[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرسپولیس تهران VSداماش گیلان/تایپیک نطرات,عکس ها وخبرهای کوتاه

پرسپولیس تهران VSداماش گیلان/تایپیک نطرات,عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط morteza-chamani » شنبه اکتبر 19, 2013 6:55 am

نظرتون درباره این عکس چیه

http://media.isna.ir/content/Amir+Poormand-12.jpg/4
نماد کاربر
morteza-chamani
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 05, 2013 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه اکتبر 19, 2013 6:58 am

[quote:832a3238cc="gilan-astaneh"][quote:832a3238cc="aryanrecord"]بسه دیگه یکم جنبه ی باخت داشته باشین.کسانی که به ناظمی اعتراض میکنن خیلی دوست دارم خودشون سر مربی تیم بشن ببینم چیکار میکنن؟
آخه برادر من با این بازیکنای درجه 2 و 3 که توی تیم ما هستن انتظار دارین پرسپولیس - سپاهان - تراکتور - استقلال و ... رو خارج از خونه بزنیم و با 100% برد های خارج از خونه قهرمان لیگ هم بشیم؟؟؟
پتانسیل تیم ما همینه از ناظمی هم کاری بر نمیاد ما زورمون نمیرسه به این تیما. تموم شد رفت.
این تیم احتیاج به یک خونه تکونی داره که تا وقتی هم که پول نباشه میسر نیست.
در مورد درگیری هوادارن هم بگم اولا که درگیری نشد اصلا.
ظاهرا اون لیدر پرسپولیس توی رشت مورد لطف بچه ها قرار گرفته بود و سرش شکسته بود برا همین هم عقده ای شده بود و فحاشی میکردو آخر بازی هم اومد که مثلا مارو بزنه که مامورا اصلا نذاشتن که درگیری شروع بشه.[/quote:832a3238cc]

آبرار من مخالف تخریب ناظمی هستم و همچنین مخالف رفتن ایشون اما اینکه بیایم بگیم بازیکن درجه 3و 2 داریم جلوی این 4تیم بازنده هستیم دیگه از اون حرفا بودا پس دیگه چرا این همه جون میکنیم تشویق میکنیم تیم به زمین نفرستیم خلاص
ما جنبه باخت نداریم اتفاقا خیلی خوبم داریم اما اینکه بیان با اعصاب ما بازی کنن تو زمین راه برن بعد ناظمی بیاد بگه تیم خوب بازی کرد یعنی چی؟
شما بازی دیروز دیدی اظهر من الشمس بود که برای گرفتن امتیاز نیامدن! افشین ناظمی مقصر اصلی شکست دیروز بود تیم در سطح لیگ محلاتم نبود[/quote:832a3238cc]

وقتی میگم از پس این تیم ها بر نمیایم منظورم خارج از خونه هست وگرنه توی رشت پتانسیل بردن هر تیمی رو داریم و اینو همه میدونن.
کلا خارج از خونه تساوی گرفتن هم از تیم های بزرگ برد محسوب میشه.منم انتظار برد از این بازی نداشتم ولی مساوی رو میتونستیم بگیریم.چون بضاعت تیممون همینه و انصافا باید قبول کنیم.
اما در مورد بازی دیروز با شما هم عقیده هستم.واقعا بازیکنان افتضاح بودن به هر حال حتی تیم ها بزرگ اروپایی هم روز بد و خوب دارن اما همه نباید یه نفرو سیبل قرار بدیم هی بگیم مشکل باخت اشتباهات ناظمی بود.
اگه متوسل زاده او 2 تا توپ رو گل میکرد همه الان از ناظمی تعریف و تمجید میکردین و میگفتین بازیکنان هم از اول تا آخر بازی با تمام وجود بازی کردنو از این حرفا اما الان چی؟.....
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » شنبه اکتبر 19, 2013 7:05 am

بازی رو باختیم،امااصلا 1تیم نبودیم،هیچ کدومشون بازی خوبی نکردن
همیشه مقابل تیمهای تهرانی باغیرت بازی میکردن بچه ها،اما غیرت جای دیگه رفته بود.
اون همه فحش مارو تحریک کرد برای تشویق تیم داماش،اما بازیکنان مابه هم میگفتن بهم،به ما فحش نمیدن، به اون هوادارایی که امدن از گیلان به اونا فحش میدن
وقتی نمیتونن تیم داریی کنید، چرا اینقدر استعفا های مجازی از خودتون در میدید؟
آقایون بخدا همه ما رو دست انداختن، شماها خیلی چیزارو نمیدونید،این تیم باید 1 خونه تکونی اساسی بشه.
مدیر عامل موقع نقل انتقالات قبل فصل از ترس بدیهی بازیکنان به رشت نمی امد 3تابازیکن خوب نگرفتش،وقتی پول فصل قبل رو نمیده همین میشه
بازیکن بی انگیزه میشه،حق هم داره بگه به من پول نمیدن که؟بیام بازی بکنم براشون بگن بعد مدیر عامل تیم بگه پولشونو نمیدم اما بازم دارن برام بازی میکننبه اینا میگن با غیرت؟
چقدرهم بازیکنان ما با تعصب بازی و با غیرت بازی میکنن؟
ما1 کانون هواداران ثابت هم نداریم که راحت حرفمونو بزنیم .
از امروز با تعدادی از هوادران میخواهیم 1 کانون هواداران مستقل و خود مختار تشکیل بدیم تا اینگونه به هوادار داماش زیر سوال نره.
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » شنبه اکتبر 19, 2013 7:06 am

[quote:84209529e5="aryanrecord"][quote:84209529e5="gilan-astaneh"][quote:84209529e5="aryanrecord"]بسه دیگه یکم جنبه ی باخت داشته باشین.کسانی که به ناظمی اعتراض میکنن خیلی دوست دارم خودشون سر مربی تیم بشن ببینم چیکار میکنن؟
آخه برادر من با این بازیکنای درجه 2 و 3 که توی تیم ما هستن انتظار دارین پرسپولیس - سپاهان - تراکتور - استقلال و ... رو خارج از خونه بزنیم و با 100% برد های خارج از خونه قهرمان لیگ هم بشیم؟؟؟
پتانسیل تیم ما همینه از ناظمی هم کاری بر نمیاد ما زورمون نمیرسه به این تیما. تموم شد رفت.
ظاهرا اون لیدر پرسپولیس توی رشت مورد لطف بچه ها قرار گرفته بود و سرش شکسته بود برا همین هم عقده ای شده بود و فحاشی میکردو آخر بازی هم اومد که مثلا مارو بزنه که مامورا اصلا نذاشتن که درگیری شروع بشه.[/quote:84209529e5]

آبرار من مخالف تخریب ناظمی هستم و همچنین مخالف رفتن ایشون اما اینکه بیایم بگیم بازیکن درجه 3و 2 داریم جلوی این 4تیم بازنده هستیم دیگه از اون حرفا بودا پس دیگه چرا این همه جون میکنیم تشویق میکنیم تیم به زمین نفرستیم خلاص
ما جنبه باخت نداریم اتفاقا خیلی خوبم داریم اما اینکه بیان با اعصاب ما بازی کنن تو زمین راه برن بعد ناظمی بیاد بگه تیم خوب بازی کرد یعنی چی؟
شما بازی دیروز دیدی اظهر من الشمس بود که برای گرفتن امتیاز نیامدن! افشین ناظمی مقصر اصلی شکست دیروز بود تیم در سطح لیگ محلاتم نبود[/quote:84209529e5]

وقتی میگم از پس این تیم ها بر نمیایم منظورم خارج از خونه هست وگرنه توی رشت پتانسیل بردن هر تیمی رو داریم و اینو همه میدونن.
کلا خارج از خونه تساوی گرفتن هم از تیم های بزرگ برد محسوب میشه.منم انتظار برد از این بازی نداشتم ولی مساوی رو میتونستیم بگیریم.چون بضاعت تیممون همینه و انصافا باید قبول کنیم.
اما در مورد بازی دیروز با شما هم عقیده هستم.واقعا بازیکنان افتضاح بودن به هر حال حتی تیم ها بزرگ اروپایی هم روز بد و خوب دارن اما همه نباید یه نفرو سیبل قرار بدیم هی بگیم مشکل باخت اشتباهات ناظمی بود.
اگه متوسل زاده او 2 تا توپ رو گل میکرد همه الان از ناظمی تعریف و تمجید میکردین و میگفتین بازیکنان هم از اول تا آخر بازی با تمام وجود بازی کردنو از این حرفا اما الان چی؟.....[/quote:84209529e5]

آرین جان انتقاد بجا همیشه خوب هستش ! نباید همیشه از تیم و مربی تعریف بشه که. فوتبال برد و باخت داره ! ولی اینجور باختنا سوزش داره !
من همیشه علاقه ی زیادی به افشین ناظمی داشتم و دارم . ولی دیروز تعویض هاش و تاکتیک بازیش اصلا خوب نبود !!
همونطور که تو کامنت قبلیم گفتم دلیل اینکه وقتی پرسپولیس 10 نفره شد و ما عقب بودیم و آقای ناظمی بجای اضافه کردن مهاجم و تحت فشار قرار دادن تیم حریف هافبک ها رو با هم جابجا کرد رو من نفهمیدم !!!
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » شنبه اکتبر 19, 2013 7:07 am

[b:152613fe96]اون زمانی که تیم داشت میبرد و نتایج خوب میگرفت ناظمی بهترین و با تاکتیک ترین مربی بود اما الان داماش شده بدون برنامه و تاکتیک؟قرار نیست که همیشه خوب باشیم و ببریم،لذت فوتبال به همینشه...
خواهشا از کادر فنی و بازیکنا حمایت کنین من مطمئنم یه روز خوب هم میاد[/b:152613fe96]
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط morteza-chamani » شنبه اکتبر 19, 2013 7:10 am

این حسن زاده هم که بلده برای ما حکم بده چرا از پرسپولیس امتیاز کسر نمی کند هااااا
نماد کاربر
morteza-chamani
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط mahmood1331 » شنبه اکتبر 19, 2013 7:11 am

[size=24:4cdf09e177][color=black:4cdf09e177]زنده باد افشين ناظمي بزرگ كه با اين لابي بازي و كثافت بازي تو فوتبال ما و صد البته با اين بي پولي ،تيم رو اينطور جلوي تيمهاي بزرگ كُچ ميكنه :[/color:4cdf09e177]

[color=darkblue:4cdf09e177]آبشك+سيف الهي 2 [/color:4cdf09e177] - [color=red:4cdf09e177]داماش گيلان 0[/color:4cdf09e177][/size:4cdf09e177]

[size=18:4cdf09e177][color=black:4cdf09e177]يه بازي بود اين بازي مثل همه بازيها ولي 2 نكتش خيلي بد و زننده به چشم ميومد :
1-دلقك بازيها و خر بازيهاي هميشگي دايي
2-بازي آبشك و سيف الهي كه ميشه گفت بازيكناي دوازدهم و سيزدهم پرسپوليس بودند[/color:4cdf09e177][/size:4cdf09e177]
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط zxzx » شنبه اکتبر 19, 2013 7:13 am

[color=red:6ef0d64ce8][size=18:6ef0d64ce8]به فحاشي تماشاگران تهراني هم رسيدگي کنيد[/size:6ef0d64ce8][/color:6ef0d64ce8]

[color=black:6ef0d64ce8]مجتبي پوربخش رئيس روابط عمومي هيئت فوتبال گيلان در گفت‌وگو با خبرنگار ورشي خبرگزاري فارس، اظهار داشت: با تصميم الماسخاله رئيس هيئت فوتبال گيلان نامه‌اي اعتراضي براي فدراسيون آماده کرده‌ايم که آن را امروز به فدراسيون فوتبال ارسال مي‌کنيم در اين نامه نسبت به فحاشي تماشاگران در ورزشگاه‌ آزادي در ديدار با تيم‌هاي گيلاني به طور رسمي اعتراض کرده‌ايم.

وي افزود: مي‌خواهيم بدانيم چرا در ورزشگاه آزادي نسبت به تماشاگران گيلاني فحاشي مي‌شود و تماشاگران گيلاني را مورد اهانت قرار مي‌دهند آيا مسئولان کميته انضباطي نسبت به اين رفتار تماشاگران تهراني هم واکنش نشان خواهند داد يا فقط نسبت به اعتراض تماشاگران گيلاني حساس هستند و تيم‌هاي گيلاني با جريمه و کسر امتياز مجازات مي‌کنند[/color:6ef0d64ce8]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط zxzx در شنبه اکتبر 19, 2013 7:16 am .
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » شنبه اکتبر 19, 2013 7:13 am

[quote:1158ece498="mahyar7192"][b:1158ece498]اون زمانی که تیم داشت میبرد و نتایج خوب میگرفت ناظمی بهترین و با تاکتیک ترین مربی بود اما الان داماش شده بدون برنامه و تاکتیک؟قرار نیست که همیشه خوب باشیم و ببریم،لذت فوتبال به همینشه...
خواهشا از کادر فنی و بازیکنا حمایت کنین من مطمئنم یه روز خوب هم میاد[/b:1158ece498][/quote:1158ece498]

قرار نیست اگه کسی قبلا خوب کار کرد و وظیفه شو خوب انجام داد بعد از اون بد کار کنه بگیم اشکال نداره قبلا خوب بود >راستی انتقاد ما به خاطر این بازی نبود که فقط
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » شنبه اکتبر 19, 2013 7:19 am

[quote:06d3414a12="mahyar7192"][b:06d3414a12]اون زمانی که تیم داشت میبرد و نتایج خوب میگرفت ناظمی بهترین و با تاکتیک ترین مربی بود اما الان داماش شده بدون برنامه و تاکتیک؟قرار نیست که همیشه خوب باشیم و ببریم،لذت فوتبال به همینشه...
خواهشا از کادر فنی و بازیکنا حمایت کنین من مطمئنم یه روز خوب هم میاد[/b:06d3414a12][/quote:06d3414a12]

دوست من وقتی تیم خوبه آدم تعریف میکنه و وقتی که بد باشه آدم انتقاد میکنه !
ما هم حمایت میکنیم از کادر فنی .
این انتقادی هم که میکنیم یک نو حمایت هستش عزیز !
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » شنبه اکتبر 19, 2013 7:20 am

[color=black:d305fdb6ed][size=18:d305fdb6ed]واکنش کاپیتان داماش به اظهارات مدیرعامل باشگاه
مهدوی: چون به پرسپولیس باختیم بد شدیم؟!/هر حرفی می‌زنیم عابدینی ناراحت می‌شود[/size:d305fdb6ed]
محمدرضا مهدوی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره شکست 2 بر صفر تیم داماش گیلان مقابل پرسپولیس در هفته سیزدهم لیگ برتر اظهار داشت: نمی‌دانم چرا روز گذشته بد بازی کردیم. ما بیش از حد توپ «لو» می‌دادیم و بازی بیشتر در دست تیم پرسپولیس بود.

وی افزود: با این وجود قبل از بازی مصاحبه کرده بودم که ما به دلیل مشکلات مالی باشگاه داماش روحیه خوبی برای بازی با پرسپولیس نداریم. در حالی که همیشه مقابل تیم‌های پرسپولیس و استقلال خوب بازی می‌کردیم، این بار نتوانستیم نمایش خوبی داشته باشیم.

هافبک داماش با اشاره به مصاحبه امیر عابدینی مبنی بر اینکه مهدوی تمام پول خود را از باشگاه داماش دریافت کرده است، گفت: دست شما درد نکند آقای عابدینی! با وجود مصدومیت و دردی که داشتم با زدن آمپول بازی کردم و شما اینگونه به من لطف داشتید!

مهدوی ادامه داد: ظاهراً آقای عابدینی دوست ندارد ما صحبت کنیم، چون هر حرفی می‌زنیم ناراحت می‌شود و به او برمی‌خورد. پس از پایان بازی با پرسپولیس مصاحبه انجام ندادم، چون از نتیجه به دست آمده ناراحت بودم اما برخی از بازیکنان پس از پایان این مسابقه درباره مشکلات تیم صحبت‌هایی انجام دادند که عابدینی می‌تواند تصاویر این صحبت‌ها را ببیند.

کاپیتان داماش تصریح کرد: 3 روز قبل از بازی عابدینی از 5 میلیون تومان گرفته تا 15 میلیون تومان به بازیکنان پول داد. شما حساب کنید 15 میلیون تومان برای بازیکنی که 500 میلیون قرارداد بسته است، پولی به حساب می‌آید؟ منظور صحبت‌های من از مشکلات مالی عابدینی نبود. قرار بود قوه قضائیه پولی پرداخت کند ولی تاکنون این اتفاق نیفتاده است. ضمن اینکه هر هفته باید پول می‌دادند که این کار به تعویق افتاد.

کاپیتان داماش با ابراز ناراحتی از اظهارات عابدینی خاطرنشان کرد: چرا آقای عابدینی از اینکه مشکلات ما رسانه‌ای می‌شود، ناراحت شده است؟ چطور می‌گوید مهدوی 500 میلیون تومان پول گرفته است ولی من نباید صحبتی انجام دهم؟ آقای عابدینی! چرا زمانی که بازیکنی 3 فصل پیش 500 میلیون تومان پول گرفت، حرفی نزدید؟ چرا درباره آن بازیکنانی که از باشگاه پول گرفتند هیچ حرفی نزدید؟

مهدوی اضافه کرد: بازیکنی 3 سال پیش یک چک 500 میلیونی از باشگاه گرفت و توانست آن را پاس کند ولی من که کاپیتان تیم هستم به تازگی پول 3 فصل پیش خودم را دریافت کرده‌ام. با این شرایط چه شده است که من بازیکنی بدی شده‌ام؟ آیا بازیکنان سایر تیم‌ها از باشگاه‌ خود پول نمی‌گیرند؟ آیا آنها برای تیم‌های خود مجانی بازی می‌کنند؟

وی در پاسخ به این سوال که آیا 500 میلیون تومان از داماش دریافت کرده است، گفت: قرارداد 3 فصل گذشته من 400 میلیون تومان بود و سال گذشته نیز به دلیل مشکلات مالی باشگاه همان 400 میلیون تومان بود که البته با شرایط ویژه به 480 میلیون تومان می‌رسید. ما گفتیم این شرایط ویژه را نمی‌خواهیم. 400 میلیون تومان 3 فصل پیش خودم را یک ماه است دریافت کرده‌ام و از فصل گذشته نیز 53 درصد طلب دارم. در این فصل نیز هنوز هیچ پولی دریافت نکرده‌ام.

کاپیتان داماش ادامه داد: ما نباید حق و حقوق خودمان را دریافت کنیم؟ خیلی از مسائل وجود دارد که نمی‌توان آنها را بیان کرد. آقای عابدینی می‌داند که بازیکنی می‌خواست داماش را ترک کند ولی ما این مسئله را به شکلی جمع کردیم. آن زمان خوب بودیم اما چون مقابل پرسپولیس نتیجه نگرفتیم بد شدیم؟ اگر پرسپولیس را شکست می‌دادیم، خوب می‌شدیم؟

مهدوی با اشاره به انتقادات عابدینی از محمد آبشک مبنی بر اینکه او در زمین راه می‌رفت، عنوان کرد: در بازی اتفاق می‌افتد که بازیکن راه می‌رود یا می‌دود. نمی‌شود که همه زمان بازی بازیکن بدود. بازیکنان داماش خیلی از مسائل را می‌دانند و اگر بخواهند حرفی بزنند سنگ روی سنگ بند نمی‌شود.[/color:d305fdb6ed]
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط morteza-chamani » شنبه اکتبر 19, 2013 7:20 am

آقا این سیف الله باید دیگر چی می کرد
انصافاً بیشتر از همه دوید
نماد کاربر
morteza-chamani
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط aryanrecord » شنبه اکتبر 19, 2013 7:24 am

[quote:16c1a1ef9a="yankee"][quote:16c1a1ef9a="aryanrecord"][quote:16c1a1ef9a="gilan-astaneh"][quote:16c1a1ef9a="aryanrecord"]بسه دیگه یکم جنبه ی باخت داشته باشین.کسانی که به ناظمی اعتراض میکنن خیلی دوست دارم خودشون سر مربی تیم بشن ببینم چیکار میکنن؟
ظاهرا اون لیدر پرسپولیس توی رشت مورد لطف بچه ها قرار گرفته بود و سرش شکسته بود برا همین هم عقده ای شده بود و فحاشی میکردو آخر بازی هم اومد که مثلا مارو بزنه که مامورا اصلا نذاشتن که درگیری شروع بشه.[/quote:16c1a1ef9a]

شما بازی دیروز دیدی اظهر من الشمس بود که برای گرفتن امتیاز نیامدن! افشین ناظمی مقصر اصلی شکست دیروز بود تیم در سطح لیگ محلاتم نبود[/quote:16c1a1ef9a]

اگه متوسل زاده او 2 تا توپ رو گل میکرد همه الان از ناظمی تعریف و تمجید میکردین و میگفتین بازیکنان هم از اول تا آخر بازی با تمام وجود بازی کردنو از این حرفا اما الان چی؟.....[/quote:16c1a1ef9a]

آرین جان انتقاد بجا همیشه خوب هستش ! نباید همیشه از تیم و مربی تعریف بشه که. فوتبال برد و باخت داره ! ولی اینجور باختنا سوزش داره !
من همیشه علاقه ی زیادی به افشین ناظمی داشتم و دارم . ولی دیروز تعویض هاش و تاکتیک بازیش اصلا خوب نبود !!
همونطور که تو کامنت قبلیم گفتم دلیل اینکه وقتی پرسپولیس 10 نفره شد و ما عقب بودیم و آقای ناظمی بجای اضافه کردن مهاجم و تحت فشار قرار دادن تیم حریف هافبک ها رو با هم جابجا کرد رو من نفهمیدم !!![/quote:16c1a1ef9a]

انتقاد به شرطی که سازنده باشه.نه اینکه کاربر میاد رو هوا حرف میزنه میگه ناظمی مربی نیست. این انتقاده؟
منم از ناظمی به خاطر ارنج و تعویض های دیروزش دفاع نمیکنم و از طرفی دیگه سیبل هم نمیکنم.
چون بزرگترین مربی های دنیا هم اشتباه میکنن.باز هم میگم با اصل قضیه با شما موافقم دیروز خیلی بد بودیم اما شرایط و نیمکت مارو هم در نظر داشته باشین انصافا دست ناظمی خالیه.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط barane_noghreei » شنبه اکتبر 19, 2013 7:28 am

آبرار گلی که میگی ناظمی باید بره من شما و خیلیای دیگه به افشین خان انتقاد داریم اما این دیگه ازون حرفاست ازون ور بوم داری میفتی آخه یخورده حرف منطقی بزن کی از ناظمی واسه داماش بهتره کی بیشتر از اون دلش واسه شهرش و تیمش بیشتر میسوزه اگه منظورت آوردن فرگوسن و مورینیو هست که یه حرف دیگست به جای انتقاد سازنده داری تخریب میکنی افشین ناظمی امتحانشو پس داده و نشون داده توانایشو داره به همین زودی پارسال رو یادتون رفته؟ یا نکنه یادتون رفته همین امسال توی 5 تا بازی متوالی 5 تا تعویضی اون گل زدن و با امتیاز خارج شدیم شاید بیشتر از شما من بهش انتقاد دارم چون میدونم توی این چند بازی اخیر ارنج اولیش اشتباه و تعویضاش هم چنگی به دل نمیزنه انتقاد دیگه ای که از افشین خان دارم اینه که آبرار فوتبال دو نیمه داره یکی داخل زمین و دیگری خارج از زمین ، در مرام و شخصیت بالای شما هیچ شکی نیست من نمیگم مثل علی دایی عربده بزنید یا مثل قلعه نویی توی سرتون بزنید من میگم شما بعد از بازی زبان گویای تیم و هواداراتون هستین چون شما تریبون در دست دارید باید اون چیزی رو که اتفاق افتاده رو با صدای رسا اعلام کنید تا من هوادار از دیروز تا الان نسوزم که چرا به خاطر این فوتبال لعنتی باید فحش بخورم و یه چیزیم بدهکار آقایون باشم و تو آبرار عزیزی که میگی پتانسیل ما همینه والله به پیر به پیغمبر اگه پتانسیل تیم ما این بود که اینهمه ادم از دیروز تا الان کلی حرص نمیزدن متاسفانه ما بلد نیستیم از داشته هاموم استفاده درست بکنیم مگه پارسال از همین پرسپولیس و استقلال توی تهران نباختیم؟مگه توی جام حذفی توی پنالتی نباختیم؟ یا همین امسال توی چند بازی در عین شایستگی مساوی و باخت ندادیم ؟ کسی انتقادی کرد؟کسی حرفی زد؟مگه ایستاده تیممونو تشویق نکردیم؟ما دوست داریم اگه میبازیم بازنده سرافکنده نباشیم چون تواناییشو داریم همین و بس.
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط barane_noghreei » شنبه اکتبر 19, 2013 7:42 am

[quote:489034d39f="morteza-chamani"]نظرتون درباره این عکس چیه

http://media.isna.ir/content/Amir+Poormand-12.jpg/4[/quote:489034d39f]

یارب روا مدار که گدا معتبر شود که اگر معتبر شود زخدا بی خبر شود
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر