[quote:baeadb2b9b="rashti_sarvar"]باید از امیر عابدینی حمایت کنیم.مجبورم کردین که بعضی از حرفهارو بدون سانسور بگم. دوستانی که از عابدینی انتقاد میکنن باشه بزارین عابدینی بره. برین مدیر عامل سابق رو بیارین که با استقلال تو جام حذفی تبانی کنه(بازی پگاه استقلال) بریتن مدیر عمل سابقتر رو بیارین تیم رو بفرسته دسته یک جیبشو پر کنه بره(زمان ساشا ایلیچ رو میگم). اینجاست که باید گفت نمک خوردینو نمکدون رو شکوندین... زحمات امیر عایدینی یادتون رفته... همون مدیر عاملهای قبلی رو برین بیارین تیم رو بفرسته دسته یک

[/quote:baeadb2b9b]
[size=24:baeadb2b9b][color=blue:baeadb2b9b]ايران آسيا امير عابديني[/color:baeadb2b9b][/size:baeadb2b9b]
[size=18:baeadb2b9b][color=black:baeadb2b9b] تو اين 6 ماهي كه عضو هستم ميتونين ببينين ،كه جزء محدود كسايي بودم كه فقط از عابديني انتقاد كردم
ولي دوستاي من الان زمانيه كه بايستي از امير باشگاهمون حمايت كنيم
حمايت تا حد نهايتش
مديراي سايت و بزرگترها و قديميها الان بايستي راهبري كنند
دوستاي خوبم تو رو خدا اينقدر سريع و زود تصميم و نتيجه نگيرين
الام ما دقيقاً داريم رو لبه تيغ راه ميريم و از دست دادن امير عابديني يعني . . . . . . . وا مصيبتا
تو رو خدا فراموش كنين اين باخت لعنتي رو ،بابا از پرسپوليس مافيا تو تهران جلوي 20 هزار هوادارش 2 هيچ باختيم ،يه گل هم كه آفسايد بود
نميدونم بعضيها دنبال چي هستند
از پرسپوليسي باختيم كه هزينه 5 تا از بازيكناش برابري ميكنه با 2 سال تراز مالي باشگاهمون
از همين الان دوباره دستها رو بديم تو دست هم و بريم واسه 3 امتياز بازي پنج شنبه
امير بزرگ داماش رو هم در حال حاضر به هر قيمتي بايستي نگه داريم .
پس همه با هم به احترام و بزرگي تيممون
پس همه با هم به احترام و بزرگي شهرمون
پس همه با هم به احترام و بزرگي فرهنگمون
پس همه با هم به احترام و بزرگي استانمون
پس همه با هم به احترام و بزرگي تاريخمون
پس همه با هم به احترام و بزرگي تعصبمون
پس همه با هم به احترام و بزرگي عشقمون
پس همه با هم به احترام و بزرگي روح بزرگ باشگاهمون
و پس همه با هم به احترام و بزرگي . . . . . . .
دست تو دست هم يك صدا :
اي داماش ، تورا با تمام وجود فرياد خواهيم زد و از تو و تك تك اعضاي بزرگت حمايت خواهيم كرد
كور بشه هر كي نميتونه ببينه[/color:baeadb2b9b][/size:baeadb2b9b]