[size=24:225fd9dacc][color=green:225fd9dacc]مهمان ويژه : بازيکني با دست منشوري[/color:225fd9dacc]![/size:225fd9dacc]
عليرضا نظيف کار، مدافع تيم فوتبال داماش و ملي پوش اميد، مهمان ويژه برنامه "90" اين هفته بود. اين بازيکن در دقايقي که در استوديوي برنامه حضور داشت درباره نحوه شروع فوتبالش، تيمهايي که در آنها توپ زده بود، مديريت باشگاه و مسائلي از اين دست صحبت کرد.
در بخشي از گفتوگوي فردوسي پور با نظيف کار، از عملکرد امير عابديني به عنوان مديرعامل باشگاه داماش صحبت به ميان آمد. فردوسي پور در اين لحظه گفت:"حيف است که عابديني در داماش نباشد. او کلا نقش زيادي در اين باشگاه و فوتبال دارد. نقش موثر او در مجمع اخير فدراسيون فوتبال هم کاملا پررنگ بود. او اصلا استاد "درآوردن" بحث در جلسات است!"
نظيف کار در توضيح نحوه شاديهاي پس از گلش – بوسيدن بازوي دست راست – گفت که روي دستش نام پسرش را خالکوبي کرده و دوست دارد که همه گلهايش را به او تقديم کند. فردوسيپور بلافاصله گفت "پس دستت منشوري است!" نظيف کار هم با خنده پاسخ داد: "لباس آستين بلند مي پوشم که ديده نشود!"
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... %AF%D8%B1_
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند