[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط popo131 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 4:19 am

[quote:bedc31e308="rashti_sarvar"]نزهتی:به داماش می روم/داماش در 3 سال اخیر از ملوان بهتر بوده منبع: 90 به قلم علی مسعودی به سراغ بازیکن نفت تهران رفتیم تا با او مصاحبه ای انجام دهیم.متن مصاحبه را در ذیل میخوانید: 90- اوضاع در نفت تهران چطور است؟ اوضاع باشگاه خوب است در رده بالای جدول قرار داریم و اگر همه چیز خوب پیش برود میتوانیم قهرمان نیم فصل بشویم. 90-امسال از بخت های کسب سهمیه هستید؟ بله،نفت یکی دوفصل هست که خوب نتیجه گرفته و امسال باشگاه برای کسب سهمیه دورخیز کرده است. 90-می رسیم به خودت؛علت نیمکت نشینی ات چیست؟ والله از خدا که پنهان نیست از شما چه پنهان اصلا راضی نیستم،مدام تمرین میکنم و کاملا منظم و با برنامه پیش میروم ولی گویا کادرفنی به من اعتقادی ندارد ضمن اینکه بازیکن جانشین من هم به خوبی بازی میکند که به او تبریک میگویم. 90-پس این یعنی احتمال جدایی در نیم فصل؟ بله به احتمال فراوان از نفت جدا میشوم،آخر میدانید که سال جام جهانی هست و من هم مانند هر فوتبالیستی آرزوی بازی در آن را دارم. 90-مذاکراتی هم داشتی؟ بله یکی دو باشگاه با مدیر برنامه هایم تلفنی تماس داشته اند،تا ببینیم چه می شود. 90-مقصد آینده کجاست؟شاید ملوان درسته؟ خواهش میکنم از ملوان سوال نپرسید که همه از این تیم دارند میروند و من برگردم ملوان! هرگز یادم نمی رود با من چه رفتاری کردند به خودم قول داده ام دیگر به ملوان باز نگردم! 90-شما از بومی های آن تیم هستید چطور ممکن است همچین حرفی؟ اول اینکه من یک گیلانی هستم و تیم اول گیلان فعلا ملوان نیست.دوم اینکه همه چیز ممکن است. 90-با این حرف در انزلی جایگاهت را از دست می دهی؟منظورت از تیم اول گیلان داماش است؟ بله مشخص است که منظورم داماش است ،داماش در سه فصل گذشته بالاتر و بهتر از ملوان کار کرده و هواداران بیشتری نسبت به ملوان دارد.من در انزلی جایگاهی که نداشتم که بخواهم آنرا از دست بدهم. 90-با این تعریف هایی که از داماش کردی پس احتمالا یکی از دو باشگاه که گفتی داماش است؟ درست حدس زدید.مدیر برنامه هایم با مسئولین داماش صحبتهایی را داشته من هم بی میل نیستم که ادامه فوتبالم در استان خودم باشد.اکثر اقوام من ساکن رشت هستند و دوستان زیادی هم در آن تیم دارم،احساس غربت نخواهم کرد. 90- آمده بودیم که از بازی فردا بپرسیم که بحث وارد حاشیه شد،بازی با سپاهان را چطور میبینی؟ سپاهان از تیمهای خوب لیگ هست و احتیاج به تعریف من نیست ولی ما هم تیم نفت هستیم و همه چیز آماده پیروزی است. 90-خودت بازی میکنی؟ معلوم نیست این را باید از آقا یحیی بپرسید ولی اگر باشم تمام تلاشم
را خواهد کرد،من در هر تیمی که بودم ذره ای کم کاری نکردم. 90-پس قول گل زدن هم میدهی؟ نه، این یکی را قول نمیدهم. 90/شماره مطلب45418[/quote:bedc31e308]

:?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: :roll:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه نوامبر 03, 2013 4:26 am

این حرفها رو نزهتی زده؟ :roll: /4/ :?:

ولی بازین خوبیه :wink: (از قدمی که بهتره ، جهانگیر هم که هنوز نفهمیدم چرا چسبیده به نیمکت!)
پس به کار می آد
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 4:26 am

[quote:373274bc5e="rashti_sarvar"][size=18:373274bc5e][color=red:373274bc5e]نزهتی:به داماش می روم[/color:373274bc5e][/size:373274bc5e]/داماش در 3 سال اخیر از ملوان بهتر بوده منبع: 90 به قلم علی مسعودی به سراغ بازیکن نفت تهران رفتیم تا با او مصاحبه ای انجام دهیم.متن مصاحبه را در ذیل میخوانید: 90- اوضاع در نفت تهران چطور است؟ اوضاع باشگاه خوب است در رده بالای جدول قرار داریم و اگر همه چیز خوب پیش برود میتوانیم قهرمان نیم فصل بشویم. 90-امسال از بخت های کسب سهمیه هستید؟ بله،نفت یکی دوفصل هست که خوب نتیجه گرفته و امسال باشگاه برای کسب سهمیه دورخیز کرده است. 90-می رسیم به خودت؛علت نیمکت نشینی ات چیست؟ والله از خدا که پنهان نیست از شما چه پنهان اصلا راضی نیستم،مدام تمرین میکنم و کاملا منظم و با برنامه پیش میروم ولی گویا کادرفنی به من اعتقادی ندارد ضمن اینکه بازیکن جانشین من هم به خوبی بازی میکند که به او تبریک میگویم. 90-پس این یعنی احتمال جدایی در نیم فصل؟ بله به احتمال فراوان از نفت جدا میشوم،آخر میدانید که سال جام جهانی هست و من هم مانند هر فوتبالیستی آرزوی بازی در آن را دارم. 90-مذاکراتی هم داشتی؟ بله یکی دو باشگاه با مدیر برنامه هایم تلفنی تماس داشته اند،تا ببینیم چه می شود. 90-مقصد آینده کجاست؟شاید ملوان درسته؟ خواهش میکنم از ملوان سوال نپرسید که همه از این تیم دارند میروند و من برگردم ملوان! هرگز یادم نمی رود با من چه رفتاری کردند به خودم قول داده ام دیگر به ملوان باز نگردم! 90-شما از بومی های آن تیم هستید چطور ممکن است همچین حرفی؟ اول اینکه من یک گیلانی هستم و تیم اول گیلان فعلا ملوان نیست.دوم اینکه همه چیز ممکن است. 90-با این حرف در انزلی جایگاهت را از دست می دهی؟منظورت از تیم اول گیلان داماش است؟ بله مشخص است که منظورم داماش است ،داماش در سه فصل گذشته بالاتر و بهتر از ملوان کار کرده و هواداران بیشتری نسبت به ملوان دارد.من در انزلی جایگاهی که نداشتم که بخواهم آنرا از دست بدهم. 90-با این تعریف هایی که از داماش کردی پس احتمالا یکی از دو باشگاه که گفتی داماش است؟ درست حدس زدید.مدیر برنامه هایم با مسئولین داماش صحبتهایی را داشته من هم بی میل نیستم که ادامه فوتبالم در استان خودم باشد.اکثر اقوام من ساکن رشت هستند و دوستان زیادی هم در آن تیم دارم،احساس غربت نخواهم کرد. 90- آمده بودیم که از بازی فردا بپرسیم که بحث وارد حاشیه شد،بازی با سپاهان را چطور میبینی؟ سپاهان از تیمهای خوب لیگ هست و احتیاج به تعریف من نیست ولی ما هم تیم نفت هستیم و همه چیز آماده پیروزی است. 90-خودت بازی میکنی؟ معلوم نیست این را باید از آقا یحیی بپرسید ولی اگر باشم تمام تلاشم را خواهد کرد،من در هر تیمی که بودم ذره ای کم کاری نکردم. 90-پس قول گل زدن هم میدهی؟ نه، این یکی را قول نمیدهم. 90/شماره مطلب45418[/quote:373274bc5e]

________________________________________________________________________________________________________

[color=black:373274bc5e]روزي كه درودگر وارد اين تيم شد به چند نفر از دوستام گفتم كه اين اتفاق ،شروع پروژه نابودي ملوانه
و اين مصاحبه خودش گوياي خيلي از مسائله
البته اون زمان هنوز عضو وارش نشده بودم[/color:373274bc5e]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه نوامبر 03, 2013 4:35 am

[quote:740799b3df="rashti_sarvar"]نزهتی:به داماش می روم/داماش در 3 سال اخیر از ملوان بهتر بوده منبع: 90 به قلم علی مسعودی به سراغ بازیکن نفت تهران رفتیم تا با او مصاحبه ای انجام دهیم.متن مصاحبه را در ذیل میخوانید: 90- اوضاع در نفت تهران چطور است؟ اوضاع باشگاه خوب است در رده بالای جدول قرار داریم و اگر همه چیز خوب پیش برود میتوانیم قهرمان نیم فصل بشویم. 90-امسال از بخت های کسب سهمیه هستید؟ بله،نفت یکی دوفصل هست که خوب نتیجه گرفته و امسال باشگاه برای کسب سهمیه دورخیز کرده است. 90-می رسیم به خودت؛علت نیمکت نشینی ات چیست؟ والله از خدا که پنهان نیست از شما چه پنهان اصلا راضی نیستم،مدام تمرین میکنم و کاملا منظم و با برنامه پیش میروم ولی گویا کادرفنی به من اعتقادی ندارد ضمن اینکه بازیکن جانشین من هم به خوبی بازی میکند که به او تبریک میگویم. 90-پس این یعنی احتمال جدایی در نیم فصل؟ بله به احتمال فراوان از نفت جدا میشوم،آخر میدانید که سال جام جهانی هست و من هم مانند هر فوتبالیستی آرزوی بازی در آن را دارم. 90-مذاکراتی هم داشتی؟ بله یکی دو باشگاه با مدیر برنامه هایم تلفنی تماس داشته اند،تا ببینیم چه می شود. 90-مقصد آینده کجاست؟شاید ملوان درسته؟ خواهش میکنم از ملوان سوال نپرسید که همه از این تیم دارند میروند و من برگردم ملوان! هرگز یادم نمی رود با من چه رفتاری کردند به خودم قول داده ام دیگر به ملوان باز نگردم! 90-شما از بومی های آن تیم هستید چطور ممکن است همچین حرفی؟ اول اینکه من یک گیلانی هستم و تیم اول گیلان فعلا ملوان نیست.دوم اینکه همه چیز ممکن است. 90-با این حرف در انزلی جایگاهت را از دست می دهی؟منظورت از تیم اول گیلان داماش است؟ بله مشخص است که منظورم داماش است ،داماش در سه فصل گذشته بالاتر و بهتر از ملوان کار کرده و هواداران بیشتری نسبت به ملوان دارد.من در انزلی جایگاهی که نداشتم که بخواهم آنرا از دست بدهم. 90-با این تعریف هایی که از داماش کردی پس احتمالا یکی از دو باشگاه که گفتی داماش است؟ درست حدس زدید.مدیر برنامه هایم با مسئولین داماش صحبتهایی را داشته من هم بی میل نیستم که ادامه فوتبالم در استان خودم باشد.اکثر اقوام من ساکن رشت هستند و دوستان زیادی هم در آن تیم دارم،احساس غربت نخواهم کرد. 90- آمده بودیم که از بازی فردا بپرسیم که بحث وارد حاشیه شد،بازی با سپاهان را چطور میبینی؟ سپاهان از تیمهای خوب لیگ هست و احتیاج به تعریف من نیست ولی ما هم تیم نفت هستیم و همه چیز آماده پیروزی است. 90-خودت بازی میکنی؟ معلوم نیست این را باید از آقا یحیی بپرسید ولی اگر باشم تمام تلاشم را خواهد کرد،من در هر تیمی که بودم ذره ای کم کاری نکردم. 90-پس قول گل زدن هم میدهی؟ نه، این یکی را قول نمیدهم. 90/شماره مطلب45418[/quote:740799b3df]
فقط بی زحمت لینکش رو هم میذاری؟
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه نوامبر 03, 2013 4:42 am

این مطلب فکر کنم دیروز توی روزنامه 90 بود البته خودم نخوندم ولی شنیده بودم

این همون نزهتی نیست که به ما گل زده بود داشت خودش جر میداد.
بازیکن خوبیه میشه امیدوار بود
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 4:44 am

من اصلا باور نميكنم ..... برههههههههههه اين تا ديروز داشت خودشو

لعنت خدا برشيطان :roll: :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه نوامبر 03, 2013 4:51 am

بابا این بازیکن خیلی جوگیره
تو که داشتی میرفتی نفت میدونستی حسین ابراهیمی اونجا هست که از تو بهتره، میدونستی که نفت خریدهای خوبی کرده تا هر جور هست سهمیه آسیا بگیره، یعنی نمیدونستی و رفتی؟
فکر کردی همه جا مثل ملوانه که بتونی فیکس بازی کنی

بازیکن خوبیه و شاید به کارمون بیاد ولی به نظرم اگر بیاد حاشیش بیشتره
خدا را شکر در گوش راست سیف اللهی عالی کار کرده و در گوش چپ هم قدمی تازه داره جا میفته اینم بازیکنی نیست که اینجا رو نیمکت بشینه، ما در هافبک مشکلی نداریم. به نظرم ضعف اصلی تیم دفاعه
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط golsar-boy در يکشنبه نوامبر 03, 2013 4:54 am .
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » يکشنبه نوامبر 03, 2013 4:53 am

اگه این این حرف ها رو زده بس ادم کثیفی هست کار به ادم های عقده ای انزلی ندارم ولی اگر به تیم ما هم بیاد ممکنه در اینده درباره ما هم اینجوری حرف بزنه
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 4:55 am

[size=24:39588d22b4][color=red:39588d22b4]اخلاق پسند كاپيتان رشتي تيم ملي پينگ پنگ در یک رستوران عراقی مشغول شد [/color:39588d22b4]:[/size:39588d22b4]

اخلاق پسند کاپیتان کنار گذاشته تنیس روی میز ایران برای اعتراض به بی عدالتی در فدراسیون به اشتغال در کارهای غیر پینگ پنگی روی آورد.
محمدرضا اخلاق پسند کاپیتان با تجربه و کنار گذاشته شه تنیس روی میز کشورمان که همراه تیم عراقی خود در جام باشگاه های عرب شرکت و افتخار آفرینی کرده بود تصمیم گرفت برای اعتراض به سیاست های فدراسیون ایران و کنار گذاشته شدنش ازتیم ملی در همان سلیمانیه عراق بماند و با اشتغال در یک رستوران ابراز نارضایتی خود را اعلام کند.

وی اکنون در رستوران فاروق کبابچی در سلیمانیه عراق مشغول است.

[size=18:39588d22b4][color=blue:39588d22b4]لازم به توضيحه كه شاهين (محمدرضا) اخلاق پسند بچه استادسراي رشته[/color:39588d22b4][/size:39588d22b4]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه نوامبر 03, 2013 4:56 am

[quote:1ef088007c="golsar-boy"]بابا این بازیکن خیلی جوگیره
تو که داشتی میرفتی نفت میدونستی حسین ابراهیمی اونجا هست که از تو بهتره، میدونستی که نفت خریدهای خوبی کرده تا هر جور هست سهمیه آسیا بگیره، یعنی نمیدونستی و رفتی؟

بازیکن خوبیه و شاید به کارمون میاد ولی به نظرم اگر بیاد حاشیش بیشتره[/quote:1ef088007c]

درسته که هر دو تاشون گوش یا همون winger هستند ولی الزاما نیاز نیست که تو یه جهت و هم پست باشند! - به عنوان گوش چپ و راست و همزمان استفاده میکرد ازشون گل محمدی

به نظرم به کارمون خیلی میاد و حاشیه ای هم ندیدم ازش تا حالا!
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 4:56 am

[quote:a7d8d17ab3="golsar-boy"]بابا این بازیکن خیلی جوگیره

بازیکن خوبیه و شاید به کارمون بیاد ولی به نظرم اگر بیاد حاشیش بیشتره
خدا را شکر در گوش راست سیف اللهی عالی کار کرده و در گوش چپ هم قدمی تازه داره جا میفته اینم بازیکنی نیست که اینجا رو نیمکت بشینه، ما در هافبک مشکلی نداریم. به نظرم ضعف اصلی تیم دفاعه[/quote:a7d8d17ab3]

اون زمان نمیخواست مستقیم از ملوان بیاد اینجا فک کنم .
به نظر من بازیکن خوبیه البته اگه مثل پارسال بشه .
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط SlaYeR » يکشنبه نوامبر 03, 2013 5:05 am

اقا سایت فیلتر شده ؟ :?
نماد کاربر
SlaYeR
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 25, 2013 12:00 am

پستتوسط alex00755 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 5:11 am

[quote:8cfa3668ea="SlaYeR"]اقا سایت فیلتر شده ؟ :?[/quote:8cfa3668ea]

[color=blue:8cfa3668ea][b:8cfa3668ea]قاطی کرده...هی صفحه نحسش میاد ریفرش که میکنی درست میشه...[/b:8cfa3668ea][/color:8cfa3668ea]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه نوامبر 03, 2013 5:14 am

این مطلب رو خود نزهتی تو روزنامه 90 انجام داده.نمیدونم چرا هنوز رسانه ای نشده.اگه یادتون باشه خیلی از بازیکنای ملوان تصمیم به کناره گیری از ملوان کردند سعید سالار زاده که مصاحبه ی تندی بر علیه باشگاه و هوادارای ملوان انجام داد.مازیار زارع هم که با هوادارا میونه ی خوبی نداره اگه تا الان تو تیم مونده به خاطر واسته گری پیشکسوتای تیمه.پژمان نوری هم که هوادارای ملوان دیگه اونو بازیکن متعصب تیم خودشون نمیدونن که چند دوره ای تو پرسپولیس بود امثال به خاطر شرایط مالی سر از استقلال در اورد و گفته از بچگی استقلالی بودم که هوادارای ملوان عکس العملهای تندی بر علیه این بازیکن نشون دادن. نزهتی هم مذاکراتی با داماش داشته باید منتظر بمونیم که پیوستنش به داماش قوت میگیره یا نه.
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط ali-tifusi » يکشنبه نوامبر 03, 2013 5:17 am

کاری به قبل نداریم داداشای گلم حق باشماس ولی یادتونه محمدغلامی هم بازیکن انزلیچی.این بازیکن به دردمامیخوره .ازتون میخوام یخورده صبرکنین وقتی بازیکنای دیگه هم فهمیدن تیم اول استان داماشه پس زودقضاوت نکنین .بزارین هرچی خدامیخوادپیش بیاد.بعدش سعیدقدمی جوانه توبعضی بازیاجومیگیردش پس صبرکنین
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 4 مهمان