[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط keyvan » يکشنبه اکتبر 13, 2013 6:20 pm

[size=18:2d6270e4db]همیشه رم را دوست داشتم...[/size:2d6270e4db]

راجر فدرر، قهرمان بزرگ تنیس جهان، در توئیتر از علاقه اش به رم نوشته است.

«من همیشه رم را دوست داشتم.»

باشگاه رم هم در پاسخ به پیام محبت آمیز فدرر در توئیتر نوشته: «متشکریم راجر فدرر – ما هم طرفدارت هستیم، و دوست داریم که از شما پذیرایی کنیم! برای تماشای بازی رم-ناپلی تشریف می آورید؟»

نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه اکتبر 14, 2013 11:09 am

[b:11b396495d][color=red:11b396495d]دفاع کردن مقابل نيمار آسان‌تر از مسي است[/color:11b396495d][/b:11b396495d]
[color=black:11b396495d]
يوهان کرويف يک بار ديگر درباره باشگاه قديمي‌اش صحبت کرد و اين بار در گفت‌و‌گو با روزنامه «آرا» چاپ کاتالان درباره نيمار حرف زد.

به گزارش فارس،کرويف بر اين باور است که دفاع کردن مقابل نيمار به خاطر قدش آسان‌تر از مسي است. زيرا بازيکن آرژانتيني با بدنش سپر توپ مي‌شود و خط دفاعي گرفتن توپ از او را سخت‌تر مي‌بيند زيرا جثه کوچک‌تري دارد.

به هر حال اسطوره هلندي به استعداد نيمار شک ندارد و اشاره کرد: وي شروع خوبي در فصل داشته و اين توانايي بايد کمک کند تا بتواند با مسي يا ژاوي ارتباط بگيرد؛ بايد منتطر باشيم و ببينيم.

کرويف همچنين بر اهميت حضور ژاوي در زمين تأکيد کرد و ادامه داد: ژاوي در زمين سرعت بازي بارسا را تعيين مي‌کند و وقتي او نباشد، همه‌چيز تغيير مي‌کند.[/color:11b396495d]

[color=darkblue:11b396495d]مصاجبه کرایف یعنی اینکه هر چه بازیکن کوتاه قد تر باشد ، دفاع کردن مقابل او سخت تر است !
از کرایف بیش از اینها انتظار می رفت ![/color:11b396495d]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه اکتبر 14, 2013 4:59 pm

ساعاتی قبل در مراسمی در شهر منچستر از" خیابان سر آلکس فرگوسن" رو نمایی شد
این خیابان از مسیر های جدید منتهی به اولدترافورد میباشد

:P :P :P :P

[img:634d0e4aaa]http://upload7.ir/images/70503442803605485807.jpg[/img:634d0e4aaa]

[img:634d0e4aaa]http://upload7.ir/images/98369271290976233664.jpg[/img:634d0e4aaa]

[img:634d0e4aaa]http://upload7.ir/images/04979563825209561138.jpg[/img:634d0e4aaa]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه اکتبر 14, 2013 6:35 pm

شواین اشتایگر: می دانم چطور آلمان را قهرمان جام جهانی کنم

ژرمن ها آخرین بار در سال 1996 توانستند در یک تورنمنت مهم به قهرمانی برسند اما شواینی معتقدند است که می توانند در برزیل به این ناکامی ها پایان بدهند.

سایت گل- باستین شواین اشتایگر، هافبک تیم ملی آلمان، معتقد است که می تواند این تیم را در جام جهانی 2014 به قهرمانی برساند.

ژرمن ها آخرین بار در سال 1996 توانستند در یک تورنمنت مهم به قهرمانی برسند اما شواینی معتقدند است که می توانند در برزیل به این ناکامی ها پایان بدهند.

او به کیکر گفت:" احساس می کنم می دانم که طور می توانیم به قهرمانی برسیم.

حتی تیم هایی که بالاترین سطح کیفیت فوتبالی را دارند، همیشه قهرمانی نمی شوند. باید چیزی بیشتر از این داشت.

من با بایرن قهرمان چمپیونزلیگ شده ام و اکنون می خواهم قهرمانی در جام جهانی را تجربه کنم.

خوشبختانه، ما هنوز پیش از آغاز جام، مدتی زمان داریم. با این وجود، همین حالا هم تیم ما از کیفیت بالایی برخوردار است. ما در مسیر خوبی قرار داریم."

شاگردان یواخیم لوو جمعه شب با پیروزی 3-0 مقابل ایرلند، صعودشان به جام جهانی را قطهی کردند. آنها فردا شب در آخرین دیدارشان در مرحله گروهی، مقابل سوئد قرار خواهند گرفت.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه اکتبر 14, 2013 6:51 pm

نویر:بوفون بهترین دروازه بان دنیاست

مانوئل نویر سنگربان بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان هنوز هم اعتقاد دارد دوست صمیمیش جیان لوئیجی بوفون سنگربان تیم ملی ایتالیا و باشگاه یوونتوس تورین بهترین دروازه بان دنیاست
سایت گل - مانوئل نویر پس از درخشش خود در مقابل بازیکنان تیم ملی ایرلند به خصوص در نیمه دوم بازی این تیم مقابل آلمان در پاسخ خبرنگار شبکه fox sport ایتالیا درباره اینکه آیا خود را در حال حاضر بهترین دروازه بان جهان می داند یا خیر چنین پاسخ می دهد :"من تنها به وظیفه خود عمل می کنم و سعی می کنم هر روز از روز پیش پیشرفت بهتری داشته باشم. فتح جام جهانی برای ما آلمانی ها بسیار مهم است و ما برای این منظور تا سرحد مرگ خواهیم جنگید من نیز خود را جزئی از این جریان می دانم"
نویر در پاسخ این سوال خبرنگار ایتالیایی که مانوئل نویر چه کسی را بهترین سنگربان دنیا می داند افزود :"دروازه بانان بسیار خوبی هم اکنون وجود دارند که انتخاب یکی از میان آنها بسیار مشکل می باشد اما به نظر من جی جی بوفون هنوز هم بهترین دروازه بان جهان می باشد. عکس العمل های او هنوز هم شگفت انگیز است"
جی جی بوفون و مانوئل نویر رابطه بسیار نزدیکی با یکدیگر دارند و از دوستان صمیمی یکدیگر محسوب می شوند. این دو دوست صمیمی و دو دروازه بان برتر جهان قرار است در بازی دوستانه تیم ملی ایتالیا و آلمان که در ماه نوامبر و در شهر میلان ایتالیا برگزار می شود با یکدیگر به رقابت بپردازند.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه اکتبر 15, 2013 5:50 am

"20 سال حضور من در اینتر توام با عشق بوده است. از اولین
روز حضـورم در اینـجا هرگـز ابراز علـاقه و عشق به خـانوداه و
هواداران از ذهن من خارج نشده است. در واقع ایـنتر خانواده
ای است که من از صمیم قلب به آن عشق می ورزم."

"وقتی من جام قهرمانی اروپا را در کنار خودم در رختکن قرار
دادم، با او کـمی صحبت کـردم! به جـام گفتـم من سالهای
زیادی به دنبال تو بودم و حالا در کنار من قرار داری."

خاویر زانتی :P :P :P :P :P :P
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه اکتبر 15, 2013 6:37 am

پيرلو به اينتر باز ميگردد ؟!

باشگاه اینتر خواهان به خدمت گرفتن پیرلو !!!

روزنامه کوریره دلو اسپرت چاپ شهر رم مدعی است که اریک توهیر تاجر اندونزیایی که به زودی مالک باشگاه اینتر می‌شود قصد دارد این بازیکن را مجدد به این تیم برگرداند.

دوستان نظرتون چيه .. دوباره برگرده ؟؟؟ نظر من /15/

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » سه شنبه اکتبر 15, 2013 11:01 am

[size=24:ca945f2786][color=darkblue:ca945f2786]عزا عزاست امروز روز عزاست امروز ... [/color:ca945f2786]
[/size:ca945f2786]
8O 8O 8O 8O 8O 8O :? :? :? :? /15/ /15/ /15/

[size=24:ca945f2786]دقایقی پیش قرارداد نهایی‌ امضا شد، اریک توهیر با خرید سهم موراتی رسما بزرگترین سهامدار باشگاه اینتر شد[/size:ca945f2786]

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه اکتبر 15, 2013 11:29 am

خشم آلگری پس از باخت 3-0 برابر کائن: تکنیک کافی نیست
-
گابریل با درخشش از سنگین تر شدن شکست میلان جلوگیری کرد خشم آلگری پس از باخت 3-0 برابر کائن: تکنیک کافی نیست

انزلیچی عصر روز گذشته طی یک دیدار دوستانه به مصاف یک تیم دسته دومی از فرانسه رفت که البته با واکنش های فوق العاده گابریل باعث شد تا شکست میلان سنگین تر نشود.

"بسیار ناراحت کننده و باعث شرمندگی است چرا که زمانی که شما بازی می کنید همیشه باید برای کسب نتیجه تلاش کنید"

"در نیمه نخست ما چندین اشتباه مرتکب شدیم و در مجموع بازی خوبی انجام ندادیم.از اینکه می توانستم دوباره بازیکنان مصدوم تیمم را در اختیار داشته باشم یا آنهایی که مدت ها بود بازی نکرده بودند خوشحال بودم و می دانستم که با وجود بازیکنان جوان در زمین مسابقه ما ریسک بزرگی خواهیم کرد"

"در فوتبال تکنیک کافی نیست شما نیاز به شخصیت دارید،یک کاراکتر سیری ناپذیر و پر شور.هنگامی که بازیکنی را به ترکیب دعوت می کنید او باید تمامش تلاش خود را انجام دهد.اگر همه مثل این بازی در زمین مسابقه بازی کنند بنابراین نمی توانند از من فرصت بیشتری برای بازی کردن بخواهند"

میلان در بازی برابر اودینزه که در سری آ خواهد بود می تواند دوباره کاکا و والتر بیرسا را در اختیار داشته باشد در حالی که حضور ماتیاس سیلوستره و دی شیلیو هنوز مشخص نیست.

"لحظات خوبی را سپری نمی کنیم اما باید آرامش خود را حفظ کنیم و از این بحران خارج شویم"

آلگری در رابطه با عملکرد خوب چند بازیکن تیمش در بازی برابر کائن گفت:"گابریل،ریکاردو ساپونارا و ماستالی و مهم تر از همه روندانینی خوب بازی کردند.روندانینی روحیه خوبی داشت که همه بازیکنان دیگر تیم باید زمانی که وارد میدان مسابقه می شدند آن را داشتند"

"حتی با وجودی که این بازی دوستانه بود بازیکنان در برابر سرمربی تیم مسئول هستند.من از هیچ کسی اسم نمی برم اما به عنوان یک تیم بسیار بد بازی کردیم و چنین عملکردی قابل قبول نیست"

/9/ /9/ /9/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه اکتبر 15, 2013 11:29 am

آلگری توسط گالیانی بازخواست می شود
-
میلان با حساب 3-0 در شکستی عجیب مغلوب تیم دسته دومی کائن فرانسه شد آلگری توسط گالیانی بازخواست می شود

میلانی ها در کمال تعجب در یک دیدار دوستانه ی نه چندان مهم آن هم برابر تیم دسته دومی فرانسه کائن با حساب 3-0 شکست عجیب و سنگینی را متحمل شد تا شاید نشان دهد مشکل تیم در کادر فنی نیز وجود دارد.

آلگری پس از این شکست در مصاحبه ی خود اعلام کرد که این عملکرد میلان غیر قابل قبول بوده.

با تمام این اوصاف آخرین گزارشات حاکی از آن هستند که آدریانو گالیانی نائب رئیس باشگاه میلان از آلگری یک توضیح کامل در رابطه با این شکست عجیب خواسته چرا که آنها به هیچ وجه انتظار نداشتند از تیم دسته دومی کائن فرانسه 3-0 متحمل شکست شود

گفتی است که کائن فرانسه همان تیمی بوده که ام بایه نیانگ از آن راهی میلان شد
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط totti » سه شنبه اکتبر 15, 2013 1:26 pm

آنتونيو کاسانو، مهاجم پارما، اعلام کرد که بعضي از رفتارهاي ماريو بالوتلي، او را به ياد خودش مي اندازد.

کاسانو که در يورو 2012 در کنار بالوتلي بازي کرد، در اوايل دوران حرفه اي اش به دليل درگيري ها و صحبت هاي جنجالي، دائما تيتر اصلي رسانه ها بود و معتقد است که * ماريو هم راهي شبيه به او را طي مي کند.

به گزارش گل، او به کوريه ره دلو اسپورت گفت:" ماريو پسر فوق العاده اي است. او من را به ياد 20 سالگي خودم مي اندازد."

کاسانو که فصل گذشته براي اينتر بازي مي کرد، به دليل اينکه در برنامه هاي والتر ماتزاري جاي نداشت، اين فصل راهي پارما شد اما تاکيد کرد که هنوز طرفدار نرآتزوري است و هيچ کينه اي هم از ماتزاري به دل ندارد.

او به خبرنگاران گفت:" اينتر مربي فوق العاده اي دارد که البته آدم خيلي فوق العاده نيست. هرچند فکر مي کنند مي توانند به دستاوردهاي بزرگي برسند.

من طرفدار اين هستم و همچنان از آنها حمايت مي کنم اما طرفدار ماتزاري نيستم. اهميتي به او نمي دهم.

فکر مي کنم اينتر بتواند همراه با ناپولي به چمپيونزليگ برسد. فکر مي کنم يوونتوس هم قهرمان شود."

اينتر در حال حاضر در رتبه چهارم سري آ قرار دارد.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط Namjoo_St » سه شنبه اکتبر 15, 2013 7:43 pm

نظر من راجع به پیرلو : /7/

توهیر : /6/ /12/
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه اکتبر 15, 2013 9:29 pm

صعود مقتدرانه انگلستان به جام جهانی رو به همه طرفداران سه شیر ها تبریک میگم
و همچنین
صعود دلاورانه هلندی ها رو هم به همه هواداران لاله های نارنجی تهنیت عرض میکنم

خدایی اینقدر که من واسه بازی های تیم ملی انگلستان حرص وجوش میخورم واسه تیم ایران نمیخورم
یه دست خوش واقعی هم باید به آبرار وین رونی بگم کارش درست بود گل قشنگی هم زد
گل مِستر استیو هم عالی بود ،* فرانکی هم بازی قشنگی انجام داد ،جو هارت هم مطمئن ظاهر شد فقط یه خوره استوریج و ولبک روی مخ بودند که امیدوارم روی هاجسن تیم رو برای برزیل بسازه
هلند هم که همیشه تیم دوم من بود با گلهای روبن و وسلی اسنایدر ترکهای مغرور رو توی استامبول شکست داد تا رومانی تیم دوم بره پلی آف
درود بر سه شیر ها و درود بر لاله های نارنجی
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 5:55 am

[color=darkblue:2db6467703]مرحله گروهي رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني در قاره اروپا به پايان رسيد و چهره‌ تيم‌هاي باقيمانده صعودکننده به جام جهاني و مرحله پلي‌اف مشخص شد.

گروه A

صربستان در روز آخر اين گروه جشنواره‌اي از گل به راه انداخت و موفق شد با نتيجه خرد‌کننده 5 بر يک مقدونيه را از پيش روي بردارد. اين پيروزي تاثيري در سرنوشت صرب‌ها نداشت. آنها پيش از اين تيم حذف شده اين گروه بودند. بلژيک از پيش صعود کرده برابر ولز به تساوي يک بر يک رسيد و اسکاتلند با 2 گل کرواسي را شکست داد.

جدول گروه

1- بلژيک 10 بازي، 26 امتياز (صعود به جام‌جهاني)

2- کرواسي 10 بازي، 17 امتياز (صعود به پلي‌اف)

3- صربستان 10 بازي، 14 امتياز

گروهB

ايتاليا از پيش صعود کرده به جام جهاني در خانه ميزبان ارمنستان بود که اين ديدار در پايان با تساوي دو بر دو به پايان رسيد. در اين ديدار ابتدا يورا مورسيان در نيمه نخست ارمنستان ميزبان را جلو انداخت اما در ادامه مسابقه الساندرو فلورنزي در دقيقه 24 گل تساوي بازي را به ثمر رساند. ارمنستاني‌ها بار ديگر پيش افتادند. اين بار هنريک کريتچيان موفق شد گل دوم ارمنستان را به ثمر برساند اما ماريو بالوتلي موفق شد در ادامه گل آخر اين مسابقه را به ثمر برساند تا اين ديدار جذاب با تساوي 2 بر 2 به پايان برسد. دانمارک نيز در خانه جشنواره اي از گل به راه‌انداخت و موفق شد با 6 گل مالت را در هم بکوبد. برد پرگلي که هيچ صودي براي دانمارکي‌ها نداشت. در آخرين ديدار اين گروه نيز جمهوري چک موفق شد با گل دوکال بلغارستان را از پيش روي بردارد. به اين ترتيب ايتاليا از اين گروه به جام جهاني صعود کرد اما هيچ تيم دومي نتوانست به دليل عملکرد بد به مرحله پلي‌اف راه يابد.

جدول گروه

1- ايتاليا 10 بازي، 22 امتياز (صعود به جام‌جهاني)

2- دانمارک 10 بازي، 16 امتياز

3- جمهوري‌چک 10 بازي، 15 امتياز

گروه C

جدول گروه

آلمان در يکي از جذاب‌ترين بازي‌هاي شب آخر مرحله گروهي انتخابي جام جهاني موفق شد سوئد را با نتيجه پرگل 5 بر 3 شکست دهد. آندره شورله مرد اول اين ديدار بود که موفق شد براي تيمش هت تريک کند. مسوت اوزيل و ماريو گوتسه ديگر گل‌هاي ژرمن ‌ها را به ثمر رساندند. براي سوئد نيز هايسن 2 بار و کاچاليکنيک گلزني کردند. ديدار رفت دو تيم نيز با تساوي 4-4 به پايان رسيد بود تا بازي اين دو تيم در مجموع دو ديدار 16 گل داشته باشد. در ديگر ديدار‌هاي اين گروه ايرلند جنوبي موفق شد با نتيجه 3 بر يک قزاقستان را شکست دهد و اتريش با 3 گل جزاير فارو را از پيش‌روي بردارد. البته اين پيروزي براي صعود اتريش کافي نبود . آنها به دليل شکست در بازي قبلي برابر سوئد از صعود به پلي‌اف بازماندند.

1- آلمان 10 بازي، 28 امتياز (صعود به جام‌جهاني)

2- سوئد 10 بازي،20 امتياز (صعود به پلي‌اف)

3- اتريش 10 بازي، 17 امتياز

گروه D

تمام ديدار‌هاي شب آخر اين گروه با نتيجه 2 بر صفر به پايان رسيد. هلند که پيش از اين صعودش را به جام جهاني مشخص کرده بود در ديداري حساس برابر ترکيه به ميدان رفت و موفق شد با 2 گل به برتري برسد تا اميد‌هاي ترکيه براي صعود به جام جهاني 2014 بر باد رود. آرين روبن از روي يک ضربه ايستگاهي و وزلي اسنايدر براي ترکيه گلزني کردند تا فاتح تريم ناکام بزرگ شب آخر انتخابي جام جهاني باشد. روماني نيز در خانه موفق شد با 2 گل استوني را شکست دهد. کيپربان ماريکا هر دو گل اين ديدار را به ثمر رساند تا روماني به عنوان تيم دوم راهي مرحله پلي اف شود. مجارستان نيز موفق شد با 2 گل آندورا را از پيش روي بردارد.

جدول گروه

1- هلند 10 بازي،28 امتياز (صعود به جام‌جهاني)

2- روماني 10 بازي،19 امتياز(صعود به پلي‌اف)

3- ترکيه 10 بازي،17 امتياز

گروه E

ايسلند موفق شد نروژ را در زمين خود با تساوي يک بر يک متوقف کند تا راهي مرحله پلي‌اف صعود به جام جهاني 2014 شود. سيگدورسون تک گل ايسلند را در اين ديدار به ثمر رساند. در ديگر ديدار اين گروه سوئيس از پيش صعود کرده موفق شد در خانه با يک گل اسلوني را شکست دهد تا اسلوني در حسرت صعود به پلي اف باقي بماند. گرانيت ژکا تک گل ميزبان را در اين ديدار به ثمر رساند. قبرس در تشريفاتي ترين ديدار اين گروه به مصاف آلباني رفت که اين ديدار در نهايت با تساوي بدون گل به پايان رسيد.

جدول گروه

1- سوئيس 10 بازي، 24 امتياز (صعود به جام‌جهاني)

2- ايسلند 10 بازي، 17 امتياز (صعود به پلي‌اف)

3- اسلوني 10 بازي، 15 امتياز

گروه F

انزلیچی که براي صعود به جام جهاني 2014 به يک تساوي در زمين آذربايجان نياز داشت در نهايت برابر اين تيم به تساوي يک بر يک رسيد و به جام جهاني صعود کرد. رومن شيرکوف گل پيروزي بخش انزلیچی را در اين ديدار به ثمر رساند. تک گل ميزبان را نيز که از دقيقه 73 ده نفره بازي مي‌کرد، واقف جوادف به ثمر رساند. به اين ترتيب ياران کريستيانو رونالدو براي صعود به جام جهاني 2014 بايد در مرحله پلي‌اف پيروز بازي رفت و برگشت برابر حريف خود شوند.

پرتغال نيز در شبي که کريستيانو رونالدو را به علت دوکارته بودن در اختيار نداشت موفق شد با 3 گل لوکزامبورگ را شکست دهد. سيلوستر واره‌لا، ناني و الدر پوستيگا گل‌هاي پرتغال را در اين ديدار به ثمر رساندند.

رژيم صيهونستي نيز در آخرين ديدار اين گروه برابر ايرلند شمالي به تساوي يک بر يک رسيد.

جدول گروه

1- انزلیچی 10 بازي، 22 امتياز (صعود به جام‌جهاني)

2- پرتغال 10بازي، 21 امتياز (صعود به پلي‌اف)

3- رژيم صيهونيستي 10 بازي، 14 امتياز

گروه G

بوسني‌و هرزگوين موفق شد با برتري برابر ليتواني براي اولين بار به جام جهاني صعود کند. اين تيم در حساس‌ترين بازي خود موفق شد با يک گل ليتواني را شکست دهد. وداد ايبسويچ دقيقه 67 موفق شد بوسني را پيش بيندازد و به جام جهاني برساند. در ديگر ديدار اين گروه يونان که رقابت سختي براي صعود از اين گروه با بوسني داشت موفق شد با 2 گل ليختن‌اشتاين را شکست دهد تا با قرار گرفتن در رده دوم به مرحله پلي اف صعود کند. به اين ترتيب ماراتن صعود بوسني و يونان براي صعود به جام جهاني 2014 برزيل در نهايت با صعود بوسني به جام جهاني و صعود يونان به مرحله پلي اف به پايان رسيد. اسلواکي نيز که شانسي براي صعود نداشت برابر لتوني با تساوي 2 بر 2 متوقف شد . اين در حالي بود که اسلواکي در اين ديدار در ابتدا با 2 گل پيش افتاده بود.

جدول‌گروه

1- بوسني 10 بازي، 25 امتياز (صعود به جام‌جهاني)

2- يونان 10 بازي، 25 امتياز (صعود به پلي‌اف)

3- اسلواکي 10 بازي، 13 امتياز

گروه H

انگليس موفق شد در روز پاياني اين گروه جواز حضور در جام جهاني را بدست آورند. شاگردان روي هاجسون در ورزشگاه ومبلي ميزبان لهستان بودند که در نهايت موفق شدند با دو گل حريف خود را شکست دهند. انگليسي‌ها نيمه نخست را بسيار هجومي آغاز کردند اما هر‌چقد که بازيکنان انگليسي مي‌زدند با مقاوت شزني دروازه‌بان لهستان و تير دروازه از دست رفت تا اينکه وين روني در دقيقه 41 گل نخست را به ثمر رساند تا نيمه نخست با همين نتيجه به پايان برسد. انگليسي‌ها که مي دانستند اوکراين در بازي همزمان از حريف خود پيش است در نهايت موفق شدند گل دوم خود را نيز در دقيقه 85 به ثمر برسانند. اين‌بار استيون جرارد موفق شد براي انگليس گلزني‌کند تا اين ديدار با نتيجه 2 بر صفر به سود انگليس به پايان برسد.

اوکراين در ديگر ديدار اين گروه در حالي که منتظر توقف انگليس بود موفق شد سان‌مارينو را با 8 گل در هم بکوبد. اين برد تاثيري در سرنوشت اوکراين نداشت و آنها تنها به پلي اف صعود کردند. مولداوي نيز در ديگر ديدار اين گروه موفق شد مونته‌نگرو بي‌انگيزه را با نتيجه 5 بر 2 در هم بکوبد و به خانه بفرستد.

جدول گروه

1- انگليس 10 بازي، 22 امتياز (صعود به جام‌جهاني)

2- اوکراين 10 بازي، 21 امتياز(صعود به پلي‌اف)

3- مونته نگرو 10 بازي، 15 امتياز

گروه I

اسپانيا در حالي که براي صعود از اين گروه به جام جهاني به يک تساوي نياز داشت موفق شد با 2 گل گرجستان را شکست داده و به عنوان صدرنشين راهي برزيل شود. آلوارو نگردو و خوان ماتا براي ماتادور‌ها در اين بازي گلزني کردند. فرانسه نيز موفق شد در بازي‌آخر خود با 3 گل فنلاند را شکست دهد. فرانک ريبري، توبويو (گل به خودي) و کريم بنزما براي فرانسه گلزني کردند تا اين تيم راهي پلي اف شود.

جدول گروه

1- اسپانيا 8 بازي، 20 امتياز (صعود به جام‌جهاني)

2- فرانسه 8 بازي، 17 امتياز (صعود به پلي اف)

9 تيم صدرنشين گروه هاي مستقيم به طور مستقيم به جام جهاني صعود کردند و هشت تيم برتر از تيم‌هاي دوم به پلي اف راه يافتند.

قرعه‌کشي مرحله پلي اف انتخابي جام جهاني در قاره اروپا هفته آينده برگزار مي‌شود.[/color:2db6467703]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط totti » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 6:08 am

رافائل واران، مدافع رئال مادريد، با تحسين ژوزه مورينيو، صداقت و ذهنيت پيروزي آقاي خاص را مورد ستايش قرار داد.

اين مدافع جوان فرانسوي که در سال 2011 به رئال پيوست، در دو فصل کار زير نظر سرمربي پرتغالي به يکي از بهترين مدافعان جوان اروپا تبديل شد.

هرچند مورينيو در آخرين فصل حضورش در سانتياگو برنابئو با چند بازيکن رئال دچار مشکل شد اما واران خاطرات خوبي از او دارد.

به گزارش گل، او در گفتگو با سايت فيفا، در مورد بهترين ويژگي مورينيو، گفت:" من بازيکن جواني هستم و مربيان زيادي نداشتم؛ به همين خاطر مقايسه کردن براي من دشوار است اما اين شخصيت و کاريزماي او بود که همه تيم آن را احساس مي کرد.

او اين ويژگي ها را به بازيکنانش منتقل مي کرد. او يک مبارز است. او يک برنده است و هميشه تيم هاي مبارزه جو و با شخصيت ساخته است.

او به من گفت که فرصت بازي خواهم داشت و اينکه بايد شناخت بهتري از بازي خودم پيدا کنم.

مورينيو به قولش عمل کرد و در دو سالي که زير نظر او بازي کردم، او در بهترين زمان از من بازي گرفت."

واران که به دليل مصدوميت براي چند ماه از ميادين دور بود، به تازگي به ترکيب اصلي رئال برگشت.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان