[quote:d08660affd="navid_rasht"][quote:d08660affd="amir-damashi"]نظیفکار که دیشب اصن تر زد،
اصن بلد نبود جواب بده،
حالم دیگه از اون فرده پوس به هم میخوره،
دشمن درجه یک رشتی ها ،
ولی به قول دوستان این نشان از بزرگی ما داره ،اینکه ما بزرگ بودیم وداریم بزرگ تر میشیم که اینچنین دشمنانی داریم،
دشمنانی که دارن از پیشرفت ما میسوزن،
ولی ایکاش من جای اون نظیفکار بودم،میدونستم چه طور باید جوابشو بدم،
آبرومونو برد با اون حرف زدنش،
یه جواب درست و حسابی نتونست به اون مرتیکه بده،حداقل نگفت یه تشکر خشک وخالی از هوادارا بکنه،
این آقا همونیه که جشن همایش هواداران رو تو جشن سایت تحریم کرده بود ونذاشت بقیه بازیکنا هم بیان،
بعد ما میایم گنده ش میکنیم،
اون تیکه مرغوب هم که دیگه آخرش بود،
نشون داد که پاچه خار و دستمال زنه مرغوبه،
یارو ازش پرسیده محجوبه ؟محبوبه؟ مرغوبه ؟ا کیه ؟
این میگه مشاور فنیه ولی نمیدونم چرا همه ازش بد میگن!!
اصن خودت فهمیدی چی گفتی علی نظیف؟؟!!
دم علی نظرمحمدی و جهانبخش گرم ،که خیلی خوب به این مردک جواب دادن...[/quote:d08660affd]
اگه بازیکنا میخواستن جشن و بیاین میومدن. اینقدر یکی دو تا بازیکن قدرت و نفوذ دارن که بقیه بازیکنا ازشون حساب میبرن![/quote:d08660affd]
بحث قدرت و نفوذ نیست،
بحث اینه که این آقا با اون حرفش رو ذهن بازیکنا تأثیر گذاشت،
وقتی یه بازیکن قدیمی وتأثیر گذار میاد اون حرفو میزنه از بازیکنای جدید و جوان چه انتظاری میشه داشت ،خب اونا هم بی خیال میشن و میگن این که علی نظیفکاره نمیخواد بره ما دیگه کجا بریم؟؟!
واین رو هم در نظر بگیرید که اون روز بارونی بود وتیم تازه تمرینشو تموم کرده بود و این آقا با زدن اون حرف بچه ها رو بالکل بی خیال همایش کرد،کاری کرد که تو ذهنشون این گرهمایی هواداران بی اهمیت جلوه داده بشه، اما غافل از اینکه یه جماعتی منتظر این آقایون بودند،جماعتی که این آقایون رو گنده میکنن،
این هم پاسخ حرف جنابعالی: شنیده بودم افشین چاوشی تا جلوی در اومدولی بخاطر حرف این آقا تو نیومد و مثل اینکه به بچه ها گفته بود اگه بیام تو جلوی بقیه خراب میشم، این یعنی چی؟
واین رو هم باید در نظر بگیریم که کادرفنی همه شون اومده بودن ، حتی دکتر تیم! ، اما این آقایون...!!