[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرسپولیس تهران VSداماش گیلان/تایپیک نطرات,عکس ها وخبرهای کوتاه

پرسپولیس تهران VSداماش گیلان/تایپیک نطرات,عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط abarar0131 » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 7:20 am

افشين ناظمي درباره ديدار روز جمعه داماش گيلان مقابل پرسپوليس در هفته سيزدهم ليگ برتر اظهار داشت: پس از تعطيلي مسابقات ليگ، تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتيم و از لحاظ روحي و بدني آماده ديدار با پرسپوليس هستيم.

به گزارش تسنيم ، وي با بيان اينکه آماده انجام بازي جوانمردانه مقابل با پرسپوليس هستند، ادامه داد: داماش مقابل تيم‌هاي پايتخت خوب بازي کرده و اميدوار هستيم جمعه هم روز خوبي داشته باشيم و بتوانيم از فوتبال استان گيلان دفاع کنيم و با دست پر به رشت باز گرديم.

سرمربي داماش با اشاره به پيروزي‌هاي داخل خانه پرسپوليس تصريح کرد: بازي کردن مقابل تيم‌هاي بزرگ سخت است و خودمان از اين مسئله اطلاع داريم. ما در همه مسابقات براي پيروزي بازي مي‌کنيم و روز جمعه هم براي شکست پرسپوليس به ميدان مي‌رويم.

ناظمي خاطرنشان کرد: پرسپوليس تيم بزرگي است و سرمربي کاربلدي دارد که در اين فصل نتايج خوبي گرفته است. پيش‌بيني ما اين است که روز جمعه شاهد بازي زيبايي از هر 2 تيم باشيم. مطمئن هستم چه تماشاگراني که در ورزشگاه حضور خواهند داشت و چه مردمي که از تلويزيون بازي را مي‌بينند، لذت خواهند برد.

سرمربي داماش در خصوص مشکلات دفاعي اين تيم گفت: همه ما مشکلات مالي داريم ولي فکر مي‌کنم به زودي بخشي از مطالبات بازيکنان پرداخت شود.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 7:35 am

[quote:45a8effebc="abarar0131"]افشين ناظمي درباره ديدار روز جمعه داماش گيلان مقابل پرسپوليس در هفته سيزدهم ليگ برتر اظهار داشت: پس از تعطيلي مسابقات ليگ، تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتيم و از لحاظ روحي و بدني آماده ديدار با پرسپوليس هستيم.
به گزارش تسنيم ، وي با بيان اينکه آماده انجام بازي جوانمردانه مقابل با پرسپوليس هستند، ادامه داد: داماش مقابل تيم‌هاي پايتخت خوب بازي کرده و اميدوار هستيم جمعه هم روز خوبي داشته باشيم و بتوانيم از فوتبال استان گيلان دفاع کنيم و با دست پر به رشت باز گرديم.
سرمربي داماش با اشاره به پيروزي‌هاي داخل خانه پرسپوليس تصريح کرد: بازي کردن مقابل تيم‌هاي بزرگ سخت است و خودمان از اين مسئله اطلاع داريم. ما در همه مسابقات براي پيروزي بازي مي‌کنيم و روز جمعه هم براي شکست پرسپوليس به ميدان مي‌رويم.
ناظمي خاطرنشان کرد: پرسپوليس تيم بزرگي است و سرمربي کاربلدي دارد که در اين فصل نتايج خوبي گرفته است. پيش‌بيني ما اين است که روز جمعه شاهد بازي زيبايي از هر 2 تيم باشيم. مطمئن هستم چه تماشاگراني که در ورزشگاه حضور خواهند داشت و چه مردمي که از تلويزيون بازي را مي‌بينند، لذت خواهند برد.
سرمربي داماش در خصوص مشکلات دفاعي اين تيم گفت: همه ما مشکلات مالي داريم ولي فکر مي‌کنم به زودي بخشي از مطالبات بازيکنان پرداخت شود.[/quote:45a8effebc]

[color=blue:45a8effebc]سرمربي داماش در خصوص [size=18:45a8effebc]مشکلات دفاعي[/size:45a8effebc] اين تيم گفت: همه ما [size=18:45a8effebc]مشکلات مالي[/size:45a8effebc] داريم ولي فکر مي‌کنم به زودي بخشي از مطالبات بازيکنان پرداخت شود.[/color:45a8effebc]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 8:35 am

پرسپولیس 1-0 تراکتورسازی
پرسپولیس 2-0 مس کرمان
پرسپولیس 1-0 ملوان
پرسپولیس 3-1 فولاد
استقلال 0-0 پرسپولیس
پرسپولیس 1-0 گسترش فولاد
پرسپولیس 1-0 فجرسپاسی

اینا نتایجی هستند که پرسپولیس در این فصل تو استادیوم آزادی کسب کرده و فقط فولاد تو این استادیوم تونست که به پرسپولیس گل بزنه. اما با این وجود من اعتقاد دارم که اگر اشتباهات فردی وجود نداشته باشه ما می تونیم با یک بازی هوشمندانه دومین تیمی باشیم که به پرسپولیس تو آزادی گل میزنیم و انشالله دومین تیمی که گل نمی خوریم .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 8:54 am

[quote:8435ce1726="MEHRDAD"]پرسپولیس 1-0 تراکتورسازی
پرسپولیس 2-0 مس کرمان
پرسپولیس 1-0 ملوان
پرسپولیس 3-1 فولاد
استقلال 0-0 پرسپولیس
پرسپولیس 1-0 گسترش فولاد
پرسپولیس 1-0 فجرسپاسی

اینا نتایجی هستند که پرسپولیس در این فصل تو استادیوم آزادی کسب کرده و فقط فولاد تو این استادیوم تونست که به پرسپولیس گل بزنه. اما با این وجود من اعتقاد دارم که اگر اشتباهات فردی وجود نداشته باشه ما می تونیم با یک بازی هوشمندانه دومین تیمی باشیم که به پرسپولیس تو آزادی گل میزنیم و انشالله دومین تیمی که گل نمی خوریم .[/quote:8435ce1726]
با احترام به صحبت های شما و ضمن تایید حرفتون باید بگم:
1-بازی تراکتور که با کمک داور بردن(بدون شک دهنوی باید اخراج می شد و پنالتی پرسپولیس درست نبود البته گل هم نشد)
2-مس که امسال بحران زده است و تو این بازی تازه دومین هفته بود که یاوری اومده بود و تیم مشکل داشت
3-ملوان رو که وا بدن ول کن.
4-خدایی جلو فولاد خوب بودن و فولاد بسیااااااااااااااااااار بد بود
5-دربی که سریاله اصلا نمیشه راجع بهش نظر داد
6-جلو گسترش باخت حق مسلم پرسپولیس بود و با یه پنالتی بردن خدایی گسترش خیلی سر بود اون بازی
7-جلو فجرم گل اصلا رو کار تیمی نبود و روی حرکت انتحاری صادقیان بود که با این که خیلی منفوره ولی بازیکن خوبیه و می تونه ما رو آزار بده ،یه پاس عالی به سید :D
داد و گل شد.
این ها رو گفتم که به این نتیجه برسم که شکست ناپذیری پرسپولیس درصد زیادیش به لابی با خدا بر می گرده و خیلی قوی تیستن و قشنگ بازی نمی کنن.
انصافا استقلال پارسال که 2-1 بردیم خیلی سرتر از این پرسپولیسه.
1-جدای از این بحث ها اگه اشتباه نکنم کفشگری به شدت پنالتی گیره باید حواسمون باشه
2-صادقیان و خلعتبری و کفشگری به شدت سرعتی هستن
3- از همه مهم تر باید تا دقیقه 90 محکم بازی کنیم چون خیلی از گل ها رو تو دقایق پایانی و نیمه دوم زدن که باید حواسمون باشه
به امید پیروزی محبوب ترین تیم شمال ایران
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط r4sht » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 8:54 am

بازی سختی هست ولی فکر میکنم ما پتانسیل حتی پیروزی در آزادی رو داریم تگه روز خوب بازیکنان داماش باشه هرچند پرسپولیس توی خونه بسیار قوی تر هستش اما فاصله تیم های لیگ برتری کم شده و هیچ تیمی از پیش برنده نیست
امیدوارم با یک بازی زیبا با دست پر برگردیم.
به نظر من باید اول به دنبال گل نخوردن باشیم و بعد ضد حمله و گل زدن
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط armangharibinia » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 9:12 am

خواستم این مطلب رو تو قسمت تبانی ها بنویسم
اما دیدم آقای پمپ بنزین هم راه قش کردن داور ها روبلده
رویانیان: از داوران تقدیر خواهم کرد

به گزارش تسنیم، محمد رویانیان که برای تجلیل از داوران به فدراسیون فوتبال رفته بود، گفت: متاسفانه آقای اصفهانیان به این جلسه نیامد. کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال به دوستان نامه داده بود که در این نشست حضور پیدا کنند که آنگونه که من مطلع شدم نامه ساعت 13 امروز به دستشان رسیده و نتوانسته‌اند به مراسم بیایند.

وی ادامه داد: آقای عسگری اعلام کرد که نامه کفاشیان دیر به دست ما رسید. آن جمعی که امروز باید در این مراسم حضور پیدا می‌کرد نیامده بودند. امیدواریم که هفته آینده این مراسم برگزار شود.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: لوح‌های تقدیری را آماده کرده بودیم تا از جامعه داوری تشکر کنیم. من حرف‌هایی در جلسه داشتم که باید زده شود آنها پیشنهاداتی برای بهتر شدن امور داوری است. من حرف‌هایی در خصوص شأن داوران دارم که متاسفانه امروز توفیق حاصل نشد.

رویانیان عنوان کرد: تقصیر داوران نبود که این مراسم امروز برگزار نشد. من کمی از دست اصفهانیان ناراحتم که چرا جواب تلفن مرا نمی‌دهد. ما با او هماهنگ کرده بودیم اما سایر داوران به دلیل اینکه نامه دیر به دست آنها رسیده بود در این مراسم حضور نداشتند. قطعا در جلسه بعدی از آنها تقدیر خواهیم کرد.

وی در خصوص دیدار فتح‌الله‌زاده با سفیران خارجی اظهار داشت: هر کاری که ما می‌کنیم او هم انجام می‌دهد. ما بازیکنی به پرتغال فرستادیم و او قصد دارد به برزیل بازیکن صادر کند. این کارها دیگر مزه ندارد و تنها مزه‌اش همان دفعه اول است. من هر راهی که می‌روم او هم می‌رود. هر کاری که از بچگی می‌کردم فتح‌الله زاده انجام می‌دهد.

رویانیان در خصوص درگذشت برونو متسو گفت: خدا رحمت و شامل مغفرتش کند. از شنیدن این خبر متاثر شدم.
یک داماشی با تعصب از رودبار زیتون
نماد کاربر
armangharibinia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 11:11 am

تمرين تيم پرسپوليس از ساعت 11 امروز به مدت دو ساعت در ورزشگاه درفشي‌فر برگزار شد. در اين تمرين بازيکنان ملي‌پوش حضور داشتند و پس از گفت‌وگو با دايي آنهايي که در ديدار مقابل تايلند به ميدان رفتند 20 دقيقه ريکاوري کردند و آنهايي هم که به ميدان نرفتند همراه با تيم تمرين کردند.

به گزارش فارس، خانزاده مدافع تيم ملي در تمرين امروز دچار مصدوميتي جزئي شد اما به نظر مي‌رسد براي بازي با داماش مشکل خاصي ندارد.

*در تمرين امروز بيشتر بازيکنان پرسپوليس به دنبال مطالبات خود بودند و در اين زمينه پيگيري مي کردند.

*گرم کردن، شوت‌زني، حفظ توپ و پرسينگ و فوتبال دستگرمي در دستور کار قرمز‌پوشان بود.

*آناليز بازي ايران با تايلند و درخواست کي‌روش مبني بر کمک از علي دايي سوژه اصلي بازيکنان در تمرين امروز بود. گفتني است تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 15 فردا آخرين تمرين خود را قبل از ديدار با داماش انجام مي‌دهد و روز جمعه بعد از ظهر در ورزشگاه آزادي ميزبان داماش گيلان است.
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 12:02 pm

با توجه به آماری که دوستان دادند از بازی های خانگی پرسپولیس ؛ من کاملا به موفقیت در این بازی ایمان دارم ... پرسپولیس بدترین تیم در کار گروهی هست و سوتی های افتضاحی میده و جالب اینجاست که تیم های دیگه نمیتونند از این مشکلات پرسپولیس استفاده کنند ... تیمهایی که از همه لحاظ از ما روی کاغذ بهتر هستند مخصوصا موضوع مالی ...

اول فصل هم تو خیلی از تاپیک ها می خواندیم که فلان تیم فلان بازیکن رو گرفت و ای وای و ... !!! اما دیدیم همه اونها پوچ بازی کردن بود ...

امیدوارم همه بازیکنان به این بازی برسند و از همه مهمتر تیم ما و مخصوصا کادر فنی ؛ شجاع وارد این بازی بشه ...

تاکتیک تیم پرسپولیس استفاده از سرعت هست اما به همون میزان تو سرعت و کارهای تکنیکی و تاکتیکی ضعف داره ... پس باید سیف اللهی و متوسل زاده رو توجیه کنیم که اولا پرس کنند دوما با توپ مانورهای سرعتی زیاد بدن مخصوصا سیف اللهی که خوراک دفاع چپ اوناست و بنگر هم که خدای پنالتی دادن ...

برای این بازی من 3 تا ترکیب پیشنهاد میدم ... که اول به نظرم خیلی محتمل هست و باخت نداره مگر روی حادثه ، دومی سیستمی هست که تیم ما رو به برد نزدیک میکنه ... این سیستم رو ما با حاجی زاده خیلی بازی کردیم و به نظرم برد رو تضمین نمیکنه چون بازیکنان ما توی این سیستم جا نمیوفتند هیچوقت و سیستم سوم سیستم مورد علاقه خودم در بازی های خارج خونه و مخصوصا تو آزادی هست چون توی این سیستم تازه 4 تا هافبک ما خودشون رو میتونند نشون بدن و با توجه به کیفیت تصاویر آزادی که تو ایران بهترین هست ، قطعا صحنه های چشم نوازی میبینیم ....

ترکیب اول :

ترکیب دوم :

ترکیب سوم :

حرف آخر اینکه به نظرم حسن زاده حداقل به یک بازی نیمکت نشینی نیاز شدید داره چون یکم تو بازی حواسش جمع نیست البته تغییر پست های اشتباه از طرف کادر فنی براش سخت هست و تو عملکردش تاثیر می ذاره ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط saleh1346 » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 12:03 pm

صادقيان: داماش تيم سخت‌کوشي است

هافبک پرسپوليس عنوان کرد: مطمئن باشيد خلعتبري براي پرسپوليس گل خواهد زد و من خودم به او پاس گل مي‌دهم.

پيام صادقيان در خصوص ديدار تيمش مقابل داماش گفت:بازي سختي در پيش داريم چون داماش تيم سخت‌کوشي است با اين حال بايد هر 3 امتياز اين بازي را بگيريم تا در کورس بالاي جدول قرار داشته باشيم و از رقبا عقب نمانيم. بايد بگويم امتيازات بازي‌هاي پاياني نيم فصل براي ما اهميت زيادي دارد.

به گزارش تسنيم،او در ادامه در خصوص وضعيت خودش تاکيد کرد: در حال حاضر از لحاظ روحي و رواني در وضعيت خوبي قرار دارم و اميدوارم در بازي با داماش هم عملکرد خوبي داشته باشم. فکر مي‌کنم اين‌جاي فصل براي پرسپوليس خوب بازي کرده‌ام با اين حال تلاش مي‌کنم باز هم بهتر کار کنم.

هافبک پرسپوليس در خصوص صحبت‌هاي اخير کي‌روش در برنامه نود و اينکه خيلي‌ها معتقدند او توجهي به ليگ ندارد و از حالا بازيکنانش را براي جام جهاني انتخاب کرده است، گفت: من در اين خصوص نظر خاصي ندارم ولي انگيزه‌ام را براي حضور در تيم ملي از دست نمي‌دهم. صلاحديد ايشان بود که در اردي اخير حضور نداشته باشم ولي تلاشم را بيشتر مي‌کنم تا در آينده نظر کي‌روش در موردم عوض شود.

صادقيان در مورد پيشنهاد باشگاه موناکوي فرانسه و اينکه منبع اين خبر کجا بوده، تاکيد کرد: نمي‌دانم خبر پيشنهاد موناکو از کجا آمد و خودم هم پيگيري نکردم ولي دوست دارم تا آخر فصل با پرسپوليس باشم و همراه با اين تيم قهرمان شوم. الان فقط به پرسپوليس فکر مي‌کنم.

صادقيان که دوستي نزديکي با خلعتبري دارد در مورد انتقاداتي که از گل نزدن اين بازيکن مي‌شود، تصريح کرد: محمدرضا بازيکن تاثيرگذاري است و مطمئن باشيد براي پرسپوليس گل خواهد زد. او نياز به زمان دارد و من هم کمک مي‌کنم تا با پاس‌هايم او را در شرايط گلزني قرار دهم. من به خلعتبري هم پاس گل خواهم داد.
نماد کاربر
saleh1346
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 12:15 pm

[color=black:ea215311f5]آقا پدرام مرسی از تحلیل خوبت فقط این نکته رو بگم بنگر بازی با داماش محرومه /13/[/color:ea215311f5]
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 12:35 pm

[quote:70ca74cd5d="hatam"][color=black:70ca74cd5d]آقا پدرام مرسی از تحلیل خوبت فقط این نکته رو بگم بنگر بازی با داماش محرومه /13/[/color:70ca74cd5d][/quote:70ca74cd5d]

بهتر :) :)

ذخیره هاشون که تا الان بازی نکردند ... اگه اشتباه نکنم خانزاده و نورمحمدی رو دارند که هر دوتاشون خیلی وقت هست بازی نکردند و این برای ما بهتر هست ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 1:07 pm

pedram_1367 البته خانزاده بازی قبل برابر صبا بود و نورمحمدی هم دو بازی قبل جلوی سپاسی بازی کرد.
فکر می کنم نورمحمدی بازی بکنه که البته بازیکن کم اشتباه اما نسبتا کندی هست و به نظرم میشه روی ضدحملات خطرساز شد.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 1:30 pm

[quote:8190a7a2c9="MEHRDAD"]pedram_1367 البته خانزاده بازی قبل برابر صبا بود و نورمحمدی هم دو بازی قبل جلوی سپاسی بازی کرد.
فکر می کنم نورمحمدی بازی بکنه که البته بازیکن کم اشتباه اما نسبتا کندی هست و به نظرم میشه روی ضدحملات خطرساز شد.[/quote:8190a7a2c9]

پس واسه همین بود که خانزاده به سکوی تیم ملی دعوت شد !!! :idea: :idea:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط hatam » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 2:07 pm

[align=center:95ced332b9][b:95ced332b9]محمدرضا مهدوی: رمز موفقیت داماش اتحاد است / برای برد پرسپولیس به میدان می رویم / درست شدن اوضاع مالی برای ما در حد رویاست[/b:95ced332b9]

[img:95ced332b9]http://u.goal.com/269800/269843_heroa.jpg[/img:95ced332b9]

[color=black:95ced332b9]سایت گل- توتی شهرباران، این لقبی است که هواداران داماش به او داده اند. بازیکنی که کم کم دارد به یکی از اسطوره های ورزشی سايت گل - مردم شهرش تبدیل می شود و چشم امید خیل هواداران داماش به او دوخته شده است. او که سابقه گلزنی به پرسپولیس را هم در کارنامه دارد، در آستانه بازی دشوار تیمش برابر قرمزهای پایتخت به سراغش رفتیم تا نظر او را در ارتباط با با داماش و این بازی بدانیم:

بازی سختی در پیش خواهیم داشت. ما دنبال این بودیم که مقابل استقلال خوزستان سه امتیاز بازی را کسب کنیم تا خیالمان از بالا ماندن تیم مان راحت باشد.لیگ شانزده تیمی بسیار فشرده است و فاصله تیمهای بالا و پایین چند امتیاز بیشتر نیست. تیمهای پایین ما هم تمام تلاششان را خواهند کرد تا به ما نزدیک شوند و شرایط جدول هم باعث می شود تا یک تیم با یک برد به نیمه بالایی جدول برسد و با از دست دادن سه امتیاز در جدول تا انتها سقوط کند و ما می خواهیم چند بازی باقی مانده تا نیم فصل را با برد پشت سر بگذاریم تا در همین دور رفت با فاصله زیاد خیال خود و هواداران داماش را با قرار گرفتن در رتبه های بالای جدول راحت کنیم.

پرسپولیس را چگونه ارزیابی می کنی؟

امسال تیم پرسپولیس بازیکنان خیلی خوبی را در اختیار گرفته است. اصلا با پرسپولیس چند سال اخیر قابل مقایسه نیست. خط جلوزنش نقطه قوتش است و داشتن بازیکنانی مانند خلعتبری، عالیشاه و صادقیان آرزوی هر تیمی است و البته ما هم خط هافبک مان نقطه قوت داماش است. ولی با همه ی اینها ما برای جبران سه امتیازی که نتوانستیم کاملش را از استقلال خوزستان بگیریم در برابر پرسپولیس محکوم به برد هستیم تا در جدول چند رتبه بالا برویم.

فکر نمی کنی کمی بلند پروازنه حرف می زنی؟ محکوم به برد برای جبران فاصله امتیازی!

به هیچ وجه. من جون از تیم خودم شناخت دارم این حرف را می زنم. ما همیشه در برابر تیمهای بزرگ خوب و راحت تر بازی می کنیم، چون آنها می آیند و بازی خودشان را می کنند و بازی را نمی بندند. از طرفی کیفیت چمن آزادی هم بسیار خوب است و ما می توانیم بعد از مدتها در یک زمین خوب بازی می کنیم. به هیچ وجه قصدکری خوندن و بلند پروازی را ندارم، من فکر می کنم که می توانیم برنده بازی شویم. ما در طول هفته با برنامه ریزی تمرین کردیم و در وهله اول جلوی حملات آنها را خواهیم گرفت و بعد با فراهم کردن موقعیت های گلزنی به فکر گلزنی می شویم.

داماش از سایر تیمها کمتر ریخت و پاش کرده است اما خوب نتیجه می گیرد؟

واقعیت این است که بازیکنان ما از این شرایط خسته شده اند اما شرایط مالی را با خود زمین نمی برند. ما فقط فکر می کنیم که باید برنده شویم و وظیفه و هدف دیگری برای خود متصور نیستیم. یکی از دلایل این امر بومی بودن کلیت تیم است و احساس مسئولیتی که بازیکنان غیر بومی در قبال مردم و تیم می کنند. ما هر وقت خسته و ناامید می شویم وقتی با شور و اشتیاق مردم و اصرار آنها مبنی بر برد به هر قیمتی مواجه می شویم دیگر همه مشکلات خودمان را فراموش می کنیم. شما نمی توانید اهل اینجا باشید و در رشت زندگی کنید بعد نسبت به تیم شهری که در آن بدنیا آمده اید و زندگی می کنید بی تفاوت باشید. مردم در این سالها بزرگترین حامی ما بودند.

یعنی تیمهایی که بازیکنان غیر بومی دارند باید سقوط کنند؟

نه. حتما آنها پول دارند و گرنه می شود داستان گهر. شما نمی توانید از کسی که به تیمش تعصب و عرق ندارد انتظار فداکاری داشته باشید. در همین تیم ما سال اولی که مشکل مالی پیش آمد همه ی کسانی که به خاطر پول آمده بودند از شهرهای دیگر گذاشتند و رفتند. شده بود یک بازیکن نصف قرارداش را ببخشد اما رضایت نامه گرفت و رفت، چون نمی خواست مشکلات پاگیرش کنند. غیر بومی هایی که ماندند یا بعد آمدند با چشم باز و با آگاهی آمدند و دیگر همه یک دست هستیم. نمی گویم در تیم همه با هم برادریم اما مشکلات بین نفرات کم است و وقتی وارد زمین می شویم همه متحد هستیم. بومی و غیر بومی دیگر در داماش معنی ندارد و همه دوست هستند.

خب پس مشکلی ندارید و همه چیز خوب است؟

آقای عابدینی دنبال کارهاست و می خواهد وضعیت را درست کند اما شما ببینید این مشکل حالا سه ساله شده. یعنی به جز امسال پارسال بود و سال پیش تر هم. خب ما بگوییم امسال درست می شود، اما دیگر فشار مشکلات طاقت فرسا شده است. بازیکن می گوید یک سال دندان روی جگر می گذارم، دو سال و سه سال که نمی شود. این شرایط همه را کلافه کرده است. ما نسبت به تیمهای لیگ برتری از لحاظ مالی یک سر و گردن عقب هستیم. درست شدن وضعیت برای ما تبدیل به یک رویا شده است. امیدوارم قبل از این که وضعیت ما حادتر از اینها شود مشکلات مان درست شود.[/color:95ced332b9][/align:95ced332b9]
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط armangharibinia » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 3:56 pm

پيام صادقيان در خصوص ديدار تيمش مقابل داماش گفت:بازي سختي در پيش داريم چون داماش تيم سخت‌کوشي است با اين حال بايد هر 3 امتياز اين بازي را بگيريم تا در کورس بالاي جدول قرار داشته باشيم و از رقبا عقب نمانيم. بايد بگويم امتيازات بازي‌هاي پاياني نيم فصل براي ما اهميت زيادي دارد.

به گزارش تسنيم،او در ادامه در خصوص وضعيت خودش تاکيد کرد: در حال حاضر از لحاظ روحي و رواني در وضعيت خوبي قرار دارم و اميدوارم در بازي با داماش هم عملکرد خوبي داشته باشم. فکر مي‌کنم اين‌جاي فصل براي پرسپوليس خوب بازي کرده‌ام با اين حال تلاش مي‌کنم باز هم بهتر کار کنم.

هافبک پرسپوليس در خصوص صحبت‌هاي اخير کي‌روش در برنامه نود و اينکه خيلي‌ها معتقدند او توجهي به ليگ ندارد و از حالا بازيکنانش را براي جام جهاني انتخاب کرده است، گفت: من در اين خصوص نظر خاصي ندارم ولي انگيزه‌ام را براي حضور در تيم ملي از دست نمي‌دهم. صلاحديد ايشان بود که در اردي اخير حضور نداشته باشم ولي تلاشم را بيشتر مي‌کنم تا در آينده نظر کي‌روش در موردم عوض شود.

صادقيان در مورد پيشنهاد باشگاه موناکوي فرانسه و اينکه منبع اين خبر کجا بوده، تاکيد کرد: نمي‌دانم خبر پيشنهاد موناکو از کجا آمد و خودم هم پيگيري نکردم ولي دوست دارم تا آخر فصل با پرسپوليس باشم و همراه با اين تيم قهرمان شوم. الان فقط به پرسپوليس فکر مي‌کنم.

صادقيان که دوستي نزديکي با خلعتبري دارد در مورد انتقاداتي که از گل نزدن اين بازيکن مي‌شود، تصريح کرد: محمدرضا بازيکن تاثيرگذاري است و مطمئن باشيد براي پرسپوليس گل خواهد زد. او نياز به زمان دارد و من هم کمک مي‌کنم تا با پاس‌هايم او را در شرايط گلزني قرار دهم. من به خلعتبري هم پاس گل خواهم داد.
یک داماشی با تعصب از رودبار زیتون
نماد کاربر
armangharibinia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان