[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS ذوب آهن اصفهان /تایپیک نطرات,عکس ها وخبرهای کوتاه

داماش گیلان VS ذوب آهن اصفهان /تایپیک نطرات,عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه اکتبر 21, 2013 3:53 am

این بازی رو باید ببریم و بهتر بگم برد خیلی در دسترس هست ...

جالب اینجاست هوادارهای داماش ؛ کادر فنی ، بازیکنان و مدیریت رو قبول دارند و کاملا از همه حمایت می کنند ولی خود تیم افتادن به جون هم !!! این عجیب ترین نکته این روزهای تیم ماست !!! راه حلش رو هم نمی دونم چیه !!! اما هرچی فکر می کنم میبینم نه جدول رو از دست دادیم ، نه بازیکن خاصی رو و نه ... !!!

مشکل مالی داشتیم و داریم و خواهیم داشت ... این مشکلات به نظرم همه برمیگرده به مصاحبه نابجا و نادرست عابدینی که شعله انداخت به انبار باروت ... اصلا از اول فصل امسال عابدینی مصاحبه های توهین آمیزی نسبت به بازیکنان بومی ما میکرد و من خودم از اول بهش معترض بودم ... آقا پول که نیست ، حداقل احترام بازیکنان چه بومی و چه غیر بومی رو نگه دار دیگه ...

بگذریم ...

من به برد در این بازی امیدوارم و فکر می کنم باید خیلی هجومی بازی کنیم البته با انتخاب شیوه و تاکتیک درست ...

بعضی از دوستان ذوب آهن رو ساده گرفتند ولی به نظرم تیم های لوکا خیلی شاخ هستند و اگه بازیهاشون رو دیده باشید ، معلومه که تیم تاکتیکی ای هستند ... خدا رو شکر دفاع هاشون از همه جهات مشکل دارند ... حیدری و تامینی که کلا 2 تا گل به خودی هستند ... جلوشون هم خوب میدوند ... مسلمان ، بیاتی نیا ، علی آبادی ، حدادی فر ، حتی فرهادی و رجب زاده بازیکنانی هستند که خوب می دوند ...

ما زمین عضدی ( البته اگه بهمون بدن ) + هوای بارونی + تماشاگرانی که ممکن هست کم باشند ولی قطعا بهترین روز تشویقی رو خواهیم داشت ؛ رو داریم و اینها برگ برنده مون هستند ...

ترکیب پیشنهادی من :

با توجه به اینکه ما برد می خوایم ، من دفاع های کناری رو بازیکنانی پیشنهاد میدم که توانایی حمله کردن و شرکت کردن در حمله بیشتری داشته باشند ...

مهاجم نوک رو هم به نظرم به توجه به پالس هایی که حسن زاده ناشی از فیکس بازی کردنش داره منتشر میکنه ؛ باید قطعا روی نیمکت بشینه و حداقل یک بازی بازی نکنه ( ولی کادر فنی به زور بازیش میده و نتیجه میشه مثل بازی با پرسپولیس که توپ با موقعیت خوب رو می زنه به هوا ) . چاووشی به نظرم توی این بازی با توجه به شرایط تیم خیلی میتونه کمکمون کنه ... متوسل زاده هم بمونه واسه نیمه دوم و با توجه به اینکه بازی چقدر گیر کرده یا نکرده و بازی حریف میتونیم بازیش بدیم ...

اگه نتیجه رو تو نیمه اول گرفتیم ؛ دقایق 50 تا 60 میتونه زمان مناسبی برای اضافه شدن حاجتی به جای مهدوی و قرار گرفتن کاردوست یا آبشک در پست مهدوی باشه تا نتیجه رو حفظ کنیم
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » دوشنبه اکتبر 21, 2013 4:02 am

پنجشنبه 2 آبان 92

داماش- ذوب‌آهن ساعت 15:30 - ورزشگاه عضدي رشت

داور: سعيد مظفري زاده، کمک‌ها: حسين طالقاني و مهدي ناصحي، داور چهارم: رسول رهبر فام، ناظر داوري: فريدون اصفهانيان
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط masoud449 » دوشنبه اکتبر 21, 2013 4:09 am

ما همیشه تو رشت جلوی ذوب آهن نتایج خوبی گرفتیم.انشالا پنج شنبه هم بتونیم با یه بازی خوب یه برد دلچسب کسب کنیم.وضعیت جدول برای داماش زیاد مناسب نیست و این سه امتیاز میتونه خیلی کمک کنه هرچند که بازی سختیه
به امید پیروزی داماش شهرباران
نماد کاربر
masoud449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 15, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » دوشنبه اکتبر 21, 2013 10:16 am

چیزی که شخصا از فوتبال کل ایران تجربه کردم اینه که بخاطر نبود زیر ساخت و امکانات فنی روز دنیا و حتی شیوه های اموزش و تغذیه گرفته تا بدنسازی و .... فوتبال ما هیچ وقت قابل قیاس نموداری نیست که بشه گفت مثلا تیم ملی ما رونذ صعودی داشته یا نزولی
داماش هم از این قاعده مستثنا نیست و به نظر من بازی های این تیم تحت شرایط جو همان بازی و حواشی هست
متاسفانه این خیلی بد هست برای تیم چون دچار نمودار سینوسی هستیم و ثبات رویه نداریم
3 هفته بازی فوق العاده بعد بازی مایوس کننده دوبازه بازی خوب و بعد مساوی و باز شکست و همین طور ادامه پیدا میکنه

نمیدونم برای این مشکلات چه نسخه ای بپیچم ولی شاید زمان و اینده باعث بشه این مشکلات از فوتبال ایران محو بشه
بازی با ذوب اهن هم تحت تاثیو جو و حواشی خواهد بود تیم داماش میتونه خیلی راحت برنده باشه و شاید در عضدی با یک شکست وارد بحران بشه
تنها چیزی که مشخص هست اینه تشویق و حمایت در عضدی تاثیر مثبتی داشته همیشه
به امید سربلندی داماش
و در اخر باید بگم همه هدف ما باید روی حذفی باشه تا شاید امثال در فینال حذفی قرار بگیریم و راه کوتاه رسیدن به اسیا رو از این جام طی کتیم
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » دوشنبه اکتبر 21, 2013 1:59 pm

درمورد بازی پرسپولیس به نظر من بزرگترین اشتباه ناظمی استفاده از قدمی وسروش نیا تو این بازی بود که هر دو هم گوشه چپ استفاده شدن.بارفتن کبه تو سمت چپ تیم با کمبود بازیکن روبرو شده اما به نظر من میتونیم از هادی سهرابی که توفصل گذشته چند تا بازی(اواخر نیم فصل اول) تواین پست داشت وواقعا"هم عملکرد خوبی داشت استفاده کنیم.باتوجه به تکنیک فردی که هادی سهرابی داره استفاده از اون تو بازیکنا جلوی زمین باعث میشه تیم بتونه دقایقی بیشتری از بازی توپو تو زمین حریف نگه داره.
درمورد جهانگیر عسگری کادرفنی میگه اماده نیست این دلیل شاید اگه اوایل فصل بود قابل قبول بود ولی الان که به اواخر نیم فصل اول نزدیک میشیم و هنوز همون دلایل عنوان میشه به نظرم قابل قبول نیست و این ضعف خود کادرفنی محسوب میشه که تو این مدت نتونسته اونو به شرایط بازی برسونه.

این دفاع همه جانبه هم از طرف کادفنی وهم مدیریتی از ابولفضل حاجی زاده هم در نوع خودش جالبه در حالی که رضا کاردوست توبازی با استقلال خوزستان بنابر امار بیشترین دوندگی(8ونیم کیلومتر)داشته باید بیرون بشینه وحاجی زاده بازی کنه.
درمورد خط حمله هم تو بازی ذوب به نظر من بهتره از حسن زاده نوک وسیف الهی راست وسهرابی چپ استفاده بشه ودرصورت به نتیجه نرسیدن در ادامه تیم بادوفوروارد مرکزی (زوج چاووشی ومتوسل زاده با هم وارد زمین بشن)استفاده کنه چون همیشه افشین تو سیستم دومهاجمه جواب میده افشین نیاز به مکمل داره.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » دوشنبه اکتبر 21, 2013 2:16 pm

[quote:d38cef90b4="r4sht"]چیزی که شخصا از فوتبال کل ایران تجربه کردم اینه که بخاطر نبود زیر ساخت و امکانات فنی روز دنیا و حتی شیوه های اموزش و تغذیه گرفته تا بدنسازی و .... فوتبال ما هیچ وقت قابل قیاس نموداری نیست که بشه گفت مثلا تیم ملی ما رونذ صعودی داشته یا نزولی
داماش هم از این قاعده مستثنا نیست و به نظر من بازی های این تیم تحت شرایط جو همان بازی و حواشی هست
متاسفانه این خیلی بد هست برای تیم چون دچار نمودار سینوسی هستیم و ثبات رویه نداریم
3 هفته بازی فوق العاده بعد بازی مایوس کننده دوبازه بازی خوب و بعد مساوی و باز شکست و همین طور ادامه پیدا میکنه

نمیدونم برای این مشکلات چه نسخه ای بپیچم ولی شاید زمان و اینده باعث بشه این مشکلات از فوتبال ایران محو بشه
بازی با ذوب اهن هم تحت تاثیو جو و حواشی خواهد بود تیم داماش میتونه خیلی راحت برنده باشه و شاید در عضدی با یک شکست وارد بحران بشه
به امید سربلندی داماش
و در اخر باید بگم همه هدف ما باید روی حذفی باشه تا شاید امثال در فینال حذفی قرار بگیریم و راه کوتاه رسیدن به اسیا رو از این جام طی کتیم[/quote:d38cef90b4]

با همه نظر شما غیر از خط آخر موافقم این نمودار سینوسی شاید در اکثر تیمهای ایرانی دیده می شه که داماش متاسفانه یکی از پر نوسان ترین ها هم است که باید فکری به حال آن کرد در رابطه با جام حذفی ما نباید اشتباهی که در فصل قبل را داشتیم تکرار کنیم متاسفانه این اشتباه باعث شد که در روزهای آخر فصل پیش به شرایطی دچار شویم که مجبور به برد باشیم، فشار در گیر شدن تیم در دو جام با توجه به داشته های تیم متاسفانه میتواند خطرات جبران ناپذیری بر تیم وارد کند چراکه همیشه شرایط در انتهای فصل به آن شکل نخواهد بود که ما آرزویش را داریم باید واقعگرا باشیم تا بتوانیم بیشترین بازده را در لیگ داشته باشیم
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط totti » دوشنبه اکتبر 21, 2013 2:26 pm

تركيب موردنظرمن:
فراهاني
رحيمي-ظيفكار-محمدي-سياه
ابشك-كاردوست
سهرابي-مهدوي-سيف اللهي
چاووشي
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط r4sht » دوشنبه اکتبر 21, 2013 3:36 pm

[quote:f2cc501115="Majid_Rasht"][quote:f2cc501115="r4sht"]چیزی که شخصا از فوتبال کل ایران تجربه کردم اینه که بخاطر نبود زیر ساخت و امکانات فنی روز دنیا و حتی شیوه های اموزش و تغذیه گرفته تا بدنسازی و .... فوتبال ما هیچ وقت قابل قیاس نموداری نیست که بشه گفت مثلا تیم ملی ما رونذ صعودی داشته یا نزولی

به امید سربلندی داماش
و در اخر باید بگم همه هدف ما باید روی حذفی باشه تا شاید امثال در فینال حذفی قرار بگیریم و راه کوتاه رسیدن به اسیا رو از این جام طی کتیم[/quote:f2cc501115]

با همه نظر شما غیر از خط آخر موافقم این نمودار سینوسی شاید در اکثر تیمهای ایرانی دیده می شه که داماش متاسفانه یکی از پر نوسان ترین ها هم است که باید فکری به حال آن کرد در رابطه با جام حذفی ما نباید اشتباهی که در فصل قبل را داشتیم تکرار کنیم متاسفانه این اشتباه باعث شد که در روزهای آخر فصل پیش به شرایطی دچار شویم که مجبور به برد باشیم، فشار در گیر شدن تیم در دو جام با توجه به داشته های تیم متاسفانه میتواند خطرات جبران ناپذیری بر تیم وارد کند چراکه همیشه شرایط در انتهای فصل به آن شکل نخواهد بود که ما آرزویش را داریم باید واقعگرا باشیم تا بتوانیم بیشترین بازده را در لیگ داشته باشیم[/quote:f2cc501115]

[color=blue:f2cc501115]با توجه به انجام شدن بازی های نیم فصل و شناخت کاملی که از لیگ برتر بدست اومده منم با یکی از دوستان که گفت مس مدعی اول سقوط هست موافق هستم و حتی ملوان و فجر هم از نظر من مدعی های دوم سقوط هستند من اصلا در ماندگاری داماش در لیگ شکی ندارم و فکر میکنم جدی گرفتن جام حذفی میتونه مسیری کوتاه برای تغییر سرنوشت داماش و اسیایی شدن این تیم بشه [/color:f2cc501115]
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه اکتبر 22, 2013 7:05 am

[size=18:f0317a0b04][color=black:f0317a0b04]به همه بگين ،منم به همه ميگم

ما روز پنجشنبه فقط تيممون رو تشويق ميكنيم و از همه ميخوايم و خواهش ميكنيم كه تمومش كنند ،اين ...........رو
[/color:f0317a0b04]

[color=red:f0317a0b04]دمتون گرم[/color:f0317a0b04] /3/[/size:f0317a0b04]
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط Arman_Eghbali » سه شنبه اکتبر 22, 2013 3:31 pm

خدا کنه که ببریم بازی رو.
به نظرم هم باید توتی شهر باران رو تشویق کنیم و هم امیر عابدینی.
چون شرایط داخلی تیم بحرانی شده از همه ی دوستان مخلصانه تقاضا میکنم که هیچ حاشیه ای نداشته باشن.
خدایا داماشم رو به خودت میسپارم. مواضبش باش ، همون طور که همیشه مواظبش بودی. :idea:
نماد کاربر
Arman_Eghbali
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 21, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه اکتبر 23, 2013 2:55 am

[color=darkblue:f852b335b4]این دیدار ، دیدار دو تیم 14 امتیازی لیگ می باشد ، نقطه قوت تیم حریف ، دو هافبک وسط این تیم یعنی قاسم حدادی فر و مسلمان می باشد اگرچه همواره فرهادی را بعنوان یک مهاجم زهردار و بی ادعا مورد تحسین قرار داده ام بعلاوه در کلیه خطوط ، نباید از اسامی آشنا در این تیم به راحتی گذشت .
به نظر شخصی بنده ، این تیم از نظر بازیکن ، تشکیلات مدیریتی و کادر فنی بسیار بسیار بالاتر از تیم هایی نظیر گسترش تبریز ، استقلال خوزستان می باشد بنابراین نباید این تیم را دست کم گرفت و در وهله اول دو هافبک بازیساز انها را خنثی نمود .
اما در تیم خودمان انتظار دارم ، با دو مهاجم بازی را شروع نماییم و از بازی محتاطانه پرهیز نماییم ، در تمام بازی هایی که با قدرت تهاجمی بیشتر وارد میدان شدیم ، حتی با عدم نتیجه گیری مناسب نیز بازی تیم ، مورد وثوق هواداران واقع گردید.
پیروزی در این دیدار دور از دسترس نمی باشد ، امیدوارم مسائل حاشیه ای موجود که متاسفانه و در کمال تعجب ، از سوی بزرگان تیم ، چه در رده مدیریتی و چه در رده بازیکنان سایه بر پیکر تیم انداخته است هرچه سریعتر مرتفع گردد .[/color:f852b335b4]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Chikchi » چهارشنبه اکتبر 23, 2013 3:13 am

خبرای قبل و بعد بازی هفته ی سیزدهم، خیلی شوک آور بود. البته از قبل از این هم خیلی از ما هوادارا می دونستیم که تیم فصل رو داره با مشکل مالی قابل توجهی شروع می کنه در حالی که مشکلات مالی فصل گذشته همچنان ادامه داره. به نظرم به وجود اومدن این شرایط دیر یا زود اجتناب ناپذیر بود. البته موافق کیفیتش نیستم. خدا رو شکر اکثر هوادارا -چه اونایی که حق رو به کاپیتان می دن و چه اونایی که از مهندس دفاع می کنن- اذعان دارن که این دو نفر دو تا مهره ی کلیدی تیمی هستن که "واسمون مثل خود غرورمونه" و یادشون مونده که اگه داریم دو فصل نیم نه نتها در یه بایکوت خبری بلکه در برابر انواع و اقسام هجمه های قابل تصور و تخیل به عنوان تنها تیم خصوصی به کارمون ادامه می دیم کاپیتان به عنوان نماینده ی بازیکنان با غیرت و تعصب داماش و مهندس نقش قابل توجهی داشتن.

یادم نمیره بلندی و قوت شعار معروف تشویق عابدینی، چه سیری رو از اول حضورش در داماش تا همین اواخر طی کرد. دیگه هوادارا مهندس رو به عنوان بخشی از داماش می دونستنن و القاب گوناگونی رو براش در نظر گرفته بودن. و یا اینکه سر بنری که قرار بود برای کاپیتان چاپ بشه چقدر بحث بود که مثلن مبادا اسم ستاره های فوتبال جهان برجسته تر از اسم کاپیتان تیممون نوشته بشه.

در هر صورت فکر می کنم تو این بازی هوادارا ممکنه با هیجان بالایی به ورزشگاه بیان و انتظارهای مختلفی داشته باشن و دوست داشته باشن با دیدن یه بازی هماهنگ از تیم و کسب یه برد شیرین تو این دیدار تمام حوادث و اتفاقات تلخ پیش اومده هفته ی گذشته رو از یادشون ببرن. شاید این عوامل باعث بشه موارد تاثیرگذار مختلف روی جو سکوها، تاثیر بیشتری نسبت به قبل داشته باشه.

دوست دارم از هوادرا خواهش کنم که تو این بازی هم مثل قبل داماش رو تشویق کنن که اگه بخوایم عامل موفقیت داماش عزیزمون رو مثلث مدیریت و کادر فنی، بازیکنان تیم و هوادارا بدونیم، تو شرایط فعلی اون ضلعی که هوادارا رو در بر میگیره، خیلی تاثیر گذار هست طوری که عامل اتصال دو ضلع دیگه به هم میشه. در ضمن نباید از یادمون ببریم که اگه جو سکوها تو دست هوادارای داماش نباشه دوباره تماشاگری که در بهترین حالت از وضعیت تیم خبر نداره و یا در بدترین حالت برای ایجاد تشنج و دشمنی با داماش به ورزشگاه اومده، اون طوری که می خواد روی فضای عمومی سکوها اثر گذاری می کنه.

ما داماشیم و مسیر سختی که تو عرض این دوسال طی کردیم، ازین فراز و نشیب ها زیاد داشته.
گلومو صاف می کنم تا فردا بدون هیچ شک و تردیدی فریاد بزنم اسم قشنگ تیممو.
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه اکتبر 23, 2013 3:42 am

[color=black:de84d3416b]من معتقدم ما باید در این روز همچون بازی های با سایپا و نفت و حتی استقلال فوتبال خوب بازی کنیم که پیامدش حتی اگه مثل اون
بازیها تساوی باشه، اقبال عمومی هواداران و تحسین تیم حریف و روحیه بالا به دلیل نمایش خوب برای تیممون در پی داشته باشه.
دوستان هم گفتند، منم همین نظر دارم که هافبک ذوب نقه خر برای ماست اما خوشبختانه با داشتن هافبکهای خوب میتونیم به راحتی
با مدیریت و چینش صحیح بر اونا غلبه کنیم.[/color:de84d3416b]

[color=red:de84d3416b]من روش 4.2.3.1 با چیدمان زیر پیشنهاد میکنم:[/color:de84d3416b]

[align=center:de84d3416b][/align:de84d3416b]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » چهارشنبه اکتبر 23, 2013 4:31 am

[quote:f7e9567c24="miladcivil"][color=black:f7e9567c24]من معتقدم ما باید در این روز همچون بازی های با سایپا و نفت و حتی استقلال فوتبال خوب بازی کنیم که پیامدش حتی اگه مثل اون
بازیها تساوی باشه، اقبال عمومی هواداران و تحسین تیم حریف و روحیه بالا به دلیل نمایش خوب برای تیممون در پی داشته باشه.
دوستان هم گفتند، منم همین نظر دارم که هافبک ذوب نقه خر برای ماست اما خوشبختانه با داشتن هافبکهای خوب میتونیم به راحتی
با مدیریت و چینش صحیح بر اونا غلبه کنیم.[/color:f7e9567c24]

[color=red:f7e9567c24]من روش 4.2.3.1 با چیدمان زیر پیشنهاد میکنم:[/color:f7e9567c24]

[align=center:f7e9567c24][/align:f7e9567c24][/quote:f7e9567c24]
با تشکر از شما .
ولی به نظرم اگه جای سیف الهی و سیاه عوض شه و جای سیاه, سهرابی افشین و یا کبه بیاد بهتره.چون سیاه دفاع خوبیه ولی من تا به حال یه نفوذ خوب یا سانتر خوب ازش ندیدم.
در مورد حسن زاده هم به نظرم یکم بی انگیزه شده متاسفانه!
باز این نظر منه که با توجه به سوابق بازیکناست نه تمرین هفته گذشته.آبشکو کاردوستم میشه جاشون عوض شه.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه اکتبر 23, 2013 4:49 am

شنیدم قراره مسلمان از ذوب آهن جدا شه و به پرسپولیس بپیونده
مطمئنم در این چند هفته بای مونده از نیم فصل مسلمان سعی میکنه بهترین بازیهاش را انجام بده تا بیشتر تو چشم بیاد.
امیدوارم هافبکهای ما بتونن در مقابل هافبکهای نامدار ذوب آهن جنگ میانه میدان را پیروز بشن، چون هر زمان که ما جنگ میانه میدان را بردیم تونستیم قشنگ بازی کنیم و موقعیت های گل خلق کنیم
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان