[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تالار هواداران جهانبخش ، لژیونر گیلانی و بازیکن سابق داماش

تالار هواداران جهانبخش ، لژیونر گیلانی و بازیکن سابق داماش

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه اکتبر 07, 2013 2:50 pm

[color=darkblue:087d999388][size=18:087d999388]گزارش تمرین تیم ملی
ایراد کی‌روش به چمن کمپ/هت‌تریک جهانبخش در اولین حضور در تمرین[/size:087d999388][/color:087d999388]

دومین جلسه تمرین تیم ملی فوتبال ایران با حضور دو لژیونر امروز برگزار شد.
خبرگزاری فارس: ایراد کی‌روش به چمن کمپ/هت‌تریک جهانبخش در اولین حضور در تمرین
به گزارش خبرگزاری فارس، دومین جلسه تمرین تیم ملی فوتبال ایران از ساعت 16 امروز در آکادمی تیم‌های ملی و با حضور سردار آزمون بازیکن تیم روبین‌کازان و علیرضا جهانبخش بازیکنی که در لیگ هلند بازی می‌کنند آغاز شد.

*پیش از شروع تمرین کارلوس کی‌روش با سردار آزمون جلسه‌ای سرپایی داشت و چند دقیقه‌ای با او به طور اختصاصی صحبت کرد. در این صحبت‌ها سرمربی تیم ملی در مورد حضور آزمون در رقابت‌های جوانان آسیا صحبت کرد و قرار شد که آزمون در تیم ملی جوانان هم حضور داشته باشد و پس از آن به جمع تیم‌ملی برگردد.

*مهرداد پولادی همچنان مصدوم است و جدا از دیگر بازیکنان تمرین می‌کند و دور زمین می‌دود.

*سیموئز و آندرنایک تیموریان اولین نفراتی بودند که زمین تمرین شدند.

*در تمرین امروز برخلاف تمرین روز گذشته خبرنگاران و گزارش‌گران کمتری در کمپ تیم ملی حاضر شدند.

*کی‌روش بعد از سخنان کوتاهی بازیکنان را در اختیار مربی بدنساز قرار داد تا بدن خود را گرم کنند.

*خسرو حیدری و حاج‌صفی مثل روز گذشته همراه پزشک تیم ملی به مرکز پزشکی رفتند و در تمرین حضور نداشتند.

*دروازه‌بان‌ها نیز یعنی حامد لک و رحمان احمدی زیر نظر گاسپارت تمرین می‌کردند.

*دانیال داوری و مسعود شجاعی دو لژیونر دیگر فوتبال ایران قرار است امشب به جمع ملی‌پوشان اضافه شوند. مجتبی جباری و اشکان دژاگه هم تا آخر هفته به اردوی تیم ملی اضافه می‌شوند.

*یک معلول با ویلچر در کمپ تیم‌های ملی حضور داشت و تنها تماشاگر این تمرین بود که برنامه 90 نیز با او مصاحبه‌ای انجام داد و این معلول که حتی در حرف‌ زدن هم مشکل داشت گفت که عادل فردوسی‌پور را دوست دارد.

*شماری از مربیان کلاس‌های مربیگری نظاره‌گر تمرینات کی‌روش هستند و از تمرینات تیم ملی یادداشت برداری می‌کنند.

*مهدی محمدنبی سرپرست تیم و دبیر فدراسیون هم در محل تمرین حضور دارد.

*سردار آزمون پس از آنکه چند دقیقه‌ای با ملی‌پوشان تمرین کرد از سایر بازیکنان تیم جدا شد و شروع به دویدن دور زمین کرد.

*کی‌روش نظاره‌گر تمرینات بود و در بخشی از تمرین بازیکنان به دو گروه نارنجی و سبز تقسیم شدند که پس از انجام تمرین حفظ توپ زیر نظر بدنساز چند دقیقه‌ای تمرین کردند و سپس کار با توپ ملی‌پوشان آغاز شد.

*پرهیزگار سرپرست اسبق تیم امید هم در کمپ تیم ملی حضور داشت که وقتی دلیل این مسئله را از او پرسیدند گفت با نبی کاری داشتم که به کمپ خواهم رفت.

*سردار آزمون با دستور کی‌روش به طور اختصاصی زیرنظر مربی بدنساز تمرین کرد.

*تیم ملی نوجوانان نیز در زمین شماره 2 کمپ تیم ملی همزمان با تمرین ملی‌پوشان در حال تمرین بودند.

*حدود 30 دقیقه ملی‌پوشان در دو گروه سبز و نارنجی تمرین کار با توپ و گل‌زنی کردند.

[color=darkblue:087d999388][size=18:087d999388]*پس از تمرین گل‌زنی ملی‌پوشان در دو گروه سبز و نارنجی در یک سوم زمین فوتبال بازی کردند، ترکیب تیم نارنجی به این ترتیب بود؛ حامد لک، سیدجلال حسینی، امیرحسین صادقی، محمد خانزاده، جواد نکونام، آندرانیک تیموریان و علیرضا جهانبخش. تیم سبز: رحمان احمدی، شجاع خلیل‌زاده، محمد نوری،‌ پژمان منتظری، هاشم بیک‌زاده، امید ابراهیمی و کریم انصاری‌فرد. که این بازی با نتیجه 4 بر 2 به پایان رسید. گل‌های تیم نارنجی را علی‌رضا جهانبخش (3گل) و محمد خانزاده زدند و گل‌های تیم سبز را کریم‌انصاری‌فرد و پژمان منتظری به ثمر رسادند.[/size:087d999388]
[/color:087d999388]
*محمدرضا ملامحمد مسئول کمیته فرهنگی فدراسیون فوتبال نیز در تمرین حضور دارد.

*حضور تعدادی خانم در تمرین از نکات قابل توجه بود.

*بنر اسپانسر تیم ملی در محل کمپ نصب شد.

*گویا کی‌روش به چمن کمپ ایراداتی را گرفته بود که آن را به نبی منتقل کرد.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط 888 » دوشنبه اکتبر 07, 2013 6:20 pm

فیلم پاس گل و گل به خودی علیرضا جهانبخش در اف بی وارش اسپرت

https://www.facebook.com/photo.php?v=450908008361012
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه اکتبر 07, 2013 7:26 pm

[img:6608fd7a04]http://www.shiaupload.ir/images/86284356893043441651.jpg[/img:6608fd7a04]
[img:6608fd7a04]http://www.shiaupload.ir/images/65777863210289045692.jpg[/img:6608fd7a04]
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه اکتبر 08, 2013 12:50 pm

[color=blue:1a878667a7]درود بر این جوان رعنای گیلانی ، آخر حقت را از فوتبال گرفتی
اگرچه دشمنان با یک گل به خودی قصد خلق سناریوی جدیدی را داشتند اما خدا کمک نمود تا با سه گل در اولین دیدار تمرینی ، آب سردی بر پیکر دشمنان بریزی
، یکی نیست به این عده نادان گوشزد کنه که خراب نمودن پنالتی ، گل بخودی ، هدر دادن موقعیت گل و . . . جزو شیرینی و ماهیت فوتبال هست .[/color:1a878667a7] /3/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » سه شنبه اکتبر 08, 2013 5:11 pm

باید بگیم:جهانبخش تو هلنده...ایرانی سربلنده /3/ هم پرچم رشت هم پرچم ایران رو برد بالا
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » سه شنبه اکتبر 08, 2013 6:51 pm

خیلی دوس داشتم موقعیت میشد با دوستان بازی رو میرفتیم و 1 پرده مینوشتیم کریس شهر باران خوش امدی به ایران /3/
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » سه شنبه اکتبر 08, 2013 7:22 pm

[quote:16dcbb905c="arsalan27"]خیلی دوس داشتم موقعیت میشد با دوستان بازی رو میرفتیم و 1 پرده مینوشتیم کریس شهر باران خوش امدی به ایران /3/[/quote:16dcbb905c]
آره داش ارسلان واقعا خیلی خوب میشد :P
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ali0131 » چهارشنبه اکتبر 09, 2013 6:23 pm

امیرهاشمی مقدم : جهانبخش و آزمون آینده فوتبال ما هستند / از کی روش به خاطر دعوتشان تشکر کنیم / آغوشمان را برای این بچه ها بازکنیم

سایت گل – امیر هاشمی مقدم بازیکن سابق استقلال سال‌هاست که در هلند زندگی می‌کند. هاشمی مقدم مهاجم تند و تیزی بود که در اواخر دهه 60 در اوج فوتبالش قرار داشت و مصدومیتی شدید در بازی مقابل پرسپولیس در فینال جام حذفی ایران او را از مسیری که در آن پیش می‌رفت دور کرد. او سپس مدتی در خارج از ایران و در رده‌های مختلف به بازی ادامه داد و در نهایت دوباره به ایران بازگشت تا در ایران با فوتبال خداحافظی کند.
هاشمی مقدم حالا خیلی مسن‌تر از دورانی است که قهرمان بچگی استقلالی‌ها بود. با او که مدیر برنامه‌های علیرضا جهانبخش مهاجم تیم ان ای سی است به گفت‌وگو نشسته‌ایم و بهانه این گفت‌وگو مصاحبه سیاوش بختیاری‌زاده پیشکسوت فوتبال اهواز و اظهارنظرش در مورد جهانبخش است چیزی که هاشمی مقدم را شگفت‌زده کرده است.
او می‌گوید: اول از هر چیز باید بگویم علیرضا بازیکنی جوان است که حضورش در فوتبال هلند یک اتفاق خوب برای فوتبال ایران است، او توانسته در این مدت کوتاه در فوتبالی که همه سطح تکنیک و آموزشش را می‌دانیم خوب کار کند و همه اینجا از او رضایت داشته باشند. بنابراین من نه به عنوان مدیر علیرضا که به عنوان یک فوتبالیست قدیمی صحبت می‌کنم ...

او در ادامه می‌گوید: حرف‌های بختیاری‌زاده که از بازیکنان هم نسل ما عجیب بود و متعجبم کرد. او که می‌گوید علیرضا با فشار پیرامونی به تیم ملی دعوت شده باید به این نکته توجه کند اگر بازیکنی در سن 19سالگی وارد یکی از لیگ‌های خوب فوتبال دنیا می‌شود به این معناست که کیفیت‌هایی هم دارد. جهانبخش یک فوتبالیست خوب، یک پسر خوب و بازیکنی است که آینده درخشانی برای او وجود دارد. او در هلند کارش را از نیمکت‌نشینی شروع کرد و هر چه گذشت به ترکیب اصلی نزدیک‌تر شد و در 5 بازی آخر، 4 بازی‌اش را بازی کرد. بهترین نمایش او هم در بازی مقابل دنهاگ بود که بهترین بازیکن تیمش بود.
هاشمی مقدم می‌گوید: اقای بختیاری‌زاده گفته‌اند علیرضا در هلند بازی نمی‌کند اما فقط کافی است چرخی در اینترنت بزنید تا ببینید که او هم در لیگ و هم در جام حذفی به میدان رفته و یک گل تماشایی هم به ثمر رسانده است.
هاشمی مقدم در ادامه می‌گوید: من به علیرضا خیلی امیدوارم او در اینجا رشد می‌کند و توانایی‌اش را افزایش خواهد داد و البته لحظه‌های خودش را در فوتبال این کشور به یادگار خواهد گذاشت همانطور که امروز توانسته قلب هواداران نایمیخن را به دست آورد. با این شرایط من فکر می‌کنم همه ما باید از کارلوس کی‌روش ممنون باشیم که بازیکنانی مثل سردار آزمون و علیرضا را به تیم ملی دعوت کرده است. این‌ها هستند که آینده فوتبال ایران را می‌سازند و در جام‌جهانی خواهند درخشید. تعجب من از این است که چرا بعضی افراد همیشه نگاه منفی‌شان قالب است و چیزهای مختلف را به هم ربط می‌د هند آیا علیرضا شایستگی دعوت به تیم ملی را نداشت؟ به نظر من او مستحق این توجه بود و حرف‌های دیگر در این مورد کاملا بی‌ربط است.
این بازیکن ملی‌پوش سابق ایران حرف‌هایش را اینگونه تمام می‌کند: اگر جهانبخش بازیکن من هم نبود این حرف را می‌زدم ما باید آغوشمان را برای بازیکنانی مثل علیرضا باز کنیم و پشت آنها و تیم ملی و سرمربی‌مان بایستیم تا شاهد روزهای بهتری باشیم. یادتان نرود این جوان‌ها چقدر به حمایت ما نیاز دارند.
هاشمی مقدم با مدرک ای لایسنس فیفا فعالیت‌های آموزشی و فنی هم در فوتبال هلند دارد.
همان قدر که شما به اکسیژن نیاز دارین تا زنده باشد من به شهرم رشت برای زنده ماندن نیاز دارم
نماد کاربر
ali0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه اکتبر 09, 2013 6:31 pm

جهانبخش:دوست دارم با پرتغال همگروه شویم
بازیکن ایرانی تیم فوتبال ان ای سی نایمخن هلند گفت:از شانس بزرگ حضور در فوتبال اروپا به سرعت استفاده کردم.

فوتبال ایران - علیرضا جهانبخش پس از حضور در فوتبال هلند توانست خیلی زود در تیم ان‌ای‌سی نایمخن خودش را جا بیاندازد، هرچند که این تیم هلندی همچنان در قعرجدول جا خوش کرده و خیال جدا شدن از انتهای جدول لیگ برتر هلند را ندارد.
جهانبخش در هفته‌های اخیر یک گل برای ان‌ای‌سی نایمخن به ثمر رساند و از سوی دیگر در هفته اخیر یک گل به خودی به ضرر تیمش زد تا فعلا با این تیم هلندی حساب بی حساب باشد.
به همین بهانه و مسائل روز فوتبال به سراغ لژیونر ایرانی حاضر در فوتبال هلند رفته و گفت و گویی را انجام دادیم که متن آن در زیر می‌آید:
یکی از آرزوهایت پیوستن به اردوی تیم ملی بود که سرانجام محقق شد، در این مورد چه نظری داری؟
خدا را شکر می‌کنم و از اینکه توانستم به اردوی تیم ملی دعوت شوم خوشحالم. به طور قطع برای حضور در تیم ملی خیلی انگیزه دارم و در گذشته هم گفته بودم که این موضوع برای هر فوتبالیستی یک آرزو است. از اینکه به تیم ملی رسیده‌ام خوشحالم و به آن افتخار می‌کنم. در حال حاضر هم باید در کنار بهترین بازیکنان ایران تمرین کرده و بازی کنم و این می‌تواند برای بازیکنان جوان یک شانس بزرگ باشد. امیدوارم شرایط خوبی داشته باشم و بتوانم اردوهای خوبی را پشت سر بگذارم.
به نظر می‌رسد یکی از اهدافت هم حضور ثابت در ترکیب تیم ملی برای حضور در جام جهانی باشد.
به امید خدا. تمام کسانی که به اردوی تیم ملی دعوت می‌شوند تلاش می‌کنند و هدفشان رسیدن به جام جهانی است چرا که جام جهانی بزرگترین میدانی است که یک فوتبالیست می‌تواند در آن بازی کند و قطعاً تمام بازیکنان با همین طرز تفکر به اردو می‌آیند که من هم یکی از همین بازیکنان محسوب می‌شوم. بنابراین تلاش می‌کنم تا عملکرد خوبی داشته باشم.
در خصوص شرایطت در تیم ان‌ای‌سی نایمخن بگو؟ پس از تغییر مربی یک مقدار شرایطتان گویا بهتر شده است؟
خدا را شکر شرایط تیم ما در هفته‌های اخیر بهتر شده است. با حضور مربی جدید به هماهنگی خوبی رسیده‌ایم. از سوی دیگر تیم جوانی داریم و با بدشانسی نیز در چند مسابقه در دقایق پایانی گل خوردیم که کار را برای ما دشوار کرد.
جو این تیم هلندی چطور است؟
هر چه زمان بیشتر می‌گذرد، تیم نیز به وضعیت بهتری رسیده و سر و شکل بهتری نیز به خود می‌گیرد اما مطمئن باشید در آینده شرایط‌مان بهتر خواهد شد زیرا نیاز به هماهنگی بیشتری داریم اما چیزی که محسوس است پیشرفتی است که در تیم ما به وجود آمده و همه آن را می‌بینند.
حضور در اروپا با سن کمی که داری سخت نیست؟ از انتخابت پشیمان نیستی؟
من هرگز از انتخاب هلند پشیمان نیستم و مطمئنم شرایطم در آینده بهتر خواهد شد. به تازگی 20 سالم شده و مطمئنم که با وضعیتی که در ان‌ای‌سی نایمخن دارم به طور حتم در آینده می‌توانم حرف‌هایی برای گفتن داشته باشم.
اگر در ایران پول بیشتری به تو می‌دادند باز هم به هلند می‌رفتی؟
فوتبال هلند را انتخاب کردم تا فوتبال یاد بگیرم و به صورت اساسی شرایط روز فوتبال را در اروپا تجربه کنم. فوتبال هلند فوتبال آکادمیک است که می‌تواند به بازیکنان جوان بیشتر از هر جایی دیگر کمک کند.
اما قبول کن کسی هم فکر نمی‌کرد با این سن و سال به اروپا بروی.
این شانسی است که می‌تواند به هر فوتبالیستی برسد و وقتی این شانس بزرگ به من رسید، دوست داشتم به سرعت از آن استفاده کنم و به اروپا بروم. حال اینکه اگر در هفته‌های اول شرایطم نامناسب بود به این دلیل بود که متأسفانه تنها یک هفته قبل از آغاز لیگ هلند به این کشور رسیدم و همین موضوع مشکل بزرگی برایم ایجاد کرد. ضمن اینکه به یک فضای متفاوت رفته بودم و به یک فرصت دو سه ماهه نیاز داشتم تا بتوانم خودم را با فضای موجود مطابقت بدهم.
لقب الماس ایرانی را از هلندی‌ها گرفته‌ای؟
من هم این موضوع را شنیده‌ام اما دوست دارم با عملکرد بهتر به تیمم کمک کنم.
در چه پستی بیشتر به بازی گرفته می‌شوی؟
در حال حاضر هافبک راست و چپ بازی می‌کنم.
الگویت در فوتبال روز دنیا کیست؟
فوتبالیست‌های زیادی هستند اما اینکه بخواهم یک بازیکن را تنها مدنظر داشته باشم، اینگونه نیست و از هر بازیکن بزرگ یک چیز یاد می‌گیرم.
آرزویت بازی در کدام تیم است؟
گام اولم حضور در فوتبال هلند بود و ابتدا دوست دارم در این کشور موفق شوم تا با پیشرفتی که می‌کنم بتوانم شاهد تداوم این موفقیت‌ها در تیم ملی هم باشم. البته این هدف کوتاه‌مدتم است اما به شخصه لیگ آلمان را خیلی دوست دارم و این هدف برای آینده است. در حال حاضر می‌خواهم در ان‌ای‌سی نایمخن موفق باشم.
دوست داری تیم ملی ایران در جام جهانی با کدام کشور هم‌گروه باشد؟
قطعاً با تیم‌های بزرگ دنیا هم‌گروه شویم، می‌توانیم محک جدی بخوریم و می‌توانیم کیفیت فوتبال خود را به خوبی نشان دهیم. مطمئن باشید اگر از حالا برای جام جهانی یک استارت خوب را زده و بتوانیم اردوهای خوب برگزار کنیم می‌توانیم در جام جهانی حرف‌هایی برای گفتن داشته باشیم. با این حال دوست دارم در مرحله گروهی با پرتغال هم‌گروه شویم.
قبول داری همچنان جای پیشرفت داری؟
صددرصد همینطور است. باز هم تأکید می‌کنم فوتبال هلند را انتخاب کردم تا فوتبال یاد بگیرم. مطمئن باشید جا برای پیشرفت زیاد دارم.
در این هفته هم شاهد یک گل به خودی از تو بودیم در این خصوص چه صحبتی داری؟
این دیدار برای ما بسیار حساس بود و چون خارج از خانه برگزار می‌شد به هر سه امتیاز آن نیاز فراوانی داشتیم. جالب اینکه پس از این اتفاق از سوی هم‌تیمی‌ها و هواداران مشکلی برایم پیش نیامد و شرایط خوبی هم داشتم اما متأسفانه در ایران این موضوع را بسیار بد مورد پوشش قرار داده و گویا مقصر اصلی من بودم و این در حالی است که تا به این هفته، بهترین بازی‌ام را برای این تیم ادامه دادم و با ورودم به زمین شرایطم به طورکلی تغییر کرد و توانستیم در 30 دقیقه بازی باخته را به تساوی بکشانیم که این یک بازگشت خوب برای تیم ما بود.
از شرایط این بازی می‌گویی؟
در نیمه اول سه بر صفر عقب افتادیم اما در نیمه دوم و با 2 تعویضی که داشتیم، از جمله تعویض من و ورودم به زمین مسابقه توانستیم با زدن 3 گل کار را به تساوی بکشانیم. گلی هم به اشتباه وارد دروازه ما کردند بیشتر روی بدشانسی بود، چرا که شرایطی پیش آمد که باعث شد خیلی اتفاقی توپ به پای من برخورد کرده و وارد دروازه ان‌ای‌سی نایمخن شود. در این گل می‌توانستم هیچ دخالتی نداشته باشم و بیشتر برای قطع پاس مهاجم حریف تکل زدم که با برخورد پای دیگر مهاجم حریف به پای من باعث شد تا توپ به پای من برخورد کرده و گل شود و بیشتر معتقدم یک بدشانسی بود تا یک موضوع دیگر. قطعاً من مقصر نبودم و در این صحنه بدترین حالت برایم پیش آمد.
در مورد این گل مربی‌تان پس از بازی حرفی به تو نزد؟
پس از بازی، مربی ان‌ای‌سی نایمخن از من تشکر کرد و فقط به من گوشزد کرد که به خاطر بازی هجومی تیم من نباید در آن منطقه زمین حاضر می‌شدم.
به عنوان سؤال آخر دوست داری با فوتبال جهان به کجا برسی؟
در این سن فوتبال اروپا را انتخاب کردم تا قطعاً به تیم‌های بزرگتری برسم. در حال حاضر هم یکی از بزرگترین آرزوهایم رسیدن به تیم ملی بود که فعلاً به آن رسیدم که امیدوارم این حضور تداوم داشته باشد اما مطمئن باشید تمام تلاشم را خواهم کرد که ضمن حضور موفق در تیم ملی بتوانم با فوتبالی که ارائه می‌کنم نماینده شایسته‌ای برای کشورم در فوتبال جهان باشم. اگر هم تا به امروز شرایط خوبی نداشته‌ام، به خاطر اتفاقاتی بود که برایم افتاد و مطمئن باشید تا رسیدن به هدف طولانی‌ام در فوتبال اروپا به هیچ وجه خیال بازگشت نخواهم داشت.
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه اکتبر 09, 2013 6:35 pm

از حضور داوری و جهانبخش خوشحالم/ همه مربیان لیگ برتر حق اظهار نظر دارند
مربی تیم ملی فوتبال با بیان اینکه از حضور دانیال داوری و جهانبخش به اردوی تیم ملی خوشحال هستم گفت: تمامی مربیان لیگ برتر چه آنهایی که بازیکن در تیم ملی دارند و چه مربیانی که هیچ بازیکنی از تیمشان به اردو دعوت نشده حق اظهارنظر دارند و نظرشان برای ما محترم است.

به گزارش خبرنگار مهر، آنتونیو سیموئز در حاشیه سومین تمرین تیم ملی و در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب به تغییر محل تمرین از کمپ به ورزشگاه آزادی اشاره کرد و افزود: واقعیت امر این است که این زمین شرایط بسیار خوبی نداشت و ما به زمین شماره یک آزادی آمدیم تا بتوانیم یک تمرین با کیفیت را در این زمین انجام دهیم. مطمئن باشید ما برای حفظ این زمین باز هم در زمین کمپ تیم ملی تمرین خواهیم کرد و نمی خواهیم که به این زمین آسیبی برسد.

سیموئز در ادامه خاطرنشان کرد: وضعیت جسمانی بازیکنان ما خوب است و با توجه به اینکه دو اردوی قبلی ما لغو شد تلاش می کنیم تا از چهره های جدید نیز در این تمرین استفاده کنیم تا بتوانیم یک تیم ملی پرقدرت داشته باشیم.

وی در پاسخ به این سئوال که تیم‌هایی چون فولاد خوزستان و نفت تهران از دعوت نشدن بازیکنانشان به تیم ملی انتقاد دارند گفت: این حق همه است که اظهارنظر کنند و من نمی‌توانم جلوی اظهار نظر آنها را بگیرم اما این سرمربی تیم ملی است که بازیکنان را انتخاب می کند و مطمئنا هر بازیکنی که آماده تر باشد در اردوهای بعدی به تیم ملی دعوت خواهد شد.

مربی تیم ملی در خصوص حضور دانیال داوری و جهانبخش نیز گفت: خوشحال هستم که این دو بازیکن به تیم ملی آمده و فرصت خوبی است که آنها خود را نشان دهند اما هر بازیکنی که در تمرینات از عملکرد بسیار خوبی برخوردار باشد مطمئنا در ترکیب اصلی جای خواهد گرفت.

وی در پایان و در پاسخ به این سئوال که کارلوس کی روش علاقه ای به صحبت کردن در جمع خبرنگاران را ندارد دلیل آن چیست گفت: او رابطه بسیار خوبی با خبرنگاران دارد و مطمئنا اهالی رسانه می توانند کمک بسیار بزرگی به تیم ملی انجام دهند و از این تیم حمایت کنند و ما نیز قدر آنها را می دانیم و مطمئن باشید سرمربی تیم ملی در موقع لزوم حتما با آنان به گفتگو خواهد نشست.
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط keyvan » پنج شنبه اکتبر 10, 2013 5:46 am

[quote:74269b0be8="arsalan27"]خیلی دوس داشتم موقعیت میشد با دوستان بازی رو میرفتیم و 1 پرده مینوشتیم کریس شهر باران خوش امدی به ایران /3/[/quote:74269b0be8]

چه ایده فوق العاده ای....
کاش میشد....
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط armin5 » پنج شنبه اکتبر 10, 2013 8:40 am

اصن اینا بازی های داماشو نمی بینند. جهانبخش پارسال به مراتب آماده تر از ورژن امسالش بود. اون موقع دعوتش نکرد. حالا چون رفته اروپا دعوتش کرده.
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه اکتبر 13, 2013 1:44 pm

جهانبخش:

همه کشورها بازیکنان دو رگه دارند/ انتقاد باید باعث پیشرفت شود

بازیکن تیم ملی فوتبال گفت: در همه کشورها بازیکنان دو رگه حضور دارند و خارج از ایران هم بازیکنان خوبی حضور دارند.

خبرگزاری فارس: همه کشورها بازیکنان دو رگه دارند/ انتقاد باید باعث پیشرفت شود

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، علیرضا جهانبخش در حاشیه تمرین تیم ملی فوتبال در خصوص دیدار مقابل تایلند در مرحله مقدماتی جام ملت‌های آسیا اظهار داشت: باید تلاش کنیم که شروع خوبی داشته باشیم تایلند هم تیم خوبی است و بازی‌های این تیم را دیده‌ایم.

وی ادامه داد: هیچ تیمی راحت نیست و باید تمام تلاش خود را انجام دهیم، حضور در سه روز پیش از بازی مناسب است بازی با تایلند دیدار سختی است اما امیدوارم که بتوانیم با تلاش خود پیروزی را از آن خود کنیم.

این بازیکن درباره حضور بازیکنان دو رگه در اردوی تیم ملی یادآور شد: در همه کشورها بازیکنان دو رگه حضور دارند کی‌روش هم نظرش این بوده که از این بازیکنان استفاده کند، به نظرم خارج از ایران هم بازیکنان خوبی حضور دارند و این حضور بستگی به نظر سرمربی تیم ملی است که چه تصمیمی می‌گیرد.

جهانبخش در مورد انتقادهایی که صورت می‌گیرد تصریح کرد: انتقاد باید باشد زیرا باعث پیشرفت می‌شود اما انتقاد باید سازنده باشد که بتواند باعث پیشرفت شود. این موضوع باید به فوتبال ما کمک کند و در این زمینه قدم برداریم.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920721001163
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه اکتبر 14, 2013 11:36 am

برد قاطع مقابل تايلند دور از دسترس نيست

مهاجم تيم ملي فوتبال کشورمان گفت: توانايي بازيکنان براي کمک به تيم ملي مهم‌تر از يک رگه يا دو رگه بودن آنها است.
[برد قاطع مقابل تايلند دور از دسترس نيست]

عليرضا جهانبخش درباره بازي با تايلند اظهار داشت: کاملاً آماده اين ديدار هستيم و حريف خود را دست‌کم نمي‌گيريم. بي‌ترديد براي کسب 3 امتياز به ميدان مي‌رويم اما معتقدم اگر همه چيز خوب پيش برود يک برد قاطع و پرگل هم دور از دسترس نخواهد بود.

به گزارش تسنيم،وي افزود: اين اردوها و ديدارها علاوه بر مقدماتي جام ملت‌ها به منظور آماده‌سازي براي جام جهاني نيز محسوب مي‌شود و معتقدم اگر روند آماده سازي تيم همين گونه پيش برود تيم ملي به انسجام خوبي خواهد رسيد.

بازيکن ايراني نايمخن در مورد انتقادها به حضور بازيکنان دو رگه در تيم ملي به تسنيم گفت: مهم يک رگه و دو رگه بودن بازيکنان نيست بلکه اينجا بحث تيم ملي است و بازيکناني که مي‌توانند به موفقيت اين تيم کمک کنند. بي‌ترديد کادر فني هم همين موضوع را مدنظر داشته و معتقدم همه بازيکنان زير نظر بوده‌اند.

جهانبخش درباره حضورش در ترکيب نيز تاکيد کرد: تلاش خود را انجام مي‌دهم تا اعتماد کادر فني و کي‌روش را جلب کنم.

وي ادامه داد: معتقدم تايلند تيم خوبي است اما اطمينان داشته باشيد که 3 امتياز را از اين تيم خواهيم گرفت.

بازيکن ايراني نايمخن درباره وضعيت اين تيم نيز گفت: به مرور در حال پيشرفت در ليگ هلند هستيم. شرايط من نيز آنجا در حال بهتر شدن است و به مرور در ترکيب اين تيم جا خواهم افتاد.

جهانبخش درباره گل به خودي‌اش در آخرين بازي اين تيم تصريح کرد: اين اتفاقات در فوتبال رخ مي‌دهد البته اتفاق خوبي نبود و شايد من در جايي قرار داشتم که نبايد مي‌بودم. با اين حال اين مسائل را فراموش کردم. تمرکزم روي بازي با تايلند است و سپس اينکه بتوانم شرايط خوبي را در نايمخن داشته باشم.
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه اکتبر 15, 2013 11:25 am

خیلی با مصاحبت حال کردم,دمت گرم,افتخار میکنم که یه روزی تو بازیکن داماش بودی و ما با تموم وجود تشویقت میکردیم,بازم اونروزها میاد و بازم واسمون گل میزنی و واسه گیلان و رشت افتخار آفرینی میکنی /3/ /3/ /3/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان