[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط totti » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 4:57 am

ستاره پرتغالی رئال در زمان اعلام نامش و همچنین دردقیقه 17 بازی مورد تشویق هواداران قرار گرفت وپلاکاردهای مختلفی درحمایت ازاو دربرنابئو دیده می شد

بعد از صحبت های جنجالی اخیر سپ بلاتر در مورد لیونل مسی و کریستیانو رونالدو که در آن صحبتها رونالدو را با یک فرمانده مقایسه کرده بود و یادآوری نموده بود که برای کسب توپ طلا مسی را به رونالدو ترجیح می دهد، هواداران حاضر در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو بایک برنامه ریزی قبلی به ابراز حمایت از ستاره پرتغالی تیمشان پرداختند.

در جریان بازی 4شنبه شب رئال مقابل سویا، هواداران حاضر در برنابئو، بارها نسبت به کریستیانو رونالدو ادای احترام کردند ودر زمان اعلام نام بازیکنان حاضر در میدان و البته در برخی دقایق از بازی رونالدو را مورد محبت خود قرار دادند.

در دقایق 9 و 17 بازی بود که برخی از هواداران نام او را صدا می زدند و جالب اینجا بود که در جریان بازی شعارهایی هم علیه بلاتر و مسی به گوش می رسید و برخی هواداران بلاتر را«مست» می نامیدند.

از سوی دیگر پلاکاردهایی در دستان هواداران دیده می شد که شعارهای ثبت شده روی آنها در حمایت از رونالدو علیه بلاتر بود

متن یکی از این پلاکاردها بدین ترتیب بود:«کریستیانو ، بخش جنوبی ورزشگاه (محل قرار گرفتن هواداران افراطی تیم) با تو است.» در دقیقه 17 بازی در منطقه جنوبی ورزشگاه برنابئو این پلاکارد به نمایش درآمد:« می توان توپ طلا را خرید ولی فداکاری و کاریزما را نه..مرسی "سی.آر.7"». پلاکاردهای دیگر بدین ترتیب بود:«بلاتر، استعفا» «احترام؟» «یوفا مافیا» و این درحالی است که فیفا توپ طلا را اهدا می کند و نه یوفا.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط totti » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 4:59 am

میلانی ها با * گل کاکا در اوایل نیمه دوم بازی از حریف پیش افتادند اما بازی در نهایت با تساوی 1-1 به پایان رسید

این بازی از هفته ی دهم رقابت های سری آ ایتالیا برگزار می شد و در حالی که میلانی ها به هر سه امتیاز حساس این بازی نیاز داشتند به نتیجه ای بهتر از تساوی 1-1 نرسیدند اما آلگری پس از پایان بازی گفت که تیمش بازی خوبی انجام داده.

به نقل از ac-milan.ir-آلگری در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا چنین گفت:"بعد از اینکه بازی 1-0 به نفع مان شد،ما موقعیت های گلزنی زیادی نداشتیم اما سپس از روی یک ضربه کرنر گل خوردیم و جریمه شدیم."با این شرایط تیمم از لحاظ دفاعی و فنی خوب بازی کر؛د اما پس از تساوی ما کمی از حالت اتحاد تیمی خارج شدیم و چندین ضد حمله خطرناک به حریف دادیم" باید با چنین عملکردی سخت به ادامه دادن تلاش کنیم.دفاع عملکرد بسیار خوبی داشت همانطور که مهار کردن کلوزه و فلوکاری به هیچ وجه آسان نیست.تنها اشتباهی که در این بازی مرتکب شدیم تبدیل به گل شد"

او در ادامه گفت:" از رده ی سوم جدول بسیار دور هستیم اما باید سخت تلاش کنیم چرا که بازی سختی برابر فیورنتینا خواهیم داشت.نمی توانیم به این زودی ها تسلیم شویم و شکی ندارم اگر با چنین عملکردی که 4شنبه داشتیم ادامه دهیم، نتایج خوبی کسب خواهیم کرد."

الگری درمورد عملکرد دی شیلیو دراین بازی گفت:"ماتیا دیشیلیو تنها دومین بازی این فصلش را انجام می داد بنابراین کمی احساس خستگی می کرد.فوتبال شگفت انگیز است چرا که پس از تساوی 2-2 برابر پارما از موقعیت های بسیار گلزنی مان استفاده نکردیم و در آخرین ثانیه های بازی از روی یک ضربه ایستگاهی که از فاصله ی 35 متری زده شد گل خوردیم.این چیزی است که باعت لبخند من می شود همانطور که در فوتبال هر چیزی ممکن است رخ دهد"

" بالوتلی خوب بازی کرد،او سخت تلاش کرد و در فضاها حمله می کرد که در بازی برابر تیمی چون لاتزیو قطعا آسان نیست.از عملکردی که امشب داشت بسیار خوشحال و راضی هستم "

کاکا در این بازی به مانند دو بازی گذشته اش بسیار خوش درخشید و در نیمه دوم برابر لاتزیو موفق شد گلی فوق العاده زیبا بزند اما برای پیروزی تیمش کافی نبود:"کاکا با میلان چیزهای فوق العاده ای بدست آورده او با تلاشی سخت خواست خودش را اثبات کند که هنوز هم یک قهرمان است.کاکا انسان فروتنی بوده و می داند که تکنیک برای بودن در بالاترین سطح کافی نیست بنابراین او سعی می کند تا الگویی برای بازیکنان جوان باشد"

میلان با این تساوی از 10 بازی 12 امتیازی شد و به دلیل تفاضل گل بهتر نسبت به پارما در همان رده ی دهم باقی ماند
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 5:40 am

[quote:de9ba7b170="yankee"][quote:de9ba7b170="amirdamashcity"]اون دسته از افرادی که سعی در تخریب بارسا و هواداراش دارن فقط یه هدف دارن اونم اینه که میخوان بارسا رو کوچیک کنن تا تیم خودشون بزرگ بشه ولی بهشون اعلام میکنم شدیدا در اشتباه هستند چون برای ما اهمیتی نداره اونا چی فکر میکنن برای ما این اهمیت داره که طرفدار بهترین تیم جهان هستیم و خواهیم بود البته اگه بدترین هم بود باز هم طرفدارش بودیم چون بارسا فراتر از یک تیمه و اگه بد خواه کم داشت به قدرتش شک میکردم.

* در ضمن تولد آقا تیاگو رو پیشاپیش به همه بارسایی ها تبریک میگم :)

[/quote:de9ba7b170]

ممنون از اعلامی که کردی :lol: :lol: :lol: :lol: گنجشک چیه که کله پاچه داشته باشه ! :lol:[/quote:de9ba7b170]
آدم با آفتابه هات چاکلت بخوره ولی با یه ریالی به بحث در مورد فوتبال نپردازه واسه همین ترجیح میدم سکوت کنم /10//10/
البته درکت میکنم موقعیت خوبی نیست به قول آقای *(!) :lol: آبو بریزین همونجایی که میسوزه /10/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 5:45 am

[quote:a273c5c415="sepidroudi"][quote:a273c5c415="yankee"]آقای معین خان بارسلونایی سوراخ :!:
دیدی دیشب این دسته بیل چیکار کرد که هااا ؟ 2 گل و 2 پاس گل .دیدی ؟
این دومین بازی فیکسش بودا. خدا به داد بقیه بازی ها برسه. مخصوصا بازی برگشت با سوراخ کاتالان. البته اگه داور بزاره
:lol: :lol:[/quote:a273c5c415]
[color=black:a273c5c415]
گل دومش تو حلق رونالدو :lol: + پاس گلاش :D

آخه شبی که تیم 7 تا بزنه ، این دسته بیل هم با اون پولی که گرفته یه حرکتی باید بکنه دیگه :wink: - این بازیا که ملاک نیست ، حالا نمیخوام لایی که نیمار انداخت تو ال کلاسیکو رو مثال بزنم که تبدیل گل شد :!: ولی خوب اونجا ارزشهاشو نشون داد توی یه بازی حساس :wink:

اینم میشه یکی مثل کاکا میگی نه؟؟ این خط ----- ، اینم نشون | - البته من و تو که ریال رو چندین ساله میشناسیم (البته احتمال میدم با کشکشانیها ریالی شدی :D ) که همیشه با تاپ ترین ستاره های تیمای دیگه (و زدن رکورد گرانترین بازیکن تاریخ ، زیدان، رونالدو، الانم که دسته بیل) و با پول دنبال افتخار بود - ذاتش همینه تیم بی اصالت 8) :!:

فقط تو بازی برگشت یه طوری ترکیب بچینید که طوری نشود که بازوبند به مارسلو برسد /10/ - خیلی ستمه :lol:

بارسا، فراتراز یک باشگاه :twisted: [/color:a273c5c415][/quote:a273c5c415]

بیل گل دومش بد بود ولی گل اول نیمار تو بازی قبل خوب بود ؟ :lol:
این تیمی که 7تا خورد همونی بود که شما با اون داوری افتضاح 3-2 بردینش یادته که ؟ :lol:
تو انتظار داری یه بازیکن که تازه از مصدومیت خارج شده و اولین بازی فیکسش رو داره انجام میده بیاد شاهکار کنه؟! اگه مثل کاکا نشد یه پلا کباب باید بدی به منا :D
من از 99 رئالیم داش معین. بخاطر ابهتش طرفدارشم. من عاشق رائول و کاسیاسم و عاشق کل تیم. مثل خیلی های دیگه بخاطر یه بازیکن خاص طرفدار اون تیم نشدم که !
معین جان وقتی تو فابرگاس و والدز و بوسکتس رو اصالت تیمت میدونی من به بی اصالتی تیمم افتخار میکنم :lol: :lol: :lol: خوشحالم که از این با اصالت ها نیست تو تیممون . البته فکر کنم آلبا رو جا انداختی :lol:

اصن تو بازی برگشت از اول میدیم بهش بازوبندو. از والدز بهتره که :lol:
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 5:51 am

[quote:bea5fba22c="amirdamashcity"][quote:bea5fba22c="yankee"][quote:bea5fba22c="amirdamashcity"]اون دسته از افرادی که سعی در تخریب بارسا و هواداراش دارن فقط یه هدف دارن اونم اینه که میخوان بارسا رو کوچیک کنن تا تیم خودشون بزرگ بشه ولی بهشون اعلام میکنم شدیدا در اشتباه هستند چون برای ما اهمیتی نداره اونا چی فکر میکنن برای ما این اهمیت داره که طرفدار بهترین تیم جهان هستیم و خواهیم بود البته اگه بدترین هم بود باز هم طرفدارش بودیم چون بارسا فراتر از یک تیمه و اگه بد خواه کم داشت به قدرتش شک میکردم.

[/quote:bea5fba22c]

ممنون از اعلامی که کردی :lol: :lol: :lol: :lol: گنجشک چیه که کله پاچه داشته باشه ! :lol:[/quote:bea5fba22c]
آدم با آفتابه هات چاکلت بخوره ولی با یه ریالی به بحث در مورد فوتبال نپردازه واسه همین ترجیح میدم سکوت کنم /10//10/
البته درکت میکنم موقعیت خوبی نیست به قول آقای *(!) :lol: آبو بریزین همونجایی که میسوزه /10/[/quote:bea5fba22c]

ابرار شما برو مدرسه کاری به کار فوتبال و چیزهای دیگه نداشته باش. درس از همه چی مهمتره :lol:

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط amirdamashcity » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 5:57 am

[quote:77856a82f0="yankee"][quote:77856a82f0="amirdamashcity"][quote:77856a82f0="yankee"][quote:77856a82f0="amirdamashcity"]اون دسته از افرادی که سعی در تخریب بارسا و هواداراش دارن فقط یه هدف دارن اونم اینه که میخوان بارسا رو کوچیک کنن تا تیم خودشون بزرگ بشه ولی بهشون اعلام میکنم شدیدا در اشتباه هستند چون برای ما اهمیتی نداره اونا چی فکر میکنن برای ما این اهمیت داره که طرفدار بهترین تیم جهان هستیم و خواهیم بود البته اگه بدترین هم بود باز هم طرفدارش بودیم چون بارسا فراتر از یک تیمه و اگه بد خواه کم داشت به قدرتش شک میکردم.

[/quote:77856a82f0]

ممنون از اعلامی که کردی :lol: :lol: :lol: :lol: گنجشک چیه که کله پاچه داشته باشه ! :lol:[/quote:77856a82f0]
البته درکت میکنم موقعیت خوبی نیست به قول آقای *(!) :lol: آبو بریزین همونجایی که میسوزه /10/[/quote:77856a82f0]

ابرار شما برو مدرسه کاری به کار فوتبال و چیزهای دیگه نداشته باش. درس از همه چی مهمتره :lol:[/quote:77856a82f0]

باشه میرم مگه مدرسه رفتن افت شحصیته :roll: من از همینجا به همه اعلام میکنم مدرسه میرم و قبول دارم درس از همه چی مهم تره شما هم اون تجویزی که من کردم رو برو عملی کن الان خاکستر میشی :lol: :lol:
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط yankee » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 6:09 am

[quote:6ded362179="amirdamashcity"][quote:6ded362179="yankee"][quote:6ded362179="amirdamashcity"][quote:6ded362179="yankee"][quote:6ded362179="amirdamashcity"]اون دسته از افرادی که سعی در تخریب بارسا و هواداراش دارن فقط یه هدف دارن اونم اینه که میخوان بارسا رو کوچیک کنن تا تیم خودشون بزرگ بشه ولی بهشون اعلام میکنم شدیدا در اشتباه هستند چون برای ما اهمیتی نداره اونا چی فکر میکنن برای ما این اهمیت داره که طرفدار بهترین تیم جهان هستیم و خواهیم بود البته اگه بدترین هم بود باز هم طرفدارش بودیم چون بارسا فراتر از یک تیمه و اگه بد خواه کم داشت به قدرتش شک میکردم.

[/quote:6ded362179]

ممنون از اعلامی که کردی :lol: :lol: :lol: :lol: گنجشک چیه که کله پاچه داشته باشه ! :lol:[/quote:6ded362179]
البته درکت میکنم موقعیت خوبی نیست به قول آقای *(!) :lol: آبو بریزین همونجایی که میسوزه /10/[/quote:6ded362179]

ابرار شما برو مدرسه کاری به کار فوتبال و چیزهای دیگه نداشته باش. درس از همه چی مهمتره :lol:[/quote:6ded362179]

باشه میرم مگه مدرسه رفتن افت شحصیته :roll: من از همینجا به همه اعلام میکنم مدرسه میرم و قبول دارم درس از همه چی مهم تره شما هم اون تجویزی که من کردم رو برو عملی کن الان خاکستر میشی :lol: :lol:[/quote:6ded362179]

افت شخصیتی نداره بلامیسر.ولی با تو کل کردن مناسب نیست :lol:
بردین نوش جونتون. بحث من اصن برد و باخت نیست :lol:
بیشتر از این باهات وارد بحث نمیشم :lol:

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط amirdamashcity » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 6:17 am

[quote:9db1d90465="yankee"][quote:9db1d90465="amirdamashcity"][quote:9db1d90465="yankee"][quote:9db1d90465="amirdamashcity"][quote:9db1d90465="yankee"][quote:9db1d90465="amirdamashcity"]اون دسته از افرادی که سعی در تخریب بارسا و هواداراش دارن فقط یه هدف دارن اونم اینه که میخوان بارسا رو کوچیک کنن تا تیم خودشون بزرگ بشه ولی بهشون اعلام میکنم شدیدا در اشتباه هستند چون برای ما اهمیتی نداره اونا چی فکر میکنن برای ما این اهمیت داره که طرفدار بهترین تیم جهان هستیم و خواهیم بود البته اگه بدترین هم بود باز هم طرفدارش بودیم چون بارسا فراتر از یک تیمه و اگه بد خواه کم داشت به قدرتش شک میکردم.

[/quote:9db1d90465]

ممنون از اعلامی که کردی :lol: :lol: :lol: :lol: گنجشک چیه که کله پاچه داشته باشه ! :lol:[/quote:9db1d90465]
البته درکت میکنم موقعیت خوبی نیست به قول آقای *(!) :lol: آبو بریزین همونجایی که میسوزه /10/[/quote:9db1d90465]

ابرار شما برو مدرسه کاری به کار فوتبال و چیزهای دیگه نداشته باش. درس از همه چی مهمتره :lol:[/quote:9db1d90465]

باشه میرم مگه مدرسه رفتن افت شحصیته :roll: من از همینجا به همه اعلام میکنم مدرسه میرم و قبول دارم درس از همه چی مهم تره شما هم اون تجویزی که من کردم رو برو عملی کن الان خاکستر میشی :lol: :lol:[/quote:9db1d90465]

بیشتر از این باهات وارد بحث نمیشم :lol:[/quote:9db1d90465]

منم بهت توصیه میکنم با من کل نندازی چون آخرش کم میاری و خوشحالم خودت زود تر به این موضوع پی بردی :lol:
بزرگی به سن و سال نیست به عقل و طرز تفکره 8)
منم بیشتر از این باهات وارد بحث نمیشم :lol:
موفق باشی :lol:
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 6:22 am

آبرار کل کله منم هستم...
[img:1bb817c6c1]http://8pic.ir/images/64157723740510087711.jpg[/img:1bb817c6c1]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 6:48 am

[quote:0a5277a987="amirdamashcity"][quote:0a5277a987="yankee"][quote:0a5277a987="amirdamashcity"][quote:0a5277a987="yankee"][quote:0a5277a987="amirdamashcity"][quote:0a5277a987="yankee"][quote:0a5277a987="amirdamashcity"]اون دسته از افرادی که سعی در تخریب بارسا و هواداراش دارن فقط یه هدف دارن اونم اینه که میخوان بارسا رو کوچیک کنن تا تیم خودشون بزرگ بشه ولی بهشون اعلام میکنم شدیدا در اشتباه هستند چون برای ما اهمیتی نداره اونا چی فکر میکنن برای ما این اهمیت داره که طرفدار بهترین تیم جهان هستیم و خواهیم بود البته اگه بدترین هم بود باز هم طرفدارش بودیم چون بارسا فراتر از یک تیمه و اگه بد خواه کم داشت به قدرتش شک میکردم.

[/quote:0a5277a987]

ممنون از اعلامی که کردی :lol: :lol: :lol: :lol: گنجشک چیه که کله پاچه داشته باشه ! :lol:[/quote:0a5277a987]
البته درکت میکنم موقعیت خوبی نیست به قول آقای *(!) :lol: آبو بریزین همونجایی که میسوزه /10/[/quote:0a5277a987]

ابرار شما برو مدرسه کاری به کار فوتبال و چیزهای دیگه نداشته باش. درس از همه چی مهمتره :lol:[/quote:0a5277a987]

باشه میرم مگه مدرسه رفتن افت شحصیته :roll: من از همینجا به همه اعلام میکنم مدرسه میرم و قبول دارم درس از همه چی مهم تره شما هم اون تجویزی که من کردم رو برو عملی کن الان خاکستر میشی :lol: :lol:[/quote:0a5277a987]

بیشتر از این باهات وارد بحث نمیشم :lol:[/quote:0a5277a987]

منم بهت توصیه میکنم با من کل نندازی چون آخرش کم میاری و خوشحالم خودت زود تر به این موضوع پی بردی :lol:
موفق باشی :lol:[/quote:0a5277a987]

آرزو بر نوجوانان عیب نیست :lol:

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط yankee » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 6:51 am

[quote:650e4a21d1="abarar1989"]آبرار کل کله منم هستم...
[img:650e4a21d1]http://8pic.ir/images/64157723740510087711.jpg[/img:650e4a21d1][/quote:650e4a21d1]

رضا والا تا الان مسی 2-3بار لایی خورده تو الکلاسیکوها . ما اینقدر ذوق کردیم ؟!
:lol:

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط amirdamashcity » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 7:02 am

[quote:8099d12f7f="yankee"][quote:8099d12f7f="amirdamashcity"][quote:8099d12f7f="yankee"][quote:8099d12f7f="amirdamashcity"][quote:8099d12f7f="yankee"][quote:8099d12f7f="amirdamashcity"][quote:8099d12f7f="yankee"][quote:8099d12f7f="amirdamashcity"]اون دسته از افرادی که سعی در تخریب بارسا و هواداراش دارن فقط یه هدف دارن اونم اینه که میخوان بارسا رو کوچیک کنن تا تیم خودشون بزرگ بشه ولی بهشون اعلام میکنم شدیدا در اشتباه هستند چون برای ما اهمیتی نداره اونا چی فکر میکنن برای ما این اهمیت داره که طرفدار بهترین تیم جهان هستیم و خواهیم بود البته اگه بدترین هم بود باز هم طرفدارش بودیم چون بارسا فراتر از یک تیمه و اگه بد خواه کم داشت به قدرتش شک میکردم.

[/quote:8099d12f7f]

ممنون از اعلامی که کردی :lol: :lol: :lol: :lol: گنجشک چیه که کله پاچه داشته باشه ! :lol:[/quote:8099d12f7f]
البته درکت میکنم موقعیت خوبی نیست به قول آقای *(!) :lol: آبو بریزین همونجایی که میسوزه /10/[/quote:8099d12f7f]

ابرار شما برو مدرسه کاری به کار فوتبال و چیزهای دیگه نداشته باش. درس از همه چی مهمتره :lol:[/quote:8099d12f7f]

باشه میرم مگه مدرسه رفتن افت شحصیته :roll: من از همینجا به همه اعلام میکنم مدرسه میرم و قبول دارم درس از همه چی مهم تره شما هم اون تجویزی که من کردم رو برو عملی کن الان خاکستر میشی :lol: :lol:[/quote:8099d12f7f]

بیشتر از این باهات وارد بحث نمیشم :lol:[/quote:8099d12f7f]

موفق باشی :lol:[/quote:8099d12f7f]

آرزو بر نوجوانان عیب نیست :lol:[/quote:8099d12f7f]

آرزو نبود واقعیت بود :lol:
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط havadarehamishegi » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 7:17 am

فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 8:08 am

آرش جان جمله پایین رو داشته باش :wink:

به خدا سوگند که همانا والدز برای من همچون علی نظرمحمدی، بوسکتز به مانند آبشک و فابرگاس همچون کاردوست می باشد. باشد که پند گیری و رستگار شوی :D :wink:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 8:12 am

[quote:1f8018975f="sepidroudi"]آرش جان جمله پایین رو داشته باش :wink:

به خدا سوگند که همانا والدز برای من همچون علی نظرمحمدی، بوسکتز به مانند آبشک و فابرگاس همچون کاردوست می باشد. باشد که پند گیری و رستگار شوی :D :wink:[/quote:1f8018975f]

معین از بازیکن های خودمون مایع نزار که من نمیتونم جوابی در این مورد بدم بهت :D غیرتی نکن بحث .

تو از الان به پلاکبابی که باید بهم بدی فکر کن :twisted: :lol:

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان