[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 28, 2013 7:45 am

رسوا کردین هرکیو میبینم میگه دو روزه بارسایی شدین و فلانه و بساله.جواب منو نداین هم تو هم پ.ریا بین داماش و تیم درپیت اروپاییتون کدوم؟
از فوتبال باید لذت برد چه توسط لاین چه توسط کل کل
راستی من متنمو نوشتم گفتی یا ابرفرض حامد بیاد چی میخوای بگی؟!بازی ملوان توی جایگاه اچ بهت میگه جریان از چه قراره :wink: :lol:
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه اکتبر 28, 2013 8:21 am

اول اینجا که بحث داماش نبود و صحبت تیم شهر جداست.
دوم خیالت راحت فعلا که بازی ندارند اگر هم داشتند قصد دارم یه بنر بنویسم(کپی برداری شده از بنر هواداران ناپولی در جام جهانی 1990 وقتی آرژانتین با مارادونا وارد ناپل شد)
که نوشتند : " دیگو ما دوستت داریم ولی ایتالیا سرزمین ماست -زنده باد ایتالیا"
در اون موقع بنر من هم متنش چنین می باشد:
یونایتد ما دوستت داریم ولی گیلان سرزمین ماست_زنده باد داماش

لطفا کاربران محترم بحث داماش را در این تاپیک پیش نکشند
:wink: وگرنه در جایگاه اچ اَشانه ترکانیم /10/
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه اکتبر 28, 2013 10:11 am

چهره به اصطلاح ترسناک می برار فان پرسی در خارج از زمین بازی، در لباس هایی به مناسبت جشن هالووین ولی رابین فن پرسی را چه کسی همراهی میکنه ؟؟

دوست ترسناک و خبیث رابین کسی نیست جز مدافع یونایتد "ریــــــــــــــــــــــــو فردیناند

[img:1e9bb3fe46]http://upload7.ir/images/25459109761451773561.jpg[/img:1e9bb3fe46]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط hamed1992 » دوشنبه اکتبر 28, 2013 12:41 pm

[quote:96178b2bb2="The_King_of_rasht"][b:96178b2bb2]یک سوال از آبرار1989 :اگر بارسا و اینتر با هم بازی داشته باشند کدوم طرفی هستی؟

یک سوال از حامد1992 : اگر بارسا و یوونتوس با هم بازی داشته باشند کدوم طرفی هستی؟

یک سوال از ارسلان 27 : اگر رم و بارسا با هم بازی داشته باشند کدوم طرفی هستی؟

یک سوال از بقیه بارسایی های جدید و دوستانی که به زودی بایرنی و دورتمندی میشوند! : اگه بارسا با تیم قبلی شما بازی داشته باشه کدوم طرفی هستید؟

یک سوال از من و بقیه یونایتدی ها : اگر منچستر یونایتد (در این لحظه میپریم وسط حرف طرف و میگوییم یونایتد اما و اگر نداره فقط یونایتد)[/b:96178b2bb2]

[b:96178b2bb2][font=Comic Sans MS:96178b2bb2][color=red:96178b2bb2][size=24:96178b2bb2]WE ARE UNITED[/size:96178b2bb2][/color:96178b2bb2][/font:96178b2bb2][/b:96178b2bb2][/quote:96178b2bb2]
صد درصد یوونتوس،]خه من از طرفی مادریدی هستما :P
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه اکتبر 28, 2013 1:10 pm

گالیانی: داور باید از میلان عذرخواهی کند
الیانی معتقد است که داور دیدار تیمش مقابل پارما، یک پنالتی واضح را به سود تیمش اعلام نکرد و گل پیروزی بخش پارما را نیز مردود می داند.

سایت گل- آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان، پس از شکست 3-2 تیمش مقابل پارما، به شدت از پائولو والری، داور بازی، انتقاد کرد.

گالیانی معتقد است که والری در این دیدار یک پنالتی واضح را به سود تیمش اعلام نکرد و گل پیروزی بخش پارما را نیز مردود می داند.

به همین خاطر، او معتقد است که داور بازی باید از میلانی ها عذرخواهی کند.

گالیانی به گاتزتا دلو اسپورت گفت:" جدا از این حقیقت که دو پنالتی برای ما گرفته نشد، ضربه آزادی که منجر به گل پیروزی بخش پارما شد، هم در موقعیت اشتباهی گرفته شد. همه کاملا آن را دیدند.

نمی خواهم به دنبال پس گرفتن آن دو پنالتی باشم اما فکر می کنم حق مان است که یک عذرخواهی و یک توضیح از داور دریافت کنیم؛ پیش از اینکه بخواهیم پرونده این موضوع را ببندیم.
نمی خواهیم بقیه احتیاط ما در مقابل اشتباهات داوری را به عنوان نشانه ضعف تعبیر کنند."

میلان با این شکست به رتبه دهم سری آ سقوط کرد.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه اکتبر 28, 2013 2:23 pm

مولر: تفکرات هاینکس هنوز در تیم ماست / می‌خواهم در بایرن بازنشسته شوم

مولر در مصاحبه با اسکای 90 درباره شایعات مبنی بر پیوستنش به بارسلونا هم صحبت کرده است.
سایت گل -
توماس مولر میهمان اختصاصی یک شنبه شب برنامه پر طرفدار اسکای 90 بود او در این برنامه تلویزیونی شرکت کرد و در مورد حواشی های اخیر و شایعات مبنی بر حضور وی در بارسلونا شکل گرفته بود صحبت کرد:
سبک بازی مولر..." من می دانم که ه تلاش هایی در زمین انجام می دهم و یکی از نقاط عجیب بازی من مطمئنا این است که می توانم در شرایط غیر معمولی عکس العمل های سریع انجام دهم در واقع سعی می کنم فوتبال بازی کنم و این به سختی علم پرواز موشک نیست در زمین تلاش های زیادی انجام می دهم و می دانم که در همه ی آن ها نیز نمی توانم موفق باشم توانایی های خودم را که می توانم با آن به تیم کمک کنم می شناسم."

پیشنهاد قدیمی آگسبورگ پیش از درخشش در بایرن..." البته در سال 2008 من بازیکن جوانی بودم و سال دومی بود که در آماتورهای بایرن بازی می کردم زمانیکه پیشنهاد آگسبورگ مطرح شد آن ها در لیگ دو حضور داشتند و این طبیعی بود که می خواستید به آنجا بروید تا در ترکیب بازی کنید اما مذاکرات جدی برگزار نشد زیرا بایرن پیش از هر چیزی آن را رد کرد."

سبک بازی بایرن در این فصل..." البته ما تمام تلاش خود را برای پیاده کردن افکار مربی در زمین انجام می دهیم ولی خب هنوز هم تفکرات یوپ هاینکس در بازی مان مشاهده می شود و این طبیعی است زیرا به همین سرعت نمی توان سبک تیم تغییر کند."

فرایند پیشرفت زیر نظر گواردیولا..." اینکه بگوییم فوتبالمان کاملا تغییر کرده است صحیح نیست تغییر تاکتیک ساده است اما فوتبال تغییر نمی کند بلکه در برخی از ساختارهای کوچک تیم تفاوت هایی ایجاد شده است."

و پنالتی ..." این بحث بسیار پررنگ تر از آنه که در تیم بود رسانه ای شده است برای من هیچ وقت این مسئله ی مهمی نبود بعد از پنالتی ماینتس هم آرین به سمت من آمد و تبریک گفت و این موضوع به خوبی به پایان رسید شما نباید موضوع چنین ساده ای را سه روز مورد تحلیل و بحث قرار بدهید."

سفر به بارسلونا..." سفر در بارسلونا کاملا شخصی بود من در آنجا فقط به رستوران رفتم و غذا سفارش دادم و میزبان از من عکس گرفت چیزی که امروزه طبیعی است و دقایقی بعد آنلاین شد و آن را روی اینترنت فرستاد من اصلا فکر نمی کردم که آن ها از این تصویر استفاده کنند و در تلویزیون اسپانیا به آن بپردازند."

هیچ پیشنهادی از بارسا مطرح نبوده..." خیر من واقعا از این اخبار متاسفم."

اما افکار عمومی اینگونه برداشت نکرد..." باید بگویم من در بایرن کاملا راحتم و بایرن مونیخ در قلب من جای دارد اینکه بخواهم زمان زیادی در بایرن باشم و در این باشگاه بازنشسته شوم یکی از آرزوهای من در زندگی فوتبالی است."

دیدار دو هفته ی آینده مقابل انزلیچی دورتموند..." من فکر می کنم این دوئل برای هر دو باشگاه بسیار مهم باشد هدف ما در این بازی پیروزی است تا بتوانیم در جدول از حریف جلوتر باشیم و اگر شما بتوانید در این دیدار پیروز شوید نشان داده اید که شما باشگاه اول آلمان هستید."

موفقیت در جام جهانی..." می توانیم در این مورد امیدوار باشیم و نیاز به این است که همه ی اعضای تیم در سطح بالایی برخوردار باشند برای کسب قهرمانی باید هار تا پنج بازی بزرگ را انجام دهیم در این صورت می توان به موفقیت امیدوار شد."
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه اکتبر 28, 2013 2:40 pm

گوتزه: به 95 درصد آمادگی ام رسیدم

گوتزه که به دلیل مصدومیت، بخش زیادی از تمرینات پیش فصل بایرن را از دست داد، در دیدار سوپرکاپ اروپا هم دچار یک آسیب دیدگی دیگر شد و اکنون رفته رفته به روزهای اوجش برمی گردد

سایت گل- ماریو گوتزه، ستاره جوان بایرن مونیخ، پس از به ثمر رساندن اولین گلش در رقابت های این فصل بوندس لیگا، اعلام کرد که در حال حاضر به 95 درصد آمادگی اش دست پیدا کرده است.

گوتزه که به دلیل مصدومیت، بخش زیادی از تمرینات پیش فصل بایرن را از دست داد، در دیدار سوپرکاپ اروپا هم دچار یک آسیب دیدگی دیگر شد و اکنون رفته رفته به روزهای اوجش برمی گردد اما خود او معتقد است که هنوز تمام توانایی هایش را به نمایش نگذاشته است.

او به خبرنگاران گفت:" من به 95 درصد از آمادگی ام رسیده ام و فکر می کنم برای 90 دقیقه بازی کردن آماده هستم.

70 دقیقه بازی کردن برای من بسیار مهم بود و می خواهد خیلی زود به 100 درصد آمادگی برسم.

گلی که زدم برای تیم خوب بود؛ به ویژه اینکه در دقایق پایانی بود. با این وجود، خودم هم ازاینکه توپ چطور وارد دروازه شد، تعجب کردم."
بایرن در حال حاضر با یک امتیاز اختلف نسبت به انزلیچی دورتموند، در صدر جدول بوندس لیگا قرار دارد.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه اکتبر 29, 2013 3:30 am

[size=24:20e1a38591][color=red:20e1a38591]حتما بخوانيد[/color:20e1a38591] [/size:20e1a38591]

[size=24:20e1a38591][color=red:20e1a38591]مرموز[/color:20e1a38591]؛ خطرناک یا شاید هم سر کاری!؛ مروری بر همه ی اتفاقات رمز آلود هفته ی گذشته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size:20e1a38591]

[size=18:20e1a38591]شاید زمانی که برای اولین بار نماد های عجیب و غریب این روزهای دنیای فوتبال بر کوه شوگرلوف نمایان شدند؛ کمتر کسی تصور می کرد که این نماد ها به داستانی دنباله دار و اسرار آمیز بدل شوند اما حقیقت چیز دیگری بود و این روزها این نمادهای اسرار آمیز و نوشته ی معروفش به یکی از اسرار آمیز ترین مسائل روز نه تنها در دنیای فوتبال؛ بلکه در تمامی محافل تبدیل شده اند.

اولین بار روز 20 اکتبر بود که بر روی کوه شوگرلوف در اطراف شهر ریودوژانیرو برزیل که تا چند ماه دیگر میزبان یکی از مهم ترین رویدادهای بشری خواهد بود؛ نمادی عجیب و غریب که شبیه به یک توپ فوتبال بود نمایان شد و پس از آن محو گردید و جای خود را به جمله ای عجیب و غریب داد.در ابتدا برای تمامی شاهدان این مسئله یک ترفند تبلیغاتی به نظر می رسید اما گذشت زمان شرایط را به گونه ای دیگر رقم زد!![/size:20e1a38591]

[size=18:20e1a38591]24 ساعت بعد در زمین تمرینی هاکنی مارشز از زمین های تمرینی تیم های پایه انگلستان در لندن اتفاق عجیب و غریب دیگری افتاد. توپ فوتبال غول پیکری دقیقا شبیه به همان نماد در مرکز این زمین رها شده بود. در کنار این توپ عظیم الجثه توپ های مشابه دیگری در ابعادی کوچک تر به تعداد فراوان در این زمین تمرینی رها شده بودند که همگی کاملا مشابه همان علامتی بودند که روز قبل بر روی کوه شوگرلوف نمایان شده بود!! صحنه طوری طراحی شده بود که ناخودآگاه ذهن بیننده را به سمت و سوی مکانی می برد که اجسام آسمانی در آن سقوط کرده باشند!![/size:20e1a38591]

[size=18:20e1a38591]
اما این پایان کار نبود و پس از کشور های برزیل و انگلستان؛ این نماد و نوشته ی رمز آلود؛ این بار سر از ایالات متحده درآورد. بر روی بیلبوردهای تبلیغاتی میدان تامیز نیویورک این نماد عجیب و غریب همراه نوشته ی معروفش ناگهان نمایان شد و تعجب تمامی حاضران در این مکان را در پی داشت!![/size:20e1a38591]

پس از ایالات متجده این نماد عجیب و غریب بار دیگر به زادگاهش یعنی جایی که برای اولین بار دیده شده بود؛ بازگشت. ریودوژانیروی برزیل بار دیگر متعجب شد چرا که این بار ابتدا محله ی لمه و پس از آن محله ی کوپاکابانا و کوه سانتامریا شاهد نمایش این نماد و نوشته ی معروف بودند!![/size:20e1a38591]

نکته ی جالب پیرامون همه ی این وقایع این بود که بخش بین المللی سایت گل از اولین منابعی بود که موفق به رصد سریع همه ی این اتفاقات می شد و به اصطلاح جزء منابع مادر در این زمینه محسوب می شد!!

اما این باز هم اوج ماجرا نبود و هفته ی رمز آلود دنیای فوتبال پایانی مرموزتر داشت چرا که در جریان دو دیدار بایرن - هرتا و همچنین چلسی - سیتی در ورزشگاه های آلیانس آره نا و استمفوردبریج شاهد حضور افرادی با آرایش؛ پوشش و رفتاری کاملا متحد بودیم که بر روی رداهای همه ی آن ها دقیقا همان علامت معروف نقش بسته بود. تماشاگران این دو دیدار 90 دقیقه بهت زده شاهد این افراد عجیب و غریب بودند!![/size:20e1a38591]

[size=18:20e1a38591]نکته ی دیگری که پیرامون این اتفاق وجود دارد وبسایتی است که به نظر می رسد متعلق به همین گروه باشد. طراحی این وبسایت به شکلی کاملا مشخص و البته عجیب و غریب انسان را در حال و هوای فضا و موجودات فضایی غوطه ور می کند!! در این وبسایت که اطلاعات اندکی در آن دیده می شود وعده ی حضور این افراد در 3 ورزشگاه معروف داده شده است که البته تا لحظه ی نگارش این مطلب تصاویری مربوط به حضور این افراد در ورزشگاه یوونتوس در دیدار این تیم مقابل جنوا در منابع موثق خبری دیده نشده است!![/size:20e1a38591]

حقیقت این نماد و این افراد هر چه که باشد توانسته است ذهن بسیاری را درگیر به خود کند. در حالی که تنها چند ماه به آغاز جام جهانی برزیل زمان باقی مانده است این چنین اتفاقات هر چند <سرکاری> هم باشند؛ مسئله ای نیست که ماموران امنیتی برزیل خواستار آن باشند!! انسان ناخودآگاه یاد جنجال چند سال پیش بازی رئال و آن بمب گذار نمایی(!) می افتد که به تنهایی توانست یک شهر را با یک دروغ ساده به هم بریزد!! هر چند اتفاقات هفته ی گذشته و این نماد ها؛ نوشته ها و افراد کمی پیچیده تر از یک دروغ ساده به نظر می رسد!!

باید منتظر ماند و دید در آینده چه اتفاقاتی پیرامون این مسئله ی در ظاهر رمز آلود به وقوع خواهد پیوست...[/size:20e1a38591]
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه اکتبر 29, 2013 4:18 am

رونالدو: یوونتوس تاوان تمام کارهای شیطانی‌اش را داد

رونالدو در گفت‌وگویی با شبکه مدیاست ایتالیا اظهار داشت: رقابت یوونتوس و اینتر در فصل 98-1997 تاریخی بود اما در عین حال به دنیا نشان داد که سیستم فوتبال ایتالیا فاسد بود. البته یوونتوس تاوان تمام کارهای شیطانی‌اش را داد!
در جریان دیدار تیم‌های یوونتوس و اینتر در فصل 98-97 میان رونالدو و یولیانو، مدافع ایتالیایی پیشین یوونتوس درگیری شدیدی رخ داد که به عنوان یکی از خاطره‌انگیز‌ترین صحنه‌ها در تاریخ دربی ایتالیا به یادگار ماند. رونالدو در باره آن اتفاق گفت: من از یولیانو کینه‌ای به دل ندارم. او وظیفه‌اش را انجام داد. بیشتر از او من از پیرو سچارینی (داور بازی) کینه به دل دارم. در آن بازی به دنیا ثابت شد که ما قربانی سیستم فاسد فوتبال ایتالیا شده‌ایم. مدت‌ها بعد همه چیز برای همه روشن و یوونتوس مجازات شد. در فساد فوتبال ایتالیا، یولیانو کاره‌ای نبود.
رونالدو درباره لوچانو موجی‌، رئیس پیشین یوونتوس که به عنوان متهم ردیف اول پرونده کالچوپولی سال 2005 شناخته می‌شود هم عنوان کرد: یوونتوس در آن فصل به لطف کارهای موجی جام را گرفت اما مطمئنم که او الان به خاطر کارهایی که انجام داده متاسف است. [size=24:0f645420d9][color=red:0f645420d9]فوتبال باید ورزشی پاک باشد[/color:0f645420d9][/size:0f645420d9].
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه اکتبر 29, 2013 5:50 am

امروز تولد کسی است که داوید دی خیا جاشو تو دروازه به خوبی پر کرده.
ادوین ون درسار دروازه بان هلندی منچستریونایتد کسی که بعد از اشمایکل به کابوس دروازه بانی منچستر پایان داد.
سَن ادوین تولدت مبارک
هنوز فینال CL سال 2007 یادمون نرفته؛ادوین سال 2007 رکورد کلین شیت در در لیگ برتر انگلستان به نام خودش ثبت کرد که هنوز هم پا برجاست در ضمن با توجه به این که در تیم های مختلفی بازی کرد بعد از خداحافظی از دنیای فوتبال هنوز ساکن منچستر هست.

[img:3250e1e314]http://upload7.ir/images/29065350162666650195.jpg[/img:3250e1e314]

[img:3250e1e314]http://upload7.ir/images/87719464044982363274.jpg[/img:3250e1e314]

[img:3250e1e314]http://upload7.ir/images/27675746708994831947.jpg[/img:3250e1e314]

[img:3250e1e314]http://upload7.ir/images/79616095339915806902.jpg[/img:3250e1e314]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه اکتبر 29, 2013 6:35 am

گشتم عکسهای ادوین رو توی آرشیوم پیدا کردم ،بی شک ادوین فان در سار یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ فوتبال جهان بود

[img:ff78d4bd4d]http://upload7.ir/images/84585560229318133817.jpg[/img:ff78d4bd4d]

[img:ff78d4bd4d]http://upload7.ir/images/51841555241660167265.jpg[/img:ff78d4bd4d]

[img:ff78d4bd4d]http://upload7.ir/images/04058146574055471812.jpg[/img:ff78d4bd4d]

[img:ff78d4bd4d]http://upload7.ir/images/19247902773636952806.jpg[/img:ff78d4bd4d]

[img:ff78d4bd4d]http://upload7.ir/images/03591880868916223135.png[/img:ff78d4bd4d]

[img:ff78d4bd4d]http://upload7.ir/images/00357193429064525094.jpg[/img:ff78d4bd4d]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه اکتبر 29, 2013 1:16 pm

قیافه دروازه بان بعد از دیدن این صحنه ---------------------> :?:

امیدوارم رم قهرمانی اون فصل رو تکرار کنه
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط rashtlove » سه شنبه اکتبر 29, 2013 2:17 pm

[img:64da53482a]http://s4.picofile.com/file/7983314080/86485491641208651148.jpg[/img:64da53482a]
نظرم به صورت یه دید سطحی این هست که یه شرکتی داره تبلیغات انجام میده که جلب نظر جامعه جهانی رو به خودش معطوف کنه

همینجور رفتم تو سایتشون گفتم سایتشون رو یه بررسی کنم ببینم چجوریاست!!

www.mysteriouscircles.com

رسیدم به شرکت سامسونگ چون دیدم این سایت رو دی ان اس های شرکت سامسونگ بنا شده
[img:64da53482a]http://s1.picofile.com/file/7983184943/mamad.png[/img:64da53482a]

::Name Servers::
red.samsung.co.kr
green.samsung.co.kr

ادرس لوکیشنشون هم اینه :
Address : #1101 Daerung post tower 182-4 guro3dong guro gu
Zipcode : 152847
Nation : KR
Tel : 82-2-1588-4259
Fax : 82-02-1588-4259

حالا نمیدونم اینو همه میدونستن؟؟؟

من که اینو دیدم مطمئن شدم دست یه شرکت پشت این کارهاست واسه تبلیغات

حالا میحواد سامسونگ کُره باشه طبق این چیزی که من بهش رسیدم

یا هر شرکت دیگه !!
قصدشون معرفی و تبلیغ هست

اینو تو سایت خودمم زدم

این شخصا خودم به این نتیجه رسیدم باز اطلاعاتی خواستین یه سری دیگه اطلاعات هست
اینجا

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه اکتبر 29, 2013 6:15 pm

به بهانه بازی سلتاویگو - بارسا و رویاروییه لوئیز انریکه در برابر بارسا

عاشقشم دیگه :P :P - محبوب ترین بازیکنم - آرزومه سرمربی بارسا بشه - لوئیز انریکه برگرد به تیمــــــــــــت :P

چرا اینقدر پیر شده :?
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Forza-Rasht » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 4:41 am

دوست عزیز شک نکن که این ها از یک جا پشتیبانی میشن و خط می گیرند حالا بگو چرا:
مگه می شه این آدم ها با این ریخت و قیافه برن ورزشگاه و بیان بیرون و هیشکی اعم از ماموران اطلاعاتی اروپا که پیگیر همه چیز هستند به این ها گیر ندند و این ها راحت رفت و آمد کنند و کسی به این ها حتی جرأت دست زدن نداشته باشه در ضمن بعدا گند این قضیه در می آد که از کجا نشئت گرفته.
نماد کاربر
Forza-Rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 23, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان