[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه اکتبر 07, 2013 10:18 am

آقا یه سئوال این قضیه 1 امتیاز ما دیگه کلا پروندش بسته شده؟راحت کم کردن دیگه؟!
http://www.varzesh3.com/leaguecomshow.d ... 00352-full
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Mordab » دوشنبه اکتبر 07, 2013 12:08 pm

گلزنی میلاد پور صف شکن...

نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه اکتبر 07, 2013 12:12 pm

[b:92f6fe82ca][color=red:92f6fe82ca]کريمي:آسيا براي واليبال ايران کوچک شده است[/color:92f6fe82ca][/b:92f6fe82ca]

[color=darkblue:92f6fe82ca]علي کريمي با تبريک قهرماني تيم ملي واليبال در رقابت‌هاي قهرماني آسيا اظهار کرد: دست همه دست‌اندرکاران، بازيکنان، مربيان و مسئولان فدراسيون واليبال درد نکند که با اين قهرماني دل همه مردم را شاد کردند. ديگر آسيا براي واليبال ايران کوچک شده است.

به گزارش ايسنا،او ادامه داد: اميدوارم که تيم ملي واليبال باز هم در ميدان‌هاي بزرگ بتواند موفقيت کسب کرده و دل مردم را شاد کند. براي اين تيم مربيان و بازيکنانش آرزوي موفقيت دارم. من هم روز گذشته مثل همه مردم از پيروزي واليباليست‌ها لذت بردم.[/color:92f6fe82ca]

[color=violet:92f6fe82ca][b:92f6fe82ca]در واقع علی کریمی با این تعریف ، یک جورایی تلاش و همت فدراسیون والیبال را به رخ فوتبالی ها کشید[/b:92f6fe82ca][/color:92f6fe82ca]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه اکتبر 07, 2013 12:41 pm

[b:99a201bce5][color=red:99a201bce5]نامه فولاد علیه پرسپولیس: چرا به داوران حمله می کنند؟![/color:99a201bce5][/b:99a201bce5]

[color=darkblue:99a201bce5]در نامه باشگاه فولاد خطاب به مهدی محمدنبی دبیرکل فدراسیون فوتبال آمده: «احتراما در جریان مسابقه تیم های صبای قم و پیروزی مشاهده گردید که درقبال هر تصمیم داور، عده ای ازبازیکنان تیم پیروزی به وی معترض شده او را به محاصره خود درمی آوردند به نحوی که جو سنگین و غیرطبیعی برای ایشان ایجاد شده او را در امر قضاوت دچار مشکل می نمود. با عنایت به اینکه عدم توجه به چنین حرکات غیرحرفه ای و عدم حمایت کافی از داوران موجب گسترش این روش نامطلوب گردیده و نهایتا حقوق تیم های با اخلاق که احترام به امر داوری را سرلوحه کارخویش قرارداده اند، تضییع خواهد گردید لذا خواهشمند است دستور فرمائید درخصوص جلوگیری از ناامنی داوران و ایجاد بستر مناسب و مطمئن برای آرامش روانی و قضاوت صحیح آنان و در نتیجه صیانت از حق و حقوق بازیکنان، کادر فنی و باشگاه ها اهتمام لازم را بعمل آورند.»
پس از نامه نخست باشگاه فولاد مبنی بر اعتراض در خصوص عدم دعوت از بازیکنان فولاد به تیم ملی، همانطور که پیش بینی می شد دبیرکل فدراسیون از کی روش دفاع کرد و در حاشیه تمرین دیروز تیم ملی به خبرنگاران گفت: پس از مقدماتی جام جهانی این اولین اردویی هست که برگزار می‌شود، پس عقل سلیم حکم می‌کند که همان استخوان‌ بندی مقدماتی جام جهانی، مد نظر کی‌روش باشد.[/color:99a201bce5]

[color=violet:99a201bce5]واقعاً دست مریزاد به مسئولین باشگاه فولاد ، به نظر می رسد تمامی باشگاه ها برای جلوگیری از تضییع حق خودشان ، باید از این نامه حمایت نمایند.[/color:99a201bce5]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط havadarehamishegi » دوشنبه اکتبر 07, 2013 2:36 pm

*پس از تمرین گل‌زنی ملی‌پوشان در دو گروه سبز و نارنجی در یک سوم زمین فوتبال بازی کردند، ترکیب تیم نارنجی به این ترتیب بود؛ حامد لک، سیدجلال حسینی، امیرحسین صادقی، محمد خانزاده، جواد نکونام، آندرانیک تیموریان و علیرضا جهانبخش. تیم سبز: رحمان احمدی، شجاع خلیل‌زاده، محمد نوری،‌ پژمان منتظری، هاشم بیک‌زاده، امید ابراهیمی و کریم انصاری‌فرد. که این بازی با نتیجه 4 بر 2 به پایان رسید. گل‌های تیم نارنجی را علی‌رضا جهانبخش (3گل) و محمد خانزاده زدند و گل‌های تیم سبز را کریم‌انصاری‌فرد و پژمان منتظری به ثمر رسادند.

جهانبخش پسر داماشی تو بهترینی /11/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » دوشنبه اکتبر 07, 2013 3:03 pm

ه گزارش پارس به نقل از ایسنا، پس از اتفاقات بازی پرسپولیس و سپاهان و شکایت باشگاه پرسپولیس از محسن قهرمانی، ستاد مبارزه با تخلفات حرفه‌ای فوتبال امروز تشکیل جلسه داد و در نهایت تصمیم گرفت تا این داور را تا اطلاع ثانوی از قضاوت در میادین محروم کند.

البته با توجه به اینکه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال باید در این باره تصمیم‌گیری نهایی را انجام دهد، این پرونده به کمیته انضباطی ارسال شد و حکم محرومیت قهرمانی تا اطلاع ثانوی که امروز صادر شده به گفته آیت‌اللهی دستور موقت به حساب می‌آید.

به غیر از قهرمانی، ایلدروم و کرمانشاهی دو دستیار این داور در بازی پرسپولیس و سپاهان، همچنین علی مولایی بدنساز باشگاه پرسپولیس به همراه علی حاتم از نزدیکان دایی به همراه مدیرعامل باشگاه نفتون تا اطلاع ثانوی از حضور در ورزش محروم شدند.
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط havadarehamishegi » دوشنبه اکتبر 07, 2013 4:05 pm

هوا برا من سرده یانه واقعا سرد شده ؟؟ :roll:
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط ba-taasob-2 » دوشنبه اکتبر 07, 2013 5:11 pm

[quote:eb4a235156="RASHTBOY"][b:eb4a235156][color=red:eb4a235156]نامه فولاد علیه پرسپولیس: چرا به داوران حمله می کنند؟![/color:eb4a235156][/b:eb4a235156]

[color=darkblue:eb4a235156]در نامه باشگاه فولاد خطاب به مهدی محمدنبی دبیرکل فدراسیون فوتبال آمده: «احتراما در جریان مسابقه تیم های صبای قم و پیروزی مشاهده گردید که درقبال هر تصمیم داور، عده ای ازبازیکنان تیم پیروزی به وی معترض شده او را به محاصره خود درمی آوردند به نحوی که جو سنگین و غیرطبیعی برای ایشان ایجاد شده او را در امر قضاوت دچار مشکل می نمود. با عنایت به اینکه عدم توجه به چنین حرکات غیرحرفه ای و عدم حمایت کافی از داوران موجب گسترش این روش نامطلوب گردیده و نهایتا حقوق تیم های با اخلاق که احترام به امر داوری را سرلوحه کارخویش قرارداده اند، تضییع خواهد گردید لذا خواهشمند است دستور فرمائید درخصوص جلوگیری از ناامنی داوران و ایجاد بستر مناسب و مطمئن برای آرامش روانی و قضاوت صحیح آنان و در نتیجه صیانت از حق و حقوق بازیکنان، کادر فنی و باشگاه ها .[/color:eb4a235156]

[color=violet:eb4a235156].[/color:eb4a235156][/quote:eb4a235156]

من حدود یه ماه پیش گفتم باید بازیکنها و نیمکت ما هم در طول بازی همین کارو بکنن چون واقعا رو داور تاثیر میذاره البته منهای قهرمانی و مظفری زاده که عقده ای هستن. البته انجام این کار مستلزم وجود افرادی مثل دایی و نوری و دهنوی و ... هست و واسه مربیان و بازیکنای با شخصیت ما سخته این کارو بکنن ولی واقعا توی این "به اصطلاح فوتبال ایران" واجبه
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط 888 » دوشنبه اکتبر 07, 2013 5:38 pm

دم فرشاد کاس نژاد گرم کامنتم تو پیجشو امروز تو ایران ورزشی (مطلب جهانبخش)چاپ کرد :) :) :)
[img:c056035d68]http://8pic.ir/images/09650406690112904657.png[/img:c056035d68]
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه اکتبر 07, 2013 5:46 pm

[quote:a5898591e6="havadarehamishegi"]هوا برا من سرده یانه واقعا سرد شده ؟؟ :roll:[/quote:a5898591e6]

دو درجه از قطب جنوب گرمتره!ما که بخاری رو روشن کردیم!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه اکتبر 07, 2013 5:49 pm

[b:54d33e3b42]قهرماني از حضور در فوتبال منع شد[/b:54d33e3b42]

[color=darkblue:54d33e3b42]در پايان نشست هيئت رسيدگي به تخلفات حرفه‌اي فوتبال، محسن قهرماني به همراه تيم داوري مسابقه شامل کرمانشاهي و ايلدروم و همچنين علي مولايي مربي بدنساز پرسپوليس، منوچهر باديه مدير باشگاه نفتون و علي حاتم از نزديکان علي دايي[b:54d33e3b42] تا اطلاع ثانوي[/b:54d33e3b42] از فعاليت در کليه امور فوتبالي تعليق شدند.[/color:54d33e3b42]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط eparsi » دوشنبه اکتبر 07, 2013 6:00 pm

منم کم کم به درهای سربازی نزدیک میشم فقط همیشه این موضوع فکرمو درگیر میکنه که نتونم پیگیر بازی تیم محبوبم باشم به هر حال میریم با قدرت باز میگردیم /8/
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه اکتبر 07, 2013 7:05 pm

[quote:6421fca309="alex00755"][quote:6421fca309="miladcivil"][quote:6421fca309="The_King_of_rasht"][quote:6421fca309="miladcivil"][quote:6421fca309="RASHTBOY"]عکس زیر جهت مقایسه فیگور رونالدو با یک رقاص ایرلندی مطرح گردید اما برای بنده بیش از این مقایسه ، عضلات رونالدو جلب توجه نمود

[/quote:6421fca309]

[color=black:6421fca309]نکته ای که شما فرمودید، واقعا جالبه و چنین سطح آمادگی بدنی جای تحسین داره و بازیکنان وطنی هم
باید چنین چیزهایی مدنظر قرار بدند .......[/color:6421fca309]
[color=blue:6421fca309]اما چیزی که بیشتر نظر منو معطوف به خودش کرد، غرور این بازیکن از اینکه چنین خوشحالی های نه چندان
پسندیده در حد یه ستاره درجه یک دنیا هست [/color:6421fca309][color=red:6421fca309]و از همه مهمتر اینکه به کرّات انجام شده.[/color:6421fca309][/quote:6421fca309]

چه عیبی داره که هیکلش رو نشون میده؟
من اگه بدن کریس رو داشتم یه شهر رو میبستم و باج میگرفتم![/quote:6421fca309]

[color=red:6421fca309]حمزه جان؛[/color:6421fca309] [color=black:6421fca309]اگه سئوالت جنبه شوخی داشت (برداشت من چنینه) که حق با شماست، منم اگه داشتم کارهای دیگه هم میکردم[/color:6421fca309] :wink: :lol:
[color=blue:6421fca309]اما اگه جنبه سوالی و معمولی بود، بنظر بنده جای نمایش بدنهای زیبا در مسابقاتی دیگر هست نه زمین فوتبال.
اشکالی نداره، چون سطح درک و بینش یه بازیکن نشون میده ، همین . [/color:6421fca309][/quote:6421fca309]

همین؟؟؟
میلاد حسود! :idea:
خیلی هم پسر گلیه... :P دمش گرم.خیلی هم با شخصیته بر خلاف نظرت اصلا هم مغرور نیست.

غرور رو تو چشمای بازیکنایی ببین که مظلوم نمایی میکنن...
دیدیم که هیچ وقت نقاب تظاهر و اخلاق مداری پابرجا نمی مونه! :wink: :wink:
[/quote:6421fca309]

[color=black:6421fca309]محمد جان، من از لحاظ فوتبالی رونالدو بازیکن بسیار خوبی میدونم و اگه مسی 1 باشه، قطعا رونالدو 2 هست
و حتی در حالاتی هردو 1 هستند .......[/color:6421fca309]
[color=blue:6421fca309]این عکسی که شما گذاشتی، کار بسیار خوب رونالدم نشون میده و باید گفته بشه که خوبه ! هونطور که کار بدش
هم باید گفت بده و ....... در حد یه اسطوره جهانی فوتبال نیست . همین .[/color:6421fca309]
[color=brown:6421fca309]اما متوجه منظورت از این عکس نشدم و ربط مسی و این دخترک و غرور نگرفتم ![/color:6421fca309]
[color=indigo:6421fca309]به شخصه شخصیت فردی و تیمی مسی و سایر بارسایی (بجز یکی دوتا) بسیاااااااااار می پسندم و در عوض رونالدو و بقیه
رئالی (بجز چنتا) بسیار نمی پسندم [/color:6421fca309] :wink: :lol:
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه اکتبر 07, 2013 9:11 pm

خیلی جالب هست رئیس ستاد مبارزه با مفاسد فوتبال مشهدی هست و تمامی متهمان هم مشهدی !!! قهرمانی ، ترکی ، مولایی ، میثاقیان و ...

دلم واسه مایلی کهن میسوزه !! هر چند که در خیلی از موارد قبولش ندارم ولی در زمینه ریختن پته امثال دایی و قلعه نویی کاملا خوب و درست میره جلو ... اما دایی و دیگران کاملا سفت هستند و خواهند بود تا از فوتبال ما جلو بزنند ...

اون داد و بیداد های دایی بعد بازی با سپاهان ، کاملا این فصل رو بیمه کرد و با یک اعتراض کوچک (بخوانید یادآوری ) در سر بازی ؛ داوری برمیگرده به سمتش ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » دوشنبه اکتبر 07, 2013 10:19 pm

[color=black:6e6fdcced5]از شانس بزرگ حضور در فوتبال اروپا به سرعت استفاده کردم
جهانبخش:دوست دارم با پرتغال همگروه شویم/گل به خودی‌ام بازتاب بدی در ایران داشت
به گزارش خبرگزاری فارس، علیرضا جهانبخش پس از حضور در فوتبال هلند توانست خیلی زود در تیم ان‌ای‌سی نایمخن خودش را جا بیاندازد، هرچند که این تیم هلندی همچنان در قعرجدول جا خوش کرده و خیال جدا شدن از انتهای جدول لیگ برتر هلند را ندارد.

جهانبخش در هفته‌های اخیر یک گل برای ان‌ای‌سی نایمخن به ثمر رساند و از سوی دیگر در هفته اخیر یک گل به خودی به ضرر تیمش زد تا فعلا با این تیم هلندی حساب بی حساب باشد.

به همین بهانه و مسائل روز فوتبال به سراغ لژیونر ایرانی حاضر در فوتبال هلند رفته و گفت و گویی را انجام دادیم که متن آن در زیر می‌آید:

فارس: یکی از آرزوهایت پیوستن به اردوی تیم ملی بود که سرانجام محقق شد، در این مورد چه نظری داری؟

خدا را شکر می‌کنم و از اینکه توانستم به اردوی تیم ملی دعوت شوم خوشحالم. به طور قطع برای حضور در تیم ملی خیلی انگیزه دارم و در گذشته هم گفته بودم که این موضوع برای هر فوتبالیستی یک آرزو است. از اینکه به تیم ملی رسیده‌ام خوشحالم و به آن افتخار می‌کنم. در حال حاضر هم باید در کنار بهترین بازیکنان ایران تمرین کرده و بازی کنم و این می‌تواند برای بازیکنان جوان یک شانس بزرگ باشد. امیدوارم شرایط خوبی داشته باشم و بتوانم اردوهای خوبی را پشت سر بگذارم.

فارس: به نظر می‌رسد یکی از اهدافت هم حضور ثابت در ترکیب تیم ملی برای حضور در جام جهانی باشد.

به امید خدا. تمام کسانی که به اردوی تیم ملی دعوت می‌شوند تلاش می‌کنند و هدفشان رسیدن به جام جهانی است چرا که جام جهانی بزرگترین میدانی است که یک فوتبالیست می‌تواند در آن بازی کند و قطعاً تمام بازیکنان با همین طرز تفکر به اردو می‌آیند که من هم یکی از همین بازیکنان محسوب می‌شوم. بنابراین تلاش می‌کنم تا عملکرد خوبی داشته باشم.

فارس: در خصوص شرایطت در تیم ان‌ای‌سی نایمخن بگو؟ پس از تغییر مربی یک مقدار شرایطتان گویا بهتر شده است؟

خدا را شکر شرایط تیم ما در هفته‌های اخیر بهتر شده است. با حضور مربی جدید به هماهنگی خوبی رسیده‌ایم. از سوی دیگر تیم جوانی داریم و با بدشانسی نیز در چند مسابقه در دقایق پایانی گل خوردیم که کار را برای ما دشوار کرد.

فارس: جو این تیم هلندی چطور است؟

هر چه زمان بیشتر می‌گذرد، تیم نیز به وضعیت بهتری رسیده و سر و شکل بهتری نیز به خود می‌گیرد اما مطمئن باشید در آینده شرایط‌مان بهتر خواهد شد زیرا نیاز به هماهنگی بیشتری داریم اما چیزی که محسوس است پیشرفتی است که در تیم ما به وجود آمده و همه آن را می‌بینند.
فارس: حضور در اروپا با سن کمی که داری سخت نیست؟ از انتخابت پشیمان نیستی؟

من هرگز از انتخاب هلند پشیمان نیستم و مطمئنم شرایطم در آینده بهتر خواهد شد. به تازگی 20 سالم شده و مطمئنم که با وضعیتی که در ان‌ای‌سی نایمخن دارم به طور حتم در آینده می‌توانم حرف‌هایی برای گفتن داشته باشم.

فارس: اگر در ایران پول بیشتری به تو می‌دادند باز هم به هلند می‌رفتی؟

فوتبال هلند را انتخاب کردم تا فوتبال یاد بگیرم و به صورت اساسی شرایط روز فوتبال را در اروپا تجربه کنم. فوتبال هلند فوتبال آکادمیک است که می‌تواند به بازیکنان جوان بیشتر از هر جایی دیگر کمک کند.

فارس: اما قبول کن کسی هم فکر نمی‌کرد با این سن و سال به اروپا بروی.

این شانسی است که می‌تواند به هر فوتبالیستی برسد و وقتی این شانس بزرگ به من رسید، دوست داشتم به سرعت از آن استفاده کنم و به اروپا بروم. حال اینکه اگر در هفته‌های اول شرایطم نامناسب بود به این دلیل بود که متأسفانه تنها یک هفته قبل از آغاز لیگ هلند به این کشور رسیدم و همین موضوع مشکل بزرگی برایم ایجاد کرد. ضمن اینکه به یک فضای متفاوت رفته بودم و به یک فرصت دو سه ماهه نیاز داشتم تا بتوانم خودم را با فضای موجود مطابقت بدهم.

فارس: لقب الماس ایرانی را از هلندی‌ها گرفته‌ای؟

من هم این موضوع را شنیده‌ام اما دوست دارم با عملکرد بهتر به تیمم کمک کنم.

فارس: در چه پستی بیشتر به بازی گرفته می‌شوی؟

در حال حاضر هافبک راست و چپ بازی می‌کنم.

فارس: الگویت در فوتبال روز دنیا کیست؟

فوتبالیست‌های زیادی هستند اما اینکه بخواهم یک بازیکن را تنها مدنظر داشته باشم، اینگونه نیست و از هر بازیکن بزرگ یک چیز یاد می‌گیرم.

فارس: آرزویت بازی در کدام تیم است؟

گام اولم حضور در فوتبال هلند بود و ابتدا دوست دارم در این کشور موفق شوم تا با پیشرفتی که می‌کنم بتوانم شاهد تداوم این موفقیت‌ها در تیم ملی هم باشم. البته این هدف کوتاه‌مدتم است اما به شخصه لیگ آلمان را خیلی دوست دارم و این هدف برای آینده است. در حال حاضر می‌خواهم در ان‌ای‌سی نایمخن موفق باشم.

فارس: دوست داری تیم ملی ایران در جام جهانی با کدام کشور هم‌گروه باشد؟

قطعاً با تیم‌های بزرگ دنیا هم‌گروه شویم، می‌توانیم محک جدی بخوریم و می‌توانیم کیفیت فوتبال خود را به خوبی نشان دهیم. مطمئن باشید اگر از حالا برای جام جهانی یک استارت خوب را زده و بتوانیم اردوهای خوب برگزار کنیم می‌توانیم در جام جهانی حرف‌هایی برای گفتن داشته باشیم. با این حال دوست دارم در مرحله گروهی با پرتغال هم‌گروه شویم.
فارس: قبول داری همچنان جای پیشرفت داری؟

صددرصد همینطور است. باز هم تأکید می‌کنم فوتبال هلند را انتخاب کردم تا فوتبال یاد بگیرم. مطمئن باشید جا برای پیشرفت زیاد دارم.

فارس: در این هفته هم شاهد یک گل به خودی از تو بودیم در این خصوص چه صحبتی داری؟

این دیدار برای ما بسیار حساس بود و چون خارج از خانه برگزار می‌شد به هر سه امتیاز آن نیاز فراوانی داشتیم. جالب اینکه پس از این اتفاق از سوی هم‌تیمی‌ها و هواداران مشکلی برایم پیش نیامد و شرایط خوبی هم داشتم اما متأسفانه در ایران این موضوع را بسیار بد مورد پوشش قرار داده و گویا مقصر اصلی من بودم و این در حالی است که تا به این هفته، بهترین بازی‌ام را برای این تیم ادامه دادم و با ورودم به زمین شرایطم به طورکلی تغییر کرد و توانستیم در 30 دقیقه بازی باخته را به تساوی بکشانیم که این یک بازگشت خوب برای تیم ما بود.

فارس: از شرایط این بازی می‌گویی؟

در نیمه اول سه بر صفر عقب افتادیم اما در نیمه دوم و با 2 تعویضی که داشتیم، از جمله تعویض من و ورودم به زمین مسابقه توانستیم با زدن 3 گل کار را به تساوی بکشانیم. گلی هم به اشتباه وارد دروازه ما کردند بیشتر روی بدشانسی بود، چرا که شرایطی پیش آمد که باعث شد خیلی اتفاقی توپ به پای من برخورد کرده و وارد دروازه ان‌ای‌سی نایمخن شود. در این گل می‌توانستم هیچ دخالتی نداشته باشم و بیشتر برای قطع پاس مهاجم حریف تکل زدم که با برخورد پای دیگر مهاجم حریف به پای من باعث شد تا توپ به پای من برخورد کرده و گل شود و بیشتر معتقدم یک بدشانسی بود تا یک موضوع دیگر. قطعاً من مقصر نبودم و در این صحنه بدترین حالت برایم پیش آمد.

فارس: در مورد این گل مربی‌تان پس از بازی حرفی به تو نزد؟

پس از بازی، مربی ان‌ای‌سی نایمخن از من تشکر کرد و فقط به من گوشزد کرد که به خاطر بازی هجومی تیم من نباید در آن منطقه زمین حاضر می‌شدم.

فارس: به عنوان سؤال آخر دوست داری با فوتبال جهان به کجا برسی؟

در این سن فوتبال اروپا را انتخاب کردم تا قطعاً به تیم‌های بزرگتری برسم. در حال حاضر هم یکی از بزرگترین آرزوهایم رسیدن به تیم ملی بود که فعلاً به آن رسیدم که امیدوارم این حضور تداوم داشته باشد اما مطمئن باشید تمام تلاشم را خواهم کرد که ضمن حضور موفق در تیم ملی بتوانم با فوتبالی که ارائه می‌کنم نماینده شایسته‌ای برای کشورم در فوتبال جهان باشم. اگر هم تا به امروز شرایط خوبی نداشته‌ام، به خاطر اتفاقاتی بود که برایم افتاد و مطمئن باشید تا رسیدن به هدف طولانی‌ام در فوتبال اروپا به هیچ وجه خیال بازگشت نخواهم داشت.[/color:6e6fdcced5]
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان