[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه اکتبر 08, 2013 5:26 am

ایقدر دوست دارم فردوسی پـور هفته دیگه فنایی رو دعوت کنه و کل برنامه رو اختصاص بده به این کارشناس داوری که "چـرا شـمـا توی طول چندین ساله برنامه 90 اینقدر از قداست داوری دفاع میکردی !چـرا می گفتی داورهـا بعد از انبیاء بی شک از پاکترین ها هستن ؟!
یعنی این آدم 1% هـم احتمال نمیداد و ایقدر با اعتماد و اطمینان از پاک دامنی داور ها حرف میزد که آدم توبه میکرد که چرا گناه این قشر تهمت زدیم.
پ.ن1 شک ندارم اینم یه شیطنتی داشته
پ.ن2 اگه شیطنت نداشته کلا تاریخ انقضا ـش گذشته "چتون * که یه داور رو از نزدیک ندیدم شک نداشتم اینـا با رشـو سوت میزنن .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه اکتبر 08, 2013 5:59 am

يه چيز بگم .... بخندين ..شيس رضايي در حال پيوستن به ملوان :lol: :lol: :lol: :lol: /10/ /10/ /10/ /10/
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » سه شنبه اکتبر 08, 2013 6:32 am

سلام به همه دوستان گلم
من مدتی به دلیل مشغله های کاری نتونستم بیام سایت.
از دنیا هم بی خبرم
اول برم تاپیکهای مختلف سایت ببینم چه خبره
فقط بگم دلم واسه همه تنگ شده بود :P :P :P
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه اکتبر 08, 2013 6:45 am

[color=green:a99bcad1ea][size=24:a99bcad1ea]ستاره ای که خاموش شد/بازیکن تیم ملی به شیشه اعتیاد دارد[/size:a99bcad1ea]

[size=18:a99bcad1ea] انتشار خبر اعتیاد یکی از هافبک های مورد علاقه کی روش به ماده مخدر شیشه که ساعت ۱۶:۱۲ امروز برای اولین بار روی خروجی پایگاه خبری رادنیوز قرار گرفت، بازتاب گسترده ای در جامعه فوتبال داشت. [/color:a99bcad1ea]
[/size:a99bcad1ea]
به گزار ش رادنیوز، ساعت ۱۶:۱۲ امروز با انتشار خبری اختصاصی، ماجرای اعتیاد یکی از هافبمک های مورد علاقه کارلوس کی روش به ماده مخدر شیشه را منتشر کردیم. در این خبر آمده بود: «هافبکی تهرانی که در طول یکی دو فصل گذشته لیگ برتر بهترین بازی هایش را برای تیم باشگاهی انجام داده و با نظر مثبت “کارلوس کی روش” در چند نوبت به تیم ملی دعوت شده بود، حالا در دامی افتاده که فقط خدا باید او را نجات بدهد.
او که یکی از عوامل اوج گرفتن تیم یک شهر نزدیک به تهران بوده، حالا ظاهراً با مصدومیت دست و پنجه نرم می کند اما در واقع گرفتار اعتیاد به شیشه شده و در خانه مجردی اش در شهرک اکباتان با این ماده مخدر زندگی می کند.
طفلکی مربیان و مسوولان تیم جدیدش هم هر چقدر منتظر بازگشت این بازیکن و رفع مصدومیـت او مانده اند، بی فایده بوده و … آیا غیر از تاسف می توان حرف دیگری زد؟ در سال منتهی به جام جهانی یکی از استعدادهای واقعی فوتبال ایران با دست خود، کمر به نابودی خودش بسته و … فقط می توان افسوس خورد، همین!»
انتشار این خبر بازتاب گسترده ای در جامعه فوتبال داشت و البته در گفت و گو با یک مربی لیگ برتری در جریان جزییات این خبر قرار گرفتیم که گزارش تکمیلی به زودی تقدیم شما خواهد شد.
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه اکتبر 08, 2013 6:55 am

[size=24:78434a79b1][color=red:78434a79b1]داماد كرماني و ايراني الاصل جان كري وزير امور خارجه آمريكا [/color:78434a79b1]:[/size:78434a79b1]
بردفور کری (دختر کوچکتر جان کری از همسر اولش) در سال ۲۰۰۹ با دکتر بهروز (برایان) والا ناهید که یک پزشک ایرانی-امریکایی است، ازدواج نموده است. . بنابر برخی اخبار غیررسمی, این زوج پیشتر به ایران سفر کرده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از سایت بوتیا نیوز،زمانی که اوباما جان کری را برای تصدی وزارت امورخارجه معرفی نمود ، با مخالفت شدید جمهوری خواهان راستگرای امریکایی (طرفدار اسرائیل) مواجه شد زیرا آنها معتقد بودند که داماد جان کری یک پزشک جراح ایرانی‌-الاصل است. دکتر ونسا بردفور کری (دختر کوچکتر جان کری از همسر اولش) در سال ۲۰۰۹ با دکتر بهروز (برایان) والا ناهید که یک پزشک ایرانی-امریکایی است، ازدواج نموده است. . بنابر برخی اخبار غیررسمی, این زوج پیشتر به ایران سفر کرده اند.

والدین بهروز به نامهای نوشین و رضا “والا ناهید”، در حال حاضر در لس آنجلس زندگی می کنند. بهروز والا ناهید به اختصار به نام برایان ناهید Brian Nahed در مطبوعات امریکا شناخته می شود و زادگاه وی نیشز به ندرت مورد اشاره آنها قرار گرفته است. حتی در اعلامیه مراسم رسمی ازدواج وی در اکتبر ۲۰۰۹ نیز که شرح آن در نیویورک تایمز آمده است، هیچگونه اشاره ای به محل تولد برایان (بهروز) نشده است به نحوی که زندگینامه وی به طرز غیر معمولی از دوران دانشگاه به بعد مورد اشاره قرار گرفته است. نیویورک تایمز داستان زندگی برایان و نحوه شکل گیری ازدواج او با ونسا کری را اینگونه روایت می کند:

“داماد مدرک لیسانس خود را با درجۀ ممتاز از دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس دریافت نمود و در ادامه، مدرک پزشکی اش را نیز با درجۀ عالی از دانشگاه ییل (Yale University) اخذ نمود. پدر داماد نیز که متخصص ریه و پزشک بخش مراقبتهای ویژه است، ریاست بیمارستان هولی کراس (Holy Cross) در میشن هیل کالیفرنیا را بر عهده دارد. بعلاوه، او مالک یک کلینیک پزشکی خصوصی است که توسط همسر وی (مادر برایان) اداره می شود.

[color=red:78434a79b1] ولی برخی منابع آگاه گفته اند که زمانی که جان کری یک سناتور بوده و بعد از ازدواج دخترش با بهروز والاناهید درخواست سفر به ایران می کند، مقامات مسئول ضمن بررسی سوابق این سناتور آمریکایی از جان کری می خواهند که مدت زمان سفر ، دلیل سفر و همچنین شهرهایی که می خواهد بازدید کند را اطلاع دهد. جان کری نیز مدت سفر به ایران را ۲۰ روز و دیدن خانواده و محل تولد داماد خود[/color:78434a79b1] و شهرهای کرمان و اصفهان اعلام می نماید.

از این صحبتها و شواهد مشخص می گردد که داماد ایرانی الاصل آقای کری یک فرد کرمانی است.زیرا اگر پروفایل های شخصی وی در شبکه های اجتماعی سری بزنید ،مشاهده می کنید که اماکن تاریخی کرمان نیز جزء علاقه مندی های وی بیان شده است. از طرف دیگر با یک جستجوی ساده نیز مشخص می گردد که آقای والاناهید در یکی از کنفرانس های پزشکی که در کرمان برگزار شده است مدارک ارسال نموده است.
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط meelad » سه شنبه اکتبر 08, 2013 7:00 am

این امضا از آواتار من نیست ؟!
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه اکتبر 08, 2013 7:37 am

دوستان کسی خاطرش هست بازی با شاهین بوشهر توی جام حذفی که حقـمون رو خوردن داور کی بود ؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mehdi_damash » سه شنبه اکتبر 08, 2013 7:41 am

[quote:c274acb733="mahyarmaya"]دوستان کسی خاطرش هست بازی با شاهین بوشهر توی جام حذفی که حقـمون رو خوردن داور کی بود ؟[/quote:c274acb733]
سعید مظفری زاده
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه اکتبر 08, 2013 7:45 am

[quote:eae98cfde9="mehdi_damash"][quote:eae98cfde9="mahyarmaya"]دوستان کسی خاطرش هست بازی با شاهین بوشهر توی جام حذفی که حقـمون رو خوردن داور کی بود ؟[/quote:eae98cfde9]
سعید مظفری زاده[/quote:eae98cfde9]
اینم که عادت داره غش بکنه .غش نکنه باید تعجب کـرد .بازی با پرسپولیس کم پیش نیومده که ضـرر رسونده
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه اکتبر 08, 2013 8:17 am

[quote:865f0f4789="mahyarmaya"][quote:865f0f4789="mehdi_damash"][quote:865f0f4789="mahyarmaya"]دوستان کسی خاطرش هست بازی با شاهین بوشهر توی جام حذفی که حقـمون رو خوردن داور کی بود ؟[/quote:865f0f4789]
سعید مظفری زاده[/quote:865f0f4789]
اینم که عادت داره غش بکنه .غش نکنه باید تعجب کـرد .بازی با پرسپولیس کم پیش نیومده که ضـرر رسونده[/quote:865f0f4789]
خبرگزاری فارس: سرمربی داماش گیلان گفت: اشتباهات داوری موجب قربانی شدن داماش و حذف این تیم از جام حذفی شد.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13900924000944
8O 8O
جام حذفی-مرحله یک چهارم-پنجشنبه 24/9/90
داماش گیلان-شاهین بوشهر
سعید مظفری زاده-مسعود فرح نیا-رحیم شاهین –حسن اکرمی-ناظر:ایرج نظری-نماینده: صادق صدیقی
http://www.damashsc.com/fa/archive/1212 ... 2-13-38-38
:( :( :( :(
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه اکتبر 08, 2013 8:31 am

[b:5e2af5c6e3][color=red:5e2af5c6e3]فريادشيران: نگراني از حضور در دادگاه ندارم[/color:5e2af5c6e3][/b:5e2af5c6e3]

نادر فريادشيران در مورد اينکه علي دايي از او و محمد مايلي‌کهن شکايت کرده است، گفت: اين حق طبيعي علي دايي است که شکايت کند من هم مي‌توانم اين کار را انجام دهم اما چنين اقدامي نمي‌کنم چرا که دايي شهرت جهاني دارد و از ترس اينکه خدشه‌اي به جهاني بودن او وارد شود اين کار را نمي‌کنم.

به گزارش فارس ، وي افزود: معلوم شد آقايان براي چه درخواست عفو عمومي مي‌کردند و چنين موضوعي را اعلام مي‌کردند، من از عليپور انتقادات زيادي مي‌کردم اما با تمام اراده‌اي که او دارد هيچ عزمي براي مبارزه با اين فسادها وجود ندارد. اگر اراده باشد پس از آنکه کميته انضباطي رأي مي‌دهد کميته استيناف آن را تکه تکه نمي‌کند، شما ديديد در ليگ يک چه کارهايي شد، با اين اتفاقات به صورت نيم‌بند برخورد کردند اما پس از فشارهايي که افراد ذي‌نفع آوردند رأي تکه تکه شد. من انتظارم از عليپور خيلي بالا است و برخي جاها از او انتقاد کردم اما وقتي نگاه مي‌کنم مي‌بينم که او تنها فردي است که به صورت مستمر پيگير فساد در فوتبال است.

فريادشيران تأکيد کرد: از فدراسيون، دبير و ساير اعضاي آن درخواست مي‌کنم از عليپور حمايت کنند چرا که برخورد قاطع با اين مشکلات نياز به حمايت دارد نه اينکه به بهانه هر مناسبت که در کشور ما زياد است به خاطر تولد حضرت علي، آغاز ليگ و ... افراد را ببخشند.

مربي صباي قم يادآور شد: در برنامه شب گذشته 90 خيلي چيزها معلوم شد و مردم متوجه خيلي از مسائل شدند. آقاياني که مطلع هستند هيچ چيز نمي‌گويند و تازه وقتي که به قول خودشان کسي به طرفي غش مي‌کند تازه اعتراض مي‌کنند. از وزير ورزش، سيستم مديريتي ورزش کشور، سجادي، خسروي‌وفا و ... درخواست مي‌کنم پيگير اين موضوع باشند و فدراسيون هم راه آنها را ادامه دهد تا عزمي براي مبارزه با فساد به وجود آيد، ما در اين شرايط راضي هستيم حتي در دادگاه لاحه و جنايتکاران جنگي حاضر شويم اما به فساد رسيدگي شود.

[color=blue:5e2af5c6e3]فريادشيران در ادامه عنوان کرد: بايد بر اساس قانون و عدالت با همه چيز برخورد شود. در پرونده‌اي که مرتبط به شکايت دايي از مايلي‌کهن بود در مرحله اول قاضي علي‌ دايي را محکوم کرد اما در دور بعد و تجديد نظر حکم به نفع دايي داده شد، همان قاضي ممکن است روحش هم از اين مسئله خبر نداشته باشد اما نامش در ليست افراد اعزامي به اردوي آلمان قرار گرفت دليل اين کار چه بود؟ شايد آن قاضي از اين مسئله خبر نداشته باشد و ندادند که نامش در ليست سفر بود. او هم به اين سفر نرفته اما چه دليلي داشت که نامش در ليست موجود باشد؟ مي‌گويم ما نگراني از رفتن به دادگاه نداريم، [b:5e2af5c6e3]نگراني ما از عدم اجراي قانون است.[/b:5e2af5c6e3] به يک دادگاهي که ذي‌نفعي نباشد مي‌رويم و اگر حرفي زديم، هر جرمي مرتکب شده باشيم آن را قبول مي‌کنيم.[/color:5e2af5c6e3]

وي افزود: شما با تمام ادعايي که داريد به خانواده مايلي‌کهن فحش خانوادگي داديد، فايل صوتي اين اتفاق در وبلاگ مازيار ناظمي موجود است، شما ادعا داريد که به دنيا نيازي نداريد و يکه تاز هستيد اما شما که دم از صداقت مي‌زنيد چرا در دادگاه اين کار خود را قبول نکرديد و زير آن زديد. من پدر مرحومت را مي‌شناسم و با او در سفر حج همسفر بودم، به روح او قسم بخور که فحش ندادي و من اين مسئله را قبول خواهم کرد اما شهامت داشته باش و اگر چنين کاري را انجام دادي عذرخواهي کن، از يک طرف مي‌گويي صداقت دارم اما از طرف ديگر فحش مي‌دهي.

فريادشيران در ادامه با انتقاد از دايي اظهار داشت: تمام مسابقاتي که علي دايي از زمان راه‌آهن بوده است را ببينيد اگر در يک مورد او شکست خورده بود و به داور اعتراض نکرده بود به شما جايزه مي‌دهم، متأسفانه هيچ اراده‌اي هم در کميته انضباطي و داوران براي برخورد با متخلف وجود ندارد.

مربي صباي قم عنوان کرد: [color=red:5e2af5c6e3]شما بازي سال قبل راه‌آهن و صبا را ببينيد، دايي چه چيزي به صمد مرفاوي گفت که او هم همان حرف را به خودش بازگرداند و باعث شد که مرفاوي از زمين مسابقه اخراج شود. شما چه رفتاري انجام داديد که منجر به اين شد که محسن ترکي تصميم به خداحافظي از داوري بگيرد؟ محسن قهرماني و علي دايي دو طرف يک جريان هستند، اگر محسن قهرماني خلاف کرده بايد جريمه شود اما اگر اين موضوع نبود شما چطور مي‌توانيد آبروي رفته او را در پيشگاه خدا، فرزندان و ساير همبستگانش بازگردانيد. شما ديديد که برخي اطرافيان آقايان محکوم شدند اما متأسفانه چون در فوتبال ايران اراده قوي وجود ندارد خيلي‌ها خودشان را کنار مي‌کشند. ديروز مصاحبه همايون شاهرخي و حبيبي را مي‌خواندم آنها به موضوع خوبي اشاره کردند من هم مي‌گويم چون افراد غيرفوتبالي آمدند اين مسائل خوب بررسي نمي‌شود. عليپور هم که زحمت مي‌کشد مي‌ترسم امروز و فردا از سمت خود برداشته شود و اين چشمه به صورت کامل خشک شود.[/color:5e2af5c6e3]

وي تأکيد کرد: وزير ورزش بايد وارد قضيه شود، بايد افراد را محروم کنند نه اينکه يک فرد تعليق شود و سپس در رسانه حضور پيدا کرده و کري بخواند. ديشب ديدم يکي از اين افراد اعلام مي‌کرد من فلان مسئول را قبول ندارم و اصلا او را نمي‌شناسم، ممکن است من فردي را قبول نداشتم باشم اما بايد از قانون تبعيت کنم، شما بررسي کنيد و ببينيد [color=blue:5e2af5c6e3]آيا اتفاق افتاده که در يک مورد داور يا فردي به من و محمد مايلي‌کهن زنگ زده باشد و چنين درخواست‌هايي کرده باشد، حتما زمينه‌اي وجود دارد که چنين ارتباط‌هايي برقرار مي‌شود.[/color:5e2af5c6e3] چرا شما که مطلع هستيد چيزي نمي‌گوييد. اميدوارم مسئولان از کساني که در اين جريان وارد شدند مثل عليپور حمايت کنند عليرغم اينکه انتظارم از عليپور خيلي بيشتر از اينها است.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه اکتبر 08, 2013 8:35 am

مديرعامل باشگاه داماش گيلان با بيان اينکه گفت: هم مايلي‌کهن و هم دايي سوابق درخشاني در فوتبال ما دارند و حيف است به مسائلي که به فوتبال ربطي ندارد، بپردازند.
عابديني: چه اشکالي دارد دايي زمين داشته باشد؟
امير عابديني درباره جلسه روز گذشته با کميسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: کميسيون 90 يکي از کميسيون‌هاي ارزشمند مجلس و جايي است که به شکايت‌هاي مردم و دستگاه‌ها رسيدگي مي‌کند. اين کميسيون کاملا مستقل درباره تنش‌هاي موجود راهکار مي‌دهد و آن را به مراجع ذي‌ربط ابلاغ مي‌کند.

به گزارش تسنيم ، وي تصريح کرد: مفهوم جلسه روز گذشته بدين معنا نيست که فوتبال ما ناپاک است و نبايد نگران بود. اين جلسه خيلي خوب بود و مي‌تواند براي فوتبال ما نقطه عطفي باشد. اگر قرار است به فوتبال به عنوان هنجار نگاه کنيم معنا و مفهوم الگوسازي در آن شکل مي‌گيرد. جلسه روز گذشته هم به اين سمت سوق پيدا کرد نه اينکه بيايند بپرسند چرا مثلا اين کار را در فوتبال انجام داديد.

عابديني درباره مسئله تباني داوران و صحبت‌هايي که در اين باره در اين جلسه مطرح شده است، خاطرنشان کرد: حيف است که فوتبال‌مان را به خاطر اشتباه داوران زير سوال ببريم. روز گذشته بحث‌هاي ريز و درشتي صورت گرفت و عنوان کرديم زير 3 درصد مشکلات و گرفتاري در فوتبال‌مان وجود دارد. در داوري هم 99 درصد هم به اشتباهات داوري برمي‌گردد.

وي ادامه داد: در اين جلسه برخي نمي‌پذيرفتند که زير 3 درصد مشکل داريم و معتقد بودند بالاي 30 درصد در فوتبال ما اشکالاتي وجود دارد. من و امير قلعه‌نويي اين مسئله را رد کرديم و ادعاي آنها را قبول نداشتيم.

مديرعامل باشگاه داماش با اشاره به اشتباهات داوري گفت: هر هفته در ليگ برتر چند بازي انجام و در يک بازي تصميمات داور تنش‌ساز مي‌شود ولي اتهاماتي زده مي‌شود که هنوز به آن رسيدگي کامل و اتهامات مسجل نشده است. از اين مسائل سوء برداشت‌هاي متفاوتي مي‌شود و ممکن است در اين سوء برداشت‌ها اشتباهاتي به وجود بيايد.

عابديني تاکيد کرد: در جلسه روز گذشته با کميسيون اصل 90 به اين موضوع نظر داشتيم که جامعه فوتبال نبايد اجازه ورود پلشتي‌ها را دهد. ضمن اينکه اين جلسات ادامه بايد تداوم داشته باشد.

وي در خصوص اينکه گفته مي‌شود، در اين جسله صحبت‌هايي درباره عدم شفافيت در قراردادهاي مربيان و بازيکنان، حقوق و دستمزدها مطرح شده، عنوان کرد: چنين چيزي مطرح نشد چون اين مسئله جزو قوانين داخلي است و کسي به آن ورود نمي‌کند.

مديرعامل داماش اظهار داشت: قبول داريم مشکلاتي در فوتبال ما از جمله تطبيق دادن هزينه‌ها وجود دارد. به عنوان مثال فلان باشگاه از برند خاصي استفاده کند ولي باشگاهي که در يک استان حضور دارد نمي‌تواند از آن بهره ببرد. باشگاهي بازيکن ميلياردي مي‌گيرد که هم آن باشگاه حق دارد پول ميلياردي بدهد و هم بازيکن حق دارد پول ميلياردي بگيرد ولي باشگاه داماش بايد دو بازيکن خود را ترانسفر کند تا بتواند به حيات خود ادامه دهد.

عابديني درباره محروميت محسن قهرماني، علي مولايي مربي بدنساز پرسپوليس و علي حاتم از نزديکان علي دايي به تسنيم گفت: نمي‌توانيم بر اساس آن چيزي که نقل مي‌کنيم حکم صادر کنيم. اعتقاد دارم نه محسن قهرماني و نه آن شخص نزديک دايي محروم نشده‌‌اند، بلکه تا اطلاع ثانوي نمي‌توانند فعاليت کنند.

وي افزود: اگر ثابت مي‌شد که قهرماني پولي دريافت کرده‌ بايد محکوم مي‌شد. کساني که مي‌گويند قهرماني پول گرفته بايد تاريخ دريافت اين پول، پرينت واريز پول و يا هر چيزي ديگري را نشان مي‌دادند.

مديرعامل داماش در مورد اينکه قهرماني گفته پيش از آغاز فصل براي شخصي که در مشهد از علي دايي تقاضاي پول کرده بود ولي سرمربي پرسپوليس نپذيرفته است، خاطرنشان کرد: اين اظهار نظرها ربطي به فوتبال ندارد. ما انسان هستيم و عواطف داريم. وقتي فرزند کسي از دوستان‌مان سرطان مي‌گيرد همه گلريزان مي‌گيرند و پول جمع مي‌کنند تا به او کمک کنند. محسن قهرماني هم شايد به اين دليل درخواست پول کرده است.

عابديني در خصوص اظهارات محمد مايلي‌کهن و علي دايي عنوان کرد: مايلي‌کهن بازيکن بزرگي در پرسپوليس بود. او مربيگري را در تيم صنايع دفاع آغاز کرد و زمان هاشمي‌طبا سرمربي تيم ملي شد. خود من همراه پرسپوليس در جام باشگاه‌هاي آسيا از مايلي‌کهن دعوت کردم به پرسپوليس کمک کند که او خداداد عزيزي را معرفي کرد تا همراه پرسپوليس در جام باشگاه‌هاي آسيا حضور داشته باشد. بنابراين اگر به عقب برگرديم مي‌بينيم او در فوتبال ما نقش داشته است.

وي اضافه کرد: از طرفي درباره علي دايي هم نبايد وارد مسائلي شويم که به فوتبال ربطي ندارد. آيا ايرادي دارد که دايي هکتار هکتار زمين داشته باشد؟ دايي يکي از پول‌ساز ترين آدم‌هاي داخل کشور است. در اين فوتبال به بزرگان مي‌رسند ولي چرا نبايد به دايي برسند؟

عابديني يادآور شد: زماني که دايي در حال رفتن به ليگ قطر بود 40 هزار دلار به باشگاه پرسپوليس داد يا در دوران حضورش در پرسپوليس بايد به او آپارتمان مي‌داديم که نتوانستيم بدهيم ولي با جان و دل براي تيمش بازي کرد.

مديرعامل داماش گفت: هم مايلي‌کهن و هم دايي سوابق درخشاني در فوتبال ما دارند و حيف است به اين مسائل بپردازند.
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه اکتبر 08, 2013 8:43 am

[quote:b3f1a83b03="abarar0131"][quote:b3f1a83b03="mahyarmaya"][quote:b3f1a83b03="mehdi_damash"][quote:b3f1a83b03="mahyarmaya"]دوستان کسی خاطرش هست بازی با شاهین بوشهر توی جام حذفی که حقـمون رو خوردن داور کی بود ؟[/quote:b3f1a83b03]
سعید مظفری زاده[/quote:b3f1a83b03]
اینم که عادت داره غش بکنه .غش نکنه باید تعجب کـرد .بازی با پرسپولیس کم پیش نیومده که ضـرر رسونده[/quote:b3f1a83b03]
خبرگزاری فارس: سرمربی داماش گیلان گفت: اشتباهات داوری موجب قربانی شدن داماش و حذف این تیم از جام حذفی شد.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13900924000944
8O 8O
جام حذفی-مرحله یک چهارم-پنجشنبه 24/9/90
داماش گیلان-شاهین بوشهر
سعید مظفری زاده-مسعود فرح نیا-رحیم شاهین –حسن اکرمی-ناظر:ایرج نظری-نماینده: صادق صدیقی
http://www.damashsc.com/fa/archive/1212 ... 2-13-38-38
:( :( :( :([/quote:b3f1a83b03]
دست درد نکـنه آبرار.
این گل خیلی مشخص بود"خیلی بی سـر صدا سـرمون رو بریدن .میتونیستیم بریم فینال "بازی توی شیراز با استقلال داشتیم .نمیگم قهرمان می شدیم (البته دور از انتظار نبود )امـا تاریخچه هستش که و این مسایل هستش به یادگار میمونه و به تیم شخصیت میده "پـگاه هم از زمانی که رفت فینال جام حذفی شـد پگـاه افسانه ایی.
مسولین باشگاه های سـرخآبی و به تازگی تراکتور تـا یه زمزمه میکنن رسـانه هـا و جـراید از جـون مایـع میذارن"امـا فریاد باشگاه های دیگه رو اهمیت نمیدن .البته قشنگ یادمه مسولین مـا اصلا زمزمه هم نـکـردن بعد حق کشی که توی یک چهارم جام حذفی شد "
خیلی اوقات با مایلی کهن موافق نیستم امـا نطفه جیغ داد علی دایی رو توی بازی با صبـا با اون واکنشش کٌشـت.اینجور واکنش ها باید یکی نشون بده تا کسی از روی نامردی حق کسی رو نابود نکنه.
اینم سخنان وقت داماش "انگار نه انگار حقمون رو لـه کـرد "و [b:b3f1a83b03]باعث شدن فـــیــنــال نریـم[/b:b3f1a83b03]
وی با اشاره به دلایل شکست داماش در ورزشگاه خانگی مقابل شاهین بوشهر، افزود: به دلیل اشتباه داوری در اعلام نکردن گل دوم و زیرک نبودن برخی بازیکنانمان در این دیدار شکست خوردیم.
سرمربی داماش گیلان با بیان اینکه مستحق شکست نبودیم و ناباورانه با جام حذفی خداحافظی کردیم، گفت: بازیکنان ما بسیار خوب بازی کردند و موقعیت‌های گل زیادی داشتیم.
وی، با تاکید بر بازی هجومی داماش برای رسیدن به برتری در این دیدار گفت: در دقایق پایانی این دیدار با چهار مهاجم روی دروازه تیم شاهین بوشهر حمله کردیم ولی موفق به گلزنی نشدیم.
قاسم‌پور با اشاره به اشتباهات داوری سه دیدار داماش در لیگ برتر و جام حذفی، بیان داشت: از زمان دیدار با پیروزی تهران، اشتباهات داوری تاثیر مستقیم روی نتیجه بازی گذاشته که این امر برای ما مشکل ساز شده است.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mahyarmaya در سه شنبه اکتبر 08, 2013 8:47 am .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 08, 2013 8:47 am

[quote:478dd235bc="mahyarmaya"][quote:478dd235bc="mehdi_damash"][quote:478dd235bc="mahyarmaya"]دوستان کسی خاطرش هست بازی با شاهین بوشهر توی جام حذفی که حقـمون رو خوردن داور کی بود ؟[/quote:478dd235bc]
سعید مظفری زاده[/quote:478dd235bc]
اینم که عادت داره غش بکنه .غش نکنه باید تعجب کـرد .بازی با پرسپولیس کم پیش نیومده که ضـرر رسونده[/quote:478dd235bc]
اون بازی چه غشی هم کرده بود!!!توپ 1 متر رفت تو گل نود هم نشون داد کارشناس قبوا نمیکرد.کارشناس هم یه طرف عش کرده بود!!
یادش بخیر سر اون بازی مهرداد منو کلی معلق کرد :wink: :lol:
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه اکتبر 08, 2013 8:49 am

/10/ /10/ /10/ /10/ /10/
[color=red:6727a2bb14]لیگ ایران جاییست که اظهارات از اعماق معده نشات می گیرد.
[/color:6727a2bb14][color=blue:6727a2bb14]نمونه[/color:6727a2bb14]:
اصفهانی ها تاج را دارند، شیرازی ها آیت اللهی را، تبریزی ها سردار جعفری و شمالی ها هم بهروان را

سایت گل- کاپیتان اسبق فولاد خوزستان گفت: فقط باشگاه هایی که در فدراسیون فوتبال نفوذ دارند، می توانند به تیم ملی بازیکن بدهند.

سیاوش بختیاری زاده در مصاحبه پخش زنده با رادیو خوزستان گفت: متأسفانه حق بازیکنان فولاد و استقلال خوزستان در تیم ملی ضایع شد. فوتبال ایران در اختیار شهرهایی است که در فدراسیون آدم دارند. اصفهانی ها تاج را دارند، شیرازی ها آیت اللهی را، تبریزی ها سردار جعفری و شمالی ها هم بهروان را. در این میان حق بازیکنان فولاد و استقلال خوزستان به دلیل ضعف مدیران این باشگاه ها ضایع می شود.

بختیاری زاده با انتقاد شدید از دعوت علیرضا جهانبخش به تیم ملی گفت: جهانبخش با فشار امیر عابدینی به تیم ملی راه پیدا کرد. جهانبخش سال قبل بهترین بازی ها را برای داماش انجام می داد و دعوت نمی شد اما امسال با وجود [size=24:6727a2bb14][color=red:6727a2bb14]نیمکت نشینی[/color:6727a2bb14][/size:6727a2bb14] :D به تیم ملی دعوت شد. فدراسیون فوتبال و کارلوس کی روش با فشار عابدینی مجبور به دعوت از علیرضا جهانبخش شدند. دلیلش هم اینست که جهانبخش اسپانسر مالی تیم داماش است. عابدینی فشار می آورد تا جهانبخش در تیم ملی ایران بازی کند تا موقعیت ثابتی در تیم باشگاهی اش در هلند پیدا کند و سپس، پول بیشتری عاید داماش شود.

مدافع چپ اسبق فوتبال کشور و عضو فعلی تیم پیشسکسوتان خوزستان با طعنه به دعوت کی روش از بازیکنان دو ملیتی برای تیم ملی ایران گفت: بهتر است کی روش از لوسیانو پریرا مهاجم برزیلی فولاد خوزستان هم برای بازی در تیم ملی ایران دعوت کند.

.........
آقای بختیاری زاده خواهشا اطلاع نداری خاموش باش!
:D
فکر کن داماش 1% لابی داشته باشه!
:D :D :D :D :D
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه