خشم آلگری پس از باخت 3-0 برابر کائن: تکنیک کافی نیست
-
گابریل با درخشش از سنگین تر شدن شکست میلان جلوگیری کرد خشم آلگری پس از باخت 3-0 برابر کائن: تکنیک کافی نیست
انزلیچی عصر روز گذشته طی یک دیدار دوستانه به مصاف یک تیم دسته دومی از فرانسه رفت که البته با واکنش های فوق العاده گابریل باعث شد تا شکست میلان سنگین تر نشود.
"بسیار ناراحت کننده و باعث شرمندگی است چرا که زمانی که شما بازی می کنید همیشه باید برای کسب نتیجه تلاش کنید"
"در نیمه نخست ما چندین اشتباه مرتکب شدیم و در مجموع بازی خوبی انجام ندادیم.از اینکه می توانستم دوباره بازیکنان مصدوم تیمم را در اختیار داشته باشم یا آنهایی که مدت ها بود بازی نکرده بودند خوشحال بودم و می دانستم که با وجود بازیکنان جوان در زمین مسابقه ما ریسک بزرگی خواهیم کرد"
"در فوتبال تکنیک کافی نیست شما نیاز به شخصیت دارید،یک کاراکتر سیری ناپذیر و پر شور.هنگامی که بازیکنی را به ترکیب دعوت می کنید او باید تمامش تلاش خود را انجام دهد.اگر همه مثل این بازی در زمین مسابقه بازی کنند بنابراین نمی توانند از من فرصت بیشتری برای بازی کردن بخواهند"
میلان در بازی برابر اودینزه که در سری آ خواهد بود می تواند دوباره کاکا و والتر بیرسا را در اختیار داشته باشد در حالی که حضور ماتیاس سیلوستره و دی شیلیو هنوز مشخص نیست.
"لحظات خوبی را سپری نمی کنیم اما باید آرامش خود را حفظ کنیم و از این بحران خارج شویم"
آلگری در رابطه با عملکرد خوب چند بازیکن تیمش در بازی برابر کائن گفت:"گابریل،ریکاردو ساپونارا و ماستالی و مهم تر از همه روندانینی خوب بازی کردند.روندانینی روحیه خوبی داشت که همه بازیکنان دیگر تیم باید زمانی که وارد میدان مسابقه می شدند آن را داشتند"
"حتی با وجودی که این بازی دوستانه بود بازیکنان در برابر سرمربی تیم مسئول هستند.من از هیچ کسی اسم نمی برم اما به عنوان یک تیم بسیار بد بازی کردیم و چنین عملکردی قابل قبول نیست"