[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرسپولیس تهران VSداماش گیلان/تایپیک نطرات,عکس ها وخبرهای کوتاه

پرسپولیس تهران VSداماش گیلان/تایپیک نطرات,عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ali-tifusi » دوشنبه اکتبر 14, 2013 4:57 pm

ازرضاوامین میخوام هرکس باخودشون میبرن نوددقیقه تشویق کنین.خیلی دوسدارم بیام ولی مشکل برام پیش اومده بدجوردلم روشنه بازیومیبریم اونم باکمک کسای که دارن میرن .....
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:00 am

پستتوسط rahan » دوشنبه اکتبر 14, 2013 5:50 pm

این خیلی بده که دخترا نمیتونن بیان ورزشگاه و زنده تماشا کنن..بحرحال ما دوست داریم تیممون ببره هرکی جای ما میره خوب تیمو تشویق کنه..ما افتخارمون تیم داماشه.تی جان من بیمیرم داماش 8O :P /16/ /16/ /18/ :!: :!: /11/
نماد کاربر
rahan
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 24, 2013 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » دوشنبه اکتبر 14, 2013 6:19 pm

هوررررررررررررررااااااااااااااااا خداروشکر تمام مشکلاتم حل شد و جمعه برای بازی میرم تهران به امید پیروزی پسران شهر باران در مقابل تیم کثیف پرسپولیس /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » سه شنبه اکتبر 15, 2013 4:29 am

خواهشم از تمام هوادارای گل داماش اینه که مواظب جو ورزشگاه آزادی باشن چون خیلی ها دوست ارن داماش از ناحیه حذف هوادار ضربه بخوره .
پس خواهشا اگه 4 تا تماشاگر نما حرف بی موردی زدند شما نه تنها نباید همراهی کنید بلکه بهشون گوشزد هم کنید چون خودتون بهتر می دونید که چقد تبلیغات منفی درباره تماشاگرای داماش میشه ............ متاسفانه
نمونش همین عادل خان بی عدالته
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » سه شنبه اکتبر 15, 2013 4:30 am

[quote:1986575428="mojtaba24"]خواهشم از تمام هوادارای گل داماش که برای بازی به تهران میرن اینه که مواظب جو ورزشگاه آزادی باشن چون خیلی ها دوست ارن داماش از ناحیه حذف هوادار ضربه بخوره .
پس خواهشا اگه 4 تا تماشاگر نما حرف بی موردی زدند شما نه تنها نباید همراهی کنید بلکه بهشون گوشزد هم کنید چون خودتون بهتر می دونید که چقد تبلیغات منفی درباره تماشاگرای داماش میشه ............ متاسفانه
نمونش همین عادل خان بی عدالته[/quote:1986575428]
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه اکتبر 15, 2013 6:48 am

[size=24:db8eb15916][color=black:db8eb15916]نگاهي به ديدارهاي هفته سيزدهم ليگ برتر[/color:db8eb15916][/size:db8eb15916]

[color=blue:db8eb15916][size=18:db8eb15916]پرسپوليس - داماش گيلان؛ سرخپوشان دوم مي‌شوند؟[/size:db8eb15916][/color:db8eb15916]

[color=black:db8eb15916]سرخپوشان تهراني بعد از تساوي پر سر و صدا مقابل صباي قم در اين هفته شانس رسيدن به رده دوم ليگ برتر را دارند و به هيچ عنوان نمي‌خواهند اين فرصت ايده‌آل را از دست بدهند. البته سپاهان و تراکتورسازي نيز نبايد پيروز شوند و مساوي آنها مقابل حريفان به سود شاگردان دايي است با اين حال داماش گيلان حريفي به آساني آب خوردن نيست و سرخپوشان مي‌دانند که براي عبور از تيم سختکوش و جوان گيلاني بايد تلاش زيادي انجام بدهند. به خصوص اينکه در هفته گذشته بدون ملي‌پوشان خود تمرين کرده‌اند. داماش اما تمام نفراتش را در اختيار داشته و شاگردان ناظمي نشان داده‌اند که مقابل تيم‌هاي بزرگ خيلي خوب بازي مي‌کنند. داماش براي رسيدن به رتبه ششمي تلاش مي‌کند ولي شايد آبي‌پوشان رشتي در تهران مقابل پرسپوليس نتوانند به اين آرزوي خود برسند.[/color:db8eb15916]
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط jeff » سه شنبه اکتبر 15, 2013 6:54 am

یادش به خیر شاهین حاج بابایی همون داوریه که تو ورزشگاه آزادی اس اس رو 4تایی کردیم. ان شاالله به یاری خدا و همت بچه ها با دست پر از این میدان خارج می شیم.
نماد کاربر
jeff
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مارس 13, 2012 12:00 am

پستتوسط milan » سه شنبه اکتبر 15, 2013 8:59 am

[quote:3591c5d162="rahan"]این خیلی بده که دخترا نمیتونن بیان ورزشگاه و زنده تماشا کنن..بحرحال ما دوست داریم تیممون ببره هرکی جای ما میره خوب تیمو تشویق کنه..ما افتخارمون تیم داماشه.تی جان من بیمیرم داماش 8O :P /16/ /16/ /18/ :!: :!: /11/[/quote:3591c5d162]

[b:3591c5d162]دخترا نیمودن جو ورزشگاه خرابه وای به حال اینکه بیان ورزشگاه دیگه اونا روکم داشتیم تا فرهنگ ما پیرفت نکنه این حرفا صدسال دیگه هم صورت نمی گیره :twisted:

اگه دخترا بیارن فکر کنم هر 16 تا بازی محروم و با 16 امتیاز منفی بشیم :![/b:3591c5d162]
نماد کاربر
milan
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 03, 2013 12:00 am

پستتوسط alex00755 » سه شنبه اکتبر 15, 2013 9:49 am

[quote:eeeecb62a6="milan"][quote:eeeecb62a6="rahan"]این خیلی بده که دخترا نمیتونن بیان ورزشگاه و زنده تماشا کنن..بحرحال ما دوست داریم تیممون ببره هرکی جای ما میره خوب تیمو تشویق کنه..ما افتخارمون تیم داماشه.تی جان من بیمیرم داماش 8O :P /16/ /16/ /18/ :!: :!: /11/[/quote:eeeecb62a6]

[b:eeeecb62a6]دخترا نیمودن جو ورزشگاه خرابه وای به حال اینکه بیان ورزشگاه دیگه اونا روکم داشتیم تا فرهنگ ما پیرفت نکنه این حرفا صدسال دیگه هم صورت نمی گیره :twisted:

اگه دخترا بیارن فکر کنم هر 16 تا بازی محروم و با 16 امتیاز منفی بشیم :![/b:eeeecb62a6][/quote:eeeecb62a6]

[b:eeeecb62a6][color=blue:eeeecb62a6]کاملا مخالف نظر شمام...حضور خانوم ها در ورزشگاه 100% به تلطیف فضای استادیوم کمک میکنه و به به از بین رفتن ناهنجاری ها می انجامه.چرا باید حضورشون باعث عقب موندگیه فرهنگ بشه؟؟؟این حرف شما دوست عزیز به من که یه مردم برخورد چه برسه به خانوم ها!!!
بد دهن ترین افراد هم تو اوج عصبانیت با دبدن جنس مخالف خودشون رو جمع و جور میکنن و با گفتن جمله حیف خانواده ایه ایسا جلوی هر گونه رفتار و گفتار ناشایست خودشون رو میگیرن.
دقیقا به نظر من نبود خانوم ها و مردونه بودنه فضای استادیوم یکی ار دلایل مهم نامناسب بودن فضای فرهنگی ورزشگاه ها شده...[/color:eeeecb62a6]
[/b:eeeecb62a6]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » سه شنبه اکتبر 15, 2013 1:17 pm

ورود خانم ها به استادیوم یکی از اولیه تری حقوق زنان هست و به فوتبال ما هم کمک میکنه
نباید طرز فکر طالبانی داشته باشیم و بگیم به این و اون علت زن ها به استادیوم نیان برعکس باید وارد استادیوم بشن و جو بد استادیوم هم عوض خواهد شد.
چرا باید تیم ملی کره وقتی بازی میکنه زن ها و دختر های کره ای توی ازادی بیان ولی زن ها و دختر های ایرانی نباشند ؟
هرگونه دخالت غیر فوتبالی در فوتبال به نظر من اشتباه هست .
حالا مسایل شرعی و دینی باشه یا هرچیزی
امیدوارم روزی تمام استادیوم های کشور شاهد ورود زن ها باشیم و ما هم از ادعای فرهنگ داشتن این رو ثابت کنیم که ورود زن ها به استادیوم هیچ حاشیه منفی نخواهد داشت .
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط armangharibinia » سه شنبه اکتبر 15, 2013 1:40 pm

emsal tehran mian ashane zenim
یک داماشی با تعصب از رودبار زیتون
نماد کاربر
armangharibinia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 12:00 am

پستتوسط metall » سه شنبه اکتبر 15, 2013 7:49 pm

[quote:b2cc7a94a7="alex00755"][quote:b2cc7a94a7="milan"][quote:b2cc7a94a7="rahan"]این خیلی بده که دخترا نمیتونن بیان ورزشگاه و زنده تماشا کنن..بحرحال ما دوست داریم تیممون ببره هرکی جای ما میره خوب تیمو تشویق کنه..ما افتخارمون تیم داماشه.تی جان من بیمیرم داماش 8O :P /16/ /16/ /18/ :!: :!: /11/[/quote:b2cc7a94a7]

[b:b2cc7a94a7]دخترا نیمودن جو ورزشگاه خرابه وای به حال اینکه بیان ورزشگاه دیگه اونا روکم داشتیم تا فرهنگ ما پیرفت نکنه این حرفا صدسال دیگه هم صورت نمی گیره :twisted:

اگه دخترا بیارن فکر کنم هر 16 تا بازی محروم و با 16 امتیاز منفی بشیم :![/b:b2cc7a94a7][/quote:b2cc7a94a7]

[b:b2cc7a94a7][color=blue:b2cc7a94a7]کاملا مخالف نظر شمام...حضور خانوم ها در ورزشگاه 100% به تلطیف فضای استادیوم کمک میکنه و به به از بین رفتن ناهنجاری ها می انجامه.چرا باید حضورشون باعث عقب موندگیه فرهنگ بشه؟؟؟این حرف شما دوست عزیز به من که یه مردم برخورد چه برسه به خانوم ها!!!
بد دهن ترین افراد هم تو اوج عصبانیت با دبدن جنس مخالف خودشون رو جمع و جور میکنن و با گفتن جمله حیف خانواده ایه ایسا جلوی هر گونه رفتار و گفتار ناشایست خودشون رو میگیرن.
دقیقا به نظر من نبود خانوم ها و مردونه بودنه فضای استادیوم یکی ار دلایل مهم نامناسب بودن فضای فرهنگی ورزشگاه ها شده...[/color:b2cc7a94a7]

من موافق نیستم خلاصه باید بگم خدمون رو نمیتونیم گول بزنیم که من یعنی هم جنس های خودمو نمیشناسم وقتی فرهنگ چیزی رشد نکرد چه انتظاری دارید که یک خانوم دور از هر چیز دیگه با امنیت بتونه بیاد بازی رو ببینه که کسی مزاحمش نشه .من که نمیتونم درک کنم کسی ناموسش رو تو این جای مسموم فعلی بفرسته
[/b:b2cc7a94a7][/quote:b2cc7a94a7]
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه اکتبر 15, 2013 9:13 pm

[quote:240c6c24fe="metall"][quote:240c6c24fe="alex00755"][quote:240c6c24fe="milan"][quote:240c6c24fe="rahan"]این خیلی بده که دخترا نمیتونن بیان ورزشگاه و زنده تماشا کنن..بحرحال ما دوست داریم تیممون ببره هرکی جای ما میره خوب تیمو تشویق کنه..ما افتخارمون تیم داماشه.تی جان من بیمیرم داماش 8O :P /16/ /16/ /18/ :!: :!: /11/[/quote:240c6c24fe]

[b:240c6c24fe]دخترا نیمودن جو ورزشگاه خرابه وای به حال اینکه بیان ورزشگاه دیگه اونا روکم داشتیم تا فرهنگ ما پیرفت نکنه این حرفا صدسال دیگه هم صورت نمی گیره :twisted:

اگه دخترا بیارن فکر کنم هر 16 تا بازی محروم و با 16 امتیاز منفی بشیم :![/b:240c6c24fe][/quote:240c6c24fe]

[b:240c6c24fe][color=blue:240c6c24fe]کاملا مخالف نظر شمام...حضور خانوم ها در ورزشگاه 100% به تلطیف فضای استادیوم کمک میکنه و به به از بین رفتن ناهنجاری ها می انجامه.چرا باید حضورشون باعث عقب موندگیه فرهنگ بشه؟؟؟این حرف شما دوست عزیز به من که یه مردم برخورد چه برسه به خانوم ها!!!
دقیقا به نظر من نبود خانوم ها و مردونه بودنه فضای استادیوم یکی ار دلایل مهم نامناسب بودن فضای فرهنگی ورزشگاه ها شده...[/color:240c6c24fe]

من موافق نیستم خلاصه باید بگم خدمون رو نمیتونیم گول بزنیم که من یعنی هم جنس های خودمو نمیشناسم وقتی فرهنگ چیزی رشد نکرد چه انتظاری دارید که یک خانوم دور از هر چیز دیگه با امنیت بتونه بیاد بازی رو ببینه که کسی مزاحمش نشه .من که نمیتونم درک کنم کسی ناموسش رو تو این جای مسموم فعلی بفرسته
[/b:240c6c24fe][/quote:240c6c24fe][/quote:240c6c24fe]
یعنی ما تا ابد می خوایم همینطوری بمونیم؟!
جدای از این جالبه که چوب بی فرهنگی ما باید تو جون خانم ها خرد شه!
آخه برر من و هزار تا مرد دیگه هستیم که فحش می دیم دلیل نیومدن خانم ها چیه اگه جریمه است که ما نباید بریم اونا باید برن.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط hesam14 » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 6:47 am

یکی از سخت ترین بازیهای فصلمونه به نظر من پرسپولیس تو ازادی فوق العاده بازی میکنه ولی ما هم داماشیم و تیم روز های سخت....ما که وظیفمونه و میریم تهران و دیگه بقیش با بچه های تیم /11/ /11/
داماش افتخار گیلان و گیلانی
نماد کاربر
hesam14
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 31, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 7:19 am

پرهان خانلري عنوان کرد: خلعتبري در جريان بازي با تايلند دچار کشيدگي عضلاني شد اما مشکل خاصي نيست و خوشبختانه هيچ کدام از بازيکنان در ديدار مقابل تايلند با مصدوميت جدي روبرو نشدند.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان