[color=black:22a8fa9523]این چند خط را به شما تقدیم می کنم چرا که احساس کردم خیلی ناراحتید !!!
چند خط شما را در پیج داماش در اعتراض ( ظاهرا به تصویری که البته از سوی آدمین حذف شده) خواندم کاری به کامنتهایی که در پاسخ ناراحتی و تهدید شما نوشته شده ندارم فقط از اینهمه ناراحتی شما متعجب شدم !
برادر راستی شما که در ورزشگاه حضور داشتی می توانی فحاشی های هموطنان تهرانی ما را به همشهری های خودت بر زبان بیاوری ؟!
دلم می خواهد بدانم آن موقع هم داشتی به جغرافیای ایران زمین فکر می کردی و یا نه آن لحظه نقشه گیلان از روی خاک ایران حذف شده بود ؟!!!
برادر اهل قلم این فحاشیها به اندازه جند سطر در سایت وزین گل ارزش داشت ؟!!
راستی شما که به دلیل چند کامنت آرزوی حذف فوتبال از رشت را می کنی سری به خبرهای نصف و نیمه سایت عزیزت را بزن ببین کسانی که لیاقت فوتبال رادارند چه نثار همشهریانت می کنند . . . شاید در اینکه از کدام شهر باید فوتبال حذف شود تجدید نظر کنی
دوست اهل قلم ، نگارنده موافق کامنت ها و شعارهای افراطی بعضی ها نیست اما اگر امثال شما همانگونه که اینبار از توهین عد ه ای جوان رگ های تعصبتان بر افروخته شده در قبال توهین های نژادی و قومیتی و ناموسی به خاکی که در آن زاده شدی نیز حساس و متعصب بودی شاید هرگز شاهد چنین کامنتهایی نبودیم
برادر من تهدید کردی که می روی ! اما هیچ فکر کردی کجا ؟!!!
[/color:22a8fa9523]
[/size:22a8fa9523][/quote:22a8fa9523]
منم دیدم تعجب کردم.حتی یه عکس از ایشون گذاشته بودن تو اف بی که در جواب اینکه((ایا شما به میرزا کوچک خان جنگلی افتخار میکنید؟) پاسخ داده بود:خیر