[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه اکتبر 28, 2013 5:30 pm

[color=darkblue:043416380e][size=18:043416380e]دیدید چی گفتن؟گفت توی اون گزارش که :"خلاصه عابدینی به داد مجمع رسید با پیشنهادش".یعنی به این مدیری که حرف واسه گفتن داره,حرفش رو میخونن باید ببالیم به خودمون,در کنار اینکه به هر انسانی انتقاد وارد هست.ایران آسیا امیر عابدینی /3/ /3/ /3/[/size:043416380e][/color:043416380e]

در کنارشخصیت اون درودگر هم دیدن همه ملت,واقعا خدا در و تخته رو جور آورده.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 28, 2013 6:09 pm

دوستان تورو خدا انقدر خرده نگیرید به نظیف کار.خلاصه برنامه زنده هست و هزار تا دردسر.من خیلی مسائل رو میذارم به حساب هول شدن جلوی دوربین.زیاد خودتونو ناراحت نکنین.مهم این بود که انقدر داماش عزیز ما خوب باشه که عادل ضد رشتی ناچار شه بازیکنی رو از تیم ما دعوت کنه به برنامش...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط shahin_darknight » دوشنبه اکتبر 28, 2013 7:48 pm

01. MEHRDAD
02. MAZIYAR
03. keyvan
04. sepidroudi
05. hatam
06. abarar1989
07. SajjaD_46
08. shahin_darknight
09. ali_farse
پرچم بالاست ساعت 3:20 دقیقه ی شب /7/
وطن بی تو هرگز وجودم مباد // بلند آنکه نام تو ایران نهاد
نماد کاربر
shahin_darknight
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 12, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه اکتبر 29, 2013 1:10 am

[color=black:6b12681bf7][size=18:6b12681bf7]يه نكته عجيب واسم پيش اومده و البته بسيار سئوالي !!!!!!!!!!!!
ديروز تولد من بود و از چندين سايت و بانك و همچنين همراه اول واسم sms تبريك اومد
حالا نكته عجيب ،دريافت يه sms تبريكِ تولد از باشگاه پرسپوليس بود

به نظر شما اين چطور ممكنه اتفاق بيفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

يه نكته رو هم عرض ميكنم و هزار بار تاكيد ميكنم كه من هيچوقت و هيچ زماني و به هيچ وجه من الوجوه ارتباطي و همچنين ثبت نامي تو اين باشگاه كثيف نداشتم

حالا چطور ممكنه همچين چيزي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/size:6b12681bf7][/color:6b12681bf7]
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه اکتبر 29, 2013 2:08 am

ابراهيمي: عابديني زنگ زد و چکم را خواست

بعد از جدايي حسين ابراهيمي از داماش خيلي‌ها فکر مي‌کردند او در نفت تهران نتواند موفق شود اما او در اين تيم تهراني نيز خودش را نشان داده و توانسته در ترکيب اصلي بازي کند.

90: بعد از جدايي حسين ابراهيمي از داماش خيلي‌ها فکر مي‌کردند او در نفت تهران نتواند موفق شود اما او در اين تيم تهراني نيز خودش را نشان داده و توانسته در ترکيب اصلي بازي کند. گفت و گوي 90 را با هافبک سابق داماش و فعلي نفت تهران بخوانيد.
90:‌چه خبر از نفت ؟
خبر خاصي نيست و صبح تمرين داشتيم الان هم استراحت مي‌کنم. البته امروز قرار بود مراسم انزلیچی‌ام را بگيرم ولي به دليل فوت يکي از بستگان همسرم به هم خورد و به آينده موکول شد.
90: نفت تهران مي‌‌تواند سهميه آسيا بگيرد يا قهرمان ليگ شود؟
چرا نمي‌تواند؟ نفت تهران هم پتانسيل قهرماني را دارد و هم کسب سهميه آسيا را؟
90: بازيهاي داماش را پيگيري مي‌کني؟
همه را پيگيري مي‌کنم تا اينجا هم نتايج خوبي گرفته است.
90: از جايگزينت رضايت داري؟
من که نبايد رضايت داشته باشم و کادرفني بايد در اين خصوص اظهارنظر کند. ولي به نظر عملکرد سيف‌اللهي خوب بوده است.
90: حالا خوشحالي يا ناراحت؟
خيلي خوشحالم چون داماشي‌ها خوشحال باشند من هم خوشحال مي‌شوم البته اميدوارم آقايان نيز خوشحال باشند!
90: يعني دوست داري خلاء تو در داماش احساس نشود؟
باور کنيد من حتي خودم مي‌خواستم پويا نزهتي را بفرستم داماش تا از اين بابت ضرر نکنند. من مثل بعضي‌ها نيستم ناراحت شوم و ...
90: پولت را دادند؟
از من طلبکار نشوند . بدهکار‌ي‌شان پيش کش! اتفاقا يک چک داشتم که عابديني تماس گرفت و گفت خدا خيرت بدهد. آن چک را بيار بده چون نقد نمي‌شود.
90: دادي بهش؟
وقتي مي‌گويد خدا خيرت بدهد. بايد چه بگويم؟ منظور حرف او را همه مي‌دانند.
90: در نفت تهران کم گل مي زني. چرا؟
يک مقدار کم لطفي مي‌شود آن هم درست خواهد شد.
90: راستي هوادار هم داريد؟
نه بابا! ما دو تا تماشاگر داريم راه‌آهن هم چهار تا (مي‌خندد.)
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه اکتبر 29, 2013 3:00 am

[size=24:225fd9dacc][color=green:225fd9dacc]مهمان ويژه : بازيکني با دست منشوري[/color:225fd9dacc]![/size:225fd9dacc]

عليرضا نظيف کار، مدافع تيم فوتبال داماش و ملي پوش اميد، مهمان ويژه برنامه "90" اين هفته بود. اين بازيکن در دقايقي که در استوديوي برنامه حضور داشت درباره نحوه شروع فوتبالش، تيم‌هايي که در آنها توپ زده بود، مديريت باشگاه و مسائلي از اين دست صحبت کرد.

در بخشي از گفت‌وگوي فردوسي پور با نظيف کار، از عملکرد امير عابديني به عنوان مديرعامل باشگاه داماش صحبت به ميان آمد. فردوسي پور در اين لحظه گفت:"حيف است که عابديني در داماش نباشد. او کلا نقش زيادي در اين باشگاه و فوتبال دارد. نقش موثر او در مجمع اخير فدراسيون فوتبال هم کاملا پررنگ بود. او اصلا استاد "درآوردن" بحث در جلسات است!"

نظيف کار در توضيح نحوه شادي‌هاي پس از گلش – بوسيدن بازوي دست راست – گفت که روي دستش نام پسرش را خالکوبي کرده و دوست دارد که همه گلهايش را به او تقديم کند. فردوسي‌پور بلافاصله گفت "پس دستت منشوري است!" نظيف کار هم با خنده پاسخ داد: "لباس آستين بلند مي پوشم که ديده نشود!"

http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... %AF%D8%B1_
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه اکتبر 29, 2013 3:08 am

[color=blue:39720ced9f][size=24:39720ced9f]نامزدهاي توپ طلا فيفا اعلام شدند :[/size:39720ced9f][/color:39720ced9f]

[color=black:39720ced9f]فيفا 23 بازيکن زير را براي دريافت توپ طلاي سال 2013 اعلام کرد که به شرح زير است:

گرت بيل (ولز)، ادينسون کاواني (اروگوئه)، رادامل فالکائو (کلمبيا)، ادن آزار (بلژيک) ، زلاتان ابراهيموويچ (سوئد)، آندرس اينيستا (اسپانيا)، فيليپ لام (آلمان)، روبرت لواندوفسکي (لهستان)، ليونل مسي (آرژانتين) ، توماس مولر (آلمان)، مانوئل نوير (آلمان) ، نيمار (برزيل) ، مسوت اوزيل (آلمان) ، آندره‌آ پيرلو (ايتاليا) ، فرانک ريبري (فرانسه)، آرين روبن (هلند)، کريستيانو رونالدو (پرتغال)، باستين شوآين اشتايگر (آلمان)، لوئيس سوآرس (اروگوئه) ، تياگو سيلوا (برزيل) ، يايا توره (ساحل عاج) ، رابين فان پرسي (هلند) و ژاوي (اسپانيا).
فيفا همچنين 10 نامزد دريافت عنوان بهترين مربي سال را نيز اعلام کرد که به شرح زير است:

1- کارلو آنچلوتي (ايتاليا، پاري سن ژرمن/ رئال مادريد)

2- رافائل بنيتس (اسپانيا، چلسي/ ناپولي)

3- آنتونيو کونته (ايتاليا ، يوونتوس)

4- ويسنته دل بوسکه (اسپانيا، تيم ملي اسپانيا)

5- سر آلکس فرگوسن (اسکاتلند، سابق منچستر يونايتد)

6- يوپ هاينکس (آلمان، سابق بايرن‌ مونيخ)

7- يورگن کلوپ (آلمان، انزلیچی)

8- ژوزه مورينيو (پرتغال ، رئال مادريد/ چلسي)

9- لوئيس فيليپه اسکولاري (برزيل، تيم ملي برزيل)

10 – آرسن ونگر (فرانسه، آرسنال)
بهترين بازيکن و مربي فوتبال جهان سيزدهم ژانويه 2014 طي مراسمي در شهر «زوريخ» سوئيس مشخص خواهد شد که در آن بهترين بازيکن فوتبال جهان در سال 2013 ، جايزه «پوشکاش» (زيباترين گل سال) ، جايزه رياست فيفا و جايزه بازي جوانمردانه به برندگان اهدا خواهد شد.[/color:39720ced9f]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط Rashti0131 » سه شنبه اکتبر 29, 2013 3:14 am

علیرضا نظیفکار با حرف هاش نشون داد که جواب دادن به حرف های اون مرتیکه رو بلد نیست میتونست اونجا بگه ما تیممون اسمش عوض شده ولی یه سری ویژگی ها و بازیکن های متعصب داره که تیم محبوب عادل ملوان نداره ما تیممون اسپانسر نداشت اومد استقلال که قهرمان شده بود رو برد چرا عادل نگفت قبلا فوتبال رشت آسانسور بود به هرتیمی باج میداد بازیکن غیربومی داشت مربی غیر بومی داشت ولی العا که بی پوله العا که همه هواداراش نسل جدید رشت هستن کلا قضیه عوض شده و این غیرت رشتی هاست که جای همه اینهارو پر کرده ما پول نداریم استقلال پرسپولیس رو اسیر میکنیم تراکتور ملیاردی رو تو رشت میزنیم به سپاهان ملیاردی باج نمیدیم کل تاریخ فوتبال رشت یه قلم خوردگی سیاه داره اونم تعویض نام تیممون بود چرا همه چشم هاشونو رو چیزهای دیگه بستن و فقط رو اون کار میکنن ولی به جاش غیرتی داریم که حتی تیم ملی ایران هم نداره میتونست راجع به هوادارامون حرف بزنه که تو ایران همتا ندارن...آقایان ما ویژگی ها و معیارهایی داشتیم که داماش رو از بقیه تیم ها بالاتر میبرد ولی عادل ضد رشتی که معلومه مثل اون همشهری های تهرانیش میان رشت دل خوشی از ما ندارن فقط از این راه دشمنیشونو با ما نشون میدن و رو نکته های منفی رشت مانور مبدن اشکال نداره خدایی اون بالا هست نسل جدید باتعصب و پرشور رشت هستن که به همه اینها نشون میدن هیچی نیستن...آبراران پلیس راه افتادم از هفت صبح تا هفت غروب سرپا هستم همه این تهرانی ها دو روزه از سختی کار فرار کردن فقط رشتی ها هستن که عین مرد دارن خدمت میکنن...دیروز مرخصی گرفتم بیام یکم استراحت کنم ولی با دیدن برنامش بازم اعصابم خرد شد و ببخشید که دوباره از روی احساس کامنت میدم چون واقعا دوس ندارم پرچم رشت و رشتی یه روزی پایین بیاد به همت بچه های گیلان دهن همه اینهارو میبندیم خیلی دلم میخواست جای نظیفکار بودم جوابشو جوری میدادم میسوخت کوچیک همه آبراران /3/مرتضی عصبانی :P
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » سه شنبه اکتبر 29, 2013 4:00 am

علی دیشب استرس داشت،اما خب خیلی حرفها هم زد،فردوسی پور هم میدونست چه سوالاتی باید بپرسه تا حرفهایی که علی دوست داشت بزنه به 1 نوعی فراموش کنه.
اما بازم پرچم بالاست،همین که باز از تیم ما1 نفر رفت 90 واسه خیلیا زور داشت
امیدواریم همه 1 روز علی رو تو تیم ملی ببینیم.دورود به همه بازیکنان باشرف و باغیرت داماش
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط amir-damashi » سه شنبه اکتبر 29, 2013 4:05 am

نظیفکار که دیشب اصن تر زد،
اصن بلد نبود جواب بده،
حالم دیگه از اون فرده پوس به هم میخوره،
دشمن درجه یک رشتی ها ،
ولی به قول دوستان این نشان از بزرگی ما داره ،اینکه ما بزرگ بودیم وداریم بزرگ تر میشیم که اینچنین دشمنانی داریم،
دشمنانی که دارن از پیشرفت ما میسوزن،
ولی ایکاش من جای اون نظیفکار بودم،میدونستم چه طور باید جوابشو بدم،
آبرومونو برد با اون حرف زدنش،
یه جواب درست و حسابی نتونست به اون مرتیکه بده،حداقل نگفت یه تشکر خشک وخالی از هوادارا بکنه،
این آقا همونیه که جشن همایش هواداران رو تو جشن سایت تحریم کرده بود ونذاشت بقیه بازیکنا هم بیان،
بعد ما میایم گنده ش میکنیم،

اون تیکه مرغوب هم که دیگه آخرش بود،
نشون داد که پاچه خار و دستمال زنه مرغوبه،
یارو ازش پرسیده محجوبه ؟محبوبه؟ مرغوبه ؟ا کیه ؟
این میگه مشاور فنیه ولی نمیدونم چرا همه ازش بد میگن!!
اصن خودت فهمیدی چی گفتی علی نظیف؟؟!!

دم علی نظرمحمدی و جهانبخش گرم ،که خیلی خوب به این مردک جواب دادن...
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 31, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه اکتبر 29, 2013 4:10 am

[size=24:d068b2cd55][color=green:d068b2cd55]راه نجات استاديوم سردار جنگل كه چندي پيش توسط رادني عزيز نگاشته شده بود :
يكبار ديگه مياريمش اينجا شايد چشم بينا و يا شايد گوش شنوايي وجود داشته باشه . . . [/color:d068b2cd55].[/size:d068b2cd55]

[size=18:d068b2cd55][color=blue:d068b2cd55]پيشنهاداتي براي سردار[/color:d068b2cd55][/size:d068b2cd55]

[color=black:d068b2cd55]حال دوباره بر مي‌گرديم به داستان قديمي خودمان. اينکه چه راهي وجود دارد براي قابل استفاده کردن يک ورزشگاه ساخته شده‌اي مانند سردار جنگل که پس از اين نه تنها استخوان لاي زخم نباشد که عصاي دست هم بشود. ورزشگاه سردار جنگل همانطور که گفتيم يکي از اصلي ترين مشکلش دسترسي نا مناسب است. اينکه نمي‌توانيم به طريق جابجايي‌هاي غول آسا جاي آن را تغيير دهيم شکي نيست اما مطمئنا براي نجات اين سازه از فراموشي و تخريب بيشتر ساخت يک جاده استاندارد از داخل شهر به آن و اتصال به جاده اصلي منتهي به خارج شهر اصلي‌ترين و اولين اقدامي است که بايد صورت گيرد. اين گام نخست اگر قرار نيست هيچ وقت برداشته شود تنها راه باقي مانده خبر کردن پيمانکار ورزشگاه درود لرستان است تا بيايد و آهن هاي به کار رفته در اين استاديوم را هم از جا در بياورد و خيال همه ما را راحت سازد! اقدام بعدي سازگار کردن معماري با شرايط اقليمي منطقه است. سر پوشيده کردن جايگاه تماشاگر که سبب مي شود آنها از گزند بارانهاي هميشگي شمال در امان بمانند آسان‌ترين، دست به نقد‌ترين و اولين راه است،چرا که دشمن شماره يک تماشاگر در شمال بارش هاي موسمي و هميشگي است. و قدم بعدي ساخت سکوهاي تماشاگران از کد ارتفاعي 0/0 به بالاست. يعني به جاي اينکه بيايند و براي گسترش جايگاه از طبقه اول به بالا بروند از همکف شروع کنند و به طبقه ي اول برسند که هم هزينه کمتري خواهد داشت و هم در ارتباط برقرار کردن مردم با محيط داخل زمين مفيد‌تر خواهد بود. البته اين اقدام اگر با استفاده از مصالح سبک باشد و ديواره هايي که راه را بر عبور هوا و به اصطلاح کوران هوا به سوي باد مطلوبي که از جانب جنوب يا شمال (دريا يا البرز) مي آيد باز کند و راه را بر ورود باد نا مناسب غرب ببندد، مي تواند در جلوگيري از توفاني که هميشه در داخل ورزشگاه در جريان است هم چاره ساز باشد. ساخت رستوران و کافي شاپ و بوفه و البته سرويس‌هاي بهداشتي که نيازي به گفتن نيست و بزرگترين فايده‌اش اين است که تماشاگر باور مي‌کند که قرار است به او و شخصيتش احترام گذاشته شود و کيست نداند که خود اين امکانات رفاهي در جذب مردم بيشترين اثر را خواهد گذاشت.ما بر اين عقيده نيستيم که آنچه در اين نوشتار گفته شد به علم غيب نياز داشته باشد و کسي در معاونت فني و مهندسي وزارت ورزش وجود ندارد که اينها را بداند، اما اين احتمال را مي‌دهيم که شايد استراتژي آنچه که در زبان عاميانه "دم را غنيمت است " مي‌گويند، در ورزش ما خريدار بيشتري دارد که هرگز کسي دنبال اين دردسر‌ها نمي‌رود و دوست ندارد در اين مقول کنکاشي نمايد. شايد روزي که ورزشگاه‌هاي تازه تاسيس ما پس از افتتاح خاک مي‌خورند و بلا استفاده رها مي شوند کسي دنبال پاسخ اين پرسش ها بگردد[/color:d068b2cd55]!
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط navid_rasht » سه شنبه اکتبر 29, 2013 4:11 am

[quote:bbdbc25dd3="amir-damashi"]نظیفکار که دیشب اصن تر زد،
اصن بلد نبود جواب بده،
حالم دیگه از اون فرده پوس به هم میخوره،
دشمن درجه یک رشتی ها ،
ولی به قول دوستان این نشان از بزرگی ما داره ،اینکه ما بزرگ بودیم وداریم بزرگ تر میشیم که اینچنین دشمنانی داریم،
دشمنانی که دارن از پیشرفت ما میسوزن،
ولی ایکاش من جای اون نظیفکار بودم،میدونستم چه طور باید جوابشو بدم،
آبرومونو برد با اون حرف زدنش،
یه جواب درست و حسابی نتونست به اون مرتیکه بده،حداقل نگفت یه تشکر خشک وخالی از هوادارا بکنه،
این آقا همونیه که جشن همایش هواداران رو تو جشن سایت تحریم کرده بود ونذاشت بقیه بازیکنا هم بیان،
بعد ما میایم گنده ش میکنیم،

اون تیکه مرغوب هم که دیگه آخرش بود،
نشون داد که پاچه خار و دستمال زنه مرغوبه،
یارو ازش پرسیده محجوبه ؟محبوبه؟ مرغوبه ؟ا کیه ؟
این میگه مشاور فنیه ولی نمیدونم چرا همه ازش بد میگن!!
اصن خودت فهمیدی چی گفتی علی نظیف؟؟!!

دم علی نظرمحمدی و جهانبخش گرم ،که خیلی خوب به این مردک جواب دادن...[/quote:bbdbc25dd3]
اگه بازیکنا میخواستن جشن و بیاین میومدن. اینقدر یکی دو تا بازیکن قدرت و نفوذ دارن که بقیه بازیکنا ازشون حساب میبرن!
نماد کاربر
navid_rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » سه شنبه اکتبر 29, 2013 4:24 am

amir-damashi:دقیقا منم بخاطر همین از دست علی ناراحتم...خیلی ها هستن که اصلا یه رشتی هم تاحالا ندیدن تو عمرشون...از روی همین حرف های ما و دیگران قضاوت میکنن...من از زمانی که با همه نوع ایرانی از هر شهری معاشرت داشتم فهمیدم چرا بدترین حرف ها پشت سر ما و آذری هاست چون همشون پیش رشتی ها از هر نظری کم میارن و میخوان از این راه اعتماد به نفس مارو پایین بیارن نمونه بارزش همین سایت و هوادارای داماشه...من تا همین سه چهار ماه پیش کسی جلوم به رشتیها حرف میزد به قصد کشت میزدمش بخاطر همین به بعضی از سایتها میرفتم ولی العا نظرم عوض شده و با حرف هاشون بیشتر میفهمم که چقدر احساس کمبود دارن و بیشتر به خودم افتخار میکنم که رشتیم و دشمنام دارن از حسودی میمیرن.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه اکتبر 29, 2013 4:35 am

من میگم یه پرده بزنیم با متن زیر که البته گوشه بالاش هم نوشته بشه ویژه عادل فردوسی پور:

داماش تا ابد داماش می ماند، می ماند، می ماند تا کور شود، کور شود هر آنکه نتواند دید...!
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Forza-Rasht » سه شنبه اکتبر 29, 2013 4:37 am

لعنت به هر چی دشمن گیلان و رشت و داماش
نماد کاربر
Forza-Rasht
کاربر فعال
کاربر فعال