذاريم اما ازدواج هرگز.

اما اگر شما علاوه بر جوانی و زیبائی کالایی داشته باشید که مثل سرمایه من رو به رشد باشد و یا حداقل نفع آن از من منقطع نشود کالاهایی با ارزش مثل "انسانیت، پاکدامنی، شعور، اخلاق، تعهد، صداقت، وفاداری، حمایت، دوست داشتن، عشق و ... " آن وقت احتمالا این معامله برای من هم سود فراوانی خواهد داشت چون ممکن است من حتی فاقد دارایی هایی با ارزش با مشخصات شما باشم و برای داشتن آنها پول زیادی خرج کنم. چون بعد چند مدت از ازدواج، بیش از زیبائی، اندام و هیکل، مواردی که بیان کردم برای زندگی مشترک لازم بوده و من شدیدا به آنها نیاز پیدا خواهم کرد.

در هر حال به شما پيشنهاد مي‌كنم كه قيد ازدواج با آدمهاي ثروتمند را بزنيد. بجاي آن شما خودتان مي‌توانيد با کمی تفکر و تلاش و با داشتن درآمد سالانه 500 هزار دلاري، فرد ثروتمندي شويد. اينطور، شانس شما بيشتر خواهد بود تا آن كه يك پولدار احمق را پيدا كنيد.

اميدوارم اين پاسخ كمكتان كند.

امضا رئيس شركت ج پ مورگان[/color:ac956d4cee]
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه نوامبر 03, 2013 2:27 pm

[size=24:af6c7686ff][color=violet:af6c7686ff]هیپنو تیزم[/color:af6c7686ff] [/size:af6c7686ff]

نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه نوامبر 03, 2013 4:31 pm

ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. ﺍﻓﺘﺎﺩﯼ ﺗﻮ ﺗﻠﻪ :)))))
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. ﮐﺎﺵ ﮐﻨﺠﮑﺎﻭ ﻧﺒﻮﺩﯼ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻋﻤﻪ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺭﻡ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. ﺑﻪ ﺭﻭﺡ ﻋﻤﻢ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺭﺍﺣﺖ ﺑﺎﺵ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. ﺑﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭ ﺳﺮﺩﻩ ﮐﺎﭘﺸﻨﻢ ﮐﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻭ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.ﻣﻦ ﯾﻪ ﭘﺮﻧﺪﻡ ﺁﺭﺯﻭﻭﻭﻭ ﺩﺍﺭﻡ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﭼﻪ ﺧﺒﺮ؟؟؟؟
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﭼﯽ؟؟؟ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﯼ ﺍﯾﻨﻮ ﺑﺎﺵ ﺗﺎﺯﻩ ﺷﺮﻭﻉ ﺷﺪﻩ :))))))
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.ﻫﻨﻮﺯ ﻣﻮﻧﺪﻩ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﮐﺮﻡ ﺣﻠﺰﻭﻥ ﺣﺎﻭﯼ ﮐﻮﻻﮊﻥ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﻮﺳﺖ ﻣﻔﯿﺪ ﺍﺳﺖ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. ﻓﺤﺶ ﻧﺪﻩ ﺑﯽ ﺣﯿﺎﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. ﭼﻄﻮﺭﯼ؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. ﯾﻮﻫﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻭ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. ﺯﻧﺪﻩ ﺍﯼ؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. ﺗﻤﻮﻡ ﺷﺪ
.
.
.
.
.
ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻡ ﻟﺬﺕ ﮐﺎﻓﯽ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺳﻔﺮ ﺑﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﯿﺪ ،
ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍﯼ ﺑﺰﺭﮒ ﻣﯿﺴﭙﺎﺭﻡ
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 6:27 pm

[color=black:b47ccfc3ef]«آیا زمستان سختی در پیش است؟»
رییس جوان قبیله که هیچ تجربه‌ای در این زمینه نداشت، جواب میده «برای احتیاط برید هیزم تهیه کنید»
بعد میره به سازمان هواشناسی کشور زنگ میزنه: «آقا امسال زمستون سردی در پیشه؟»
پاسخ: «اینطور به نظر میاد»…
پس رییس به مردان قبیله دستور میده که بیشتر هیزم جمع کنند
و برای اینکه مطمئن بشه یه بار دیگه به سازمان هواشناسی زنگ میزنه:
«شما نظر قبلیتون رو تایید می کنید؟» پاسخ: «صد در صد»
رییس به همه افراد قبیله دستور میده که تمام توانشون رو برای جمع آوری هیزم بیشتر صرف کنند.
بعد دوباره به سازمان هواشناسی زنگ میزنه: «آقا شما مطمئنید که امسال زمستان سردی در پیشه؟»
پاسخ: بگذار اینطوری بگم؛ سردترین زمستان در تاریخ معاصر!!!
رییس: «از کجا می دونید؟»
پاسخ: «چون سرخ پوست ها دیوانه وار دارن هیزم جمع می کنن!![/color:b47ccfc3ef]
[b:b47ccfc3ef][color=darkblue:b47ccfc3ef]خیلی وقتها ما خودمان مسبب وقایع اطرافمان هستیم.[/color:b47ccfc3ef][/b:b47ccfc3ef]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » دوشنبه نوامبر 04, 2013 6:38 am

[font=Tahoma:143c242e52][color=#444444:143c242e52]چهارسیاه پوست یک چراغ جادو پیدا میکنن و از چراغ غولی بیرون اومد و به سیاه پوست ها گفت هرکدومتون یک اروزیی بکنید ومن براورده میکنم
از اولی میپرسه که ارزوت چی هست که براورده کنم که اولی گفت من همه چی توزندگیم دارم ودیگه هیچ ارزویی ندارم
از دومی میپرسه که توچه ارزویی داری دومی میگه من هم همه چی تو زندگی دارم منتها دوست دارم اخر عمری سفید پوست بشم غول هم ارزوش براورده میکنه
از سومی میپرسه توچه ارزویی داری سومی هم میگه من ارزو میکنم که سفیدپوست بشم و ارزوش براورده میشه
از چهارمین سیاه پوست میپرسه که تو چه ارزویی داری چهارمی میگه منم دوس دارم سفیدپوست بشم که غول ارزویه اون براورده میکنه
وقتی اون سه نفر داشتن از غول چراغ جادو تشکر میکردن که سفیدپوستشون کرده اولین سیاه پوست که ارزویی نداشت از غول میپرسه که الان منم ارزو کنم براوره میکنی دیگه؟
غول میگه چرا که نه الانم میتونم ارزوت به حقیقت تبدیل کنم
اولی میگه پس من ارزو میکنم که این سه نفر دوباره سیاه پوست بشن![/color:143c242e52][/font:143c242e52]
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان