[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرسپولیس تهران VSداماش گیلان/تایپیک نطرات,عکس ها وخبرهای کوتاه

پرسپولیس تهران VSداماش گیلان/تایپیک نطرات,عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط armangharibinia » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 4:12 pm

داماش گیلان برای دیدار با پرسپولیس آماده می شود.

به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،تمرینات تیم فوتبال داماش در زمین صنایع شیر گیلان برگزار شد. داماش گیلان در چهارچوب رقابت های لیگ برتر از هفته سیزدهم، روز جمعه 26 مهرماه در استادیوم آزادی تهران به مصاف پرسپولیس می رود.
در همین راستا داماش گیلان بر روی چمن طبیعی تمرینات خود را در رشت ادامه داد تا به آمادگی کامل برای مسابقه با پرسپولیس دست یابد.
یک داماشی با تعصب از رودبار زیتون
نماد کاربر
armangharibinia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 12:00 am

پستتوسط ParhamRashti » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 4:29 pm

من دلم روشنه که این بازی رو میبریم و به همراه بازیکنا با دست پر از تهران برمیگردیم.گلمونم امین لوکا تونی میزنه.0-1 داماش.

دنیا فقط سه کلمه گیلان/رشت/داماش.
ParhamRashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 11, 2011 12:00 am

پستتوسط ParhamRashti » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 5:14 pm

مصاحبه خبر گذاری تسنیم با افشین ناظمی که در سایت ورزش 3 منتشر شد؛

ناظمي: مقابل پرسپوليس براي برد بازي مي‌کنيم

سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان گفت: ما در همه مسابقات براي پيروزي بازي مي‌کنيم و روز جمعه هم براي شکست پرسپوليس به ميدان مي‌رويم.

افشين ناظمي درباره ديدار روز جمعه داماش گيلان مقابل پرسپوليس در هفته سيزدهم ليگ برتر اظهار داشت: پس از تعطيلي مسابقات ليگ، تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتيم و از لحاظ روحي و بدني آماده ديدار با پرسپوليس هستيم.

به گزارش تسنيم ، وي با بيان اينکه آماده انجام بازي جوانمردانه مقابل با پرسپوليس هستند، ادامه داد: داماش مقابل تيم‌هاي پايتخت خوب بازي کرده و اميدوار هستيم جمعه هم روز خوبي داشته باشيم و بتوانيم از فوتبال استان گيلان دفاع کنيم و با دست پر به رشت باز گرديم.

سرمربي داماش با اشاره به پيروزي‌هاي داخل خانه پرسپوليس تصريح کرد: بازي کردن مقابل تيم‌هاي بزرگ سخت است و خودمان از اين مسئله اطلاع داريم. ما در همه مسابقات براي پيروزي بازي مي‌کنيم و روز جمعه هم براي شکست پرسپوليس به ميدان مي‌رويم.

ناظمي خاطرنشان کرد: پرسپوليس تيم بزرگي است و سرمربي کاربلدي دارد که در اين فصل نتايج خوبي گرفته است. پيش‌بيني ما اين است که روز جمعه شاهد بازي زيبايي از هر 2 تيم باشيم. مطمئن هستم چه تماشاگراني که در ورزشگاه حضور خواهند داشت و چه مردمي که از تلويزيون بازي را مي‌بينند، لذت خواهند برد.

سرمربي داماش در خصوص مشکلات دفاعي اين تيم گفت: همه ما مشکلات مالي داريم ولي فکر مي‌کنم به زودي بخشي از مطالبات بازيکنان پرداخت شود.
ParhamRashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 11, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 6:44 pm

دوباره تکرار خواهیم کرد

[img:88e68d5ca4]http://upload7.ir/images/89162294406695340278.jpg[/img:88e68d5ca4]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 6:57 pm

[color=blue:ec766e1807]من معتقدم که بهتره ما با همون روش 4.2.3.1 بازی کنیم، چون اینکار سبب میشه که تمرکز هافبکهای ما بیشتر بشه و نقطه قوت
حریفمون که تو همون ناحیست پوشش میدیم.[/color:ec766e1807]
[color=green:ec766e1807]نمیدونم سطح آمادگی کاپیتان در چه حده ؟!؟! اما دیروز شنیدم که نظیفکار خیلی معترض بود و حتی درست حسابی تمرین نکرد ![/color:ec766e1807]
[color=black:ec766e1807]در هر حال، من چیدمان زیر پیشنهاد میدم و اگه سطح آمادگی متوسل زاده بهتر بود، میتونه فیکس باشه و یا اگه کاپیتان 100% نبود
میشه از هادی استفاده کرد . [/color:ec766e1807]
[color=red:ec766e1807]به امید کسب 3 امتیاز هیکل چاکوووووون [/color:ec766e1807] /7/

just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 7:35 pm

پرسپولیس - داماش
علی دایی از بازی با سپاهان به بعد وارد مسائل حاشیه‌ای شده و درستی یا نادرستی‌ کار دایی در درجه دوم اهمیت قرار دارد. مهمتر این است که تیم او شاید نتواند با این شرایط با تمرکز کامل به میدان برود. داماش را نمی‌توان حریف آسانی برای پرسپولیس قلمداد کرد همان طور که نمی‌توان از این تیم رشتی تصویر یک غول‌کُش را ارائه داد. همه چیز بستگی به این دارد که پرسپولیس چگونه فوتبالی به نمایش خواهد گذاشت. اینکه پرسپولیس در حال حاضر در چه سطحی از آمادگی فنی و خصوصا روانی قرار دارد سوالی است که جوابش را فقط در زمین مسابقه می‌گیریم.
داماش با همه نداری‌ها 14 امتیازی است و در رده نهم جدول جای گرفته است. موقعیت فعلی اگر چه نمی‌تواند حاشیه امنیت مناسبی برای تیم شهر باران محسوب شود اما دست کم آرامش لازم را برای ادامه کار در لیگ برای این تیم فراهم می‌کند. ترکیب فنی ناظمی و عابدینی تا این‌جای کار که جواب داده تا در آینده چه پیش آید.
تیم دایی در حالی به مصاف داماش می‌رود که ملی‌پوشانش را خسته تحویل می‌گیرد و قطعا دایی در استفاده از آنها با محدودیت مواجه خواهد شد. برای تیم 21 امتیازی و رده پنجمی لیگ برتر که توانسته در دیدارهای خانگی این فصل خوش بدرخشد، بازی با داماش موقعیت مناسبی است تا فاصله‌اش را با صدر جدول کمتر کند. پرسپولیس در حال حاضر در 4 امتیاز فولاد صدرنشین قرار دارد.
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 7:38 pm

به نظر من هادی محمدی و حسن زاده غائبان ما خواهند بود چون توی سفر خارجی در اردوی تیم امید بودند و نمیدونم برگشتند یا نه ولی فکر کنم فشار بازی ها و خستگی مسافرت باعث بشه این دو نفر رو نداشته باشیم
از اونجایی که به نظر من باید در درجه اول گل نخوریم وسپس با میدان داری ابتکار عمل رو بدست بگیریم من 4-1-4-1 رو پیشنهاد میدم
ترکیب پیشنهادی من:

[img:73eda71a01]http://upload7.ir/images/58075609386666329771.jpg[/img:73eda71a01]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط 999sara » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 12:59 am

[quote:d0b346b8b5="metall"][quote:d0b346b8b5="alex00755"][quote:d0b346b8b5="milan"][quote:d0b346b8b5="rahan"]این خیلی بده که دخترا نمیتونن بیان ورزشگاه و زنده تماشا کنن..بحرحال ما دوست داریم تیممون ببره هرکی جای ما میره خوب تیمو تشویق کنه..ما افتخارمون تیم داماشه.تی جان من بیمیرم داماش 8O :P /16/ /16/ /18/ :!: :!: /11/[/quote:d0b346b8b5]

[b:d0b346b8b5]دخترا نیمودن جو ورزشگاه خرابه وای به حال اینکه بیان ورزشگاه دیگه اونا روکم داشتیم تا فرهنگ ما پیرفت نکنه این حرفا صدسال دیگه هم صورت نمی گیره :twisted:

اگه دخترا بیارن فکر کنم هر 16 تا بازی محروم و با 16 امتیاز منفی بشیم :![/b:d0b346b8b5][/quote:d0b346b8b5]

[b:d0b346b8b5][color=blue:d0b346b8b5]کاملا مخالف نظر شمام...حضور خانوم ها در ورزشگاه 100% به تلطیف فضای استادیوم کمک میکنه و به به از بین رفتن ناهنجاری ها می انجامه.چرا باید حضورشون باعث عقب موندگیه فرهنگ بشه؟؟؟این حرف شما دوست عزیز به من که یه مردم برخورد چه برسه به خانوم ها!!!
بد دهن ترین افراد هم تو اوج عصبانیت با دبدن جنس مخالف خودشون رو جمع و جور میکنن و با گفتن جمله حیف خانواده ایه ایسا جلوی هر گونه رفتار و گفتار ناشایست خودشون رو میگیرن.
دقیقا به نظر من نبود خانوم ها و مردونه بودنه فضای استادیوم یکی ار دلایل مهم نامناسب بودن فضای فرهنگی ورزشگاه ها شده...[/color:d0b346b8b5]

من موافق نیستم خلاصه باید بگم خدمون رو نمیتونیم گول بزنیم که من یعنی هم جنس های خودمو نمیشناسم وقتی فرهنگ چیزی رشد نکرد چه انتظاری دارید که یک خانوم دور از هر چیز دیگه با امنیت بتونه بیاد بازی رو ببینه که کسی مزاحمش نشه .من که نمیتونم درک کنم کسی ناموسش رو تو این جای مسموم فعلی بفرسته
[/b:d0b346b8b5][/quote:d0b346b8b5][/quote:d0b346b8b5]
[b:d0b346b8b5]
[color=indigo:d0b346b8b5]اگر اینطور باشه که شما میگید پس خانمها تو خیابون هم نمیتونن راه برن!!!مگه آدم های تو استادیوم از فضا اومدن؟؟؟
همین مردم عادی هستن که وقتی اونجا جمع میشن به خاطر نبودن خانواده ها شروع به فحاشی میکنند.
البته اینجا تاپیک بازی داماش هستش و ادامه این بحث درست نیست اما اونقدر این پاسختون غیر منطقی و غیرمنصفانه بود که نتونستم چیزی نگم.(می تک و پهلو به حرف بامو :lol: )
ما هم دلمون میخاد هیجان داخل استادیوم رو تجربه کنیم...بهتره اینقدر خودخواه نباشید و به اسم دفاع از ناموس از ابتدایی ترین حقوق ما زن ها که تو کل دنیا حل شده است محروممون نکنید!!! :([/color:d0b346b8b5][/b:d0b346b8b5]
نماد کاربر
999sara
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 09, 2013 12:00 am

پستتوسط shahab_8121 » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 5:20 am

از رشت کسی برای بازی فردا نمی خواد بیاد ؟ باشگاه ماشین نمیزاره ؟

کی و چه زمانی استادیوم آزادی هستید که ما هم به شما اضافه بشیم :)

به امید برد داماش ..
نماد کاربر
shahab_8121
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 31, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 8:02 am

[quote:71298f0c14="shahab_8121"]از رشت کسی برای بازی فردا نمی خواد بیاد ؟ باشگاه ماشین نمیزاره ؟

کی و چه زمانی استادیوم آزادی هستید که ما هم به شما اضافه بشیم :)

به امید برد داماش ..[/quote:71298f0c14]

باشگاه ماشین نذاشته ولی فکر کنم دو سه اتوبوسی بطور خودجوش بیاد
اگر به تاپیک اعزام خودجوش هوادار به تهران (http://varesh-sport.com/ftopicp-171548.html#171548) سر بزنی متوجه میشی.
در مورد شرایط و ظرفیت داشتن اتوبوس تا فرصت هست به آبرار هزارونهصدو خورده ای هماهنگ کن
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط totti » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 8:19 am

تركيب مردنظرمن:
فراهاني
ابوذر-نظيفكار-مختاري-سياه
ابشك-كاردوست
چاووشي-مهدوي-سيف اللهي
متوسلزاده
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط sardare-jangal » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 8:31 am

به امید خدا با حمایت هواداران و درایت ناظمی و غیرت بازیکنا این بازی رو میبریم.
قرمز و ابی نریم هرکی بیه ترکنیم
نماد کاربر
sardare-jangal
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه اکتبر 07, 2013 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 9:39 am

آبشک: شکست پرسپوليس بعيد نيست

هافبک تيم فوتبال داماش گيلان گفت: ما نشان داده‌ايم مقابل تيم‌هاي بزرگ خوب بازي مي‌کنيم و حتي سال گذشته هم اين موضوع را اثبات کرديم. بنابراين شکست پرسپوليس دور از دسترس نيست.
[آبشک: شکست پرسپوليس بعيد نيست]

محمد آبشک درباره ديدار تيمش با پرسپوليس در چارچوب مسابقات هفته سيزدهم ليگ برتر اظهار داشت: با توجه به اينکه بايد در ورزشگاه آزادي بازي کنيم، ديدار سختي مقابل پرسپوليس خواهيم داشت. ما نتايج خوبي در ليگ گرفته‌ايم که اميدوار هستيم اين قضيه ادامه داشته باشد و روز جمعه هم با دست پر از زمين خارج شويم.

به نقل از تسنيم، وي افزود: درست است که پرسپوليس همه بازي‌هاي داخل خانه خود را با پيروزي پشت سر گذاشته ولي ما هم تيم ضعيفي نيستيم و براي کسب هر 3 امتياز به ميدان مي‌رويم. ما نشان داده‌ايم مقابل تيم‌هاي بزرگ خوب بازي مي‌کنيم و حتي سال گذشته هم اين موضوع را اثبات کرديم. بنابراين شکست پرسپوليس دور از دسترس نيست.

هافبک تيم داماش اضافه کرد: در اين فصل به دليل مصدوميت، 4 هفته دور از ميادين بودم ولي در حال حاضر شرايط خوبي دارم. قبل از آغاز فصل از پرسپوليس پيشنهاد داشتم ولي به دليل شرايطي که به وجود آمد نتوانستم به اين تيم ملحق شوم.

آبشک با انتقاد از کارلوس کي‌روش سرمربي تيم ملي ايران گفت: کي‌روش نه تنها از تيم داماش بلکه از تيم صدر جدول هم بازيکني به تيم دعوت نکرد. او بازيکناني را به تيم ملي دعوت کرد که نمي‌توانستند بازي کنند و يا در تيم‌هاي خود نيمکت‌نشين بودند. اين کار کي‌روش باعث مي‌شود انگيزه ساير بازيکناني که در ليگ خوب کار مي‌‌کنند، پايين بيايد.

وي عنوان کرد: کي‌روش نگاهي به بازي‌هاي داماش ندارد چرا که سال گذشته حسين ابراهيمي و عليرضا جهانبخش در تيم داماش خوب بازي مي‌‌کردند ولي حتي يک‌بار هم به اردوي تيم ملي دعوت نشدند. به نظر مي‌رسد مسائلي وجود دارد که بازيکني از تيم داماش دعوت نمي‌شود.

هافبک داماش در خصوص مشکلات مالي اين تيم عنوان کرد: شرايط مالي‌مان اصلا خوب نيست و کسي هم جوابگوي مشکلات ما نيست. تنها امير عابديني پيگير مشکلات است. متاسفانه نه پولي دريافت‌ کرده‌ايم و نه تيم اسپانسر دارد. مبالغي هم که به بازيکنان داده شده است ناچيز بود.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط saleh1346 » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 10:32 am

دايي: بازي سختي مقابل داماش داريم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس کار تيمش را در مصاف با داماش گيلان دشوار خواند.

علي دايي در نشست خبري پيش از ديدار تيمش برابر داماش اظهار داشت: بازي‌هاي بسيار حساسي را پيش رو داريم. اين ديدار براي ما از حساسيت بيشتري برخوردار است، زيرا با تساوي که در ديدار قبلي به دست آورديم کمي از صدر جدول فاصله گرفتيم و با تمام قدرت سعي مي‌کنيم که 3 امتياز بازي را با کمک هواداران کسب کنيم.

به نقل از تسنيم، وي افزود: حضور تماشاگران مي‌تواند مثمرثمر باشد و با همراهي آنها امکان پيروزي در زمين خودمان وجود دارد.

سرمربي پرسپوليس در مورد شرايط تيمش اظهار داشت: در يکي، دو هفته اخير به دليل اينکه 7-8 بازيکن‌مان در اردوي تيم‌هاي ملي بزرگسالان و اميد حضور داشتند، تمرينات ناقصي را برگزار کرديم اما با اين حال تلاش مي‌کنيم بازي آبرومندانه‌اي را انجام دهيم و از تمام نيروهاي‌مان مقابل داماش استفاده خواهيم کرد.

دايي با اشاره به وضعيت تيم داماش گيلان گفت: داماش تيم خوبي است و در 2، 3 هفته اخير نيز نتايج خوبي کسب کرده است، بازي سختي پيش رو داريم ولي همانطور که گفتم تلاش مي‌کنيم تا با حمايت هواداران اين بازي را ببريم.

وي در پاسخ به پرسشي مبني بر اينکه آيا از ملي‌پوشانش که تعدادي از آنها برابر تايلند ثابت بازي کرده بودند، برابر داماش استفاده خواهد کرد يا خير، گفت: دوست داشتم پيروزي تيم ملي را تبريک بگويم، به نظرم تيم ملي با وجود عدم انجام بازي‌هاي دوستانه و اردوهاي تدارکاتي توانست در اين ديدار پيروز شود که براي ما مهم بود. شرايط بازيکنان ملي‌پوش را هم بايد امروز ببينيم که چگونه است و ببينيم کدام يک از آنها را مي‌توانيم استفاده کنيم. به هر حال ما سعي مي‌کنيم تا از تمام سرمايه‌هاي‌مان بهره ببريم و انتخاب بازيکنان بستگي به تمرينات امروز دارد.
نماد کاربر
saleh1346
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط saleh1346 » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 10:37 am

ناظمي: براي برتري به ميدان مي‌رويم

سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان مي‌گويد خودکشي سعيد حلافي در شان يک بازيکن حرفه‌اي نيست و او بايد در مورد اين کارش و همچنين مصاحبه‌هايي که انجام داده، توضيح بدهد.

افشين ناظمي در نشست خبري پيش از بازي با پرسپوليس اظهار کرد: پرسپوليس تيم خوبي است و مربي بزرگي دارد. ما هم شرايطمان ايده‌آل بوده و در تعطيلات فرصتي به دست آورديم و تمرينات خوبي انجام داديم. از لحاظ جسماني و روحي نيز در آمادگي خوبي قرار داريم. اميدوارم بازي تماشاگرپسندي انجام شود تا مردم هم از آن لذت ببرند. هيچ محرومي هم نداريم و تمام مصدومان به ما اضافه شده‌اند تا تيم کاملي داشته باشيم.

به گزارش ايسنا، سرمربي داماش گيلان در ادامه درباره خبرهايي که مبني بر خودکشي سعيد حلافي در رسانه‌ها منتشر شده است، توضيح داد: من هم مثل شما هستم و اطلاعات زيادي از اين ماجرا ندارم. آخرين روزي که در تمرين حلافي را ديدم سالم بود، اما ديروز صبح به تمرين نيامد. وقتي از دوستان پرسيدم، گفتند مسموم شده است. فکر نمي‌کنم بازيکن حرفه‌اي دست به اين کار بزند و اصلا کار پسنديده‌اي نيست. او بدون اينکه بداند جزو 18 بازيکن اصلي است يا نه به تمرين نيامد. به هرحال حق هر مربي است که 18 بازيکنش را انتخاب کند و هيچ مربي دوست ندارد تيم ناقصي را به زمين بفرستد.

وي در ادامه با بيان اينکه ديروز در خوابگاه به ملاقات حلافي رفته است، تصريح کرد: او را در خوابگاه تيم ديدم و متوجه شدم مسموم شده است. سپس از ديگران فهميدم قرص خورده بود. به هرحال بازيکن حق دارد ناراحت شود اما اختيار فني نيز دست مربي است. من با حلاقي هيچ مشکلي ندارم، اگر مشکل داشتم، او را انتخاب نمي‌کردم و نگه‌اش نمي‌داشتم. همه بازيکنان براي من عزيز هستند و سعي مي‌کنم بهترين‌ها را براي ترکيب اصلي انتخاب کنم.

ناظمي همچنين با اشاره به اينکه حلافي با تماشاگران هم مشکل نداشت از مصاحبه‌هاي او در رسانه‌ها اظهار تعجب کرد و افزود: اگر هر بازيکني بخواهد به خاطر نبودش در ترکيب دست به چنين کارهايي بزند، ما بايد در کنار مسائل فني براي سلامتي 8، 9 بازيکن ديگر فکري کنيم. با اين وجود معتقدم حلافي حرکت درستي نکرد. نمي‌دانم شايد مشکل ديگري داشته باشد. اما بايد حرف‌هايش را اثبات کند و بگويد ما چرا آدم بدي هستيم. ان‌شاءالله سلامتي‌اش را به دست آورد تا ببينيم چه فکري درباره‌اش بکنيم. حرفي که زده مي‌شود بايد با دليل و منطق باشد. بازيکناني که در حال حاضر در داماش بازي مي‌کنند با من نسبتي ندارند.

سرمربي داماش گيلان در ادامه نشست خبري در پاسخ به اين پرسش که تيمش فردا براي کسب چه نتيجه‌اي به ميدان مي‌رود، عنوان کرد: ما براي هيچ بازي افکار تدافعي نداريم و در تمام بازي‌ها براي برد به ميدان مي‌رويم، اما نتيجه غيرقابل پيش‌بيني است. بازيکنان تمام تلاش‌شان را مي‌کنند تا به سه امتياز برسند، اما هرچه خدا بخواهد همان مي‌شود.

افشين ناظمي در پايان نشست خبري درباره پيروزي خفيف تيم ملي فوتبال ايران مقابل تايلند خاطرنشان کرد: تيم ملي در نيمه اول خوب نبود اما در نيمه بعدي فرق کرد و فوتبال ايراني را به نمايش گذاشت. تايلند هم تيم درجه سه آسيا محسوب مي‌شود و به تهران آمده بود ابتدا گل نخورد و از ضدحمله‌ها بهره ببرد اما با تعويض‌هايي که سرمربي ايران انجام داد نيمه دوم بهتر شديم و سه امتياز را به دست آورديم.
نماد کاربر
saleh1346
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 09, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان