[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 8:20 am

[quote:c3b2a266f7="yankee"][quote:c3b2a266f7="sepidroudi"]آرش جان جمله پایین رو داشته باش :wink:

به خدا سوگند که همانا والدز برای من همچون علی نظرمحمدی، بوسکتز به مانند آبشک و فابرگاس همچون کاردوست می باشد. باشد که پند گیری و رستگار شوی :D :wink:[/quote:c3b2a266f7]

معین از بازیکن های خودمون مایع نزار که من نمیتونم جوابی در این مورد بدم بهت :D غیرتی نکن بحث .

تو از الان به پلاکبابی که باید بهم بدی فکر کن :twisted: :lol:[/quote:c3b2a266f7]

آرش پلا کباب که تی قابلِ نَئره برار :arrow: - هزینه بلیط بازیهای داماش (یک فصل 93-94) هم انی رو :D
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط totti » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 8:54 am

سرمربي اسپانيايي ناپولي در واکنش به تصميم بحث‌برانگيز داور در ديدار با فيورنتينا اعلام کرد که ترجيح مي‌دهد درباره فوتبال صحبت کند.

رافائل بنيتس از اظهارنظر درباره تصميمات بحث‌برانگيز داور در پيروزي دو بر يک تيمش مقابل فيورنتينا خودداري کرد. در حالي که ناپولي يک گل از حريفش پيش بود، داور خوان کوادرادو را به دليل تمارض در وقت‌هاي تلف شده مسابقه اخراج کرد، در حالي که مي‌توانست يک پنالتي به سود اين تيم بگيرد.

به گزارش فارس،بنيتس پس از اين مسابقه به جاي انتقاد از عملکرد داور به تمجيد از بازي شاگردانش پرداخت و گفت: آيا اين نتيجه واقعي مسابقه است؟ بازي مهمي بود. شخصيت خودمان را نشان داديم و نه تنها توپ را به گردش درآورديم بلکه از لحاظ دفاعي عالي کار کرديم.

وي ادامه داد: پنالتي؟ مي‌توانيم نيم ساعت درباره اتفاقاتي که در زمين رخ داد، صحبت کنيم اما درباره پنالتي در بازي با رم هم صحبت نکردم. کميته داوران تعيين خواهد کرد که داور تصميم درستي گرفته يا نه. ترجيح مي‌دهم درباره فوتبال حرف بزنم.

بنيتس اعلام کرد اين پيروزي يک کار تيمي بود و اضافه کرد همه بازيکنان بايد براي رسيدن ناپولي به صدر جدول سري آ همکاري کنند.

سرمربي ناپولي خاطرنشان کرد: بازيکنان براي ما خيلي مهم هستند. اگر مي‌خواهيم با رقابت با رم و يوونتوس فاتح اسکودتو شويم، بايد از تمام بازيکنان حداکثر استفاده را بکنيم. ما تجربه آنها را نداريم بنابراين بايد بهتر شويم.

وي اضافه کرد: همه بازيکنان از جمله لورنزو و خوزه کايخون براي ما مهم هستند. گونزالو هيگواين بايد بين خطوط بازي مي‌کرد و بايد روي ضد حملات تمرکز مي‌کرديم.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط totti » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 9:01 am

این هافبک ملی پوش با گلی که شب گذشته به کاتانیا زد، به رتبه دوم بهترین کاشته زن های سری آ در 30 سال گذشته راه پیدا کرد

آندره آ پیرلو، هافبک باتجربه یوونتوس، با گلی که در دیدار دیشب وارد دروازه کاتانیا کرد، تعداد گل هایش از روی ضربات آزاد را به 23 رساند و رکورد 22 گل الساندرو دل پیرو را پشت سر گذاشت.

این هافبک ملی پوش با این گل، به رتبه دوم بهترین کاشته زن های سری آ در 30 سال گذشته راه پیدا کرد. در صدر این فهرست، سینیشا میهایلوویچ، ستاره سابق لاتزیو، با 28 گل قرار دارد.

پیرلو دو گلش را در روزهای ابتدایی دوران حرفه ای اش در برشا به ثمر رساند و سه گل نیز از روی چنین ضرباتی برای رجینا زد.

اما او در میلان بود که خود را به عنوان یک ضربه آزاد زن قهار معرفی کرد. او در 10 فصلی که برای انزلیچی بازی کرد، 10 بار از روی ضربات آزاد موفق به گلزنی شد.

او در سومین فصل حضورش در یوونتوس هم، شب گذشته برای هشتمین بار از روی ضربه آزاد گل زد.

در این فهرست، بعد از دل پیرو، روبرتو باجو و جان فرانکو زولا با 20 گل زده از روی ضربات آزاد، در رتبه های بعدی قرار دارند. اسامی بزرگانی مانند مارادونا، میشل پلاتینی و آلوارو رکوبا نیز در این فهرست دیده می شود.

فرانچسو توتی، مهاجم اسطوره ای رم، تنها ستاره فعال حاضر در این فهرست 10 نفره است. او 14 گل از روی ضربات آزاد به ثمر رسانده است.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط yankee » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 9:25 am

[quote:eccc7607d2="sepidroudi"][quote:eccc7607d2="yankee"][quote:eccc7607d2="sepidroudi"]آرش جان جمله پایین رو داشته باش :wink:

به خدا سوگند که همانا والدز برای من همچون علی نظرمحمدی، بوسکتز به مانند آبشک و فابرگاس همچون کاردوست می باشد. باشد که پند گیری و رستگار شوی :D :wink:[/quote:eccc7607d2]

معین از بازیکن های خودمون مایع نزار که من نمیتونم جوابی در این مورد بدم بهت :D غیرتی نکن بحث .

تو از الان به پلاکبابی که باید بهم بدی فکر کن :twisted: :lol:[/quote:eccc7607d2]

آرش پلا کباب که تی قابلِ نَئره برار :arrow: - هزینه بلیط بازیهای داماش (یک فصل 93-94) هم انی رو :D[/quote:eccc7607d2]

معین چون دنی من سربازم هزینه بلیط بوگفتی ؟ دمت گرم د :P :D :D
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 5:37 pm

[size=18:4a86eab237]محبوب من ( AS.ROMA ) همچنان می درخشد...[/size:4a86eab237]

10 بازی ، 10 برد ، 24 گل زده ، 1 گل خورده :P :P :P :P :P :P :P

نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 5:42 pm

[quote:99d21b65d4="keyvan"][size=18:99d21b65d4]محبوب من ( AS.ROMA ) همچنان می درخشد...[/size:99d21b65d4]

[/quote:99d21b65d4]

خدایی بهت تبریک میگم امسال رم ایولله داره
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 5:59 pm

[quote:3aa07000ea="keyvan"][size=18:3aa07000ea]محبوب من ( AS.ROMA ) همچنان می درخشد...[/size:3aa07000ea]

[/quote:3aa07000ea]

همه چی به کنار، گل خورده رُم یه طرف :roll:

1 گل :?:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 6:17 pm

[quote:c02f1333c6="sepidroudi"][quote:c02f1333c6="keyvan"][size=18:c02f1333c6]محبوب من ( AS.ROMA ) همچنان می درخشد...[/size:c02f1333c6]

[/quote:c02f1333c6]

1 گل :?:[/quote:c02f1333c6]

اول فصل که قرار بود دیسانتیس رو بگیریم من کلی اعصابم بهم ریخته بود ، که چرا قراره گلر 36ساله و کنارگذاشته ی ناپولی رو بگیریم ولی الان..... 8)
الان خوده ناپلی ها عین ... پشیمون هستن که دیسانتیس که 4سال واسشون فوق العاده کار کرده بود رو دادن به رم و رفتن رینا رو آوردن...
هرچند که خط دفاعی رم هم امسال فوق العادست ، دفاع وسطی که امسال از اودینزه گرفتیم عالییییییییییییییه عالی ( مهدی بناتیا ) ، توپ ازش رد نمیشه :P
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط keyvan در پنج شنبه اکتبر 31, 2013 6:24 pm .
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 6:23 pm

[quote:520ee47a11="sepidroudi"][quote:520ee47a11="keyvan"][size=18:520ee47a11]محبوب من ( AS.ROMA ) همچنان می درخشد...[/size:520ee47a11]

[/quote:520ee47a11]

1 گل :?:[/quote:520ee47a11]

تبریک میگم کیوان جان.

sepidroodi: این نتایج رم من یاد یه خاطره انداخت. دقیق نمیدونم چند سال پیش میشه شاید دوروبر 10 سال پیش... یادمه یه بار رم تقریبا به همین شکل تا 14 هفته نتیجه گرفته بود اما تو هفته 15 از آنکونا قعر جدولی توی خود رم باخت فقط واسه اینکه برگه من رو بندازه تا من که زیاد اهل این چیزا نبودم ترک توتو کنم :D
تا هفته 14 گمونم آنکونا 7 مساوی و 7 باخت داشت و رم فکر کنم فقط یه مساوی و منم برد مساوی زده بودم و جالب اینکه فقط یک نفر برنده شد. :roll:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط keyvan » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 6:36 pm

[quote:71a5f751b3="MEHRDAD"][quote:71a5f751b3="sepidroudi"][quote:71a5f751b3="keyvan"][size=18:71a5f751b3]محبوب من ( AS.ROMA ) همچنان می درخشد...[/size:71a5f751b3]

[/quote:71a5f751b3]

1 گل :?:[/quote:71a5f751b3]

تبریک میگم کیوان جان.

sepidroodi: این نتایج رم من یاد یه خاطره انداخت. دقیق نمیدونم چند سال پیش میشه شاید دوروبر 10 سال پیش... یادمه یه بار رم تقریبا به همین شکل تا 14 هفته نتیجه گرفته بود اما تو هفته 15 از آنکونا قعر جدولی توی خود رم باخت فقط واسه اینکه برگه من رو بندازه تا من که زیاد اهل این چیزا نبودم ترک توتو کنم :D
تا هفته 14 گمونم آنکونا 7 مساوی و 7 باخت داشت و رم فکر کنم فقط یه مساوی و منم برد مساوی زده بودم و جالب اینکه فقط یک نفر برنده شد. :roll:[/quote:71a5f751b3]

ممنون مهرداد جان :wink:
مهرداد موضوعی که میگی مال 12،13 سال پیش هستش...
ولی انصافا چه حافظه ای داری تو براااااااااااااا :lol:
اما من بهت پیشنهاد میکنم به رم امسال اطمینان کن و به عرصه توتو زنی برگرد!!! :twisted:
رم هفته پیش 10نفره بود ، در خانه اودینزه ای که 420 روز داخل خانه نباخته بود گل زدو بازی رو برد...
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط totti » جمعه نوامبر 01, 2013 4:40 am

بازیکن 31 ساله رم گل سرنوشت ساز تیمش در بازی با کیه وو را به ثمر رساند تا انزلیچی درهر10 بازی خود دررقابتهای این فصل سری آ ، به پیروزی رسیده باشد

مارکو بوریه لو بازیکن باتجربه رم از اینکه تیمش در بازی 5شنبه شب مقابل کیه وو به پیروزی رسید و حالا به تاریخ پیوسته است به شدت خوشحال است

این بازیکن 31 ساله تنها گل تیمش در بازی خانگی مقابل کیه وو را به مر رساند تا انزلیچی در 10 بازی ابتدایی اش در رقابت های این فصل سری آ به ده برد دست یافته باشد.

در پایان این بازی بوریه لو اعلام کرد که واقعا خوشحال است که با گلزنی دراین بازی به تیمش کمک کرده تا حالا با 10 برد در ده هفته ابتدایی سری آ به کارشان ادامه دهند.

بوریه لو در صحبت هایی به اسکای سپروت ایتالیا گفت:« این اولین هدفی است که به آن رسیده ایم؛ البته اگر آن را هدف بنامیم. این کاملا رضایت بخش است که نام رم در تاریخ ثبت می شود و ما از این بابت لذت خواهیم برد.»

بوریه لو ادامه داد:« آیا این تیم می تواند فاتح اسکودتو شود؟ ما خیلی سریع حرکت می کنیم ولی در حال حاضر تنها یک گام دیگر برای نزدیکتر شدن به اروپا برداشته ایم و می خواهیم در جمع 4 تیم برتر باشیم. آمار و ارقام تیم فوق العاده است و این برای همه لذت بخش است که چنین فصل فوق العاده ای را پشت سرمی گذاریم.»

کاپیتان فرانچسکو توتی در بازی روز 5شنبه غایب بود و همچنان با مصدومیت از ناحیه همسترینگ دست و پنجه نرم می کند و بوریه لو در مورد او گفت:« من در بازی 5شنبه گل سرنوشت سازی را زدم ولی فرانچسکو یک امتیاز ویژه است. وقتی او اینجاست تیم بهتر بازی می کند، باید صادقانه بگوئیم.»

با این برد رم در فاصله 5 امتیازی ناپولی و یووه در صدر جدول سری آ قرار گرفته است.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط gilan-astaneh » جمعه نوامبر 01, 2013 4:41 am

[b:d001298bdb]حواشي اظهارنظر جنجالي بلاتر[/b:d001298bdb]

فقط يک جمله و يک ابراز عقيده شخصي از سوي رئيس فيفا کافي بود تا دنياي فوتبال زير و رو شود و آن يک جمله اين بود:« رونالدو بيشتر از مسي وقتش را براي حالت دادن به موهايش صرف مي‌کند اما نمي‌توانم بگويم که کدام‌ يک بهترند هرچند من مسي را ترجيح مي‌دهم.»
به نقل از تسنيم، شايد بلاتر زماني که اين جمله براي مخاطبانش در دانشگاه آکسفورد به زبان آورد هدفي جز شوخ طبعي نداشت اما واکنشي که او به خاطر چنين اظهارنظري دريافت کرد به هيچ وجه طنزآميز نبود. نخست فلورنتينو پرس، رئيس باشگاه رئال مادريد در نامه‌اي بلندبالا، بعد کارلو آنچلوتي در نقش سرمربي کهکشاني‌ها، سپس نشريات و ستاره‌هاي پرتغالي با انتقاداتي شديد‌‌اللحن و آخر از همه سخنگوي دولت اين کشور همه و همه دست به دست هم داد تا چنان موج انتقادي عليه رئيس فيفا به راه بيفتد که شايد او را تا پايان عمر از اين که چرا چنين جمله‌اي را به زبان آورده پشيمان کند.
در بين تمام اين انتقادها يک موضوع بيشتر جلب توجه مي‌کرد و آن همزماني اظهارات جنجالي بلاتر با انتشار فهرست اوليه نامزدهاي دريافت توپ طلاي فيفا و فرانس فوتبال بود. اين سوژه‌اي بود که خيلي‌ها آن را بهانه‌اي قرار دادند تا فيفا را به جانبداري از مسي و تلاش براي کم کردن شانس رونالدو در دريافت توپ طلا و رقم زدن يک ناکامي ديگر براي او در مسير کسب مهم‌ترين جايزه انفرادي دنياي فوتبال متهم کنند.

يکي از افرادي که الان چنين طرز تفکري دارد کسي نيست جز خود رونالدو که مشخصا نگران است تا زماني که سپ بلاتر در فيفا زمام امور را در دست دارد، حکايت ناکامي‌هاي متوالي او در رقابت با مسي براي کسب توپ طلا ادامه داشته باشد. بعد از ارسال نامه‌اي رسمي از سوي فلورنتينو پرس به فيفا،‌ نوبت به خود رونالدو رسيد که در صفحه شخصي‌اش در اينترنت به انتقاد از بلاتر بپردازد. البته کريس اين کار را همچون بازي‌اش در ميدان به شيوه‌اي حرفه‌اي انجام داد.

کنايه حرفه‌اي رونالدو به رئيس فيفا
رونالدو در صفحه‌هاي خود در 2 شبکه اجتماعي معروف اينترنتي، فيلمي از خوش و بش سپ بلاتر با او در يکي از مراسم اهداي توپ طلا را منتشر کرد و زير آن نوشت:«اين فيلم احترام و توجهي که فيفا نسبت به من، باشگاهم و کشورم قائل است را نشان مي‌دهد. خيلي چيزها حالا توضيح داده شد. براي آقاي بلاتر سلامتي و عمري طولاني را آرزو مي‌کنم تا او همچنان بتواند شاهد موفقيت تيم‌ها و بازيکنان مورد علاقه‌اش باشد.»
بلاتر کمي بعد از طريق همين شبکه‌هاي اجتماعي پاسخ رونالدو را داد و نوشت:«کريستيانوي عزيز! از تو عذر مي‌خواهم اگر با حرف‌هاي بي قصد و غرضي که در يک محفل خصوصي در روز جمعه زدم باعث ناراحتي‌ات شده‌ام.» بلاتر عذرخواهي کرد اما به نظر رونالدو و مادريدي‌ها او ضربه‌اش را به آنها زده بود و آن ضربه زماني بود که او گفت مسي را ترجيح مي‌دهد. زماني که گفت:«لئو بازيکن خوبي است. او از آن پسرهايي است که هر پدر و مادري آرزو مي‌کند يکي از آنها را در خانه‌اش داشته باشد.»
کريستيانو رونالدو فصل گذشته ناراحتي ‌اش را که تصور مي‌شد به خاطر حمايت کم سران باشگاه رئال مادريد از او بود را با ژستي معنادار پس از يکي از گل‌هايش در لاليگا نشان داد اما حالا مطمئنا از اينکه پرس و کارلتو در موضع حمايت از او برآمده‌اند خوشحال است. با اين حال او هنوز ناراضي است و دليل‌اش هم حسي است که با تماشاي (به زعم خودش) جانبداري فيفا از مسي و بارسلونا براي درو کردن جوايز بهترين‌هاي فوتبال در ماه ژانويه سال آينده مي‌بيند.

نگران از قبول شکستي ديگر
هم مسي و هم رونالدو در فهرست اوليه 23 نفره نامزدهاي دريافت توپ طلا حضور دارند و تصور مي‌شود که اين 2 نفر در کنار فرانک ريبري، هافبک فرانسوي بايرن مونيخ بيشترين شانس را براي کسب اين جايزه با ارزش داشته باشند هرچند که رونالدو از همين حالا تقريبا اطمينان پيدا کرده که او آن کسي نيست که اين جايزه را مي‌برد و اين ماجرا تا زماني که سپ بلاتر رئيس فيفا است ادامه دارد.
پائولو فوتره، ستاره پيشين تيم ملي پرتغال سه‌شنبه گفت: اظهارات بلاتر دليل اينکه چرا رونالدو تنها يک توپ طلا برده را نشان مي‌دهد. مراسم اهداي توپ طلا يک لودگي به تمام معنا است و اگر قبلا نسبت به اين موضوع ذره‌اي شک داشتم آن يک ذره شک هم برطرف شد.
به نظر رونالدو، حق او بود که سال گذشته توپ طلا را ببرد چون او بود که با گل‌‌هاي پرشمار و بازي‌‌هاي درخشانش موجب قهرماني رئال مادريد در فصل 2012-2011 شد و فيفا با تقديم اين جايزه به مسي به نوعي لابي کرده است. حالا او نگران است که اظهارات اخير بلاتر سبب شود وجهه‌اي که در طول چند فصل گذشته براي خودش ساخته از بين برود و او بار ديگر در حسرت کسب توپ طلا بماند.
حقيقت اين است که نگراني رونالدو براي از دست دادن توپ طلايي ديگر به جا است چون شانس او حداقل نسبت به سال گذشته که مسبب قهرماني کهکشاني‌ها در لاليگا شده بود کمتر است و با طعنه اخير بلاتر کمتر هم شد. به اين ماجرا اعتراض شديد رونالدو به داور ال‌کلاسيکو به خاطر نگرفتن خطاي پنالتي خاوير ماسچرانو روي او و محروميت احتمالي که فدارسيون فوتبال اسپانيا ممکن است برايش در نظر بگيرد را هم اضافه کنيد که مي‌تواند نظر خيلي‌هاي ديگر را هم نسبت به او تغيير دهد.
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط keyvan » جمعه نوامبر 01, 2013 6:20 am

[size=18:d4de785898]فیفا، فرانس فوتبال و آ اس از دهمین پیروزی رم نوشتند[/size:d4de785898]

رم دیشب در دیدار با کیه وو به دهمین پیروزی متوالی در این فصل سری آ دست یافت و[color=darkblue:d4de785898] رکورد یوونتوس با 9 برد پیاپی در آغاز فصل 2005-2006 را شکست.[/color:d4de785898]
سایت فیفا گزارشی با تیتر «ده بی عیب و نقص» منتشر کرده و از موفقیت های بی پایان انزلیچی نوشته است.
تیتر گزارش فرانس فوتبال هم این بود: [color=red:d4de785898]«رم تاریخ ساز شد»[/color:d4de785898].
در گزارش روزنامه فرانسوی آمده که رمی ها حالا می توانند در اندیشه شکستن رکورد ۱۱ پیروزی متوالی تاتنهام باشند و [color=red:d4de785898]حتی شکستن رکورد ۱۷ پیروزی متوالی آیندهوون [/color:d4de785898]که در لیگ هلند بدست آمده ( رکورد پیروزی های پیاپی فوتبال اروپا در دست آیندهوون است با 17 برد متوالی در اول فصل )
و در نهایت نوبت به آ اس رسیده تا با تیتر «بهترین شروع تاریخ» از رم تمجید کند.
روزنامه اسپانیایی به این موضوع اشاره کرده که علیرغم غیبت فرانچسکو توتی و ژروینیو انزلیچی همچنان به کسب پیروزی ادامه می دهد.

پی نوشت: عکس زیر مربوط به هفته پیش میباشد که رم از 9بازی 9پیروزی کسب کرده است.

نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط soroosh8 » جمعه نوامبر 01, 2013 6:34 am

شوچنکو: میلان خانه من است
-
آندره شوچنکو از باشگاه گذشته اش دیدار کرد ” احساس میکنم در خانه خود هستم “ شوچنکو: میلان خانه من است
آندره شوچنکو از باشگاه گذشته اش دیدار کرد ” احساس میکنم در خانه خود هستم “

ستاره اوکراینی پیشین میلان در بازی شب گذشته با لاتزیو در کنار هم تیمی سابق خود پائلو مالدینی در سن سیرو حاضر شد.

شوا به میلان چنل گفت : همیشه احساس عجیبی وقتی این جا هستم به من دست میدهد .
میلان مانند خانه من است . میلانلو (کمپ تمرینی میلان) تغییر زیادی نکرده است و از این که به جمع دوستانم باز گشته ام خوشحال هستم .

من دوره های مربی گری را گذرانده ام و امروز نیز چیزهای کوچکی یاد گرفته ام. من با آلگری صحبت کردم و این مکالمه میتواند در آینده به من کمک کند .

من بعضی مواقع با هم تیمی های سابقم صحبت میکنم مثل ریکی کاکا ,پیپو اینزاگی ,و رینو گتوسو . اکثر آنها امروز از فوتبال خداحافظی کردند و زندگی جدیدی مثل من شروع کردند .

“کاکا گل تیمش را در شب گذشته به ثمر رساند , اینزاگی مربی تیم پریماورا میلان است و گتوسو به تازگی از سرمربی گری پالرمو اخراج شده است ”

میخواهم از تماشاگران به خاطر تشویقشان در شب گذشته تشکر کنم آنها همیشه در قلب من جای دارند و هر وقت به این جا باز میگردم به خاطرات گذشته برایم زنده میشود .
شب گذشته ما شایسته پیروزی بودیم و برای گل کاکا بسیار خوشحالم او شایسته به ثمر رساندن آن گل بود .تیم میتواند از این بهتر باشد اما باید از این شرایط عبور کند .

زمان گذشته ولی کاکا همان کاکا گذشته است : مشتاق و با تمرکز
او تصمیم درستی گرفت و شایسته این است که به شرایط گذشته خوبش بازگردد . شما همیشه زمانی که با او در زمین هستید از بازی لذت میبرید .

شوچنکو در ۳۰۳ بازی که برای میلان انجام داد ۱۶۲ گل به ثمررساند .
مسلما زمانی که شما با فان باستن و نوردال مقایسته میشوید به خود میبالید . همه آنها قهرمانانی بودند که تاریخ فوتبال بین المللی را نوشتند . همیشه یک الگو برای بازیکنان جوان هستند .و هر کسی به میلان می آید از دیدن این اسطوره های به وجد می آید .

بهترین خاطره من پیروزی برابر یونتوس در جام باشگاهای اروپاست . همیشه این خاطره در ذهن من خواهد ماند و یکی از بهترین اتفاقات زندگی من بود .
بر اساس اعلام سایت رسمی میلان آدریانو گالیانی مارکو فان باستن و آندرا شوچنکو را دعوت کرده و شب گذشته در ورزشگاه سن سیرو حضور داشتند . نایب رئیس میلان گفت : هر دو سمبلی از تاریخ باشگاه هستند.

مارکو فان باستن در میلان :
در ۲۰۱ بازی ۱۲۵ گل
افتخارات : ۳ قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا -۳ قهرمانی در سوپرکاپ اروپا – ۲ قهرمانی در جام بین قاره ای- ۴ قهرمانی در سری آ-۴ قهرمانی در * کاپ لیگ – و برنده ۳ توپ طلا
آندرا شوچنکو در میلان :
در ۳۲۲ بازی برای میلان ۱۷۵ گل
افتخارات : ۱ قهرمانی در جام باشگاهای اروپا – ۱ قهرمانی در * کاپ اروپا -۱ قهرمانی در سری آ – ۱ قهرمانی در ایتالیا کاپ – ۱ قهرمانی در * کاپ لیگ – و برنده یک توپ طلا
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه نوامبر 01, 2013 6:35 am

حمله شدید سیدورف به آلگری
-
سیدرف:آلگری باعث جدایی من شد حمله شدید سیدورف به آلگری
کلارنس سیدورف با انتقاد شدید از ماسیمیلیانو آلگری، او را باعث و بانی جدایی خود از تیم سابقش دانسته است.

این هافبک کهنه کار در گفتگو با برنامه SporTv تلویزیون برزیل مصاحبه بسیار تندی را بر علیه سرمربی انزلیچی انجام داده است.
“دلیل رفتن من از میلان بدون شک مربی تیم و شخص آلگری بود. ما رابطه خیلی خوبی باهم نداشتیم، بطوریکه به ندرت کنار هم قرار می گرفتیم. او من را در بازیهای بزرگی مثل دیدار مقابل بارسلونا و یوونتوس به میدان می فرستاد و بعد چهار بازی بیرون می گذاشت. بدن من عادت کرده بود که همیشه بازی کند”

“فصل اول حضور او که ما موفق به فتح اسکودتو شدیم، فکر می کردم سهم زیادی در این قهرمانی داشتم، بویژه در اواخر فصل. و بعد میلان زمانی که تصمیم به جوانگرایی گرفت، برخی بازیکنان مسن تر مورد استفاده قرار می گرفتند. ممکن بود از دور به نظر بیاید که من ۱۰۰ درصد آماده نبودم اما بازیکنی در سن و سال من باید به طور منظم بازی کند تا عضلاتش در وضعیت آمادگی بماند”

“به طور مثال پل اسکولز و رایان گیگز را دیدید که چطور به فوتبال بازی کردن ادامه داده اند اما آلگری این فرصت را از من گرفت. مایه تاسف و شرم آور بود”

این در حالی است که از سیدورف به عنوان محتمل ترین گزینه جانشین ماکسی آلگری در آینده ای نزدیک یاد می شود.

“امروز میلان با کیفیت پایینی ظاهر می شود و می خواهد به رتبه های بالا صعود کند. شرایط برای مربیگری کردن من تقریبا کامل شده و من از این بابت آماده ام، اما هنوز قدم محکمی از سوی میلان برداشته نشده است. تمایل واقعی و اصلی من فعلا این است که بازی کردن ادامه بدهم”
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان