[quote:a61daf416b="soheil_shahre_baran"][b:a61daf416b]عباسي:داماشيها ميخواهند مظلومنمايي کنند[/b:a61daf416b]
مدير رسانهاي باشگاه پرسپوليس گفت: آقايان يادشان رفته که سال گذشته و مخصوصا در جام حذفي چه بلايي سر هواداران و مشوقين باشگاه ما در رشت آوردند.
--------------------------------------------------------------------------------
حميد عباسي در واکنش به اظهارات مدير رسانهاي داماش گفت: واقعا براي ما جاي تعجب دارد که آقايان چرا اينقدر راحت اظهار نظر ميکنند؟ خوشبختانه با [b:a61daf416b]حضور نيروي انتظامي امروز مشکل خاصي در ورزشگاه نبود[/b:a61daf416b] و خودتان ديديد [b:a61daf416b]باز هم داماشيها به خود اجازه دادند تا هرچه از دهانشان بيرون ميآيد به سيدجلال حسيني که يکي از بازيکنان با غيرت ايران است بگويند[/b:a61daf416b].
به گزارش فارس، وي افزود: آقايان يادشان رفته که فصل گذشته و مخصوصا در چارچوب جام حذفي [b:a61daf416b]چه بلايي سر هواداران و مشوقين باشگاه پرسپوليس در رشت آوردند. معلوم نبود اگر نيروي انتظامي دخالت نمي کرد که چه بلايي سر هواداران ما که شمالي هم بودند ميآمد.[/b:a61daf416b]
عباسي ادامه داد: متاسفانه آقايان به دنبال عوامفريبي و مظلوم نمايي هستند[b:a61daf416b] چون اتفاق خاصي در ورزشگاه پيش نيامد[/b:a61daf416b]. اگر هم مشکل کوچکي بود بيشتر [b:a61daf416b]به خاطر شروع توهينها به بازيکن ما از سوي داماشيها بود [/b:a61daf416b]که [b:a61daf416b]هواداران ما نيز که بسيار صبور بودند زياد عکسالعملي به اين موضوع نشان ندادند.[/b:a61daf416b]

[/quote:a61daf416b]
ای آقای عباسی کی هست فکر کنم برای این دهات های رویان باشد همان شهری که رویانیان زاده شده
من خودم مازندرانی ام و در بابلسر زندگی می کنم هر موقع از این شهر می گذریم دیوانه می شویم از فرهنگشان