[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط 888 » يکشنبه اکتبر 20, 2013 6:00 am

[quote:22a8fa9523="Majid_Rasht"][size=16:22a8fa9523][color=darkblue:22a8fa9523]حناب آقای رادنی خسته نباشی[/color:22a8fa9523]
[color=black:22a8fa9523]این چند خط را به شما تقدیم می کنم چرا که احساس کردم خیلی ناراحتید !!!
چند خط شما را در پیج داماش در اعتراض ( ظاهرا به تصویری که البته از سوی آدمین حذف شده) خواندم کاری به کامنتهایی که در پاسخ ناراحتی و تهدید شما نوشته شده ندارم فقط از اینهمه ناراحتی شما متعجب شدم !
برادر راستی شما که در ورزشگاه حضور داشتی می توانی فحاشی های هموطنان تهرانی ما را به همشهری های خودت بر زبان بیاوری ؟!
دلم می خواهد بدانم آن موقع هم داشتی به جغرافیای ایران زمین فکر می کردی و یا نه آن لحظه نقشه گیلان از روی خاک ایران حذف شده بود ؟!!!
برادر اهل قلم این فحاشیها به اندازه جند سطر در سایت وزین گل ارزش داشت ؟!!
راستی شما که به دلیل چند کامنت آرزوی حذف فوتبال از رشت را می کنی سری به خبرهای نصف و نیمه سایت عزیزت را بزن ببین کسانی که لیاقت فوتبال رادارند چه نثار همشهریانت می کنند . . . شاید در اینکه از کدام شهر باید فوتبال حذف شود تجدید نظر کنی
دوست اهل قلم ، نگارنده موافق کامنت ها و شعارهای افراطی بعضی ها نیست اما اگر امثال شما همانگونه که اینبار از توهین عد ه ای جوان رگ های تعصبتان بر افروخته شده در قبال توهین های نژادی و قومیتی و ناموسی به خاکی که در آن زاده شدی نیز حساس و متعصب بودی شاید هرگز شاهد چنین کامنتهایی نبودیم
برادر من تهدید کردی که می روی ! اما هیچ فکر کردی کجا ؟!!!
[/color:22a8fa9523]
[/size:22a8fa9523][/quote:22a8fa9523]

منم دیدم تعجب کردم.حتی یه عکس از ایشون گذاشته بودن تو اف بی که در جواب اینکه((ایا شما به میرزا کوچک خان جنگلی افتخار میکنید؟) پاسخ داده بود:خیر :roll:
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط amlasheman » يکشنبه اکتبر 20, 2013 6:16 am

آقا تو خزر انلاین زده بود که استعفا عابدینی به مجلس رفتن هفته قبلش(برای فساد) ربط داره یعنی این حقیقت داره
نماد کاربر
amlasheman
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 25, 2013 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » يکشنبه اکتبر 20, 2013 6:46 am

زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه اکتبر 20, 2013 6:52 am

[color=black:8b69b5513d]عابدینی: استعفای من نمایشی نیست / دلیل استعفای من موضوعی است که بهتر است رسانه ای نشود.

مدیرعامل مستعفی باشگاه داماش گفت: نیازی به شو و نمایش ندارم.

امیر عابدینی در گفتگو با اوج درباره اینکه احتمال پس گیری استعفایش وجود دارد، اظهار داشت: این بار دیگر استعفایم را پس نمی گیرم. واقعا خسته شده ام و می خواهم به زندگی ام برسم. اینجا کسی برای من حلوا خیر نمی کند و اتفاقا توقعات بسیار بالاست.

عابدینی ادامه داد: بنده توان اجرای وظیفه را به خاطر شرایط بحرانی و عدم تامین بودجه ندارم. در قرارداد همکاری من با مجموعه داماش این بند آمده که اگر من قصد استعفا داشته باشم باید دو ماه زودتر این استعفا را به اطلاع هیات مدیره برسانم تا آنها درباره جانشین من تصمیم گیری کنند و اگر باشگاه علاقه ای به ادامه همکاری با من نداشته باشد باید یکماه زودتر این موضوع را به من اطلاع دهد. فعلا که هیات مدیره با استعفای بنده مخالفت کرده و گفته در این مورد تصمیم گیری خواهد کرد.

عابدینی در پاسخ به این سئوال که گفته می شود استعفای او جنبه نمایشی داشته و او می خواهد برای تیمش امتیاز بگیرد، تصریح کرد: این حرف را اصلا قبول ندارم. اگر دنبال امتیاز بودم اصلا استعفا نمی دادم. ضمن آنکه قرار نبود استعفای من رسانه ای شود اما یک رسانه در حق من کم لطفی کرد. من نیازی به شو و نمایش ندارم. دلیل استعفای من موضوعی است که بهتر است رسانه ای نشود.[/color:8b69b5513d]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه اکتبر 20, 2013 6:55 am

نكنه ........لعنت خدا بر شيطان /15/ /15/ /15/ /15/ :? :? :?

تو اين واقع هرچيزي به ذهن آدم ميرسه :idea: :idea: :?: :?: :?:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه اکتبر 20, 2013 7:07 am

[color=black:98b622c570]داماشی که بی شک مدیون اوئیم
متاسفانه دیروز یکی از بدترین خبرهای ممکن را شنیدیم ، خبری که قطعا لبخند بر لب دشمنانمان نشاند...
داماشمان اگر به این مرحله رسیده بی شک امیر عابدینی معمارش بوده است...امیری که آبرویش را گرو گذاشت تا خیلی ها بیایند، امیری که موهای سفید کرده اش را گرو گذاشت تا خیلی ها بمانند ،عزتش بدست آورده اش در این فوتبال را در راه این تیم و غرورش را خرج این تیم کرد...در اوج نداری یک تنه سکان هدایت را در دست گرفت تا ما با غرور بگوئیم "هشت ماهه پول نداشتیم اما غیرت رشتی داشتیم..."
با درخشش تیمی که ساخت به گیلانی بودنمان بالیدیم و باد در گلو انداختیم که آری این تیم ماست که قدرت های فوتبال ایران جلویش زانو میزنند اما او در اوج این شادی ها فکر پرداخت معوقات ، امیری که خود عمری مدیر بود برای ما پیش هر نامردی گردن کج کرد...ما فریاد زدیم "قرمز و آبی نداریم..."اما او با تمام وجود فریاد میزد "پول نداریم..."
همه آمدند وعده دادند اما تنها کسی که عمل میکرد او بود...امیر عابدینی بدون شک پررنگ ترین برگهای تاریخ ورزشی این شهر را نوشت ، او چنان هویتی به داماش داد که با قدرت می گوئیم "داماش هرگز تنها نمی ماند".
او شخصیتی به داماش داد که مطمئننا داماش همیشه یک لشکر پشت خود دارد...کاری کرد که دشمنان فوتبال این شهر غبطه بخورند به داشتن چنین امیری...
اما ما چه کردیم؟ ما با کسی که نه بومی بود نه وظیفه ای نسبت به این تیم داشت و جایش در بالاترین مسندهای ورزشی این مرز وبوم بود چه کردیم؟؟؟کمی به خودمان بیائیم یادمان باشد:
آب رفته نمی آید به جوی
گیرم که آب رفته به جوی آید
با آبروی رفته چه باید کرد؟[/color:98b622c570]

پ .ملکی
پیج داماش گیلان
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه اکتبر 20, 2013 7:09 am

تکليف خلعتبري فردا مشخص مي‌شود

تکليف نهايي محمد‌رضا خلعتبري براي بازي روز چهارشنبه فردا مشخص مي‌شود.
[تکليف خلعتبري فردا مشخص مي‌شود]

محمد‌رضا خلعتبري که در ديدار قبلي قرمز‌پوشان از ناحيه مچ پا دچار مصدوميت شد اين روزها با تمرينات فيزيوتراپي کار خود را دنبال مي‌کند و حضورش براي بازي چهارشنبه در چارچوب جام حذفي در پرده‌اي از ابهام قرار گرفت. پس از تمرينات اختصاصي امروز تکليف خلعتبري براي بازي روز چهارشنبه فردا مشخص مي‌شود. البته پزشکان و دايي تاکيد دارند که با توجه به حساس نبودن بازي روز چهارشنبه او اين بازي را به استراحت بپردازد.

[color=black:065313fb6c]به گزارش فارس،خبر ديگر از قرمز‌پوشان اينکه پس از تمرين امروز [size=18:065313fb6c]جهانگير عسگري مهاجم تيم فوتبال داماش[/size:065313fb6c] براي ديدن علي دايي به ورزشگاه درفشي‌فر آمد اما با توجه به اينکه دايي زودتر ورزشگاه را ترک کرده بود موفق به ديدن او نشد. عسگري دليل حضورش در درفشي‌فر را اعلام نکرد.[/color:065313fb6c] :roll:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » يکشنبه اکتبر 20, 2013 7:42 am

نایمیخن تا دقیقه 60 یک بر صفر از هراکلس جلو هستش.
نایمیخن از دقیقه 32 ده نفره شده.
جهانبخش هم رو نیمکت هستش.
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » يکشنبه اکتبر 20, 2013 7:46 am

علیرضا اومد داخل.
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط keyvan » يکشنبه اکتبر 20, 2013 7:52 am

دوستان اگه تمایل دارن میتونن از این لینک بازی رو آنلاین ببینند ، جهانبخش یه فرار خوب از سمت راست کرد الان.
http://atdee.net/68070/watch-heracles-vs-nec-nijmegen
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط keyvan » يکشنبه اکتبر 20, 2013 8:07 am

واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
نزدیک بود گل بزنه جهانبخش که گلر گرفت
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط keyvan » يکشنبه اکتبر 20, 2013 8:14 am

لعنت به این شانس.
دقیقه 87 گل خوردن.
در بین بازیکنان 2تیم هیچ بازیکنی قدرت حمل توپ جهانبخش رو نداره ( بدون تعصب میگم )
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه اکتبر 20, 2013 8:37 am

خدا لعنت کنه این پرسپولیس رو که هر بار باهاش بازی داریم به مشکل میخوریم . من که دیگه یقین پیدا کردم ماجرای حلافی و باخت به پرسپولیس کاملا به هم مربوطه خیلی هم تابلو کار کردن هی حلافی بچه چقدر به این و اون پول دادی اسمتو تو رسانه ها بیارن تو که لیاقت فوتبال نداری غلط میکنی میایی تو شهر ما حق جوونای این شهر رو میخوری پرسپولیس چقدر بهت پول داده تابلو ؟ جواب بده دیگه بچه ننه . یه چیزو یادت باشه داماشمونو ریختی بهم زندگیتو بهم میریزیم مردک تو رو تو شهر خودتم راه نمیدن تو اینقدر بی فرهنگ و بی خانواده ای که مردم شهرت حالشون ازت بهم میخوره مرده شور تو رو ببره با اون دهقانی و دار و دستتون که الکی الکی تیم بومی و خوبمونو بهم ریختین .
خیلی تا امروز سعی کردم جلوی خودمو بگیرم و حرفی نزنم اما مصاحبه های این بچه ننه و اون آشغالای پرسپولیسی اعصابمو دیگه بهم ریخت فکر کردن ما کوریم انگار از پشت کوه اومدیم کارای آقایون رو نمیفهمیم . گنده تر از علی دایی هم واسه من ایرانی اسطوره نیست اسطوره کسیه که تا آخر عمرش مرد باشه اسطوره کسیه که حرف دهنشو بفهمه کسی که هنوز نمیفهمه برو بشین سر جات بابا بی احترامی محسوب میشه بهتره بره خودشو درمان کنه مرده شور اون دانشگاه شریف رو ببرن که به تو مدرک داده هنوز فرهنگ حرف زدن نداری مردک .
پرسپولیسیا بدونن این بازی برگشت سختی براشون داره اون بچه حلافی هم حواسشو جمع کنه دیگه پاشو تو شهر مقدس ما نمیزاره از این به بعد هم دهنشو میبنده تا الانشم زیادی زر زده هزار جور بدبختی داریم حالا این بی شرف اومده هر روز واسه ما حاشیه سازی میکنه .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ali-tifusi » يکشنبه اکتبر 20, 2013 11:52 am

دیشب اخبار20.30,داشت درموردبازی داماش پس پس حرف میزد.اخه واسم جای تغجب نوددقیقه فوش بدن اصلایک کلمه نمیگن فوش دادن اصلانشون نمیدن.ولی تابچهای ماصبرشون تموم میشه فوش میدن قشنگ نشون میدن بخدامن نمیدونم داماش اصلامارشتیاچیکارباهاشون کردیم انقدضد ماهستن .ای عباس اسماعیل بیگی بازی برگشتی وجودداره انگاربازدلت حوص چوب کرده یادت رفته بودچطورمنت میکردی چوب نخوری.گزرپوست به دباغ خونه هم میخور.منظورم لیدرلونگیاس که شنیدم 500نفربرده بودتابچهاروتوتهران بزنن
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:00 am

پستتوسط yankee » يکشنبه اکتبر 20, 2013 12:19 pm

[color=red:afc0d2718d][b:afc0d2718d]کامنت دردناک دختر 26ساله برای ظریف در فیسبوک+پاسخ ظریف[/b:afc0d2718d][/color:afc0d2718d]

http://khordadnews.ir/news/22970

:?: :?:
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان