[quote:8435ce1726="MEHRDAD"]پرسپولیس 1-0 تراکتورسازی
پرسپولیس 2-0 مس کرمان
پرسپولیس 1-0 ملوان
پرسپولیس 3-1 فولاد
استقلال 0-0 پرسپولیس
پرسپولیس 1-0 گسترش فولاد
پرسپولیس 1-0 فجرسپاسی
اینا نتایجی هستند که پرسپولیس در این فصل تو استادیوم آزادی کسب کرده و فقط فولاد تو این استادیوم تونست که به پرسپولیس گل بزنه. اما با این وجود من اعتقاد دارم که اگر اشتباهات فردی وجود نداشته باشه ما می تونیم با یک بازی هوشمندانه دومین تیمی باشیم که به پرسپولیس تو آزادی گل میزنیم و انشالله دومین تیمی که گل نمی خوریم .[/quote:8435ce1726]
با احترام به صحبت های شما و ضمن تایید حرفتون باید بگم:
1-بازی تراکتور که با کمک داور بردن(بدون شک دهنوی باید اخراج می شد و پنالتی پرسپولیس درست نبود البته گل هم نشد)
2-مس که امسال بحران زده است و تو این بازی تازه دومین هفته بود که یاوری اومده بود و تیم مشکل داشت
3-ملوان رو که وا بدن ول کن.
4-خدایی جلو فولاد خوب بودن و فولاد بسیااااااااااااااااااار بد بود
5-دربی که سریاله اصلا نمیشه راجع بهش نظر داد
6-جلو گسترش باخت حق مسلم پرسپولیس بود و با یه پنالتی بردن خدایی گسترش خیلی سر بود اون بازی
7-جلو فجرم گل اصلا رو کار تیمی نبود و روی حرکت انتحاری صادقیان بود که با این که خیلی منفوره ولی بازیکن خوبیه و می تونه ما رو آزار بده ،یه پاس عالی به سید
داد و گل شد.
این ها رو گفتم که به این نتیجه برسم که شکست ناپذیری پرسپولیس درصد زیادیش به لابی با خدا بر می گرده و خیلی قوی تیستن و قشنگ بازی نمی کنن.
انصافا استقلال پارسال که 2-1 بردیم خیلی سرتر از این پرسپولیسه.
1-جدای از این بحث ها اگه اشتباه نکنم کفشگری به شدت پنالتی گیره باید حواسمون باشه
2-صادقیان و خلعتبری و کفشگری به شدت سرعتی هستن
3- از همه مهم تر باید تا دقیقه 90 محکم بازی کنیم چون خیلی از گل ها رو تو دقایق پایانی و نیمه دوم زدن که باید حواسمون باشه
به امید پیروزی محبوب ترین تیم شمال ایران