[quote:2ccea354e3="SajjaD_46"][quote:2ccea354e3="samsami"][quote:2ccea354e3="samsami"][quote:2ccea354e3="SajjaD_46"][quote:2ccea354e3="samsami"]دوستان ابراران گل یه کمک می خواستم خواهشا من هاردم پر شده برای این که محتویاتش جایی بتونم داشته باشم و پاک نکنم چی باید بکنم؟ کمک.

[/quote:2ccea354e3]
آبرار اول یکی از نسخه های جدید نرم افزار Winrar رو نصب کن و بعد از اتمام نصب این کارارو انجام بدی خیلی تو حجم فایلات میتونی صرفه جویی کنی
اول روی فایل یا فولدر مورد نظر که قصد فشرده سازی اونو را داریو ، کلیک راست کن و Add to archives را انتخاب کن.
تو پنجره باز شده، گزینه Compression method را بر روی Best بذار.
بعد به تب Advance بروید و بر روی دکمه Compression کلیک کن.
تو پنجره باز شده تو قسمت Text compression گزینه Force را انتخاب کن و مقدار Prediction order را بر روی 63 و مقدار Memory to use, رو روی 128 بذار.
آخر سر هم پنجره رو OK کن و تو پنجره قبلی باز شده، با فشردن OK عملیات فشرده سازی رو شروع کن.
ازین راحت تر نمی تونستم توضیح بدم آبرار..بازم اگه سوالی بود در خدمتم .
[/quote:2ccea354e3] آقا دستت درد نکنه دمتم جیز جیز امیدوارم یه روز جبران کنم.

[/quote:2ccea354e3] آقا این کارایی که گفتی انجام دادم حتی ذرهای تاثیر نداشت

[/quote:2ccea354e3]
آبرار این روشی که گفتم بستگی به این داره که فایل هات چقدر بلوک تکراری داشته باشه و یا به عبارت ساده تر بستگی به فرمت فایل هات داره
مثلا یه فیلم با فرمت MKV رو نمیتونی ازونیکه هست فشرده تر کنیش ولی با اینکار رو فرمت AVI یا ISO و ... میتونی نتیجه ی خوبی بگیری
بجز WINRAR از7zip و KGB هم میتونی استفاده کنی ولی ازونجایی که همه ی اینا از الگوریتمای تقریبا مشابه ای استفاده می کنن ، تغییر زیادی نخواهی دید
تنها راه فشرده سازی با استفاده از compressor همین راهی بود که گفتم . البته غیر از این یه راه دیگه هم هست و اونم کانورت کردن فایل های حجم بالات مثل فیلماته که اگه به MKV تبدیل شه با کمترین افت کیفیت خواهد بود و اگه کیفیت برات مهم نیس و میخای صرفا کوچیکتر شه فایل هات میتونی از فرمتهای WMV , mp4 , 3gpاستفاده کنی .
امیدوارم کمکت کرده باشم

[/quote:2ccea354e3] ممنون

تاحال فکر کردی دنیا میتونه نباشه اما گیلان ورشت اگه دنیا هم نباشه بودنش حتمی چون تو دل مردمی که در این جغرافیا زندگی میکنن عشق هیچ وقت نمیمیر