[quote:d0b346b8b5="metall"][quote:d0b346b8b5="alex00755"][quote:d0b346b8b5="milan"][quote:d0b346b8b5="rahan"]این خیلی بده که دخترا نمیتونن بیان ورزشگاه و زنده تماشا کنن..بحرحال ما دوست داریم تیممون ببره هرکی جای ما میره خوب تیمو تشویق کنه..ما افتخارمون تیم داماشه.تی جان من بیمیرم داماش

[/quote:d0b346b8b5]
[b:d0b346b8b5]دخترا نیمودن جو ورزشگاه خرابه وای به حال اینکه بیان ورزشگاه دیگه اونا روکم داشتیم تا فرهنگ ما پیرفت نکنه این حرفا صدسال دیگه هم صورت نمی گیره
اگه دخترا بیارن فکر کنم هر 16 تا بازی محروم و با 16 امتیاز منفی بشیم :![/b:d0b346b8b5][/quote:d0b346b8b5]
[b:d0b346b8b5][color=blue:d0b346b8b5]کاملا مخالف نظر شمام...حضور خانوم ها در ورزشگاه 100% به تلطیف فضای استادیوم کمک میکنه و به به از بین رفتن ناهنجاری ها می انجامه.چرا باید حضورشون باعث عقب موندگیه فرهنگ بشه؟؟؟این حرف شما دوست عزیز به من که یه مردم برخورد چه برسه به خانوم ها!!!
بد دهن ترین افراد هم تو اوج عصبانیت با دبدن جنس مخالف خودشون رو جمع و جور میکنن و با گفتن جمله حیف خانواده ایه ایسا جلوی هر گونه رفتار و گفتار ناشایست خودشون رو میگیرن.
دقیقا به نظر من نبود خانوم ها و مردونه بودنه فضای استادیوم یکی ار دلایل مهم نامناسب بودن فضای فرهنگی ورزشگاه ها شده...[/color:d0b346b8b5]
من موافق نیستم خلاصه باید بگم خدمون رو نمیتونیم گول بزنیم که من یعنی هم جنس های خودمو نمیشناسم وقتی فرهنگ چیزی رشد نکرد چه انتظاری دارید که یک خانوم دور از هر چیز دیگه با امنیت بتونه بیاد بازی رو ببینه که کسی مزاحمش نشه .من که نمیتونم درک کنم کسی ناموسش رو تو این جای مسموم فعلی بفرسته
[/b:d0b346b8b5][/quote:d0b346b8b5][/quote:d0b346b8b5]
[b:d0b346b8b5]
[color=indigo:d0b346b8b5]اگر اینطور باشه که شما میگید پس خانمها تو خیابون هم نمیتونن راه برن!!!مگه آدم های تو استادیوم از فضا اومدن؟؟؟
همین مردم عادی هستن که وقتی اونجا جمع میشن به خاطر نبودن خانواده ها شروع به فحاشی میکنند.
البته اینجا تاپیک بازی داماش هستش و ادامه این بحث درست نیست اما اونقدر این پاسختون غیر منطقی و غیرمنصفانه بود که نتونستم چیزی نگم.(می تک و پهلو به حرف بامو

)
ما هم دلمون میخاد هیجان داخل استادیوم رو تجربه کنیم...بهتره اینقدر خودخواه نباشید و به اسم دفاع از ناموس از ابتدایی ترین حقوق ما زن ها که تو کل دنیا حل شده است محروممون نکنید!!!

[/color:d0b346b8b5][/b:d0b346b8b5]