[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - کمک کنیم تا صدای خنده محمدرضا برای مادرش جاودانه شود...

کمک کنیم تا صدای خنده محمدرضا برای مادرش جاودانه شود...

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

کمک کنیم تا صدای خنده محمدرضا برای مادرش جاودانه شود...

پستتوسط keyvan » يکشنبه اکتبر 27, 2013 9:48 am

میدونم این پست ربطی به داماش و ورزش نداره ، اما خواهش میکنم بخاطر گیلانی بودنتون این تایپیک رو قفل نکنید..

29 مهر خبری نکان دهنده بر روی خبرگزاری ایسنا قرار گرفت...
خبری که با بی مهری تمام، تا کنون مورد توجه مسئولین صداوسیمای مرکز گیلان قرار نگرفته است...

از روزی که این خبر رو خوندم واقعا روحیه مناسبی ندارم...
خیلی بلد نیستم لفظ قلم صحبت کنم بچه ها ، انتظار زیادی هم ازتون ندارم...
بیاین از همین جایی که نشستیم(پشت سیستم) 10 دقیقه واسه این بچه گیلانی وقت بذاریم...

شماره ای که میذارم مربوط به روابط عمومی صداوسیمای مرکز گیلان هستش ، لطفا زنگ بزنید و بعد از شنیدن صدای بوق درخواست کنین تا از این موضوع گزارش تهیه کنن و در اخبار شبکه باران پخش کنن تا شاید یه آدم خیر پیدا شه و به این خانواده کمک کنه، خودم هم اینکارو کردم: [color=red:287599d9a7]8827004-0131[/color:287599d9a7]

راستی بچه ها با توجه به اینکه محمدرضا برای بهبود باید پیوند مغز اسخوان انجام بده و پروفسور سمیعی هم جراح مغز و اعصاب هستش به ایشون ایمیل زدم و درخواست کمک کردم...
ایمیل هایی که میذارم راه های ارتباطی با پروفسور سمیعی هستش ، لطفا به ایشون ایمیل بزنید و بخواین که هرطوری شده به این بچه کمک کنه ، مطمئنم اگر تعداد ایمیل ها زیاد باشه و با توجه به گیلانی بودن پروفسور ، به این موضوع رسیدگی خواهد کرد، من و چندتا از دوستام به هر 3تا ایمیل ایشون میل زدیم و لینک خبر رو هم واسشون گذاشتیم و درخواست کمک کردیم:

samii@ini-hannover.de
samii.office@ini-hannover.de
samii.madjid.assistant@ini-hannover.de

[color=red:287599d9a7]اینم از لینک خبر(حتما لینک خبر رو در ایمیل هاتون قرار بدید )[/color:287599d9a7]
http://isna.ir/fa/news/92072917733/پیوند-مغز-استخوان-تنها-راه-نجات-کودک-4-ماهه

بچه ها فصل سرما هستش و ممکنه خدای نکرده با یه سرماخوردگی ساده محمدرضا به کام مرگ بره ، پس لطفا همین حالا، قبل از اینکه دیر بشه یه کاری بکنید ، بیاید کمک کنیم و نذاریم سرنوشت تلخ مادر محمدرضا از این تلخ تر بشه ، دست همه ی شمارو میبوسم...
واقعا دیگه نمیدونم چطوری و از کی درخواست کنم واسه نجات محمدرضای عزیز...
خدایا خودت کمکش کن...

نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط hesam14 » يکشنبه اکتبر 27, 2013 11:35 am

/15/ 8O
داماش افتخار گیلان و گیلانی
نماد کاربر
hesam14
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 31, 2012 12:00 am

پستتوسط civilboy » يکشنبه اکتبر 27, 2013 12:30 pm

فک نمیکنم تخصص دکتر سمیعی پیوند مغز استخوان باشه
تامینی نماینده رشت، هر چند کاری واسه این شهر نکرده ولی تو زمینه کمک به محتاجین فعاله از طریق نماینده ها میشه یه پولی جمع کرد
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » يکشنبه اکتبر 27, 2013 1:07 pm

[quote:a09b099350="civilboy"]فک نمیکنم تخصص دکتر سمیعی پیوند مغز استخوان باشه
تامینی نماینده رشت، هر چند کاری واسه این شهر نکرده ولی تو زمینه کمک به محتاجین فعاله از طریق نماینده ها میشه یه پولی جمع کرد[/quote:a09b099350]

فکر نمیکنم از تامینی بخاری بلند بشه ولی بهرحال من فردا صبح با دفترش تماس میگیرم و موضوع رو میگم ، شماره تلفن دفتر تامینی:
[color=red:a09b099350]دفتر رشت: 3225220-0131 دفتر تهران: 33124411-021[/color:a09b099350]
اگر پروفسور تخصص پیوند مغز استخوان نداشته باشه میتونه طور دیگه ای کمک کنه ( محمدرضا به دلیل نداشتن برادر و خواهر پیونددهنده مناسبی ندارد و با بررسی‏‌هایی که پزشکان این مرکز انجام داده‌‏اند، [color=red:a09b099350]تنها شخص مناسب برای پیوند، یک فرد آلمانی است[/color:a09b099350] و پزشکان به ما اطمینان کامل داده‌‏اند که بعد از پیوند مغز‌استخوان محمدرضا مثل همه کودکان به زندگی عادی برخواهد گشت‌. )
میتونه مقدمات کار رو با رایزنی در آلمان انجام بده ، و شاید تا حدودی از نظر مالی هم کمک کنه ، بهرحال نباید نا امید شد ، شما رو به خدا ایمیل بزنید بهش ، مطمئنم اگه این خبر به گوشش برسه بی تفاوت نخواهد بود نسبت به این قضیه.
باید به صداوسیما هم فشار بیاریم تا این موضوع رو انعکاس بده تا شاید فرد خیری پیدا شه و کمکی بکنه
[color=red:a09b099350] حاج حسین هدایتی کاش میفهمیدی یکم از اون پولهاتو باید تو اینجور راهها خرج کنی...[/color:a09b099350]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط keyvan در پنج شنبه اکتبر 31, 2013 8:10 am .
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط SajjaD_46 » يکشنبه اکتبر 27, 2013 1:26 pm

برنامه 90 هم با اینکه اصن حوصلشو ندارم ولی از اونجایی که برنامش پر بینندس خیلی میتونه کمک کنه
اون پسره تایماز هم فک کنم همینجوری بود که اوکی شد کارش
کسایی از داماش که عکاس یا خبر نگارن یا ... و به هر نحوی با 90 در ارتباط هستن هم یه کمکی کنن میتونه کمک بزرگی باشه
اخبار روز IT ، آموزش و ترفند در : http://shorumsoft.blogfa.com

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط keyvan » يکشنبه اکتبر 27, 2013 1:33 pm

[quote:17861b2bf1="SajjaD_46"]برنامه 90 هم با اینکه اصن حوصلشو ندارم ولی از اونجایی که برنامش پر بینندس خیلی میتونه کمک کنه
کسایی از داماش که عکاس یا خبر نگارن یا ... و به هر نحوی با 90 در ارتباط هستن هم یه کمکی کنن میتونه کمک بزرگی باشه[/quote:17861b2bf1]

اتفاقا من به ایمیل های برنامه نود هم این موضوع رو ارسال کردم:

durbin90@gmail.com
sedaaye90@gmail.com
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط keyvan » يکشنبه اکتبر 27, 2013 1:36 pm

کاش ایمیل رسمی افراد خیری مثل علی کریمی ، حبیب کاشانی ، جواد نکونام که نشون دادن در این زمینه ها قدم جلو میذارن رو داشتم...
بچه ها به نظر شما اگر آیت الله قربانی از این موضوع باخبر بشه ممکنه کمکی انجام بده؟ ( با توجه به اینکه این محمدرضا اهل لاهیجان هم هستش )
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه اکتبر 27, 2013 2:23 pm

از بازیکنایی مثل علی کریمی هم کمک بگیرین /3/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

Re: کمک کنیم تا صدای خنده محمدرضا برای مادرش جاودانه شود...

پستتوسط navid_rasht » يکشنبه اکتبر 27, 2013 2:46 pm

[quote:7c43c9f4bf="keyvan"]میدونم این پست ربطی به داماش و ورزش نداره ، اما خواهش میکنم بخاطر گیلانی بودنتون این تایپیک رو قفل نکنید..

خبری که با بی مهری تمام، تا کنون مورد توجه مسئولین صداوسیمای مرکز گیلان قرار نگرفته است...

بیاین از همین جایی که نشستیم(پشت سیستم) 10 دقیقه واسه این بچه گیلانی وقت بذاریم...

شماره ای که میذارم مربوط به روابط عمومی صداوسیمای مرکز گیلان هستش ، لطفا زنگ بزنید و بعد از شنیدن صدای بوق درخواست کنین تا از این موضوع گزارش تهیه کنن و در اخبار شبکه باران پخش کنن تا شاید یه آدم خیر پیدا شه و به این خانواده کمک کنه، خودم هم اینکارو کردم: [color=red:7c43c9f4bf]8827004-0131[/color:7c43c9f4bf]

راستی بچه ها با توجه به اینکه محمدرضا برای بهبود باید پیوند مغز اسخوان انجام بده و پروفسور سمیعی هم جراح مغز و اعصاب هستش به ایشون ایمیل زدم و درخواست کمک کردم...
ایمیل هایی که میذارم راه های ارتباطی با پروفسور سمیعی هستش ، لطفا به ایشون ایمیل بزنید و بخواین که هرطوری شده به این بچه کمک کنه ، مطمئنم اگر تعداد ایمیل ها زیاد باشه و با توجه به گیلانی بودن پروفسور ، به این موضوع رسیدگی خواهد کرد، من و چندتا از دوستام به هر 3تا ایمیل ایشون میل زدیم و لینک خبر رو هم واسشون گذاشتیم و درخواست کمک کردیم:

samii@ini-hannover.de

[color=red:7c43c9f4bf]اینم از لینک خبر(حتما لینک خبر رو در ایمیل هاتون قرار بدید )[/color:7c43c9f4bf]

بچه ها فصل سرما هستش و ممکنه خدای نکرده با یه سرماخوردگی ساده محمدرضا به کام مرگ بره ، پس لطفا همین حالا، قبل از اینکه دیر بشه یه کاری بکنید ، بیاید کمک کنیم و نذاریم سرنوشت تلخ مادر محمدرضا از این تلخ تر بشه ، دست همه ی شمارو میبوسم...
خدایا خودت کمکش کن...

[/quote:7c43c9f4bf]

آبرار اگه امکان داره در فیسبوک پروفسور سمیعی هم این مطلب مطرح کن.
نماد کاربر
navid_rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط navid_rasht » يکشنبه اکتبر 27, 2013 2:46 pm

[quote:f8759fe3d5="keyvan"]میدونم این پست ربطی به داماش و ورزش نداره ، اما خواهش میکنم بخاطر گیلانی بودنتون این تایپیک رو قفل نکنید..

شماره ای که میذارم مربوط به روابط عمومی صداوسیمای مرکز گیلان هستش ، لطفا زنگ بزنید و بعد از شنیدن صدای بوق درخواست کنین تا از این موضوع گزارش تهیه کنن و در اخبار شبکه باران پخش کنن تا شاید یه آدم خیر پیدا شه و به این خانواده کمک کنه، خودم هم اینکارو کردم: [color=red:f8759fe3d5]8827004-0131[/color:f8759fe3d5]

samii@ini-hannover.de

[color=red:f8759fe3d5]اینم از لینک خبر(حتما لینک خبر رو در ایمیل هاتون قرار بدید )[/color:f8759fe3d5]

خدایا خودت کمکش کن...

[/quote:f8759fe3d5]

آبرار اگه امکان داره در فیسبوک پروفسور سمیعی هم این مطلب مطرح کن.
نماد کاربر
navid_rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » يکشنبه اکتبر 27, 2013 2:51 pm

[quote="navid_rasht"][quote:0f5670a692="keyvan"]
آبرار اگه امکان داره در فیسبوک پروفسور سمیعی هم این مطلب مطرح کن.[/quote:0f5670a692]

دوست عزیز مدتی هستش که من در FB نیستم ، از دوستانی که در FB فعال هستن خواهش میکنم که این موضوع رو پیگیری کنند...
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط toshiba » يکشنبه اکتبر 27, 2013 3:07 pm

اگه فقط یه گزارشی تهیه بشه وبه برنامه نود ارسال بشه مطمعنا شک نکنید یه چندنفری پیدا میشن که بخوان به این بچه کمک کنن
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » يکشنبه اکتبر 27, 2013 3:57 pm

[quote:4b504f7315="keyvan"][quote:4b504f7315="SajjaD_46"]برنامه 90 هم با اینکه اصن حوصلشو ندارم ولی از اونجایی که برنامش پر بینندس خیلی میتونه کمک کنه
کسایی از داماش که عکاس یا خبر نگارن یا ... و به هر نحوی با 90 در ارتباط هستن هم یه کمکی کنن میتونه کمک بزرگی باشه[/quote:4b504f7315]

اتفاقا من به ایمیل های برنامه نود هم این موضوع رو ارسال کردم:

durbin90@gmail.com
sedaaye90@gmail.com[/quote:4b504f7315]
من میل زدم آبرار . به این دلیل گفتم عکاسا و خبر نگارا ، چون ممکنه میل همه رو وقت نکنن و یا اصن نخوان بخونن و . . .
بخاطر اینکه شاید اونا نفوذشون تو برنامه بیشتر باشه گفتم آبرار
به هر حال ان شا الله که یه دری باز شه براشون :idea:
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط keyvan » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 2:26 pm

مو به تنم سیخ شد با خوندن این خبر و اشک ذوق ریختم الان....
[color=red:b5f97792e6]خدایا قربون بزرگیت بشم من....[/color:b5f97792e6]
فقط یکم دیگه مونده که انشاالله اونم جور بشه ، توکل بر خدا...

[size=24:b5f97792e6]مردم خیر ایرانی امید را به خانواده گیلانی هدیه دادند[/size:b5f97792e6]

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا با کمک‏های بی‏شمار مردم ایران اسلامی تاکنون ۱۰۷ میلیون تومان از هزینه پیوند مغز استخوان محمدرضا جمع ‏آوری شده و این امر زندگی دوباره‏ای به محمدرضا بخشیده است.

در راستای خبرهایی که در تاریخ ۲۹ مهر و ۶ آبان از محمدرضا کودک گیلانی که به دلیل نقص ایمنی بدن تنها راه نجاتش پیوند مغز استخوان بود در سایت خبرگزاری ها منتشر شد، در این راستا مردم ایثارگر و دلسوز ایران اسلامی از هر گوشه این کشور و بسیاری از ایرانیان خارج از کشور طی تماس تلفنی خواستار کمک به محمدرضا شدند .

شاید در لحظه ای که این خبر را بر روی سایت قرار می‏دادیم باور این همه کمک و یاری از مردم خیر را نداشتیم اما باید اقرار کنیم تماس های فراوان مردم ایران با دفتر این خبرگزاری و کمکهای کم و زیاد به این کودک، امید را در دلهای ما زنده کرد .

در این ۱۰ روز شاهد تماس های فراوانی جهت کمک به محمدرضا بوده ایم و هر کس با هر توان مالی مبلغی را برای کمک به محمدرضا هدیه کرد اما یک خیر ایرانی مقیم خارج کشور با کمک ۸۲ میلیونی تومانی خود توانست شادی و شوق عجیبی را به پدر و مادر محمدرضا هدیه کند .

جریان از این قرار است که روز گذشته طی یک تماس تلفنی فردی خیر پس از جویا شدن از احوال این خانواده مبلغ ۸۲ میلیون تومان به این کودک و خانواده اش کمک کرد و تولدی دوباره به محمدرضا بخشید .

در روزهای گذشته هم یک خیر دیگر ۱۰ میلیون تومان به محمدرضا کمک کرده است این در حالیست که کمکهای مردمی همچنان ادامه دارد.

خبرنگار یکی از خبرگزاری های کشور با حضور در منزل محمدرضا و جویا شدن از احوال وی در گفت و گو با پدر و مادر محمدرضا در حالیکه اشک شوق از گونه هایشان جاری می شد با قدردانی از کمک های مردمی اظهار کردند: تاکنون مبلغ ۱۰۷ میلیون تومان از سوی مردم برای پیوند مغز استخوان به حساب آنان واریز شده است و آنها منتظر نتیجه نهایی جواب آزمایش از آلمان برای انجام پیوند مغز استخوان هستند .

پدر محمدرضا با بیان اینکه امروز محمدرضا ۵ ماهه شد ادامه می دهد: مردم خیر و ایثارگر ایران ثابت کردند که محمدرضا تنها کودک من نیست و آنها نیز مانند ما نگران محمدرضا هستند و زبان من قادر به تشکر در مقابل این همه ایثار مردم نیست .

وی از مردم خواست تا برای محمدرضا دعا کنند زیرا تا زمان پیوند که قرار است در بیمارستان شریعتی تهران انجام شود، آزمایشات مختلفی از محمدرضا و دهنده آلمانی صورت می گیرد نباید محمدرضا در طول این مدت بیمار شود .

این کودک ۴ ماهه گیلانی که به صورت مادرزادی با بیماری نقص ایمنی به دنیا آمده است براساس نظریه پزشکان تنها راه نجاتش پیوند مغز استخوان است، محمدرضا به دلیل نداشتن برادر و خواهر، دهنده مناسبی ندارد و به خواست خدا تنها یک فرد آلمانی پیدا شده است که با داشتن نقشه ژنتیک و خونی مشابه او می‏تواند دهنده مناسبی برای او باشد.

در حال حاضر برای تامین هزینه‏ های این پیوند ۱۲۰ میلیون تومان هزینه نیاز است که خانواده این کودک قادر به تامین این هزینه نیستند و نیاز به کمک‏های مالی دارند و همه کسانی که تمکن مالی دارند می‏توانند با کمک‏های مالی و تامین بخشی از این هزینه یک عمر زندگی را به این کودک هدیه دهند.

[color=red:b5f97792e6]مردم خیر ایران اسلامی می توانند کمک های خود را به شماره کارت ۶۰۳۷۶۹۱۱۳۳۳۲۸۰۹۶ یا شماره حساب ۰۳۱۳۱۴۳۱۹۱۰۰۰ بانک صادرات بنام زهره رحمتی (مادر محمدرضا) پرداخت کنند /ایسنا
[/color:b5f97792e6]
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 2:43 pm

خدا رو شکر انشالله تا چند روز دیگه بقیه اش هم جور میشه.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان