[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه اکتبر 27, 2013 2:20 pm

[quote:325f7e1676="yankee"]کمی با تاخیر.

اول به بارساییهای وارش مخصوصا معین و میلاد عزیز تبریک میگم که بردین.
دوم میخوام جواب اونایی رو بدم که به لایی خوردن رونالدو میخندن ! دوست عزیزی که میخندی به این موضوع وظیفه رونالدو حضور در اون قسمت زمین و دفاع نبود ! مسی تو بازی دیشب چیکار کرد ؟! ندیدمش دیشب من اصن !!!!
واسم جالبه که بارساییها دیگه مسی مسی نمیکنن !
در مورد داوری معین اومده اون 2تا عکس رو گذاشته. که از معین دیگه بعید بود !
یعنی الان منظورت از اون 2تا عکس این بود که داور به نفع رئال سوت زده ؟! :lol:

در مورد کل بازی 2 تیم هم من میخوام بگم که بارسا دیشب بازی کرد اصن !!!! . من هنوز تو این موندم که رونالدو چطور اون تک به تک رو خیلی راحت زد تو دست والدز !
حالا اون توپی که بنزما به تیرک زد و شما از اونجا آوردین رو کار نداریم :lol:

iHALA MADRID ♥[/quote:325f7e1676]

سلام علیکم :)

1- دلیل اینکه اون عکس رو گذاشتم این نبود که معتقد باشم به نفع ریال سوت زده شده و دلیلش این بود که باز هم ریالیها معتقدند که به داوری باختند!!!! (حالا توپ بنزما به تیر خورد دیگه تقصیر مسی که نبود!)
در مورد صحنه رونالدو معتقدم پنالتی بود ولی دقیقا قبل اون صحنه همین خطای پپه روی فابرگاس رو هم داور ندید ولی خوب ریال مادریده دیگه!!!

دیشب مسی بد نبود ولی خوبم نبود رونالدو بهتر بود - خوب اون ور هم نیمار عالی بود و بیل هم در حد همون دسته بیل (قرار نیست همیشه و تو همه بازیها مسی عالی باشه که)

لایی رونالدو حرف نداشت - قیافش وقتی که لایی رو خورد و افتاد دنبال آلوز عالی بود :D

حرف ما اینه که باختید و قبول کنید که باختید بی بهانه!!!!!
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » يکشنبه اکتبر 27, 2013 4:59 pm

[quote:5ff72e6f4b="keyvan"]کامنتمو ویرایش کردم دوست عزیز...
واقعا ناراحت بودم و هستم...
آخه یه تیم چندهفته میتونه به کمک داوری پیروز بشه...؟!!!
خدا بگم چیکارت کنه پویا که اون لقب رو انداختی تو دهن ما و بلافاصله صحنه مشکوک بازی یووه رو در این تایپیک گذاشتی... /15/[/quote:5ff72e6f4b]
آبرار من و شما دوستداره 2 تیم متفاوت هستیم،رم واسه شما ارزش داره هم واسه من چون اسطوره ای توش هست که کم پیدا میشه و من بهش افتخار میکنم ولی یوونتوس هم یکی از تیمهای محبوب منه پس باید این احترام 2طرفه باشه،من خودم ایتالیارو فقط به عشقه 3نفر دوسدارم:دلپیرو،بوفون و توتی
بازم شرمنده
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه اکتبر 27, 2013 6:01 pm

[quote:1331f95654="yankee"]کمی با تاخیر.

دوم میخوام جواب اونایی رو بدم که به لایی خوردن رونالدو میخندن ! دوست عزیزی که میخندی به این موضوع وظیفه رونالدو حضور در اون قسمت زمین و دفاع نبود ! مسی تو بازی دیشب چیکار کرد ؟! ندیدمش دیشب من اصن !!!!

در مورد کل بازی 2 تیم هم من میخوام بگم که بارسا دیشب بازی کرد اصن !!!! . من هنوز تو این موندم که رونالدو چطور اون تک به تک رو خیلی راحت زد تو دست والدز !

iHALA MADRID ♥[/quote:1331f95654]

[color=green:1331f95654]تشکر از آرش عزیز.[/color:1331f95654]
[color=darkblue:1331f95654]متاسفانه من بازی ندیدم و فقط از طریق دانلود خلاصه و گلها ... میتونم نظر بدم.[/color:1331f95654]
[color=black:1331f95654]البته پیش از نظرم، جالبه که این باز آنچنان درگیری و اخراجی و میزان خطاهای خطرناک عمدی و ......... نداشت.
در مورد 2 گل بارسا، انصافا گلهای قشنگی بودند، مخصوصا دومی. گل رئال هم 1 استارت سریع از رونالدو که بدجور
مدافعین غافلگیر کرد، اما خب ضربه نال نبود و با اشتباه فاحش والدس گل شد.[/color:1331f95654]
[color=blue:1331f95654]در مورد پنالتی [ها] بنظرم حرکت ماسکرانو رو رونالدو خطا بود همونطور که حرکت په په رو فابرگاس خطا بود ولی خدایی
هرکی به اندازه گل کوچک فوتبال کرده باشه میدونه که آدریانو در اون صحنه مشکوک در بی تعادلی بود و توپ به دستش
خورد و حرکت تعمدانه ای انجام نداد.[/color:1331f95654]
[color=brown:1331f95654]منم با آرش موافقم، مسی آنچنان که باید در جریان بازی نبود اما در عوض نیمار همه کار بازی بود و البته از اینم نگذریم که
برگشت از مصدومیت و دو بازی سنگین (میلان-رئال) واسه مسی سنگین بود.[/color:1331f95654]
[color=red:1331f95654]خلاصه تموم شد .... تا دور برگشت.[/color:1331f95654]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » يکشنبه اکتبر 27, 2013 7:08 pm

[quote:8a0fb526be="sepidroudi"][quote:8a0fb526be="yankee"]کمی با تاخیر.

iHALA MADRID ♥[/quote:8a0fb526be]

سلام علیکم :)

1- دلیل اینکه اون عکس رو گذاشتم این نبود که معتقد باشم به نفع ریال سوت زده شده و دلیلش این بود که باز هم ریالیها معتقدند که به داوری باختند!!!! (حالا توپ بنزما به تیر خورد دیگه تقصیر مسی که نبود!)
در مورد صحنه رونالدو معتقدم پنالتی بود ولی دقیقا قبل اون صحنه همین خطای پپه روی فابرگاس رو هم داور ندید ولی خوب ریال مادریده دیگه!!!

دیشب مسی بد نبود ولی خوبم نبود رونالدو بهتر بود - خوب اون ور هم نیمار عالی بود و بیل هم در حد همون دسته بیل (قرار نیست همیشه و تو همه بازیها مسی عالی باشه که)

لایی رونالدو حرف نداشت - قیافش وقتی که لایی رو خورد و افتاد دنبال آلوز عالی بود :D

حرف ما اینه که باختید و قبول کنید که باختید بی بهانه!!!!![/quote:8a0fb526be]

معین جان بردین نوش جونتون.کسی بهانه نیاورد یا باخت رو گردن داور ننداختم .بلکه مقصر خودمون بودیم که تو زدن ضربات اخر دقت نکردیم وگرنه خوج بودید:دی در مورد خطای پپه من اصلا اون رو خطا ندیدم ! همونطور که برخورد توپ بدست ادریانو رو خطا ندیدم. در مورد مسی که حرفی نمیمونه چون جفت پوچ بود. در مورد مقایسه بین بیل و نیمار هم بهت میگم که نیمار چند بازی واسه بارسا کرده و بیل چنتا ؟ اولین بازی که بیل فیکس شد بازی الکلاسیکو بود اونم بعد مصدومیت ! اگه انصاف داشته باشی تو این شرایط نمیای مقایسه کنی این 2 رو باهم.
در مورد لایی رونالدو هم بله حرکت قشنگی بود ولی نه اینکه مسخره بشه چون وظیفه رونالدو حضور در اون قسمت زمین نبود ! همین که غیرت و تعصب داره تا اونجا میاد خودش کلیه نه اینکه مثل مسی کنار دروازه بمونه تا توپ بیاد دستش !
خودت میدونی من برخلاف خیلیا که به خاطر مسی و رونالدو اومدن طرفدار این 2 تیم شدن و تو همین سایت هم تعدادشون کم نسیت عاشق رونالدو نسیتم که دفاع الکی بکنم ازش .رونالدو از نظر دوست داشتنش تو تیم واسه من جایگاه 5،6 داره.
در اخر هم اینکه من از این بازی خیلی خوشم اومد.و باز ه. تبریک میگم بهت
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » دوشنبه اکتبر 28, 2013 5:14 am

♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » دوشنبه اکتبر 28, 2013 5:18 am

[quote:99a9a6efe9="popo131"]كسي اينو ميشناسه ؟؟؟؟؟... اسمش خحيلي باحاله .. :lol: :lol: :lol:

[/quote:99a9a6efe9]

يعني هيچ كس اينو نميشناسه ؟[size=24:99a9a6efe9]؟؟؟؟؟‌ !!!!!!!!![/size:99a9a6efe9] :?: :?: :?: :idea: :idea: :idea: :o :o :o :o
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه اکتبر 28, 2013 5:20 am

[quote:34efc03d32="popo131"][quote:34efc03d32="popo131"]كسي اينو ميشناسه ؟؟؟؟؟... اسمش خحيلي باحاله .. :lol: :lol: :lol:

[/quote:34efc03d32]

يعني هيچ كس اينو نميشناسه ؟[size=24:34efc03d32]؟؟؟؟؟‌ !!!!!!!!![/size:34efc03d32] :?: :?: :?: :idea: :idea: :idea: :o :o :o :o[/quote:34efc03d32]

ممد دایی ؟
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » دوشنبه اکتبر 28, 2013 5:26 am

[quote:33d78f7185="pedram_1367"][quote:33d78f7185="popo131"][quote:33d78f7185="popo131"]كسي اينو ميشناسه ؟؟؟؟؟... اسمش خحيلي باحاله .. :lol: :lol: :lol:

[/quote:33d78f7185]

يعني هيچ كس اينو نميشناسه ؟[size=24:33d78f7185]؟؟؟؟؟‌ !!!!!!!!![/size:33d78f7185] :?: :?: :?: :idea: :idea: :idea: :o :o :o :o[/quote:33d78f7185]

ممد دایی ؟[/quote:33d78f7185]

:D :D :D :lol: :lol: :lol:

جوزپه سینیوری :wink:

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 28, 2013 6:49 am

با چند رو ز تاخیر:
ریال سوراخه/ریال سوراااااااااااااخه
البته به دلیل مشغله زیاد بازیو ندیدم ولی خلاصه بارسا برده و باید سر به سر ریالی های عزیز گذاشت خصوصا آبرار محمد هدایتی :wink: :lol:
یه عکسم توی فیسبوک پیدا کردم گذاشتنش خالی از لطف نیست

راستی شندیدم پنالدو لایی خورده وااااااااااااااااااای /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه اکتبر 28, 2013 7:07 am

[b:d68e272b7c]یک سوال از آبرار1989 :اگر بارسا و اینتر با هم بازی داشته باشند کدوم طرفی هستی؟

یک سوال از حامد1992 : اگر بارسا و یوونتوس با هم بازی داشته باشند کدوم طرفی هستی؟

یک سوال از ارسلان 27 : اگر رم و بارسا با هم بازی داشته باشند کدوم طرفی هستی؟

یک سوال از بقیه بارسایی های جدید و دوستانی که به زودی بایرنی و دورتمندی میشوند! : اگه بارسا با تیم قبلی شما بازی داشته باشه کدوم طرفی هستید؟

یک سوال از من و بقیه یونایتدی ها : اگر منچستر یونایتد (در این لحظه میپریم وسط حرف طرف و میگوییم یونایتد اما و اگر نداره فقط یونایتد)[/b:d68e272b7c]

[b:d68e272b7c][font=Comic Sans MS:d68e272b7c][color=red:d68e272b7c][size=24:d68e272b7c]WE ARE UNITED[/size:d68e272b7c][/color:d68e272b7c][/font:d68e272b7c][/b:d68e272b7c]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » دوشنبه اکتبر 28, 2013 7:24 am

[quote:0745b718de="The_King_of_rasht"][b:0745b718de]یک سوال از آبرار1989 :اگر بارسا و اینتر با هم بازی داشته باشند کدوم طرفی هستی؟

یک سوال از حامد1992 : اگر بارسا و یوونتوس با هم بازی داشته باشند کدوم طرفی هستی؟

یک سوال از بقیه بارسایی های جدید و دوستانی که به زودی بایرنی و دورتمندی میشوند! : اگه بارسا با تیم قبلی شما بازی داشته باشه کدوم طرفی هستید؟

یک سوال از من و بقیه یونایتدی ها : اگر منچستر یونایتد (در این لحظه میپریم وسط حرف طرف و میگوییم یونایتد اما و اگر نداره فقط یونایتد)[/b:0745b718de]

[b:0745b718de][font=Comic Sans MS:0745b718de][color=red:0745b718de][size=24:0745b718de]WE ARE UNITED[/size:0745b718de][/color:0745b718de][/font:0745b718de][/b:0745b718de][/quote:0745b718de]

از منم سوال بپرس :D :D :D

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه اکتبر 28, 2013 7:31 am

[quote:79baa8daec="popo131"][quote:79baa8daec="The_King_of_rasht"][b:79baa8daec]یک سوال از آبرار1989 :اگر بارسا و اینتر با هم بازی داشته باشند کدوم طرفی هستی؟

یک سوال از من و بقیه یونایتدی ها : اگر منچستر یونایتد (در این لحظه میپریم وسط حرف طرف و میگوییم یونایتد اما و اگر نداره فقط یونایتد)[/b:79baa8daec]

[b:79baa8daec][font=Comic Sans MS:79baa8daec][color=red:79baa8daec][size=24:79baa8daec]WE ARE UNITED[/size:79baa8daec][/color:79baa8daec][/font:79baa8daec][/b:79baa8daec][/quote:79baa8daec]

از منم سوال بپرس :D :D :D[/quote:79baa8daec]

اگر اینتر..................؟
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 28, 2013 7:37 am

[quote:8c642f50c5="The_King_of_rasht"][b:8c642f50c5]یک سوال از آبرار1989 :اگر بارسا و اینتر با هم بازی داشته باشند کدوم طرفی هستی؟

یک سوال از من و بقیه یونایتدی ها : اگر منچستر یونایتد (در این لحظه میپریم وسط حرف طرف و میگوییم یونایتد اما و اگر نداره فقط یونایتد)[/b:8c642f50c5]

[b:8c642f50c5][font=Comic Sans MS:8c642f50c5][color=red:8c642f50c5][size=24:8c642f50c5]WE ARE UNITED[/size:8c642f50c5][/color:8c642f50c5][/font:8c642f50c5][/b:8c642f50c5][/quote:8c642f50c5]
حمزه یه حرفی بزن بگنجه.یه طوری میگی انگار تیمه شهرمه روش تعصب داشته باشم.تو داماش با منچستر بازی کنه طرفدار کدومشونی؟!!!
توی اروپا من اول از همه اینترو دوست دارم
توی اسپانیا بارسا رو دوست دارم
توی انگلیس کاردیف و منچسترو دوست دارم
توی آلمان شالکه 04 رو دوست دارم
توی فرانسه مارسی رو دوست دارم
شاید باورت نشه توی ایران هم بعد تیم های شهرم یه تیم دیگه رو دوست دارم.اونم ابومسلمه...
فوتبال اروپا رو به دو دلیل دنبال میکنم.لاین+ کل کل مخصوصا با ابرار محمد هدایتی :oops:
من توی هر کشوری یه تیم رو دوست دارم.حتی توی پرو و ونزوئلا.شاید شما فقط این هفته اون هفته چهار تا بازی و نگاه کنی ولی من تموم بازی های یه سری تیمها رو نگاه میکنم.توی عمرت بازی اتلتیک مینیرو رو نگاه کردی؟ولی من تغریبا تموم هفته ها بازیهاشو نگاه میکنم.دلیلشم معلومه
از دیروز و امروز هم بازیهای اینا رو دنبال نکردم سنمم کم نیست که بخوای بگی بخاطر شرایط سنی از یه تیم خوشم میاد.از تموم تیمهایی که گفتم خوشم میاد بنا به دلایل خاص خودش.مثلا کاردیف چون همیشه توی چمپیون شیپ چپ و راست تکش نقد بوده یا ابومسلم و دوست دارم بخاطر توپ جمع کناش چون خیلی لاشین جلو بیوفتن توپو نمیدن.از نظر شما مشکلی وجود داره که یه تعصبی به تیمی غیر تیم شهرم نداشته باشم؟!!!!!
بعد جالبه یه جوری همه قیافه ی حق به جانب میگیرن انگار از سال 1940 تا الان طرفدار یه تیم خاصن!!!!
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » دوشنبه اکتبر 28, 2013 7:40 am

[quote:c86d78ba87="The_King_of_rasht"][quote:c86d78ba87="popo131"][quote:c86d78ba87="The_King_of_rasht"][b:c86d78ba87]یک سوال از آبرار1989 :اگر بارسا و اینتر با هم بازی داشته باشند کدوم طرفی هستی؟

یک سوال از من و بقیه یونایتدی ها : اگر منچستر یونایتد (در این لحظه میپریم وسط حرف طرف و میگوییم یونایتد اما و اگر نداره فقط یونایتد)[/b:c86d78ba87]

[b:c86d78ba87][font=Comic Sans MS:c86d78ba87][color=red:c86d78ba87][size=24:c86d78ba87]WE ARE UNITED[/size:c86d78ba87][/color:c86d78ba87][/font:c86d78ba87][/b:c86d78ba87][/quote:c86d78ba87]

از منم سوال بپرس :D :D :D[/quote:c86d78ba87]

اگر اینتر..................؟[/quote:c86d78ba87]

شايد ... مث خودت .. :wink: ... من هميشه گفتم از همه تيم ها متنفرم ولي دو تا تيم هستن كه قابل احترامن براي من

من يو و نيوكاسل ..........

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه اکتبر 28, 2013 7:42 am

[quote:c0d3efd432="abarar1989"][quote:c0d3efd432="The_King_of_rasht"][b:c0d3efd432]یک سوال از آبرار1989 :اگر بارسا و اینتر با هم بازی داشته باشند کدوم طرفی هستی؟

یک سوال از من و بقیه یونایتدی ها : اگر منچستر یونایتد (در این لحظه میپریم وسط حرف طرف و میگوییم یونایتد اما و اگر نداره فقط یونایتد)[/b:c0d3efd432]

[b:c0d3efd432][font=Comic Sans MS:c0d3efd432][color=red:c0d3efd432][size=24:c0d3efd432]WE ARE UNITED[/size:c0d3efd432][/color:c0d3efd432][/font:c0d3efd432][/b:c0d3efd432][/quote:c0d3efd432]
حمزه یه حرفی بزن بگنجه.یه طوری میگی انگار تیمه شهرمه روش تعصب داشته باشم.تو داماش با منچستر بازی کنه طرفدار کدومشونی؟!!!
توی اروپا من اول از همه اینترو دوست دارم
توی اسپانیا بارسا رو دوست دارم
توی انگلیس کاردیف و منچسترو دوست دارم
توی آلمان شالکه 04 رو دوست دارم
توی فرانسه مارسی رو دوست دارم
شاید باورت نشه توی ایران هم بعد تیم های شهرم یه تیم دیگه رو دوست دارم.اونم ابومسلمه...
فوتبال اروپا رو به دو دلیل دنبال میکنم.لاین+ کل کل مخصوصا با ابرار محمد هدایتی :oops:
من توی هر کشوری یه تیم رو دوست دارم.حتی توی پرو و ونزوئلا.شاید شما فقط این هفته اون هفته چهار تا بازی و نگاه کنی ولی من تموم بازی های یه سری تیمها رو نگاه میکنم.توی عمرت بازی اتلتیک مینیرو رو نگاه کردی؟ولی من تغریبا تموم هفته ها بازیهاشو نگاه میکنم.دلیلشم معلومه
از دیروز و امروز هم بازیهای اینا رو دنبال نکردم سنمم کم نیست که بخوای بگی بخاطر شرایط سنی از یه تیم خوشم میاد.از تموم تیمهایی که گفتم خوشم میاد بنا به دلایل خاص خودش.مثلا کاردیف چون همیشه توی چمپیون شیپ چپ و راست تکش نقد بوده یا ابومسلم و دوست دارم بخاطر توپ جمع کناش چون خیلی لاشین جلو بیوفتن توپو نمیدن.از نظر شما مشکلی وجود داره که یه تعصبی به تیمی غیر تیم شهرم نداشته باشم؟!!!!!
بعد جالبه یه جوری همه قیافه ی حق به جانب میگیرن انگار از سال 1940 تا الان طرفدار یه تیم خاصن!!!![/quote:c0d3efd432]

یا ابرفرض !
شوخی کردم برار چرا قاطی میکنی؟ :D :wink:
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان