[quote:a273c5c415="sepidroudi"][quote:a273c5c415="yankee"]آقای معین خان بارسلونایی سوراخ
دیدی دیشب این دسته بیل چیکار کرد که هااا ؟ 2 گل و 2 پاس گل .دیدی ؟
این دومین بازی فیکسش بودا. خدا به داد بقیه بازی ها برسه. مخصوصا بازی برگشت با سوراخ کاتالان. البته اگه داور بزاره

[/quote:a273c5c415]
[color=black:a273c5c415]
گل دومش تو حلق رونالدو

+ پاس گلاش
آخه شبی که تیم 7 تا بزنه ، این دسته بیل هم با اون پولی که گرفته یه حرکتی باید بکنه دیگه

- این بازیا که ملاک نیست ، حالا نمیخوام لایی که نیمار انداخت تو ال کلاسیکو رو مثال بزنم که تبدیل گل شد

ولی خوب اونجا ارزشهاشو نشون داد توی یه بازی حساس
اینم میشه یکی مثل کاکا میگی نه؟؟ این خط ----- ، اینم نشون | - البته من و تو که ریال رو چندین ساله میشناسیم (البته احتمال میدم با کشکشانیها ریالی شدی

) که همیشه با تاپ ترین ستاره های تیمای دیگه (و زدن رکورد گرانترین بازیکن تاریخ ، زیدان، رونالدو، الانم که دسته بیل) و با پول دنبال افتخار بود - ذاتش همینه تیم بی اصالت
فقط تو بازی برگشت یه طوری ترکیب بچینید که طوری نشود که بازوبند به مارسلو برسد

- خیلی ستمه
بارسا، فراتراز یک باشگاه

[/color:a273c5c415][/quote:a273c5c415]
بیل گل دومش بد بود ولی گل اول نیمار تو بازی قبل خوب بود ؟
این تیمی که 7تا خورد همونی بود که شما با اون داوری افتضاح 3-2 بردینش یادته که ؟
تو انتظار داری یه بازیکن که تازه از مصدومیت خارج شده و اولین بازی فیکسش رو داره انجام میده بیاد شاهکار کنه؟! اگه مثل کاکا نشد یه پلا کباب باید بدی به منا
من از 99 رئالیم داش معین. بخاطر ابهتش طرفدارشم. من عاشق رائول و کاسیاسم و عاشق کل تیم. مثل خیلی های دیگه بخاطر یه بازیکن خاص طرفدار اون تیم نشدم که !
معین جان وقتی تو فابرگاس و والدز و بوسکتس رو اصالت تیمت میدونی من به بی اصالتی تیمم افتخار میکنم

خوشحالم که از این با اصالت ها نیست تو تیممون . البته فکر کنم آلبا رو جا انداختی
اصن تو بازی برگشت از اول میدیم بهش بازوبندو. از والدز بهتره که